Νέα

Σπέρμα σε εσώρουχα γυναικών φίλων μου !!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα 1234567
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 909
  • Εμφανίσεις 214K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
To σωστο ειναι ιτ ολ μεικς σενς ναου ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Παρατηρω οτι με μεγαλη ευκολια μπαινουν οι τιτλοι "ανωμαλος" και "ανωμαλια" σε ενα υποτιθεται διαφορετικο σαιτ που ασχολειται με το σεξ....
απο την αλλη βεβαια βγαινει συμπερασμα τελικα γιατι εχει καταληξει η μιση χωρα να πηδαει στα μπουρδελλα και η αλλη μιση να κακογαμιεται χωρις οργασμους δημιουργωντας κομπλεξικους ατρες και ξινομουνες γυναικες :)
ιτ ολ μεικ σενς ναου :)

Μουνιτσα ειναι θεμα αισθητικης του καθε ανθρωπου..
για εμενα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΑΝΩΜΑΛΟ το συγκεκριμενο βιτσιο...

κ δεν πηγαινω σε μπουρδελα κ μια χαρα γκομενες βγαζω..κ δεν ειναι ανεραστες κ εχουν οργασμους..

δεν καταλαβαινω,δεν ειναι δικαιωμα μας να το θεωρουμε ανωμαλο βιτσιο?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Ενα φιλαρακι μαζευει στρινγκακια με μουνουγρ@ απο τις γκομενες και μετα θελει να τα μουλιασει ολα μαζι να τα βρασει με ρυζακι και να φαει το ζωμο...Ειναι ανωμαλος????
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: δεν εχω διαβασει κατι καλυτερο εδω μεσα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εμενα προσωπικα μπορει και να με φτιαχνει η ιδεα οποτε μην τα βαζεις μαζι μου......χαχαχαχαχα

ειμαι ανωμαλαρα........ :P

το θεμα δεν ειναι το αν ερχονται και σου χυνουν τα βρακακια ασπρουλιαρη.....το θεμα ειναι οτι εχει πεσει ενα υποτιθεται προοδευτικο φορουμ που υποστηριζει τον αγοραιο ερωτα και κατηγορει τις μιξοπαρθενες γυναικες και επιτιθεται σε 2-3 ατομα που εκδηλωνουν μια προτιμηση τους.....με ποιο σκεπτικο? και εν τελει ποιος οριζει τι ειναι ομαλο και τι οχι? και το πρωκτικο "ανωμαλια" θεωρειται....

υ.γ. με το ιδιο παντα σκεπτικο......καποιος που γραφει για το πως πηδαει την κουμπαρα του ή την κορη του φιλου του σε αντιστοιχες σκεψεις για το τι μπορει να συμβαινει μες το σπιτι σου σε βαζει ;) τι προτιμας? να σου χυνουν τα βρακακια ή να σου πηδανε γυναικα και κορη οι "φιλοι"? :P

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
16
Παρατηρω οτι με μεγαλη ευκολια μπαινουν οι τιτλοι "ανωμαλος" και "ανωμαλια" σε ενα υποτιθεται διαφορετικο σαιτ που ασχολειται με το σεξ....
απο την αλλη βεβαια βγαινει συμπερασμα τελικα γιατι εχει καταληξει η μιση χωρα να πηδαει στα μπουρδελλα και η αλλη μιση να κακογαμιεται χωρις οργασμους δημιουργωντας κομπλεξικους ατρες και ξινομουνες γυναικες :)
ιτ ολ μεικ σενς ναου :)
εμενα μια που την ειχα για νορμαλ μετα που τελειωσαμε ηθελε να κατουρησει στα γεννητικα μου οργανα... :2funny: :2funny: :2funny: αρα δεν ειμαστε μονο εμεις...αν και εγω μαλλον νορμαλ ειμαι νομιζω :'( :'(

Επισκέπτης
υ.γ. με το ιδιο παντα σκεπτικο......καποιος που γραφει για το πως πηδαει την κουμπαρα του ή την κορη του φιλου του σε αντιστοιχες σκεψεις για το τι μπορει να συμβαινει μες το σπιτι σου σε βαζει ;) τι προτιμας? να σου χυνουν τα βρακακια ή να σου πηδανε γυναικα και κορη οι "φιλοι"? :P

Με επεισες...ας μου χυνουν τα βρακακια αρκει να ειναι στα απλυτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ενταξει κοιτα σε αυτο το φορουμ ειδικα ολοι σχεδον ορκιζονται στο ονομα της "ιερης"¨τους φιλιας και ποτε μα ποτε δεν θα κοιταγανε κουμπαρα η γυναικα φιλου τους  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Μουνιτσα ειναι θεμα αισθητικης του καθε ανθρωπου..
για εμενα ειναι ΑΡΡΩΣΤΟ Κ ΑΝΩΜΑΛΟ το συγκεκριμενο βιτσιο...

κ δεν πηγαινω σε μπουρδελα κ μια χαρα γκομενες βγαζω..κ δεν ειναι ανεραστες κ εχουν οργασμους..

δεν καταλαβαινω,δεν ειναι δικαιωμα μας να το θεωρουμε ανωμαλο βιτσιο?

απλα ολη αυτη η επιθεση περι "βρωμιας" και "ανωμαλιας" και τοσου γενικοτερου πουριτανισμου ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την αποψη μου για το σεξ και ειπα να το δηλωσω.......κακο ειναι?
εσυ θεωρεις κακο το οτι μια κοπελα την εβρισκε να αυνανιζεται με τη συνοδεια του πορτοκαλι δονητη και του φιλου της.....εγω παλι το βρισκω αυτο ενα παρα πολυ ωραιο σεξουαλικο παιχνιδι και μακαρι να ειχαν ολες οι γυναικες την ανεση να το κανουν.....

απλα για μενα στο σεξ οταν δεν περιλαμβανονται παιδια και ζωα δεν υπαρχει ομαλο και ανωμαλο........κατι που για μενα ειναι ανωμαλο για σενα ειναι ομαλο και ταναπαλιν......ειναι δυνατον να βαζουμε ταμπελες σε κατι που προερχεται απο τα ενστικτα μας?

mel εκ παραδρομης το ξεχασα :)

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Με επεισες...ας μου χυνουν τα βρακακια αρκει να ειναι στα απλυτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Καλα ενταξει κοιτα σε αυτο το φορουμ ειδικα ολοι σχεδον ορκιζονται στο ονομα της "ιερης"¨τους φιλιας και ποτε μα ποτε δεν θα κοιταγανε κουμπαρα η γυναικα φιλου τους  :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

ΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑ :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

evabb

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2008
Like
4
Πόντοι
16
Εμενα προσωπικα μπορει και να με φτιαχνει η ιδεα οποτε μην τα βαζεις μαζι μου......χαχαχαχαχα

ειμαι ανωμαλαρα........ :P

το θεμα δεν ειναι το αν ερχονται και σου χυνουν τα βρακακια ασπρουλιαρη.....το θεμα ειναι οτι εχει πεσει ενα υποτιθεται προοδευτικο φορουμ που υποστηριζει τον αγοραιο ερωτα και κατηγορει τις μιξοπαρθενες γυναικες και επιτιθεται σε 2-3 ατομα που εκδηλωνουν μια προτιμηση τους.....με ποιο σκεπτικο? και εν τελει ποιος οριζει τι ειναι ομαλο και τι οχι? και το πρωκτικο "ανωμαλια" θεωρειται....

+100000000000000000000000000000000

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
απλα ολη αυτη η επιθεση περι "βρωμιας" και "ανωμαλιας" και τοσου γενικοτερου πουριτανισμου ειναι εκ διαμετρου αντιθετη με την αποψη μου για το σεξ και ειπα να το δηλωσω.......κακο ειναι?
εσυ θεωρεις κακο το οτι μια κοπελα την εβρισκε να αυνανιζεται με τη συνοδεια του πορτοκαλι δονητη και του φιλου της.....εγω παλι το βρισκω αυτο ενα παρα πολυ ωραιο σεξουαλικο παιχνιδι και μακαρι να ειχαν ολες οι γυναικες την ανεση να το κανουν.....

απλα για μενα στο σεξ οταν δεν περιλαμβανονται παιδια και ζωα δεν υπαρχει ομαλο και ανωμαλο........κατι που για μενα ειναι ανωμαλο για σενα ειναι ομαλο και ταναπαλιν......ειναι δυνατον να βαζουμε ταμπελες σε κατι που προερχεται απο τα ενστικτα μας?

mel εκ παραδρομης το ξεχασα :)

απλα βρε μουνιτσα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ FLAME δεν εχεις ποσταρει..
ολο flame posts κανεις για να δειξεις οτι εισαι διαφορετικη..

οκ το καταλαβαμε..

