mr.madman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 736
- Πόντοι
- 316
Δηλαδη οταν ερθει, ζηταει 120 προσθετοντας και τη δαπανη του ταξι?
Δηλαδη αν της πεις δεν στα δινω τα 20, τι θα κανει, θα φυγει? Παμε καλα?
Μάλλον όχι.
Δηλαδη οταν ερθει, ζηταει 120 προσθετοντας και τη δαπανη του ταξι?
Δηλαδη αν της πεις δεν στα δινω τα 20, τι θα κανει, θα φυγει? Παμε καλα?
Πηρα τηλεφωνο για να κανονισουμε. Τα βρισκουμε με το ξενοδοχειο και με την ωρα και μου λεει ειναι και 20 για το ταξι. Της λεω θα δωσω ηδη 130 για το ξενοδοχειο, μου λεει δεν με νοιαζει ετσι ειναι και το ακυρωσαμε εν τελει. Οοοοτι να ναι! Πες 120 εξαρχης!!! Με εκνευρισε!
Εγώ που 'μαι και κιμπάρης θα της δώκω ...
Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Θεος λεμεεεεεεεε!!!!! ΧαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαΕγώ που 'μαι και κιμπάρης θα της δώκω ...
Εγώ που 'μαι και κιμπάρης θα της δώκω ...
Να τσοντάρουμε όλοι ρε παιδιά να της πάρουμε απεριορίστων ..... συμφέρει...
Εγώ νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε και την διαφημίζουμε τζάμπα και κακώς με την νοοτροπία που δείχνει ότι έχει.
Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσουμε την κουβέντα και το νήμα να κλείσει.
Έχει βρεί πάτημα το forum η κάθε μία που θέλει να το παίξει επαγγελματίας....
Στα 120 ευρώ συναγωνιστές υπάρχουν ότι θέλετε και εγγυημένης/δοκιμασμένης απόδοσης εκεί έξω!
προφανως!πελωρια τραμπουκα λοιπον!Εγώ νομίζω ότι πολύ ασχοληθήκαμε και την διαφημίζουμε τζάμπα και κακώς με την νοοτροπία που δείχνει ότι έχει.
Κανονικά θα έπρεπε να σταματήσουμε την κουβέντα και το νήμα να κλείσει.
Έχει βρεί πάτημα το forum η κάθε μία που θέλει να το παίξει επαγγελματίας....
Στα 120 ευρώ συναγωνιστές υπάρχουν ότι θέλετε και εγγυημένης/δοκιμασμένης απόδοσης εκεί έξω!
Έτσι....προφανως!πελωρια τραμπουκα λοιπον!
Δηλαδη αν αντιλαμβανομαι ορθως, η Αγγελικη η οποια ειναι και στανταρακι στο χωρο, ζηταει 70 και η Σουλίτσα απο το πουθενα ζηταει 120.
Δεν λογκαρει κιολας να τα πουμε λιγακι, πρεπει να τα ακουσει.
Χαχαχαχα παιδια ο παλιος εχει δικιο ....βρίζετε βρίζετε όλο εδώ γυροφέρνετε όμως ...
και τι μας νοιάζει εμας με τι θα ερθει; Προβλημα της. Εμας μας ρωτάει με τι θα παμε κ ποσα θα χαλάσουμε για να βρεθουμε στο σημείο συνάντησης;Χριστουγεννα ερχονται γιορτες ερχονται μπουζουκια και ψωνια θελουν να πανε τα κοριτσια!!! Ειπαμε δε τετοιες περιπτωσεις παντα ξεφυτρωνουν νεες (παλιες ; ) περιπτωσεις... Και γιατι 120 για την αγνωστου ταυτοτητας μικρα και οχι για την Μαρινα60 και την φιλη ;;; Που ειναι και δοκιμασμενες και περασμενες απο τεστ...
Εχεις εσυ λεφτα . Δεν εχεις αναγκη.Ο συνάδελφος που ειπε για το Pines την γλύτωσε φτηνά(στο όριο) με 20 ευρω αλοιμονο σε μένα που ζήτησα πιο βόρεια.Μετα τον Λαϊνόπουλο πιάνει έξτρα χρέωση!