Πρέπει να πας συχνά να είσαι εμφανισιμος και κατω των 40.Αλλιώς δε γίνεται σαν τουρίστας.Δλδ δίχως λεφτά τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βγάλει εφταρια στο πχ Κίεβο
Αν δε τάξει σοβαρή σχέση τι άλλο;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29K
- Εμφανίσεις 1M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
ΣωστοτατοςΠρέπει να πας συχνά να είσαι εμφανισιμος και κατω των 40.Αλλιώς δε γίνεται σαν τουρίστας.
Αλλιώς ή τάζεις χρήματα ή σοβαρή σχέση ( που δυσκολα το τρώνε πλέον το παραμύθι αυτό)
Άρα συμφωνήσαμε κμάν
Έτσι;
Ας πούμε οτι έχεις ενα χιλιάρικο και 10 μέρες διακοπές.Η δικιά μου λογική.Πας Κιεβο διήμερο,ΣΚ και ζεις σα μαχαραγιας με 500 τη μέρα.Με αυτά γαμας ακόμα και οχταρι.Συμπιεζεις το χρόνο δηλαδή για να έχεις ισχύ πυρος.
Η αντίθετη λογική ειναι να πας για 10 μερες και να τρως στο dating και τη διαμονή 100 ευρώ την ημέρα ωστε να γαμησεις με τυχη ενα εφταρι στο τέλος της εβδομάδας στο τρίτο ραντεβού με ψευτοσχεση.Διαλεγεις και παίρνεις.Παλια προ δεκαετιας,εικοσαετίας που με έπαιρνε εμφανισιακά και ήταν αλλες εποχες εφαρμοζα τη δεύτερη μεθοδο.Την τελευταία δεκαετία εφαρμόζω την πρώτη.
Η αντίθετη λογική ειναι να πας για 10 μερες και να τρως στο dating και τη διαμονή 100 ευρώ την ημέρα ωστε να γαμησεις με τυχη ενα εφταρι στο τέλος της εβδομάδας στο τρίτο ραντεβού με ψευτοσχεση.Διαλεγεις και παίρνεις.Παλια προ δεκαετιας,εικοσαετίας που με έπαιρνε εμφανισιακά και ήταν αλλες εποχες εφαρμοζα τη δεύτερη μεθοδο.Την τελευταία δεκαετία εφαρμόζω την πρώτη.
Λεμε τα ίδια πράγματα εδω και 15 χρόνια.Αυτα δεν αλλάζουν είναι σταθερά.Και το 2008 αν ησουνα 45 χρονων Κίεβο δε γαμουσες εφταρια χωρίς δωράκι.Σωστοτατος
Αλλιώς ή τάζεις χρήματα ή σοβαρή σχέση ( που δυσκολα το τρώνε πλέον το παραμύθι αυτό)
Άρα συμφωνήσαμε κμάν
Έτσι;
Κμαν λες να πάω κίεβο και να το παίξω γαμπρός to be...?
Γαμπρός επαρχία είναι καλύτερα που θέλουν να φύγουν απο εκεί.Κίεβο δε θελουν τοσο να φύγουν.Θέλουν δηλαδή αλλά όχι μόνιμα.
Αυτές που επιστρέφουν Κιεβο μετά απο θητεία εξωτερικό το δίνουν αβέρτα.
Πιάνει.Ρωσια πιάνει ακόμα καλύτερα το γαμπριλικι.Γνωριζεις τη γκόμενα και σε ρωτάει αν το μωρό που ονειρεύεσαι θες να είναι αγόρι ή κορίτσι.Λες να πιάσει?
Πιάνει.Ρωσια πιάνει ακόμα καλύτερα το γαμπριλικι.Γνωριζεις τη γκόμενα και σε ρωτάει αν το μωρό που ονειρεύεσαι θες να είναι αγόρι ή κορίτσι.Λες να πιάσει?
Αυτά οι Ουκρανεζες δεν τα λένε.Οι Ρωσίδες κατά κόρον,παρακαλάνε για γαμο,θέλουν βαθιά σχέση.
Αυτές που είναι τελείως στο μουνι τους ειναι οι Τσεχες ψάχνουν για γκομενο και πουτσο,ουτε που τις ενδιαφέρει να παντρευτούν ξένο.
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.580
- Πόντοι
- 1.706
Αυτές οι γνώσεις δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν.Πιάνει.Ρωσια πιάνει ακόμα καλύτερα το γαμπριλικι.Γνωριζεις τη γκόμενα και σε ρωτάει αν το μωρό που ονειρεύεσαι θες να είναι αγόρι ή κορίτσι.
Αυτά οι Ουκρανεζες δεν τα λένε.Οι Ρωσίδες κατά κόρον,παρακαλάνε για γαμο,θέλουν βαθιά σχέση.
Αυτές που είναι τελείως στο μουνι τους ειναι οι Τσεχες ψάχνουν για γκομενο και πουτσο,ουτε που τις ενδιαφέρει να παντρευτούν ξένο.
Αλλά με συνδρομή 20€/μήνα.
Αρχηγέ δώσε κοντονουμα (αριθμό λογαριασμού) κ κάνω εγώ την αρχη
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Λοιπον επειδη μου τα εχετε κάνει τσουρέκια και εσύ και κυρίως ο λαχαναγορίτης που σε ψάχνει με μανία.Εδώ βλέπουμε τον μέγα έρωτα που τρέφει o HEY_YOU στον κλάιν-μιντ....
Και τέλος το κερασάκι στη τούρτα όπου το έμπειρο μέλος alex71 αναφέρει ευθέος πως ο HEY_YOU είναι κλώνος του κλάιν-μιντ.
Εγώ απλά παραθέτω, αδυνατώ να το πιστέψω.
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Εκτός απο εμένα, ο συγκεκριμένος με τον οποίο σκυλοβρίζεστε χωρίς να εχω καταλάβει το γιατί, είναι και μέγας θαυμαστής του Kman2 με μια σειρά απο παρόμοια post με αυτά που παραθέτεις.
Πιστεύεις πραγματικά οτι θα εφτιαχνα εγώ κλώνο για να εξυμνώ το kman2 ??
Εντάξει πίστευε οτι θέλεις. Καλή συνέχεια στην ΕΔΕ.
Αυτος ειναι τοσο κλωνος μου οσο ακριβως είσαι εσυ κλωνος του Ιωσηφ Μπλιάσκου.
Παίζει να είμαι ο μονος εδώ μεσα χωρις κλώνο τη στιγμη που γίνεται το ελα να δεις με τους κλωνους.
klarino1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 4.425
- Πόντοι
- 736
Εάν το δούμε από οικονομικής απόψεως θα τον συνέφερε να χρεώνει 100 € το κονέ και τα καλά λόγια. Με 20 πιστούς ακόλουθους από εδώ θα είχε ετησίως 24.000 € , πόσο όμως που είναι 2 μηνιατικα στην Γερμανία και χωρίς να έχει τον κάθε "παπάρα" να γκρινιάζει !!! Κατά συνέπεια συνεχίζει ως μοναχικός λύκοςΑυτές οι γνώσεις δεν θα έπρεπε να είναι δωρεάν.
Αλλά με συνδρομή 20€/μήνα.
Αρχηγέ δώσε κοντονουμα (αριθμό λογαριασμού) κ κάνω εγώ την αρχη
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.580
- Πόντοι
- 1.706
Εγώ αν ήμουν ο κμαν (που τέτοια τύχη) θα είχα κάνει το ταλέντο μου επαγγελμαΕάν το δούμε από οικονομικής απόψεως θα τον συνέφερε να χρεώνει 100 € το κονέ και τα καλά λόγια. Με 20 πιστούς ακόλουθους από εδώ θα είχε ετησίως 24.000 € , πόσο όμως που είναι 2 μηνιατικα στην Γερμανία και χωρίς να έχει τον κάθε "παπάρα" να γκρινιάζει !!! Κατά συνέπεια συνεχίζει ως μοναχικός λύκος
Με αυτη την λογικη αυτα που εζησαν καποιοι απο το 85 εως το 95 σε Ρουμανια - Ουγγαρια - Βουλγαρια δεν τα εχεις καν φανταστει ... αργησες μια δεκαετια, απορω τι εκανες, μαλλον χρημα μαζευες η φοβοσουνα να πας.Για αυτό λέμε δεν πήγες Τσεχία μέχρι το 2008?Δεν πήγες Πολωνία μέχρι το 2014?Δεν πήγες Ουκρανία μέχρι το 2017?Ατύχησες,δεν πρόκειται ποτέ να ζήσεις αυτές τις καταστάσεις ξανά.
Επισης δεν μπορεις να αντιληφθεις τα τεραστια πλεονεκτηματα περι μονιμοτητας στο Μπλοκ καθοτι πανω απο ενα μηνα δεν εχεις καθησει ποτε σου , με αλλα λογια αυτες που περηφανευεσαι οτι γαμησες σε ολα τα ταξιδια παιζει μερικοι να τις πηραν μεσα σε δυο χρονια μονο. Ατυχησατε λοιπον εσυ και οι θαυμαστες σου ...
Μπροστα μου στο καριμπιαν εκανε καμακι στην σερβιτορα , στο τσι δεν καταδεχτηκε να ερθει ...Ναι ήταν θεός στο παίξιμο αυτό ο @Dr Love
Μεγάλο ταλέντο κ γνώστης της Πολωνίας
Λείπουν τέτοια άτομα από το φόρουμ πλέον
Τα σέβη όπου κ αν ειναι
Πολυ θετικο δεν ελεγε ψεματα οτι γαμαει μουναρες και τετοια
Ο τελευταιος με τον Kyriakos29 παντως ητανε κολληταρια και ταιριαζανε σε ολαΚι ομως θυμαμαι σκηνικα… εκτος αν τον ειχε γαμησει σαν ρολογας!
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.676
- Πόντοι
- 3.936
Είσαι περιορισμένης αντίληψης.Λοιπον επειδη μου τα εχετε κάνει τσουρέκια και εσύ και κυρίως ο λαχαναγορίτης που σε ψάχνει με μανία.
Εκτός απο εμένα, ο συγκεκριμένος με τον οποίο σκυλοβρίζεστε χωρίς να εχω καταλάβει το γιατί, είναι και μέγας θαυμαστής του Kman2 με μια σειρά απο παρόμοια post με αυτά που παραθέτεις.
Πιστεύεις πραγματικά οτι θα εφτιαχνα εγώ κλώνο για να εξυμνώ το kman2 ??
Εντάξει πίστευε οτι θέλεις. Καλή συνέχεια στην ΕΔΕ.
Αυτος ειναι τοσο κλωνος μου οσο ακριβως είσαι εσυ κλωνος του Ιωσηφ Μπλιάσκου.
Παίζει να είμαι ο μονος εδώ μεσα χωρις κλώνο τη στιγμη που γίνεται το ελα να δεις με τους κλωνους.
Διάβασε ξανά το ποστ, αυτός που στον χρεώνει κλώνο είναι ο alex71, εγώ γράφω ότι αδυνατώ να το πιστέψω και πως είναι ερωτευμένος μαζί σου.
Όσο για τα τσουρέκια... εσύ είσαι αυτός που στέλνει πμ, ψυχικά ανασφαλή, όπως σε χαρακτηρίζει ο alex όχι εγώ...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Μια χαρά είναι η αντίληψή μου.?? Απλώς δεν μπήκα καν στη διαδικασία να κάτσω να τα διαβάσω ολα αυτά. Βλέπεις είχα δουλειά, ξεφόρτωνα ενα φορτηγό καρπούζια.??Είσαι περιορισμένης αντίληψης.
Διάβασε ξανά το ποστ, αυτός που στον χρεώνει κλώνο είναι ο alex71, εγώ γράφω ότι αδυνατώ να το πιστέψω και πως είναι ερωτευμένος μαζί σου.
Όσο για τα τσουρέκια... εσύ είσαι αυτός που στέλνει πμ, ψυχικά ανασφαλή, όπως σε χαρακτηρίζει ο alex όχι εγώ...
Για τα περί ψυχικής ασφάλειας του καθενός τώρα ας εχει ο καθένας την γνώμη του. Δε πειράζει.
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.871
- Πόντοι
- 456
Και μόνο ότι έχει κάνει like σε όλες τις κριτικές του ναυαγίου ακόμα και σε αυτές που γράφτηκαν πριν γίνει μέλος αποδεικνύει ότι εδώ υπάρχει ένας ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!!Επίσης έχω αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα πως ο HEY_YOU είναι σφόδρα ερωτευμένος με το υπερναυάγιο κλάιν-μιντ...
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Ναι ρε φίλε πράγματι με ρώταγε συνέχεια και για το ποια εσκορτάκια να πάρει και εκανε like και στις κριτικες μου. Για αυτό και έγραψα πριν οτι μου τα εκανε τσουρέκια. Τι να κάνουμε τώρα ;;Και μόνο ότι έχει κάνει like σε όλες τις κριτικές του ναυαγίου ακόμα και σε αυτές που γράφτηκαν πριν γίνει μέλος αποδεικνύει ότι εδώ υπάρχει ένας ΕΡΩΤΑΣ ΜΕΓΑΛΟΣ !!!!
Το οτι εσένα σε κατηγορούν διάφοροι, οχι μόνο ενας, ως κλώνο του τροβαδούρου σε απασχολεί καθόλου ;;
Το οτι οταν σταματάει να ποστάρει ο τροβαδούρος εμφανίζεσε και ποστάρεις ολως τυχαίως εσυ σημαίνει κάτι ;;
Αν ψάχνετε για κλώνους. Ψάξτε αλλού.
Υ.Γ Νομίζω κάποιες κριτικές μου τις εχεις κάνει και εσύ like. Μήπως είσαι κλώνος μου ;;??
Karamanis Stratos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2020
- Like
- 8.418
- Πόντοι
- 2.356
Παμε να τον δειρουμε πουστλερ;;;Κολιτσίδας και πριξαρχίδης τελικα ο HEY_YOU ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 6K
- Εμφανίσεις
- 207K
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις