Νέα

Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τι σας καυλωνει;;;Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Χαλαρή-ελαστική

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σφιχτή

Ψήφοι: 7 58,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
53
Πόντοι
606
καλησπέρα σε όλους,

εγώ πάντως που παίζω με μια παντρεμενη 40άρα αυτή την εποχή με αφήνει να της τον βάλω μόνο αφού το έχει κάνει και με τον άντρα της πολύ πολύ πρόσφατα ( εντός 24 ωρών το πολύ ) γιατί ανοίγει πολύ και φοβάται πως ο τύποσ θα το καταλάβει ότι τον έφαγε...  ελαστικότητα δέρματος...  δεν το είχα ξανακούσει πάντως... :huh: :huh: :huh:

Φιλαρακο κατι συμβαινει! Μαλον ι δικος της τον εχει αρκετα μικρο και εσυ πολυ μεγαλο οποτε θελει να εχει την αναλογη προετοιμασια!

Εχω γαμησει και γαμαω ακομα παντρεμενες διαφορων ηλικιων και απλα εχουν εναν ομορφο δονητη απο την μια μερια για να ικανοποιουν τις καβλες τους και απο την αλλη για να εχουν την δικαιολογια (το συμαντικοτερο) στον αντρα τους αν τις παραβρει ανοικτες οτι απλα κλαβλωσαν και πεξανε με τον δονητη τους!

Λοιπον φιλε μου αυτα που σου λεει ειναι απλες δικαιολογιες!!!

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
ρε φιλε με το να γραφεις sexy greek wife ντροπιαζεις ολες τις ελληνιδες.και θα το βλεπει και κανενας ξενος και ουτε για τουρισμο θα ρθει το καλοκαιρι απο το φοβο του :grin: :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ρε φιλε με το να γραφεις sexy greek wife ντροπιαζεις ολες τις ελληνιδες.και θα το βλεπει και κανενας ξενος και ουτε για τουρισμο θα ρθει το καλοκαιρι απο το φοβο του :grin: :grin: :grin: :grin:

καλά ρε φίλε πως την αντέχεις αυτή την γυναίκα???????????Είσαι ένας πραγματικός ήρωας να έχεις για γυναίκα σου αυτό το θηρίο και να το γαμάς κιόλας :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια τι εχει . γυναικαρα ειναι . ωραια κοιλια εχει μπουτια ...ειναι κυριως σεξυ

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
τι αλλα. λιγο παχουλη ειναι και χωρισ κυταριτιδα.
ασε που ειναι κουκλα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εγω ειχα πολλες γυναικες στην ζωη μου . τι νομισατε. και διαλεξα αυτη απο ολες τις αλλες.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
γιατι ρε παιδια τι εχει . γυναικαρα ειναι . ωραια κοιλια εχει μπουτια ...ειναι κυριως σεξυ
αφου το πιστευεις μαζι σου.εδω αλλοι εχουν μοντελα και τα βαριουνται και τα σουταρουν.ο καλυτερος εισαι πλακα πλακα :grin:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ενταξι ειναι προφανες πως εχουμε διαφορετικα γουστα.
δεν μπορειτε να το αποδεχτειτε αυτο. τι να κανουμε

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
τι να τα κανω τα μοντελα.  να πιανω κοκκαλα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
εγω θελω να κανωε βουτιες μεσα στις κοιλιες στα βυζια και στουσ κωλους της

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
15
Πόντοι
16
ετσι την βρισκω . ετσι καυλωνω

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Eλα ρε τζεημς,αφου ετσι την βρισκει ο ανθρωπος...γουστα ειναι αυτα...περι ορεξεως... ;)
Γούστα? :uglystupid:

Απλά γούστα????? σούπερ μαζοχιστικά βίτσια θάλεγα! :headbang: :headbang:

Δηλ αν τον πάρουμε καμιά βολτίτσα στη σοι σιξ την έβαψε ο άνθρωπος! :grin: :grin:

ούτε καν θα τα βλέπει τα μωράκια!!  δεν υπάρχουν!!!! άϋλα!!!! εξαφανισμένα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Γούστα? :uglystupid:

Απλά γούστα????? σούπερ μαζοχιστικά βίτσια θάλεγα! :headbang: :headbang:

Δηλ αν τον πάρουμε καμιά βολτίτσα στη σοι σιξ την έβαψε ο άνθρωπος! :grin: :grin:

ούτε καν θα τα βλέπει τα μωράκια!!  δεν υπάρχουν!!!! άϋλα!!!! εξαφανισμένα!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Θα κατσει καιρο...θα τα ταισει...και θα ερθουν στα μετρα του... :2funny: :2funny: :2funny:

Και οι υπολοιποι θα παμε προς ανχελες.... ;) ;) ;)

dimitrisathina

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
0
ο τυπος εχει κολοβυθομετρο και μετραει αποκλισης τις τρυπας καθε βραδυ ? δλδ ετσι οπως τα λες ρε μαγκα αμα παω με γκομενα και μου δοσει λοκο και ειναι χαλαρος η ανοιχτος σημενει οτι τον εχει ξαναφαει εντος 24ωρου ? εσυ ποσο εισαι μαγκα μου που γαμας την σαρανταρα και που τν γνωρισες στο νετ ? γιατι και αυτο τωρα τελευτεα εχει γινει συχνο φενομενο και εχουν γεμισει τα τσατ 40αρες
ρε γίγαντα δεν είπα πως την γνώρισ στο νετ. συνάδελφος είναι στο γραφείο. αλλά όταν η μόνη ώρα που μπρούμε να πηδηχτούμε είναι μετά το γραφείο και λίγο πριν πάει σπίτι της ( και ίσως το κάνει και με τον άντρα της σε πολύ μικρό χρονικ΄διάστημα ) αν υπάρχει και αυτή η ιδιομοργία του δέρματός της, φυσικό δεν είναι να φοβάται ?  τέλος πάντωνεγώ το ανέφερα μιας και μου συμβαίνει. αν θες το πιστεύεις. αν δεν θές και πάλι φίλοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom