παντος δεν μου ειπατε αν σας εχει τυχει κατι αναλογο
δεν εχει τυχει.
απλα μετα μολις τελειωσει το ολο fucking ετσι οπως ειναι ανοιχτος ο κωλος βγαινει μια κλανια που με τοσο μεθανιο αναβεις φωτια.
παντος δεν μου ειπατε αν σας εχει τυχει κατι αναλογο
δεν εχει τυχει.
απλα μετα μολις τελειωσει το ολο fucking ετσι οπως ειναι ανοιχτος ο κωλος βγαινει μια κλανια που με τοσο μεθανιο αναβεις φωτια.
νομιζω ναι....το ξερει η οχι?το φανταζομαι οτι ειναι παλια ιστορια αλλα γενικα ρωταω
αυτος που εχει χαθει ρε παιδια?πανω στο καλο μας παραταεινομιζω ναι....
με το παρδόν αλλα στην δικιά μου περίπτωση άμα γίνει κάτι τέτοιο θα στείλω την γκόμενα στον ράπτη απο την χαρά μου! Πο, ρε φίλε τι ιδέα μου έδωσες. Λές όποτε πάω για τσάρκα να έχω μαζί μου μια μπλούζα του Θρήνου για να την δίνω στην πουτάνα, να την φοράει για να την σκίζω;;
δεν νομιζω πως χρειαζονται λεπτομερειες....αυτα τα εχεις στο αρχειο σου?τα πρωτα που γυρναγα ηταν με μια αναλογικη καμερα...Αλλο πραμα παιδια. χειροπαιδες μαστιγωματα και αλλα πολλα. Ειμαστε και πιο νεοι. τα γυρναγαμε σε κασετες.
παιδες η γυναικα θελει συνεχεια απο πισω. φτανει πιο καλα. αλλα εχει ξεχυλωσει ειναι αυτο κακο.
καλα εσυ εχεις ξεφυγει αλλα δεν σε κατακρινω,ο καθενας με τα γουστα του (ανωμαλε)καλη φαση ειναι δεν πειραζει γουσταρω της τον καρφωνω(οχι της γυναικας σου) να τον βγαζω σκατομενο να της τι δινω στο στομα για καθαρισμα και αυτη να ξερναει πανω στη πουτσα μου πω ρε καβλα συνδυασμος scat και vomit
φιλε να τις δωσεις τις κασετες σε ειδικο να στις κανει ντιβιντι...και μετα στους μαυρους και πουλημα στην ομονοια σε παγκο....θα χεστεις στο χρημα....τα πρωτα που γυρναγα ηταν με μια αναλογικη καμερα...Αλλο πραμα παιδια. χειροπαιδες μαστιγωματα και αλλα πολλα. Ειμαστε και πιο νεοι. τα γυρναγαμε σε κασετες.
κ ενα g της δικιας σου εχεις 17 ρε μεγαλε?τωρα εχω ενα samsung 16G και βαζω τα παντα μεσα.
καλα εσυ εχεις ξεφυγει αλλα δεν σε κατακρινω,ο καθενας με τα γουστα του (ανωμαλε)