You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
εγω ειπα φιλε,δεν μου εχει τυχει αν κ εχω παρει κωλους μπολικους.κατουρημα εχει ερθει σε γκομενα κ με εβριζε για ν βγω....παντος δεν μου ειπατε αν σας εχει τυχει κατι αναλογο
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι ρε τυπε αυτο που λεμε θα σου βαλω ταπα...αλλα μετα ερχεται η ακουσια μεγαλη πορδοεκρηξη κατα την εξοδο του πεους με καταστροφικα αποτελεσματα και ενιοτε διαρροικη μερντουλα....γαμησε τα...σας εχει τυχει να θελει να κλασει και να της τον εχεται βαλει.......
ειμαι περιεργος αν εχει τυχει και σε αλλουσ
Επισκέπτης
Λύσε μου 2 απορίες.Στον κώλο ΚΥ όχι δηλαδή?Αλλιώς τα ξέρα..Το λαδάκι johnson στο μουνί γιατί?εισαστε ασχετοι η γυναικες θελουν λαδακι παντου και κυριως πισω και στο μουνι
λαδι JONSHON ...παντου υπαρχει.
γιατι γαμαει μονο κωλο πλεον κ το μουνι εχει στενεψει....εγω αλλο θελω να μαθω μεγαλε....επειδη την λες χοντρη,ποσο χοντρη ειναι?Λύσε μου 2 απορίες.Στον κώλο ΚΥ όχι δηλαδή?Αλλιώς τα ξέρα..Το λαδάκι johnson στο μουνί γιατί?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το πιο γελοιο μου χει τυχει με πουτανα στην 26 ης οκτωβριου 52 -ο ντεκερ ξερει-που εκλασε το μουνακι της μετα το σφυροκοπημα απο τον συσσωρευμενο αερα...και μου ζητησε συγγνωμη...πολυ γελιο...παντος δεν μου ειπατε αν σας εχει τυχει κατι αναλογο
το αλλο φυσικα και μας εχει τυχει....απο τον κωλο....με χαλαει πλεον αυτη η μυρωδια οταν το βγαζω στο τελειωμα και γιαυτο σπανια γαμαω κωλο...ειναι και πιο ακριβα...και βρωμιαρικα
για γκομενα δεν το συζητω...δεν εχει κατσει καμια απο κωλο....ακομη
οχι ρε πουστη μου,εχεις βαλει βιντεακι?σε εχω διαβασει εδω μεσ αλαλ δεν το εχω δει.ποσταρε το τωρα ρεα δεν την εχεις δει σε βιντεακια
150 κιλα ειναι
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
με προλαβες...εμενα παλι μ αρεσει περισσοτερο το κλασιμο του νιουμου γιατι δεν μυριζει....
με προλαβες...
σημερα το εχουμε,να λεμε τα ιδια
το ξερει η γυναικα σου οτι την εχεις κανει βιντεο?υπαρχει ενα φοβερο ερασιτεχνικο site.
na ανεβασετε πραμα με τηςν γυναικες σας η της γκομενεσ σας.
εχει παρα πολυ λιγες ελλινιδες δυστυχως. Η δικια μου ειναι μια αντιπροσωπος
yuvutu.com
FATANNA
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ειναι παλια ιστορια....το ξερει η γυναικα σου οτι την εχεις κανει βιντεο?
- Εγγρ.
- 23 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 8
- Πόντοι
- 1.290
υπαρχει ενα φοβερο ερασιτεχνικο site.
na ανεβασετε πραμα με τηςν γυναικες σας η της γκομενεσ σας.
εχει παρα πολυ λιγες ελλινιδες δυστυχως. Η δικια μου ειναι μια αντιπροσωπος
yuvutu.com
FATANNA
παιζει βιντεο της?
το ξερει η οχι?το φανταζομαι οτι ειναι παλια ιστορια αλλα γενικα ρωταωειναι παλια ιστορια....
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2K