Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Αυτές οι γνώσεις δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν.
Αλλά με συνδρομή 20€/μήνα.

Αρχηγέ δώσε κοντονουμα (αριθμό λογαριασμού) κ κάνω εγώ την αρχη
Σωστά.Πρέπει να πάρει πίσω όσα έχει ξοδέψει σε αυτές που χρυσοπληρώνει και δεν τις γαμάει.

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Εγώ αν ήμουν ο κμαν (που τέτοια τύχη) θα είχα κάνει το ταλέντο μου επαγγελμα
Θα επιθυμούσες να πληρώνεις πουτάνες σε τριπλή τιμή at least,να λες ότι τις βγάζεις γκόμενες,να σου λένε ότι βρωμάς και να τις γαμάει κανένας Αμερικανός μπροστά σου?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
θέλω μια χάρη απο τους παλιούς του νήματος...
να μου κάνουν μια λίστα με τα "στρατόπεδα" εδώ μέσα και ποιοι ανήκουν που.
έχω μπερδευτεί :confused:
Εγώ είμαι κυανόκρανος να ξερεις

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
είναι κι αυτό μια πρωτοτυπία...
Ξεχάσαμε το κακόγουστο ντύσιμο με την παππουδίστικη φανέλα,το προπολεμικό σώβρακο,τα μπλέ αρχίδια (και τέρμα αξύριστα),τα νύχια που ποιός ξέρει τι μικρόβια έχουν κλπ
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αμερικάνος δεν πειράζει.
Εξαρτάται την εθνικότητα ε?

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216
Γαμπρός επαρχία είναι καλύτερα που θέλουν να φύγουν απο εκεί.Κίεβο δε θελουν τοσο να φύγουν.Θέλουν δηλαδή αλλά όχι μόνιμα.
Αυτές που επιστρέφουν Κιεβο μετά απο θητεία εξωτερικό το δίνουν αβέρτα.
Ναι αλλά πόσο εύκολο είναι πλέον να το παίξεις γαμπρός επαρχία; Αν πάρουμε ως μέτρο σύγκρισης τη σκατονοοτροπία που έχουμε εμείς στα χωριά τότε πρέπει να δώσεις εχέγγυα, αλλιώς ρισκάρεις να σε βρουν σε κανα χαντάκι ή πεταμένο σε τίποτα όχθες του Δνείπερου. Και μάλλον θα πας για max 7άρια. Εκτός αν κάποιος είναι exception με καλή γνώση της γλώσσας, μόνιμος κ.λ.π. Ή να τις τραβήξει Κίεβο από tinder, καλά κρασιά.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.579
Πόντοι
1.706
Επειδή ασχολουμε πολυ με ουκρανια αν και ο κμαν ξερει πολυ καλυτερα πιστευω οτι για να πας επαρχια πρεπει να εχεις κοτσια.
Αρχικα πρεπει να μεινεις σε πολη οπως κιεβο η οδυσσο και να μπεις σιγα σιγα στη κουλτουρα της χωρας,αν κάποιος παει κατευθείαν επαρχια θα παθει πολιτισμικο σοκ και θα διαμορφωσει εσφαλμενη αποψη για τη χωρα.
Οποτε εστω για αρχη κιεβο να μπει στο κλιμα και μετα σιγα σιγα να την κανει για επαρχεία.
Αυτο συμβαινει σε ολες τις χωρες αλλα ιδιαιτερα στις φτωχες η προσαρμογη στην επαρχια ειναι πολυ πιο δυσκολη.
Ο κμαν καλα λεει παω κιεβο και οποια θελει ερχεται γιατι να τρεχει αυτος στις καταθλιπτικες πρωην σοβιετικες πολεις.
Επισης οι αποστασεις ειναι μεγαλες τα 200 χιλιομετρα για ουκρανια ειναι λιγα συν το οδικο δικτυο δεν ειναι καλο και θα θες για 200 χιλιομετρα 3.5 με 4 ωρες.
Ο αρχηγός ξερει

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Ο Β.Π.Ειναι στο παίγνιο και μιλάει επι της ουσίας.Οι αλλοι μιλάνε για εμένα και όχι για το αντικείμενο.
Αν π.χ ένας μαθηματικός σου μιλάει για εξισώσεις εσύ θα αναλύσεις τις εξισώσεις ή το μαθηματικό τι ψυχολογία έχει?
Μεγάλη τιμή μου κάνεις Αρχηγέ!:rockon:

Ελπίζω να βρεθούμε και σύντομα από κοντά.

Υ.Γ.Νομιζω ότι η Ελλάδα έχει φθάσει στο τραγικό εκείνο σημείο που το να μένει κάποιος στη Γερμανία και να εκπληρώνει ένα νορμάλ τρίπτυχο τύπου: προβλεπόμενος-καλη δουλειά-καλη πόλη, αποτελεί από τεράστιο αβαντάζ μέχρι σανίδα σωτηρίας.
Και όχι για τελειωμένες κωλομπαρούδες, αλλά για σπουδαγμένα κορίτσια από νορμάλ οικογένειες :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Υ.Γ.Νομιζω ότι η Ελλάδα έχει φθάσει στο τραγικό εκείνο σημείο που το να μένει κάποιος στη Γερμανία και να εκπληρώνει ένα νορμάλ τρίπτυχο τύπου: προβλεπόμενος-καλη δουλειά-καλη πόλη, αποτελεί από τεράστιο αβαντάζ μέχρι σανίδα σωτηρίας.
Και όχι για τελειωμένες κωλομπαρούδες, αλλά για σπουδαγμένα κορίτσια από νορμάλ οικογένειες :confused:

Κι εσυ σε κωλοχώρι στη μέση του πουθενά μένεις ; :confused:

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Μεγάλη τιμή μου κάνεις Αρχηγέ!:rockon:

Ελπίζω να βρεθούμε και σύντομα από κοντά.

Ετσι είναι.Η Ελλάδα παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης πλέον.Μόνο πάκια βλέπεις έξω,Αλβανούς και ψωλάδες.Φοβερές δυσλειτουργίες παντού.Πιστεύω έχουν θυμώσει οι τύποι με το μπλοκάρισμα και την ακινησία.Σου λέει αφού δεν κινείται τίποτα στα αρχίδια μας.Μητσοτάκη γαμιέσαι φάση.
Το επίπεδο υποδομών αστείο,τα κτίρια υπό κατάρρευση,καμία ανακαίνιση,όλα έχουν υποβαθμιστεί.Σίγουρα οι Ελληνίδες θα γουστάρουν τους νεογαμιάδες του εξωτερικού.Μόνο να πεις μένω Γερμανία θα ανοίγουν τα μπουτάκια πλέον.

Τελευταία τροποποίηση:
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Επειδή ασχολουμε πολυ με ουκρανια αν και ο κμαν ξερει πολυ καλυτερα πιστευω οτι για να πας επαρχια πρεπει να εχεις κοτσια.
Αρχικα πρεπει να μεινεις σε πολη οπως κιεβο η οδυσσο και να μπεις σιγα σιγα στη κουλτουρα της χωρας,αν κάποιος παει κατευθείαν επαρχια θα παθει πολιτισμικο σοκ και θα διαμορφωσει εσφαλμενη αποψη για τη χωρα.
Οποτε εστω για αρχη κιεβο να μπει στο κλιμα και μετα σιγα σιγα να την κανει για επαρχεία.
Αυτο συμβαινει σε ολες τις χωρες αλλα ιδιαιτερα στις φτωχες η προσαρμογη στην επαρχια ειναι πολυ πιο δυσκολη.
Ο κμαν καλα λεει παω κιεβο και οποια θελει ερχεται γιατι να τρεχει αυτος στις καταθλιπτικες πρωην σοβιετικες πολεις.
Επισης οι αποστασεις ειναι μεγαλες τα 200 χιλιομετρα για ουκρανια ειναι λιγα συν το οδικο δικτυο δεν ειναι καλο και θα θες για 200 χιλιομετρα 3.5 με 4 ωρες.

Επαρχία δεν έχει μουνιά τι να κάνεις εκεί?Εστω οτι πας Λβωφ.Αν πιάσεις τα καμάκια σε ένα μήνα θα σε ξέρει όλο το Λβωφ.Τι να κάνεις εκεί?Εκτός αν μετακινείσαι από πόλη σε πόλη.Κίεβο έχει τεράστιο απόθεμα έχει μουνιά για όλους.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το λβωφ εχει 700χιλιαδες κοσμο αρχηγέ πως γινεται να με μαθουν μεσα σε ενα μηνα?
Πιστευω λβωφ οδυσσο χαρκοβο χανεσαι οπως και κιεβο.
Τωρα αν παω σε καμια πολη των 50χιλιαδων κατοικων ναι εκει θα φανω.
Απλα δεν σκοπευω για αρχη να παω επαρχια.θελω να παω κιεβο η λβωφ η χαρκοβο να μπω στο κλιμα και τις αλλες φορες θα εκανα εφοδο επαρχια,με τρενο πολη πολη,ανα 2 μερες και σε αλλη πολη

Θα σε μάθουν.Εδώ είχαν μάθει εμένα που πήγαινα δυο δεκαήμερα το χρόνο.Είναι compact πόλη έχει μικρό κέντρο.Υστερα εκεί έχεις και το φοβερό πρόβλημα ηλικίας.Ολες οι άνω των 23 είναι παντρεμένες ή σε σοβαρή σχέση οπότε το target group σου είναι πιτσιρίκες φοιτήτριες έως 22 ετών.Τι να δουν σε ένα μπάρμπα,δεν έχεις πρακτικά πιθανότητες να γαμήσεις καλά αν είσαι άνω των 40.
Κίεβο παίζουν όλα τα ηλικιακά groups δεν υπάρχει τέτοιο θέμα.Για επιλογές σε πουτάνες κτλ δε συζητάμε δε συγκρίνονται οι πόλεις αυτές.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Koμπλε είσαι. Οι περισσοτεροι οικονομικοι μεταναστες τη σημερον ημερα ειναι δυστυχως σε φαση kman.
Ακόμη και για Μόναχο και για τη συγκεκριμένη συνοικία,το ενοίκιο είναι κλοπή και πρέπει να ασχοληθώ σοβαρά για να βρω κάτι άλλο

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αρχηγε μιλαω με πολλα ουκρανακια χωρισμένα με παιδι,δεν ειναι καλη ευκαιρία αυτες?

Αυτή είναι εύκολη φάση αλλά μετά προσκολλάται η γκόμενα σα στρείδι.Πρακτικά επαρχία μόνο τέτοιες παίζουν.Φοιτήτριες μέχρι 22 ετών το πολύ ή χωρισμένες ΜΙΛΦ με παιδί.
Κίεβο έχει από όλα αλλά τα σκας.Τρως περίπου τριπλάσια σε σχέση με επαρχία για τα ίδια πράγματα.Πάντα έτσι ήτανε και το 2015 και το 2010 και το 2008 και το 2005.Κίεβο πληρώνεις premium για τη δυνατότητα επιλογών.
Η επαρχία είναι καλή φάση για άτομα on budget,κάτω των 40 ετών που έχουν αρκετό χρόνο στη διάθεσή τους.
Εχω γαμήσει πολλές γκόμενες με παιδί,τα κοριτσάκια δεν έχουν πρόβλημα να πηδάς τη μάνα τους,τα αγοράκια μπορεί κάπως να προσπαθούν να σε εμποδίσουν,να ζητάνε δώρα κτλ.
Μερικές φορές δεν υπάρχει χώρος και πρέπει να γαμήσεις τη γκόμενα μπροστά στο παιδί που κοιμάται που είναι κάπως άβολο.

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.666
Πόντοι
2.306
Ακόμη και για Μόναχο και για τη συγκεκριμένη συνοικία,το ενοίκιο είναι κλοπή και πρέπει να ασχοληθώ σοβαρά για να βρω κάτι άλλο

Υποκειμενικο ειναι. Αν βγαζεις 7 χιλιαρικα σαν τον Αρχηγο , το να δινεις 1,5 για νοικι (ας πουμε για 50-55 τμ) σε καλη περιοχη δεν ειναι υπερβολη. Αν υποθεσουμε οτι βρισκεις κατι με 5€/τμ λιγοτερα απλως εξοικονομεις 250€ το μηνα. Τα 250 στα 7 χιλιαρικα ειναι τιποτα , μια εξοδος με σπονσορετα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Απλα πολυ κλαψα αρχηγε δεν ξερω ειναι στη κουλτουρα τους?
Δεν ζητανε λεφτα αλλα κλαινε τη μοιρα τους συνέχεια.

Αυτό είναι τα slavic blues που λένε.Ετσι είναι και οι Πολωνέζες και οι Ρωσίδες.Κλαίνε τη μοίρα τους για τις κακοτυχίες της ζωής.Δεν είναι τόσο δυσάρεστο να κλαίγεται η άλλη.Δεν έχω να φάω,δεν έχω να πάρω ρουχαλάκια στην κόρη μου,ο αχρείος ο πρώην δε στένει τίποτα κτλ.Οι Σλάβες γουστάρουν να σε κάνουν μέτοχο των προβλημάτων τους με την κλάψα δημιουργείται ισχυρός συναισθηματικός δεσμός.
Οι μόνες Σλάβες που δεν είναι κλαψομούνες είναι οι Τσέχες,κρατάνε ένα επίπεδο,δαγκώνονται και δεν κλαίγονται.Τις άλλες τις παίρνουν τα ζουμιά είναι πολύ συναισθηματικές.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom