Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Εννοείται δεν πιστεύουν τα χουνέρια που παθαίνουνε.Δε βλέπεις πώς αλωνίζει ο Β.Π.?Δεν πιστεύουν τα άτομα οτι είναι δυνατόν να γράφονται αυτά που γράφονται.Τελείως εκτός ισορροπίας φάση.
Άμα ξεκινήσω να μιλώ για χουνερια με σλαβες τότε θέλω δέκα θρεντακια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606

Το περιέγραψε ο dr. Love το σύστημά του αναλυτικά.Τις έπειθε οτι είναι το καλό σοβαρό παιδί για δεσμό σε αντίθεση με τους μουνάκηδες,τράβαγε έναν πούτσο και εξαφανιζόταν.
Με αυτό το σύστημα πορευόταν.Τώρα ποιος αφήνει καλύτερη φήμη για τον Ελληνα στα μέρη αυτά,εγώ ή αυτός αφήνω να το μαντέψετε.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Το περιέγραψε ο dr. Love το σύστημά του αναλυτικά.Τις έπειθε οτι είναι το καλό σοβαρό παιδί για δεσμό σε αντίθεση με τους μουνάκηδες,τράβαγε έναν πούτσο και εξαφανιζόταν.
Ναι ήταν θεός στο παίξιμο αυτό ο @Dr Love
Μεγάλο ταλέντο κ γνώστης της Πολωνίας
Λείπουν τέτοια άτομα από το φόρουμ πλέον
Τα σέβη όπου κ αν ειναι

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
συστηματάρα κμαν....
να υποθέσω ότι εσύ τις έπειθες ότι είσαι καλό παιδί με καλές προθέσεις, στεφάνια, κουφέτα και τα τοιαύτα...?

Αυτές τα πίστευαν αυτά.Εγώ δεν έδινα καμία υπόσχεση.Αυτές ενεργοποιούσαν το παραμύθι στο μυαλό τους.Βέβαια μετά έχεις περιπλοκές,κλάματα κτλ.
Ο Dr. Love τις οδηγούσε εκεί σκοπίμως,παρίστανε το καλό σοβαρό παιδί που θα μείνει στη χώρα μόνιμα και χρειάζεται σύντροφο,νύφη κτλ.Οπότε τσίμπαγαν οι γκόμενες χαλαρά ειδικά οι Πολωνέζες είναι θεόμουρλες και ρομαντικές.Ετσι γαμούσε αβέρτα.
Μετά μπουχός,πέταγε κάρτες από το κινητό,Λούης και μην τον είδατε τον Παναγή,έκανε παιχνίδι με τις επόμενες.

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Τον δρ.λοβε τον ειχε ξεσπεπασει και ξεφτιλησει θυμαμαι ο τεραστιος ειτζιαν οργκ! Καλη του ωρα οπου και να ναι… :undecided:

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ναι ήταν θεός στο παίξιμο αυτό ο @Dr Love
Μεγάλο ταλέντο κ γνώστης της Πολωνίας
Λείπουν τέτοια άτομα από το φόρουμ πλέον
Τα σέβη όπου κ αν ειναι

Ξεφτίλα όμως ρε συ.Θα μπορούσες να κάνεις τέτοια πράγματα να παίζεις με τα συναισθήματα από τις κοπέλες?Μαλακία μου φαίνεται.Τελείως πούστικο.
Εμένα η προσέγγιση είναι ρεαλιστική δεν έχει τέτοιο κομμάτι απάτης.
Το γαμπριλίκι είναι αποτελεσματικό σύστημα για όποιον μπορεί να το κάνει αλλά σε εμένα δεν ταιριάζει,δεν μπορώ τις αντιδράσεις των γυναικών,τα κλάματα,τις υστερίες κτλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Υπάρχει περίπτωση ρε παίκτες να πας τρεις μέρες πχ Κίεβο κ να της πως της άλλης .......γεια σου κούκλα είμαι ο σεξ βολκανο κ λέω να περάσω καλά για δύο μέρες δίχως να σε πληρώσω άλλα να σε γαμησω μόνο κ άντε να κεράσω κανένα ποτό ή δείπνο;;;

Ασφαλώς κ όχι
Η θα πεις είμαι ντεμυ μόνιμος ή να τάξεις παράδες αν είναι λολίτα ή να τάξεις κάτι χοντρό όπως σχέση ,,δουλειά κλπ

