You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 264
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
βγαζει καθε 2 μηνες μια τεραστια αιμοραιδα. τοτε ποναει και κανουμε απο μπροστα.
ειναι ενα τεραστιο σπυρι. αλλα φευγει αμα δεν το πειραξεις
καλα πως αντεχεις και της κανεις σεξ απο κει αφου εχει τετοια προβληματα?? μπλιαχ
PA_2007
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.645
- Πόντοι
- 456
το ζηταει απο πισω ...εγω της λεω δεν κανει αλλα καθε φορα μου λεει αντι μια φορα και θα το σταματησουμε
καλα ......ενα δισεκατομμυριο πουστηδες στο πλανητη αυτο λενε καθε φορα
παιδες η γυναικα θελει συνεχεια απο πισω. φτανει πιο καλα. αλλα εχει ξεχυλωσει ειναι αυτο κακο.
είσαι τόσο υπερατλαντας που θέλω να μου πείς το όνομα σου για να το κάνω τατουάζ στην πλάτη μου.
Αλήθεια πως την έψεις ψήσει να το κάνετε απο πίσω. Εγώ δεν εχω πάρει ποτέ κοπέλα απο τον ποπό. Σκέυτομαι να το δοκιμάσω σε κανένα στούντιο αλλα έχω ενδιασμούς, γιατι φοβάμαι μήν γίνει μαλακία.
Βασικά ήθελα να ρωτήσω, ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν πάς να μαμήσεις απο πίσω (και στην γκόμενα που δίνει κώλο, και στον τυπά που μαμάει...)
Επισκέπτης
μερεντααααααααααααααα..Βασικά ήθελα να ρωτήσω, ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν πάς να μαμήσεις απο πίσω (και στην γκόμενα που δίνει κώλο, και στον τυπά που μαμάει...)
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
Εγώ δεν εχω πάρει ποτέ κοπέλα απο τον ποπό.
Βασικά ήθελα να ρωτήσω, ποιό είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί όταν πάς να μαμήσεις απο πίσω (και στην γκόμενα που δίνει κώλο, και στον τυπά που μαμάει...)
το χειροτερο ειναι να εισαι ολυμπιακος,να πας να τη γαμησεις απο πισω και μετα στην ανοιχτη τηλεοραση να δεις οτι
ο γαυρος εφαγε γκολ απο τον λετο στο καραισκακη.
σου πεφτει με την μια.
και η γκομενα σε κλανει.
διαρροια της τυπισσας.
το χειροτερο ειναι να εισαι ολυμπιακος,να πας να τη γαμησεις απο πισω και μετα στην ανοιχτη τηλεοραση να δεις οτι
σου πεφτει με την μια.
και η γκομενα σε κλανει.
με το παρδόν αλλα στην δικιά μου περίπτωση άμα γίνει κάτι τέτοιο θα στείλω την γκόμενα στον ράπτη απο την χαρά μου! Πο, ρε φίλε τι ιδέα μου έδωσες. Λές όποτε πάω για τσάρκα να έχω μαζί μου μια μπλούζα του Θρήνου για να την δίνω στην πουτάνα, να την φοράει για να την σκίζω;;
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
σου πεφτει με την μια.
και η γκομενα σε κλανει.
παίξε το πουλάκι σου σκεφτόμενος τον Λέττο εσύ!
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.524
- Πόντοι
- 17.885
μου εχει συμβει αρκετες φορες να γεμισω μερεντα αλλα το συνηθησα.
οταν μπαινω πολυ βαθια κυριως
καλή όρεξη! τι λες ρε βραδυάτικα!!
θα το βγαζεις σουβλακι φιλε....σουφι βαζεις η το βγαζεις στυλ σολαριουμ?Γι' αυτό να της λέτε να κάνει ένα κλύσμα πριν....αλλιώς...
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ετσι αποφευγει και την δυσκοιλιοτητα η τυπισσα...οταν μπαινεις βαθια να σκαλιζεις και λιγο σκατο....ακαποτα μπαινεις τυπε;μου εχει συμβει αρκετες φορες να γεμισω μερεντα αλλα το συνηθησα.
οταν μπαινω πολυ βαθια κυριως
Επισκέπτης
Εχω ακούσει οτι δημιουργούνται αιμορροιδες απο το υπερβολικό βάρος πάντως..Δεν της λες να χάσει κανένα κιλό ή την θέλεις έτσι?βγαζει καθε 2 μηνες μια τεραστια αιμοραιδα. τοτε ποναει και κανουμε απο μπροστα.
ειναι ενα τεραστιο σπυρι. αλλα φευγει αμα δεν το πειραξεις
μεσα στο μυαλο μουετσι αποφευγει και την δυσκοιλιοτητα η τυπισσα...οταν μπαινεις βαθια να σκαλιζεις και λιγο σκατο....ακαποτα μπαινεις τυπε;
η γυναικα μου ηταν επαγγελματιας .....δεν της το ξεχυλωσα εγω
αυτη ειναι η αληθεια.
παντος ειναι της περισοτερες φορεσ καθαρη θα σασ το αποδειξω με νεο βιντεο
ναι ακαποτα μπαινω υπαρχει και εδω προβλημα
κανει διαιτα αλλα εγω την γουσταρω χοντρη
αυτη ειναι η αληθεια.
φιλε αν μπαινεις ακαποτος κ τον βγαζεις οπως λες θα εχεις χοντρο προβλημα κ εσυ.βασικα κ χωρις μερεντα να τον βγαζεις παλι προβλημα θα εχεις.....ειναι σαν να γαμας βοθρο κ δεν εννοω τον δικο μας τον βοθροη γυναικα μου ηταν επαγγελματιας .....δεν της το ξεχυλωσα εγω
αυτη ειναι η αληθεια.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
που παρεπιπτοντως δεν τον γαμαει και κανεις δηλαδη...ι σαν να γαμας βοθρο κ δεν εννοω τον δικο μας τον βοθρο
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 78
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 2K