δεν ειναι επιθεση,απλα στο λεω δημοσια γιατι το ξεκινησα δημοσια

k κατι αλλο: ναι μπορει να γουσταρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,να εισαι διαφορετικη,πες το χωρις να προκαλεις τους αλλους..ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΩΜΑΛΟ,γιατι να το κρινεις εσυ?
εσενα κριτικαρε καποιος, ολα αυτα που λες κατα καιρους?και αν το εκανε πρεπει να το κανεις κ εσυ?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Δεν κανω φλεημ ποστ.......απλα απανταω σε ολα οσα μου φαινονται περιεργα και αξιοσχολιαστα :)

δεν περιμενα να παει μαιος του 2008 για να γραψω την αποψη μου......κατα καιρους το εχω ξαναγραψει και το εχω συζητησει και επι προσωπικου με μελη του φορουμ....οποτε πιστεψε με δεν περιμενω εσενα να μου υποδειξεις κατα ποσον κανω κατι για να "Φανω" διαφορετικη ή οχι.....

ειλικρινα δε θεωρω διαφορετικοτητα το να αποδεχεσαι οτι το σεξ ειναι Power exchange (μιας και το ριξαμε στο αγγλικο) και προερχεται απο καθαρα γενετησιες ορμες......οσο αηδιαστικο μπορει να μου φαινεται καποιος που γουσταρει πατουσες αυτο δε σημαινει οτι τον καθιστα ανωμαλο μεσα στο μυαλο μου......

ειναι πιο νορμαλ δηλαδη το να βαζεις ενα ζευγαρι βρωμοποδαρα πανω στο πουλακι σου? ενω το να τελειωνεις ή να μυριζεις ενα εσωρουχο το καθιστα ανωαμλια και αρρωστια........

να μου επιτρεπεις να τα κατατασσω και τα δυο στην ιδια κατηγορια η οποια ειναι βιτσια......απο κει και περα βιτσια εχουμε ολοι αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.....

και παλι δεν καταλαβαινω γιατι αυτο αποτελει "δηλωση" μου για την διαφορετικοτητα μου......νομιζω οτι με αυτο που λεω συμφωνουν και αλλοι.......

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
απλα βρε μουνιτσα ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ FLAME δεν εχεις ποσταρει..
ολο flame posts κανεις για να δειξεις οτι εισαι διαφορετικη..

οκ το καταλαβαμε..

δεν ειναι επιθεση,απλα στο λεω δημοσια γιατι το ξεκινησα δημοσια

k κατι αλλο: ναι μπορει να γουσταρεις ΤΑ ΠΑΝΤΑ,να εισαι διαφορετικη,πες το χωρις να προκαλεις τους αλλους..ΝΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΩΜΑΛΟ,γιατι να το κρινεις εσυ?
εσενα κριτικαρε καποιος, ολα αυτα που λες κατα καιρους?και αν το εκανε πρεπει να το κανεις κ εσυ?

λαπλας........δεν εκρινα ΕΣΕΝΑ για τις αποψεις σου.........δηλωσα ομως οτι δεν το θεωρω ανωμαλια και οτι αυτες οι αποψεις μου κανουν εντυπωση μεσα σε ενα τετοιο φορουμ........

εσυ παραδοξως αναφερεσαι σε ΕΜΕΝΑ με παραθεσεις και με κρινεις.....

για το μονο που σε εκρινα ηταν τα σχολια μου για το βιντεακι που παρεθεσες, πραγμα το οποιο εκανα εφοσον μου απηυθυνες το λογο......

μηπως να αναθεωρησεις ως προς το ποιος κρινει ποιον? :)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
Δεν κανω φλεημ ποστ.......απλα απανταω σε ολα οσα μου φαινονται περιεργα και αξιοσχολιαστα :)

δεν περιμενα να παει μαιος του 2008 για να γραψω την αποψη μου......κατα καιρους το εχω ξαναγραψει και το εχω συζητησει και επι προσωπικου με μελη του φορουμ....οποτε πιστεψε με δεν περιμενω εσενα να μου υποδειξεις κατα ποσον κανω κατι για να "Φανω" διαφορετικη ή οχι.....

ειλικρινα δε θεωρω διαφορετικοτητα το να αποδεχεσαι οτι το σεξ ειναι Power exchange (μιας και το ριξαμε στο αγγλικο) και προερχεται απο καθαρα γενετησιες ορμες......οσο αηδιαστικο μπορει να μου φαινεται καποιος που γουσταρει πατουσες αυτο δε σημαινει οτι τον καθιστα ανωμαλο μεσα στο μυαλο μου......