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Τον δρ.λοβε τον ειχε ξεσπεπασει και ξεφτιλησει θυμαμαι ο τεραστιος ειτζιαν οργκ! Καλη του ωρα οπου και να ναι… :undecided:
Δε νομίζω να ήταν ποτέ μαλωμενοι αυτοί οι δύο
Δεν είχαν να χωρίσουν τίποτα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Ξεφτίλα όμως ρε συ.Θα μπορούσες να κάνεις τέτοια πράγματα να παίζεις με τα συναισθήματα από τις κοπέλες?Μαλακία μου φαίνεται.Τελείως πούστικο.
Εμένα η προσέγγιση είναι ρεαλιστική δεν έχει τέτοιο κομμάτι απάτης.
Το γαμπριλίκι είναι αποτελεσματικό σύστημα για όποιον μπορεί να το κάνει αλλά σε εμένα δεν ταιριάζει,δεν μπορώ τις αντιδράσεις των γυναικών,τα κλάματα,τις υστερίες κτλ.
Νομίζω ότι αν κάποιος πει την αλήθεια τότε δύσκολα να του κάτσει πλέον κάποια κοπέλα

Τι να πει δλδ??
Γεια σου έλα να γαμηθουμε κ θα σε πάω για ποτό;;

Ψέμα αυτές ψέμα κ εμείς

Η θα τάξεις χρήμα ή παραμύθι

Εκτός αν είναι κάποιος εδώ μέσα brand pitt με λεφτά ωνασγυ κ σώμα σπαλιαρα

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Υπάρχει περίπτωση ρε παίκτες να πας τρεις μέρες πχ Κίεβο κ να της πως της άλλης .......γεια σου κούκλα είμαι ο σεξ βολκανο κ λέω να περάσω καλά για δύο μέρες δίχως να σε πληρώσω άλλα να σε γαμησω μόνο κ άντε να κεράσω κανένα ποτό ή δείπνο;;;

Ασφαλώς κ όχι
Η θα πεις είμαι ντεμυ μόνιμος ή να τάξεις παράδες αν είναι λολίτα ή να τάξεις κάτι χοντρό όπως σχέση ,,δουλειά κλπ

Οχι,απλά μπορεί να σε γουστάρει η άλλη εμφανισιακά και όντως να τον βρέξεις.Αλλά χρειάζεσαι πάνω από ένα ραντεβού με πολλές και δε βοηθάνε τα logistics.Θα βγεις με δέκα για να γαμήσεις τις δύο και τις υπόλοιπες θα τις γαμήσεις στα επόμενα ταξίδια.Αν πας πολύ τακτικά και έχεις στοιχειώδη εμφάνιση και λίγο χρήμα να κινηθείς στα dates γίνεται.Πρέπει να είσαι κάτω των 40 εννοείται αλλιώς το δωράκι είναι αναπόφευκτο.Και φυσικά δε μιλάμε για μοντέλα,οχτάρια κτλ.Για next door κοπελίτσες μιλάμε μάξιμουμ εφτάρια.Που Ελλάδα βέβαια δε γαμάς καν.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Νομίζω ότι αν κάποιος πει την αλήθεια τότε δύσκολα να του κάτσει πλέον κάποια κοπέλα

Τι να πει δλδ??
Γεια σου έλα να γαμηθουμε κ θα σε πάω για ποτό;;

Ψέμα αυτές ψέμα κ εμείς

Η θα τάξεις χρήμα ή παραμύθι

Εκτός αν είναι κάποιος εδώ μέσα brand pitt με λεφτά ωνασγυ κ σώμα σπαλιαρα

Εγώ δε λέω ψέμματα.Είμαι αξιόπιστος.Αυτά που υπόσχομαι τα κάνω.
Αυτό είναι καλό,δημιουργείς φήμη αξιόπιστου γενναιόδωρου αντρός και φέρνουν και φιλενάδες τους να τις γαμήσεις που έχουν και αυτές δελεαστεί από τα καλά λόγια που ακούνε για εσένα.Οπότε η τιμιότητα αποδίδει.
Αν αντίθετα ξεκινήσεις τις απατεωνιές παίζει να σε περιλάβει κανάς άσβερκος Τάρας Μπούλμπα θαυμαστής της κοπέλας και να φας το ξύλο της αρκούδας.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Εγώ δε λέω ψέμματα.Είμαι αξιόπιστος.Αυτά που υπόσχομαι τα κάνω.
Αυτό είναι καλό,δημιουργείς φήμη αξιόπιστου γενναιόδωρου αντρός και φέρνουν και φιλενάδες τους να τις γαμήσεις που έχουν και αυτές δελεαστεί από τα καλά λόγια που ακούνε για εσένα.Οπότε η τιμιότητα αποδίδει.
Αν αντίθετα ξεκινήσεις τις απατεωνιές παίζει να σε περιλάβει κανάς άσβερκος Τάρας Μπούλμπα θαυμαστής της κοπέλας και να φας το ξύλο της αρκούδας.
Εγώ μιλώ για κανονικές κοπελες κ εσύ επί χρήμασι

Σωστά τα λέω;;;;

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εγώ μιλώ για κανονικές κοπελες κ εσύ επί χρήμασι

Σωστά τα λέω;;;;
Σου λέω αν υποσχεθείς στην άλλη κάτι είτε οικονομικό είτε γαμπριστικό και δεν το κάνεις,παίζει να τον πιεις άσχημα.Τώρα ο Dr. Love πάντα κατάφερνε και ξέφευγε είχε ταλέντο στην εξαφάνιση.
Είχε γίνει εξπέρ στο σύστημα γαμπρού το ανέπτυξε επί δεκαετία.
Εγώ ποτέ δεν έδωσα βάση,ανέπτυξα διαφορετικά συστήματα.

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Το θέμα είναι Κίεβο οτι άμα πας να το παίξεις large με εισοδήματα,ακίνητα,αμαξάρες παίζει να τον πιεις κλαρίνο όταν θα σε τεστάρει με τα ακριβά δώρα και τις σαμπάνιες που δε θα έχεις πρόβλημα να παράσχεις σα large που είσαι.Οπότε δεν μπορείς να πεις ξέχασα το πορτοφόλι μου.
Αν πάλι το παίξεις άφραγκος περιμένεις τη μία που θα σε συμπαθήσει.
Οπότε το μόνο παραμύθι που ίσως πιάνει είναι αυτό του Dr. Love,φτωχός πλην τίμιος και με καλές προθέσεις.Και όταν μπει ο σύρτης,εξαφανιζόλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Σου λέω αν υποσχεθείς στην άλλη κάτι είτε οικονομικό είτε γαμπριστικό και δεν το κάνεις,παίζει να τον πιεις άσχημα.Τώρα ο Dr. Love πάντα κατάφερνε και ξέφευγε είχε ταλέντο στην εξαφάνιση.
Αν τάξεις κάτι οικονομικό ασφαλώς κ πρέπει να το τηρήσεις κ μάλιστα η συνεννόηση πριν με τη κοπέλα

Τώρα για να τάζεις γάμους το θεωρώ αφελές να το πιστεύει πλέον κάποια ανατολική
Εμείς όταν σπούδαζα με τις ταζαμε ότι θα τους βγάλουμε βίζα για Ελλάδα κ θα δουλέψει καλοκαιρινούς μήνες Ελλάδα

Νομίζω ότι κ αυτές καταλαβαίνουν το παραμύθι μας απλώς ποντάρουν στην.1% πιθανότητα να λες αληθεια

ggthd

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2010
Like
1.830
Πόντοι
216

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
αρχηγε οργανωσε τα logistics ειναι πολλα τα μουνια

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Αν τάξεις κάτι οικονομικό ασφαλώς κ πρέπει να το τηρήσεις κ μάλιστα η συνεννόηση πριν με τη κοπέλα

Τώρα για να τάζεις γάμους το θεωρώ αφελές να το πιστεύει πλέον κάποια ανατολική
Εμείς όταν σπούδαζα με τις ταζαμε ότι θα τους βγάλουμε βίζα για Ελλάδα κ θα δουλέψει καλοκαιρινούς μήνες Ελλάδα

Νομίζω ότι κ αυτές καταλαβαίνουν το παραμύθι μας απλώς ποντάρουν στην.1% πιθανότητα να λες αληθεια

Το πιστεύουν ειδικά στις μικρές πόλεις και τα χωριά το πιστεύουν πολλές.Εμά'ς μας έκαναν πολύ καλό οι Ελληνες που μετανάστευσαν σε αυτές τις χώρες λόγω εμφυλίου.Παντρεύτηκαν ντόπιες και έδειξαν στιβαροί οικογενειάρχες οπότε ο Ελληνας δημιούργησε τη φήμη σοβαρού αντρός με καλό σκοπό.Ειδικά προ εικοσαετίας αυτή ήταν η γνώμη για τους Ελληνες οτι είμαστε pater familias style ενώ τους Ιταλούς τους θεωρούσαν ασόβαρους,φαφλατάδες,παπαρδέλες,γαμίκους κτλ.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.422
Πόντοι
22.266
Το πιστεύουν ειδικά στις μικρές πόλεις και τα χωριά το πιστεύουν πολλές.Εμά'ς μας έκαναν πολύ καλό οι Ελληνες που μετανάστευσαν σε αυτές τις χώρες λόγω εμφυλίου.Παντρεύτηκαν ντόπιες και έδειξαν στιβαροί οικογενειάρχες οπότε ο Ελληνας δημιούργησε τη φήμη σοβαρού αντρός με καλό σκοπό.Ειδικά προ εικοσαετίας αυτή ήταν η γνώμη για τους Ελληνες οτι είμαστε pater familias style ενώ τους Ιταλούς τους θεωρούσαν ασόβαρους,φαφλατάδες,παπαρδέλες,γαμίκους κτλ.
Δλδ δίχως λεφτά τι μπορεί να κάνει κάποιος για να βγάλει εφταρια στο πχ Κίεβο

Αν δε τάξει σοβαρή σχέση τι άλλο;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom