urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.579
- Πόντοι
- 1.706
Οι περισσότεροι σε ποσοστό 70-80%Koμπλε είσαι. Οι περισσοτεροι οικονομικοι μεταναστες τη σημερον ημερα ειναι δυστυχως σε φαση kman.
Οι περισσότεροι σε ποσοστό 70-80%Koμπλε είσαι. Οι περισσοτεροι οικονομικοι μεταναστες τη σημερον ημερα ειναι δυστυχως σε φαση kman.
Υποκειμενικο ειναι. Αν βγαζεις 7 χιλιαρικα σαν τον Αρχηγο , το να δινεις 1,5 για νοικι (ας πουμε για 50-55 τμ) σε καλη περιοχη δεν ειναι υπερβολη. Αν υποθεσουμε οτι βρισκεις κατι με 5€/τμ λιγοτερα απλως εξοικονομεις 250€ το μηνα. Τα 250 στα 7 χιλιαρικα ειναι τιποτα , μια εξοδος με σπονσορετα.
Το Μόναχο είναι πανάκριβο.Γενικά Γερμανία όπου έχει πολλούς ευκατάστατους και πλουσίους ανεβαίνουν τα νοίκια δραματικά.Αν πας καμιά Ρηνανία βέβαια σε εργατική συνοικία αλλάζουν τα δεδομένα άρδην αλλά είναι και άλλη η γειτονιά και η καθημερινή εμπειρία.
Πολλοί Γερμανοί προτιμούν την ησυχία τους να μένουν σε χωριουδάκια ή μικρές πόλεις με πολλά τετραγωνικά,σπίτια δικά τους και όλα τα κομφόρ και να πετάγονται στη μεγάλη πόλη στο δεκάλεπτο.Ετσι κι αλλιώς πολλές μικρές πόλεις έχουν πιο ανεπτυγμένες υποδομές από τις μεγάλες,περισσότερο πλούτο και καθαρίζει το μάτι σου δε βλέπεις ούτε πάκια ούτε αραβοειδείς,ούτε λαθρο νιώθεις πιο κυριλέ και ανθρώπινα.
Μεγάλες πόλεις όλο με Τούρκους και Αραβες συμφύρεσαι είναι αναπόφευκτο να τρως τη μπίχλα.Ανάπτυξη σου λέει.
Τον ρωτησες το ιδιο και ως Ζαν Κλωντ πριν μερικους μηνες (ειπαμε εχω μνημη ελεφαντα )Μολδαβια αρχηγε τι παιζει?εχει κατι καλα που εχω δει...
Οι περισσότεροι σε ποσοστό 70-80%
Ε όχι και έτσι. Μιλάς για παιδιά-μωρά ή παιδιά που καταλαβαίνουν 5 πράγματα?Μερικές φορές δεν υπάρχει χώρος και πρέπει να γαμήσεις τη γκόμενα μπροστά στο παιδί που κοιμάται που είναι κάπως άβολο.
Αν βγαζεις 7 χιλιαρικα σαν τον Αρχηγο
24.000 € , πόσο όμως που είναι 2 μηνιατικα στην Γερμανία
Δεν βγάζω τόσα,είχα ποσταρει το μισθολόγιο μου λίγες σελίδες πιο πρινΥποκειμενικο ειναι. Αν βγαζεις 7 χιλιαρικα σαν τον Αρχηγο , το να δινεις 1,5 για νοικι (ας πουμε για 50-55 τμ) σε καλη περιοχη δεν ειναι υπερβολη. Αν υποθεσουμε οτι βρισκεις κατι με 5€/τμ λιγοτερα απλως εξοικονομεις 250€ το μηνα. Τα 250 στα 7 χιλιαρικα ειναι τιποτα , μια εξοδος με σπονσορετα.
Είμαστε η μόνη μεγαλούπολη της Γερμανίας που η μεγαλύτερη κοινότητα μεταναστών δεν είναι οι ΤούρκοιΤο Μόναχο είναι πανάκριβο.Γενικά Γερμανία όπου έχει πολλούς ευκατάστατους και πλουσίους ανεβαίνουν τα νοίκια δραματικά.Αν πας καμιά Ρηνανία βέβαια σε εργατική συνοικία αλλάζουν τα δεδομένα άρδην αλλά είναι και άλλη η γειτονιά και η καθημερινή εμπειρία.
Πολλοί Γερμανοί προτιμούν την ησυχία τους να μένουν σε χωριουδάκια ή μικρές πόλεις με πολλά τετραγωνικά,σπίτια δικά τους και όλα τα κομφόρ και να πετάγονται στη μεγάλη πόλη στο δεκάλεπτο.Ετσι κι αλλιώς πολλές μικρές πόλεις έχουν πιο ανεπτυγμένες υποδομές από τις μεγάλες,περισσότερο πλούτο και καθαρίζει το μάτι σου δε βλέπεις ούτε πάκια ούτε αραβοειδείς,ούτε λαθρο νιώθεις πιο κυριλέ και ανθρώπινα.
Μεγάλες πόλεις όλο με Τούρκους και Αραβες συμφύρεσαι είναι αναπόφευκτο να τρως τη μπίχλα.Ανάπτυξη σου λέει.
Δεν βγάζω τόσα,είχα ποσταρει το μισθολόγιο μου λίγες σελίδες πιο πριν
ΤΟ 95 δεν ειχαν καν γεννηθειΜε αυτη την λογικη αυτα που εζησαν καποιοι απο το 85 εως το 95 σε Ρουμανια - Ουγγαρια - Βουλγαρια δεν τα εχεις καν φανταστει ... αργησες μια δεκαετια, απορω τι εκανες, μαλλον χρημα μαζευες η φοβοσουνα να πας.
Επισης δεν μπορεις να αντιληφθεις τα τεραστια πλεονεκτηματα περι μονιμοτητας στο Μπλοκ καθοτι πανω απο ενα μηνα δεν εχεις καθησει ποτε σου , με αλλα λογια αυτες που περηφανευεσαι οτι γαμησες σε ολα τα ταξιδια παιζει μερικοι να τις πηραν μεσα σε δυο χρονια μονο. Ατυχησατε λοιπον εσυ και οι θαυμαστες σου ...
Μολδαβια αρχηγε τι παιζει?εχει κατι καλα που εχω δει....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ποιο ζανουλη λες?
Ο κμαν δεν κανει σπονσορινγκ??τον κμαν δεν τον πιανεις αστο
Οταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 η πόλη ήταν εντελώς σοβιετική,υπήρχαν ελάχιστοι ξένοι κάτι εξηντάρηδες Αμερικανοί μπαρμπάδες.Δε μιλούσε κανένας αγγλικά.
Μολδαβια αρχηγε τι παιζει?εχει κατι καλα που εχω δει....
.....σχεδόν μια εικοσαετία άργησε ο τύποςΜε αυτη την λογικη αυτα που εζησαν καποιοι απο το 85 εως το 95 σε Ρουμανια - Ουγγαρια - Βουλγαρια δεν τα εχεις καν φανταστει ... αργησες μια δεκαετια, απορω τι εκανες, μαλλον χρημα μαζευες η φοβοσουνα να πας.
Επισης δεν μπορεις να αντιληφθεις τα τεραστια πλεονεκτηματα περι μονιμοτητας στο Μπλοκ καθοτι πανω απο ενα μηνα δεν εχεις καθησει ποτε σου , με αλλα λογια αυτες που περηφανευεσαι οτι γαμησες σε ολα τα ταξιδια παιζει μερικοι να τις πηραν μεσα σε δυο χρονια μονο. Ατυχησατε λοιπον εσυ και οι θαυμαστες σου ...
Έτσι είναι. Σ'ολη την Ευρώπη βασικά. Εχει γαμηθει η αγορά με την υπερπροσφορά εργασίας και την μεταναστευση και κανουν διαλογή πλεον οι superpowers. Σου λένε , έλα να δουλέψεις αλλά θα σε στείλουμε εκει που δεν πηγαίνει κανείς ντοπιος , θα θυσιασεις κάτι για να ρθεις δεν σε δεχομαστε αλλιώς , δε θα κανεις dolce vita με τα λεφτα μας. Πλήρης Αμερικανοποιηση.
Δεκαετία του 90 δεν πήγαινε κανένας Ουκρανία,Λευκορρωσία.Ηταν όλοι χεσμένοι δεν υπήρχε ίντερνετ η μαφία ήλεγχε τα μέρη και δεν ήξεραν τι τους περίμενε.Λίγοι πήγαιναν Ρωσία και αυτοί Μόσχα μόνο.
Οταν πρωτοπήγα Κίεβο το 2003 η πόλη ήταν εντελώς σοβιετική,υπήρχαν ελάχιστοι ξένοι κάτι εξηντάρηδες Αμερικανοί μπαρμπάδες.Δε μιλούσε κανένας αγγλικά.
Συνεπώς τι να μου πει ο άλλος για πρώην ΕΣΣΔ από τα 90s αφού δεν ήταν εκεί στα 90s?Το 1998 πήγα Βουδαπέστη,το 1999 έμεινα ενάμισυ μήνα Πράγα οπότε έχω ιδία άποψη τι έπαιζε.