ειναι πιο νορμαλ δηλαδη το να βαζεις ενα ζευγαρι βρωμοποδαρα πανω στο πουλακι σου? ενω το να τελειωνεις ή να μυριζεις ενα εσωρουχο το καθιστα ανωαμλια και αρρωστια........

να μου επιτρεπεις να τα κατατασσω και τα δυο στην ιδια κατηγορια η οποια ειναι βιτσια......απο κει και περα βιτσια εχουμε ολοι αλλοι περισσοτερο αλλοι λιγοτερο.....

και παλι δεν καταλαβαινω γιατι αυτο αποτελει "δηλωση" μου για την διαφορετικοτητα μου......νομιζω οτι με αυτο που λεω συμφωνουν και αλλοι.......

βρε προφανως, αλλα σου λεω ΜΗΝ ΚΡΙΤΙΚΑΡΕΙΣ τον αλλο..

γιατι ειναι ασχημο να θες να πεις κατι κ να φερνεις εμας σαν παραδειγμα που εχουμε αντιθετη αποψη..

πες την αποψη σου κ ασε εμας που το θεωρουμε ανωμαλια, στην απεξω..

ακομα κ οταν εχεις δικιο,παντα λες κατι για να κανεις flame post  :2funny: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ε μα φορουμ ειναι δε μπορεις να μην κριτικαρεις! Δημιουργειται το εξης παραδοξο δηλαδη........ κριτικαρω επειδη διαφωνω ή διαφωνω αρα κριτικαρω παραλληλα? δεν υπαρχει το ενα χωρις το αλλο και το θεμα ειναι ο τροπος που το χειριζεται ο καθενας.........δεν κριτικαρω επειδη διαφωνω.......απλα επειδη διαφωνω με κατι το λογικο ειναι οτι θα το κριτικαρω......σεβομαι τις αποψεις σας απλα μου φαινεται παραξενο........αυτο και μονο ειπα......πιστεψε με εαν ολη αυτη η συζητηση γινοταν σε ενα φορουμ για τον ολυμπιακο δεν θα αναφερομουν σε κανεναν........αλλα υπενθυμιζω οτι αυτη η συζητηση γινεται σε ενα φορουμ που αφορα σε μπουρδελα, οπου υπαρχουν τεραστια θρεντ για τραβεστι, ποδολαγνειες, αυταρχικο σεξ, χοντρες σε μπουρδελοπεριοχες και τοσα αλλα......

και κατι αλλο........εσενα (και των υπολοιπων) ποιος σας δινει το δικαιωμα να κριτικαρετε την σεξουαλικη ζωη των αλλων και να την χαρακτηριζετε? (ως ανωμαλια, αρρωστια κτλ)
το ιδιο πραγμα δεν ειναι? στην τελικη οποιος δε γουσταρει ή αηδιαζει απλως διαβαζει το θρεντ και δεν απανταει......δεν μπαινει επι 12 σελιδες σε εναν ατερμονο διαλογο ειρωνευομενος και κοροιδευοντας εναν αλλον ανθρωπο που θελησε να μοιραστει τα γουστα του.....

οποτε οταν μιλας για κριτικη και για το πως χρησιμοποιουμε τους γυρω μας οταν εχουμε αντιθετη αποψη καλο θα ηταν να το ξανασκεφτεις ;)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
καλα ποτε προλαβες κ εγραψες ολοκληρο σεντονι??

βρε μουνιτσα κ εσενα σε χαλαει το θρεντ με τις ελλεηνιδες κ συνεχως εκει εισαι κ μας ειρωνευεσαι οσους δεν τις γουσταρουμε ..

τελοσπαντων δεν θελω να το συνεχισω,απλα με πειραξε που κρινεις τους παντες κ μολις σου πουν κατι σκυλιαζεις...

αφου κρινεις να περιμενεις να σε κρινουν ΟΛΟΙ..

κ δεν με πειραξε προσωπικα,απλα σε καθε θρεντ κατηγορεις κ καποιους..

Υ.Γ. επειδη λεγεται burdela.com θα πρεπει σωνει κ καλα να γουσταρουμε ΚΑΘΕ ΒΙΤΣΙΟ κ να πηγαινουμε  κ σε μπουρδελα κλπ κ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ εδω μεσα?γιατι μολις καποιος γραψει κατι, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ απο ολες σας, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,αλλα εμεις ειμαστε ξεχωριστα ατομα,μην μας φορτωνεται εσεις οι γυναικες οτιδηποτε γραφετε εδω μεσα..

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ρε λαπλας.......κρινε με.........εγω δεν σου την ειπα για αυτο το πραγμα........ειδες οτι μου εγραψες την αποψη σου και σου απαντησα.......και οσο και να μου εγραφες το ιδιο θα εκανα.....δε θα γυρναγα ποτε να σου πω "γιατι με κρινεις"......

γιατι? γιατι το βρισκω παραλογο!!!! κανουμε διαλογο, διαφωνουμε ε λογικο ειναι οτι και υποσυνειδητα κρινουμε ο ενας τον αλλον....εγω μπορει να σε θεωρω φλωρο και συ εμενα ξεκωλο......δικαιωμα μας ειναι ομως......

αλλα δε δεχομαι να γυριζεις και να μου λες "μην κρινεις τους αλλους και μην ειρωνευεσαι" οταν εισαι σε ενα θρεντ επι 12 σελιδες και ειρωνευεσαι μαζι με αλλους 5-6 εναν ανθρωπο για τα σεξουαλικα του γουστα!!! ειναι αντιφατικο πως το λενε???

παντα κατηγορω καποιους :) ακομα και μενα :P και παντα ειρωνευομαι....ΚΑΙ την παρτυ μου........ειναι το υφος μου τετοιο δεν μπορω να το αλλαξω συγγνωμη :) καλα δυο χρονια μετα τωρα το διαπιστωσες?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Υ.Γ. επειδη λεγεται burdela.com θα πρεπει σωνει κ καλα να γουσταρουμε ΚΑΘΕ ΒΙΤΣΙΟ κ να πηγαινουμε  κ σε μπουρδελα κλπ κ ΟΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ εδω μεσα?γιατι μολις καποιος γραψει κατι, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ απο ολες σας, ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ,αλλα εμεις ειμαστε ξεχωριστα ατομα,μην μας φορτωνεται εσεις οι γυναικες οτιδηποτε γραφετε εδω μεσα..

το οτι λεγεται μπουρδελα δινει καποια ασυλια στα θεματα που αφορουν στο σεξ.........το μπουρδελο απο μονο του ειναι ενα ταμπου και ενα βιτσιο επομενως η θεματολογια του φορουμ επιβαλλει ανεκτικοτητα προφανως και για αλλα βιτσια......απο το "γουσταρω" ενα βιτσιο μεχρι το "ανεχομαι" ή το "χλευαζω" υπαρχει τεραστια διαφορα........

δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να το γουσταρει.........το να το χλευαζει ομως ειναι απαραδεκτο κατ εμε.......οποτε το μονο που οφειλει να κανει ειναι να το ανεχτει και απλα να γυρισει αλλου τον κερσορα και να διαβασει για τον Τζιγκερ......

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
οχι αλλα ελειπες κ το ειχα ξεχασει :P

καλα τι @@@,ποσο γρηγορα γραφεις ρε συ?ΗΜΑΡΤΟΝ....

χαχαχαχα

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
το οτι λεγεται μπουρδελα δινει καποια ασυλια στα θεματα που αφορουν στο σεξ.........το μπουρδελο απο μονο του ειναι ενα ταμπου και ενα βιτσιο επομενως η θεματολογια του φορουμ επιβαλλει ανεκτικοτητα προφανως και για αλλα βιτσια......απο το "γουσταρω" ενα βιτσιο μεχρι το "ανεχομαι" ή το "χλευαζω" υπαρχει τεραστια διαφορα........

δεν ειπα οτι καποιος πρεπει να το γουσταρει.........το να το χλευαζει ομως ειναι απαραδεκτο κατ εμε.......οποτε το μονο που οφειλει να κανει ειναι να το ανεχτει και απλα να γυρισει αλλου τον κερσορα και να διαβασει για τον Τζιγκερ......

βαζω στοιχημα οτι οποιος βγαινει καφε μαζι σου,φευγει κ παει σπιτι κ δεν θελει να ακουει ανθρωπο..
μιλας τοσο πολυ,οσο γραφεις?χαχαχα

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εεεεεεεε με φουντωνεις τι να κανω......χαχαχαχαχα

ξερω και τυφλο μη νομιζεις........ :P

παω για υπνο πια αντε......

εχω φοβερεεεεεεες ημικρανιες :P :P

Μιλαω αλλα οχι οπως γραφω......χαχαχαχαχαχα
Ειμαι πιο πολυ του γραπτου λογου.......προφορικα ομως σκιζω οταν περιγραφω ιστοριες ή λεω ανεκδοτα.......εκει μιλαω ακριβως οπως γραφω..... :idiot:

ρωτα την μπαιτ ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom