που παρεπιπτοντως δεν τον γαμαει και κανεις δηλαδη...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πραγματι αν εχανε κιλα θα ωφελουνταν και απο τις αιμορροιδες...παντως και η πρωκτικη επαφη με την χαλαρωση του σφιγκτηρα σιγουρα τις θεραπευει μακροχρονια...παλια ηταν ιατρικη μεθοδος η διαστολη του πρωκτου...Εχω ακούσει οτι δημιουργούνται αιμορροιδες απο το υπερβολικό βάρος πάντως..Δεν της λες να χάσει κανένα κιλό ή την θέλεις έτσι?
αλλα το σπυρι μηπως ειναι κανα αποστημα;να το κοιταξει κανας γιατρος οταν βγαινει...μην κολλησεις τιποτα τυπε που την καρφωνεις και ακαποτα....
τι γυναικα μου με καποτα ρε παιδια
το σπυρι δεν βγαινει συχνα και ειναι πεντακαθαρη. δυο μπανια την ημερα.
μπορει να ειναι χοντρη αλλα ειναι πολυ καθαρη. Μερεντα δεν βγαινει συχνα αυτο εινια αληθεια.
παιδια δεν ξερω παντος θελει τροπο το απο πισω.
με το μαλακο στην αρχη και μετα αρεσει στην γυναικα
το σπυρι δεν βγαινει συχνα και ειναι πεντακαθαρη. δυο μπανια την ημερα.
μπορει να ειναι χοντρη αλλα ειναι πολυ καθαρη. Μερεντα δεν βγαινει συχνα αυτο εινια αληθεια.
παιδια δεν ξερω παντος θελει τροπο το απο πισω.
με το μαλακο στην αρχη και μετα αρεσει στην γυναικα
δεν εχει σημασια αν πλενεται η πλενεσαι,σκουφακι παντα ειδικα απο πισωπλενομαι πολυ καλα και βαζω και ειδικο bedadin.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δηλαδη μιγμα απο ουρα,πουτσοχυμα,σμηγμα,σκατα και μπολικα κωλοβακτηριδια....εισαι τυπος παντως....και μετα μπεταντινακι....και παντα μετα κατουριμα. βασικο για να φυγη οτι εχει μηνει στην ουριθρα
την Κυριακη επαθα μια πλακα δεν σας λεω τιποτα. Εβαλα πολλα λυπαντκα. Οχι οτι χρειαζεται αλλα μου αρεσει και πουτσα γλυστραγε και δεν εμπενε στην τρυπα. με πιασανε τα γελια και μου επεσε
Η δικια μου μετα αρχισε τα γλυψιματα αλλα παλι τα ιδια. τελικα της τον πεταξα απο πισω ειχε σεχνωσει και το λαδι και μπηκα
Η δικια μου μετα αρχισε τα γλυψιματα αλλα παλι τα ιδια. τελικα της τον πεταξα απο πισω ειχε σεχνωσει και το λαδι και μπηκα
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
παντως αιμορροιδες ειδες να εχει;τι να πει η αννα η σερβα δλδ?
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
cum in mouth .....τον παιρνει κ στο στομα αφου την γαμησεις ακαποτα απο τον λοκω?
γιατι ρε φιλε?εδω εχουμε σοβαρη κουβενταΕχετε καταντησει αηδια βραδυατικα.
σιγα μην το καταλαβαινε ετσι αν του το ελεγαcum in mouth .....
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
τυπε να προτιμας αυτο της ενωσης πεζων το λαδι το μαγειρικο...κανει καλα γαμησια και ειναι και φαγωσιμο με ωριμη μεστη γευση αγουρελαιου...οτι πρεπει και για σαλατατην Κυριακη επαθα μια πλακα δεν σας λεω τιποτα. Εβαλα πολλα λυπαντκα. Οχι οτι χρειαζεται αλλα μου αρεσει και πουτσα γλυστραγε και δεν εμπενε στην τρυπα. με πιασανε τα γελια και μου επεσε
γιατι ρε φιλε?εδω εχουμε σοβαρη κουβεντα
σκατουλες απο εδω, ψωλοχυματα με σκατουλες απο εκει, ουρα παραπερα...
σοβαρη κουβεντα μου λες εσυ.
στο τελος θα βλεπω την κανονικη μερεντα(αυτη που αλειφεται στο ψωμι) και θα αηδιαζω.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2K