Νέα

Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σας καυλωνει;;;Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Χαλαρή-ελαστική

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σφιχτή

Ψήφοι: 7 58,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

chris_r

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τα πεταξα ολα δεν υπαρχει τιποτα. Τωρα θα γουσταρα να τα ξαναδω ...ειναι οικογενιακες βιντεοκασετεσ

Συμφωνώ!Να τις βλέπεις αύριο μεθάυριο με τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου...
Να εδώ,ο παππούς γαμάει τη γιαγιά και μετά αυτή τον κλάνει και απο τον αέρα σηκώνεται η κουβέρτα...

Είσαι περίπτωση ρε αρχηγέ....

Γατουλα

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Συμφωνώ!Να τις βλέπεις αύριο μεθάυριο με τα παιδιά σου και τα εγγόνια σου...
Να εδώ,ο παππούς γαμάει τη γιαγιά και μετά αυτή τον κλάνει και απο τον αέρα σηκώνεται η κουβέρτα...

Είσαι περίπτωση ρε αρχηγέ....
:2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
μην μου τον ταραζετε θα μας φυγει κ τον θελουμε να μας πει την ιστορια αυριο

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
το θεμα ειναι οτι καυλωνει πιο πολυ απο τον κωλο. Επιδι τον εχει δουλεψει πολυ ...
το ζηταει απο πισω ...εγω της λεω δεν κανει αλλα καθε φορα μου λεει αντι μια φορα και θα το σταματησουμε

Αυτός είναι ο λόγος ή μήπως αισθάνεται ενόχληση στο αιδοίο;Μιας και το έχει δουλέψει τον κώλο, άρα δεν αισθάνεται και πολλά και μάλλον την συμφέρει.. Δεν σου βάζω φιτίλια αλλά λέω...μήπως...

Βασικά ήθελα να ρωτήσω, ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν πάς να μαμήσεις απο πίσω (και στην γκόμενα που δίνει κώλο, και στον τυπά που μαμάει...)

Να χέσει πάνω σου ή να χέσει τον πούτσο σου...

μου εχει συμβει αρκετες φορες να γεμισω μερεντα αλλα το συνηθησα.
οταν μπαινω πολυ βαθια κυριως

Δεν κάνεις καθόλου καλά...Αυτή η μερέντα όπως την αποκαλείς μπορεί μακροχρόνια να σου προκαλέσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας...

φιλε αν μπαινεις ακαποτος κ τον βγαζεις οπως λες θα εχεις χοντρο προβλημα κ εσυ.βασικα κ χωρις μερεντα να τον βγαζεις παλι προβλημα θα εχεις.....ειναι σαν να γαμας βοθρο κ δεν εννοω τον δικο μας τον βοθρο

Καλά μην υπερβάλουμε...Αν υπάρχει μέτρο και υγιεινή (και από τους δύο, πάντα το πέος το καθαρίζουμε καλά μετά το πήδημα) δεν θα υπάρξει πρόβλημα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτός είναι ο λόγος ή μήπως αισθάνεται ενόχληση στο αιδοίο;Μιας και το έχει δουλέψει τον κώλο, άρα δεν αισθάνεται και πολλά και μάλλον την συμφέρει.. Δεν σου βάζω φιτίλια αλλά λέω...μήπως...

Να χέσει πάνω σου ή να χέσει τον πούτσο σου...

Δεν κάνεις καθόλου καλά...Αυτή η μερέντα όπως την αποκαλείς μπορεί μακροχρόνια να σου προκαλέσει προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας...

Καλά μην υπερβάλουμε...Αν υπάρχει μέτρο και υγιεινή (και από τους δύο, πάντα το πέος το καθαρίζουμε καλά μετά το πήδημα) δεν θα υπάρξει πρόβλημα!
εσυ μαλλον δεν επιασες το ολο κλιμα του θρεντ

Επισκέπτης
Για να μην "ξεχειλώσει" της λαδώνεις καλά την κωλοτρυπίδα με αυτό
URL]]

Επισκέπτης
Για να μην "ξεχειλώσει" της λαδώνεις καλά την κωλοτρυπίδα με αυτό
http://[URL unfurl="true"]www.durex.com/en-CA/PodRepository/PublishingImages/CA%20Play%20More%20main.jpg[/img[/URL]]
[/quote]ολα τα ξερεις μωρη ξεκωλιαρα..
[img]http://img40.imageshack.us/img40/8353/009pc.jpg

Επισκέπτης
Εισαι ειδικος στις ξεχειλωμενες σουφρες...ας οψεται το gayworld.

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
καλησπέρα σε όλους,

εγώ πάντως που παίζω με μια παντρεμενη 40άρα αυτή την εποχή με αφήνει να της τον βάλω μόνο αφού το έχει κάνει και με τον άντρα της πολύ πολύ πρόσφατα ( εντός 24 ωρών το πολύ ) γιατί ανοίγει πολύ και φοβάται πως ο τύποσ θα το καταλάβει ότι τον έφαγε...  ελαστικότητα δέρματος...  δεν το είχα ξανακούσει πάντως... :huh: :huh: :huh:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
αμα ξεχυλώσει,....
ξεχυλίζει εύκολα ! Γι αυτό με το μαλακό  :fuck1:

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
ο τυπος εχει κολοβυθομετρο και μετραει αποκλισης τις τρυπας καθε βραδυ ? δλδ ετσι οπως τα λες ρε μαγκα αμα παω με γκομενα και μου δοσει λοκο και ειναι χαλαρος η ανοιχτος σημενει οτι τον εχει ξαναφαει εντος 24ωρου ? εσυ ποσο εισαι μαγκα μου που γαμας την σαρανταρα και που τν γνωρισες στο νετ ? γιατι και αυτο τωρα τελευτεα εχει γινει συχνο φενομενο και εχουν γεμισει τα τσατ 40αρες

καλησπέρα σε όλους,

εγώ πάντως που παίζω με μια παντρεμενη 40άρα αυτή την εποχή με αφήνει να της τον βάλω μόνο αφού το έχει κάνει και με τον άντρα της πολύ πολύ πρόσφατα ( εντός 24 ωρών το πολύ ) γιατί ανοίγει πολύ και φοβάται πως ο τύποσ θα το καταλάβει ότι τον έφαγε...  ελαστικότητα δέρματος...  δεν το είχα ξανακούσει πάντως... :huh: :huh: :huh:

STRATARXHS

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
τελικα τι εχεις κανει την μια κλανει πολυ

τωρα εχει μεγαλη σουφρα αυριο θα κρεμονται τα κολαντερα

ωραια τα καταφερες βρες αλλη :dancing:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
σωστα λεει ο φιλος. Το εχω παρατηρησεισ και εγω. Οταν δουλευε ηταν πιο ξεχυλομενη η τρυπα της

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Του κώλου τα 9μερα της πούτσας τα 40  Γνωμικό ??????????

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παντος η δικια μου δεν θελει να την περνω απο το μουνι. Της τα ειπα ολα αυτα που γραψατε οτι ειναι επικινδυνο αλλα επιμενει να θελει απο πισω.
Απο μπροστα λεει δεν καταλαβαινει τιποτα....σαν πελατη με βλεπει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom