Νέα

Σπόνσορινγκ-σεξοτουρισμός στην Ουκρανία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kman2
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 29K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.904
Πόντοι
22.266
Προβλέπω οτι οι φεμινίστριες κάποια στιγμή θα αντιδράσουν.Τώρα το αφήνουν κάπως αφού υποτίθεται οτι προωθεί το female empowerment αλλά κάποια στιγμή θα το πάρουν πίσω.
Προβλέπω την αναπόφευκτη πορεία λόγω καπιταλισμού όλο το ποιοτικό μουνί θα μαζευτεί από μία ολιγαρχία και οι υπόλοιποι δίπλα θα μασάνε τα λιγοστά ψίχουλα που θα πέφτουν από το τραπέζι των πλουσίων ενώ η μαζική πλέμπα θα μείνει στην ασιτία.
Δηλαδή οι δυνατές σπονσορέτς θα ανεβάσουν τις απαιτήσεις τους και θα γίνουν απρόσιτες.Ο μέσος σπόνσορας θα γαμάει εφτάρια στην καλύτερη και το τοπ 5% των σπονσόρων θα καθαρίζει όλο το αξιόλογο μουνί.
Αυτές οι εποχές που λόγω κομμουνισμού και εξαφάνισης των τάξεων εξαθλίωσης είχαν κάνει το ποιοτικό μουνί προσιτό θα περάσουν ανεπιστρεπτί.Τώρα είμαστε στο τέλος της μεταβατικής εποχής.Μένει να ολοκληρωθεί η μετάβαση στην Ουκρανία και να ακολουθήσει η μετάβαση της Λευκορρωσίας και Ρωσίας οπότε θα πέσουν και τα τελευταία κάστρα και οι συμβατικοί σπόνσορες θα αρχίσουν το μπάζωμα ή θα μείνουν με το πουλί στο χέρι.
Βέβαια οι καταστάσεις είναι απρόβλεπτες μπορεί να έχουμε μια φτωχοποίηση της Δύσης όπως συμβαίνει στη Μεσόγειο και να αυξηθεί το δυτικό θήραμα ποιος ξέρει ποιες είναι οι βουλαί.
Κμαναμφουκιος!!!!!!!!!!!!!!

Πολύ σωστα

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
:confused: :confused: :confused:

oie_A5ONa2O9rleV (1).jpg
ΒΥΖΑΡΕΣ

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.330
Πόντοι
3.936
Για αυτό λέμε δεν πήγες Τσεχία μέχρι το 2008?Δεν πήγες Πολωνία μέχρι το 2014?Δεν πήγες Ουκρανία μέχρι το 2017?Ατύχησες,δεν πρόκειται ποτέ να ζήσεις αυτές τις καταστάσεις ξανά.

Εσύ έχασες όλη την μουνοπανήγυρι στα πρώην Σοβιετικά κράτη τις χρυσές δεκαετίες '90 και 2000. Που και τρείς πούτσες να είχες, θα γαμούσαν και οι τρείς. Τι τους λες τώρα

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.904
Πόντοι
22.266

Συνημμένα

• Screenshot_20210812_000315_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210812_000315_com.android.gallery3d.jpg
    1,4 MB · Εμφανίσεις: 67
  • Screenshot_20210812_000328_com.android.gallery3d.jpg
    Screenshot_20210812_000328_com.android.gallery3d.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 29

DayStalker

Σπουδαίος
Εγγρ.
22 Φεβ 2020
Like
7.424
Πόντοι
2.306
Εδώ τυπε
1 κibera nairobi slum
2 rochiňa rio de janeiro favela
3 munirka slum.new dehli india

Tυπε Τροβαδουρε αυτά που σου λέει είναι φλώρικα , για αμερικανους τουριστες και κωλογερους. Για σκληρους καργιοληδες σαν εσενα που εχουν φαει τα νιατα τους παιζοντας πιστολιδι στη Λαχαναγορα και θαβοντας τα πτωματα , η μονη επιλογη για να ευχαριστηθεις ειναι : SOWETO , South Africa. Ακου εμενα και δε θα χασεις!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.904
Πόντοι
22.266
Tυπε Τροβαδουρε αυτά που σου λέει είναι φλώρικα , για αμερικανους τουριστες και κωλογερους. Για σκληρους καργιοληδες σαν εσενα που εχουν φαει τα νιατα τους παιζοντας πιστολιδι στη Λαχαναγορα και θαβοντας τα πτωματα , η μονη επιλογη για να ευχαριστηθεις ειναι : SOWETO , South Africa. Ακου εμενα και δε θα χασεις!
Πλέον άγιος Παντελεήμονας όντως για πιο σκληρούς καριοληδες

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εδώ τυπε
1 κibera nairobi slum
2 rochiňa rio de janeiro favela
3 munirka slum.new dehli india

Πάντα όταν επισκεφτομει τέτοιες πολλές ψάχνω τη μιζέρια ώστε να γαμω καλά μουνια :confused:
Screenshot_20210812_000351_com.android.gallery3d.jpg
Απλά να ενημερώσω πως δεν μπαίνω σ' αεροπλάνο, πλοίο πάει; :confused: :confused: :confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
44.904
Πόντοι
22.266

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Ξύπνησα νωρις σημερα

Ανοίγω ίντερνετ, τιποτα
Ανοίγω ράδιο, τιποτα
Ανοίγω τιβι πάλι τιποτα
Ρωτάω μια γειτονισσα κουτσομπολα πάλι τιποτα.

Ξέρει κανείς τι έγινε στο ραντεβού θανάτου?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Επίσης έχω αδιάσειστα στοιχεία και ντοκουμέντα πως ο HEY_YOU είναι σφόδρα ερωτευμένος με το υπερναυάγιο κλάιν-μιντ...:confused::confused::confused:

Karamanis Stratos

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
8.418
Πόντοι
2.356
Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
άλλο ξεφτιλίκι αυτό...
να παριστάνεις το γαμπρό για να γαμήσεις :confused:

Αυτό έκανε ο Dr. Love με μεγάλη επιτυχία.Μετα τις υποσχέσεις και τους πουτσους εξαφανιζόταν,πεταγε καρτες κινητών και οι νυφες τον εψαχναν απεγνωσμένες.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.688
Πόντοι
3.936
Εδώ βλέπουμε τον μέγα έρωτα που τρέφει o HEY_YOU στον κλάιν-μιντ.... :confused: :confused: :confused:

Τύπε γενικά οι Ασιάτισες δεν είναι του γούστου μου.

Αυτές όμως που εσύ έχεις ανεβάσει εδώ είναι πολύ άνω του μετρίου οι περισοτερες.

Που τις βρίσκεις. Ιντερνετ, live game ;;

Και πόσες έχεις πηδήξει από δαύτες ;; Το μισό νήμα διάβασα και έχουν τον ατελείωτο.

Μπράβο σου απο μένα πάντως:hi:

Ομολογώ ότι όταν γράφτηκα στο σάιτ δεν περίμενα να βρώ ποστ σαν και αυτά εδώ μέσα.

Μπήκα και διάβασα τα νήματα που έχεις ανοίξει για τη Καμπότζη ( siem rip ) τη μαδαγασκάρη και τη Ταιλάνδη αυτό με τις εικόνες.

Μονορούφι διαβάζονται. Φαίνεται ότι το χεις με το γράψιμο. Και φαίνεται επίσης ότι γουστάρεις ταξίδια και δεν είσαι πορνοτουρίστας.

Και παρόλο που είμαι βαμένος Σλαβολάτρης και δεν γουστάρω μαύρες και ασιάτισες γενικά πρέπει να παραδεχθώ ότι οι κοπέλες που βρήκες εκεί είναι πολύ άνω του μετρίου.
Κάνει κρά ότι είσαι έμπειρος και ξερεις να βρίσκεις.

Γράφεις κάπου αλλού ;; Δεν είναι ανάγκη να πείς που, καταλαβαίνω. Απλά αν γράφεις κάπου άλλου με άλλη θεματολογία ρωτάω ;;

Ενα τεράστιο respect απο μένα :hi::hi:

Εγώ, και πιστεύω και πολλοί άλλοι, θα σου λέγαμε μπράβο ρε μάγκα που μπορείς να ταξιδεύεις σε μακρινά και εξωτικά μέρη που οι περισότεροι απο εμάς απλά δεν μπορούμε να πάμε.

Τώρα οι κομπλεξικοί θα εύρισκαν ένα κάρο μαλακίες να σου πούνε. Το κόμπλεξ σίγουρα ζήλεια και φθόνο φέρνει.

Εσύ όμως δεν νομίζω οτι έχεις φτωχή σε εμπειρίες ζωή.

Αρα γιατί ;;
Τύπε Μindreader δε παίζεσαι.

Σε θαυμάζω αλλά και σε ζηλεύω τύπε.

Μονορούφι το διάβασα όλο το νήμα λες και διαβάζω βιβλίο.

Κάποιοι εδώ μέσα λένε οτι στη Βόρεια και Νότια Αμερική έχεις μείνει περισότερο από οτι Ασία. Και έχεις περάσει και όλο το Σλαβικό τόξο.

Ισχύει ;; Βάλε καμιά φωτό ρε φίλε να ανοίξει λίγο το μάτι μας. Οι περισότεροι μέχρι το περίπτερο της γειτονιάς μας έχουμε πάει γαμώ τη τύχη μας.

Καμιά γυναικεία φυλή αγάμητη έχεις αφήσει ;;

Να είσαι καλά πάντως :hi::hi:

Θέλω και εγώ ενα τέτοιο πατέρα να μου μάθει τα κόλπα οταν ταξιδευει.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και εγώ δεν θέλω ούτε να τις βλέπω τις μαύρες. Αλλά αυτός ο τύπος ο Mαιντ οπου και να πάει βρίσκει και ανεβάζει γαμάτες γκόμενες. Ασπρες, καφέ, μαύρες, κίτρινες, μόνο μπλέ δεν εχει ανεβάσει. Πως διάολο τις βρίσκει δεν έχω καταλάβει. Εχεις καμιά ιδέα ;;
Τυπάκο μαλον εσύ πηδάς τη χούφτα σου και πεταγεσε σα τη πουτσα. Οι κιτρινες και κυριως οι μαυρες για τη δικη μου πουτσα μαιμουδες ειναι. Για τι δικη σου δικο σου θεμα και στα αρχιδια μου. Το δασκαλο να κανεις εκει που σε περνει οχι σε μενα. Δε μιλησα σε σενα. Μιλησα στο Μιντριντερ που κανει μπαμ οτι ειναι μια κατηγορια μονος του ο ανθρωπος γιατι ολες οι γκομενες που αναιβαζει ακομα και οι κιτρινες η οι μαυρες που πηδαει μετρανε και μαλιστα πολυ.Κοιτα τη καμπουρα σου και τα μαθηματα εκει που σε περνει.
Και ποιος δε γουστάρει ρε τυπαρα. Ο μπαλαδορος ξερει να παιξει απο γουεμπλει μεχρι και ξερο. Απο αφρικη και ασια μεχρι ρωσία. Να εισαι καλα και να μας φτιανεις με γαματες φωτο. Ριξε κιαλες. Μια κατηγορια μονος σου εισαι.
Τυπάρα μου ενα και ένα κάνουν δυο. Η τύπισα είναι μούναρος και δεν είναι επαγγελματίας. Οπότε και βέβαια τζαμπέ είναι. Ποιος βγάζει σήμερα γκομενα χωρις κερασματα. Να μην λεμε τρομπες τωρα. Και τα αλλα για τα πουα τα μουα τα τσουα και τις πιπες μπλε σε θαλασι κουτια εγω τακουω βερεσε.
Εισαι μεγαλος στην ηλικια απο οτι λενε αλλα εκτος απο χρονια κουβαλας πολα κανταρια εμπειρια και μαγκια μαζι. Χωρις εμπειρια και μαγκια τετοια μουνια στο τζαμπε δεν βγαζεις εκτος αν εισαι ο εγγονος του Λατση.
Να χερεσαι τη ζωη σου ρε μαγκα ταξιζεις. Βαλε ρε καμια φωτογραφια ακομα να γουσταρουμε.
Ρε τύποι ο Μιντριντερ είναι γνωστός παγκόσμιος παίχτης. Αλλά αυτός ο απόλυτος αρσενικός ποιος είναι ;; Δε βρίσκω ποστ του.

Και τέλος το κερασάκι στη τούρτα όπου το έμπειρο μέλος alex71 αναφέρει ευθέος πως ο HEY_YOU είναι κλώνος του κλάιν-μιντ.
Εγώ απλά παραθέτω, αδυνατώ να το πιστέψω.
Τα συμπεράσματα δικά σας... :confused: :confused: :confused:

Τύπε Alex71, μετά την πρόσφατη φανερή ήττα σου από τον Mindreader, που σίγουρα δεν μπορείς να τον κοντράρεις παρά τις βοήθειες που πήρες και από άλλους, έχεις χάσει τη φόρμα σου.

Ξεκουράσου λίγο και ξεκίνα πάλι τη προπόνηση.
Ρε Mindreader δεν πας καλα. Εκανες κλωνο για να επιβραβευσεις τον εαυτο σου?
Ποσο ανασφαλεια ψυχικη πια?
Και δεν σκεφτηκες ούτε να αλλαξεις το διπλό διάκενο, που αφηνεις με το κανονικο προφιλ.

Στ' αληθεια πιστεψες οτι δεν θα σε καταλαβω?
Τι ειναι αυτα που κανετε ρε?

Τελευταία τροποποίηση:

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.541
Πόντοι
1.706
Πωπω...

Τι διαβάζουν τα γκρίζοπράσινα μάτια μου....

OP
OP
K

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Εννοείται δεν πιστεύουν τα χουνέρια που παθαίνουνε.Δε βλέπεις πώς αλωνίζει ο Β.Π.?Δεν πιστεύουν τα άτομα οτι είναι δυνατόν να γράφονται αυτά που γράφονται.Τελείως εκτός ισορροπίας φάση.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom