Νέα

Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σας καυλωνει;;;Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Χαλαρή-ελαστική

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σφιχτή

Ψήφοι: 7 58,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
πηγαινα συχνα σαν πελατης και αγαπηθηκαμε. Παντα την πληρωνα . την πρωτη φορα που βγηκαμε πηγαμε στην Νεα Μακρη με ενα φιλο μου που ειχε αυτοκινητο. Πηγαμε στην παραλια καναμε μπανιο οι τρεις μας και μετα πηγαμε σε μια ταβερνα εκει κοντα. Η δικια μου ειπιε λιγο κρασι και αμεσως αρχησε τα τρελλα. εβαζε το ποδι της στο πουλι μου και αλλα πολλα. Ο φιλος μου το πηρε χαμπαρι. Οταν φυγαμε ανεβηκαμε απο το Διονυσο . Εκει κοντα στο αγ Πετρο μου εκανε ενα τσιμπουκι μεσα στο αυτοκινητο μπροστα στο φιλο μου. Εκανε και στο φιλο μου γιατι ηθελε και αυτος. Αυτο δεν μου αρεσε μενα και αρχησα να της λεω πως αμα θες να γινεισ γυναικα μου κομμενα αυτα. Στο σπιτι μου ειπε οτι εχει προβλημα οταν πινει. γιαυτο την εχουν παρει πολλοι χωρις πολλες φορες να το επιδιωκει. ειναι κατι σαν αποπλανηση

Μάγκα μου που υπάρχουν γυναίκες με την αδυναμία της δικιάς σου στο αλκοόλ μπας και γαμήσουμε τσάμπα? :grin: :grin: Γιατί πάντα πέφτω σε δυνατά ποτήρια ρε γμτ  :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Μάγκα μου που υπάρχουν γυναίκες με την αδυναμία της δικιάς σου στο αλκοόλ μπας και γαμήσουμε τσάμπα? :grin: :grin: Γιατί πάντα πέφτω σε δυνατά ποτήρια ρε γμτ  :2funny: :2funny:
φιλε αυτη εχει αδυναμια και στις φασουλαδες ομως...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16
φιλε αυτη εχει αδυναμια και στις φασουλαδες ομως...

Ας έχει, εμένα δε με νοιάζει η γυναίκα του bbwlover αλλά αντίστοιχες με αυτό το "χαριτωμένο" ελλάτωμα θα έλεγα :dancing:
Φαντάζομαι κλανίδι και πορδή που θα χει φαει ο άμοιρος. Ειδικά αν είναι και κατά τη διάρκεια του σεξ γαμησετα!! :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
συμβαινει οταν της το κανω απο πισω δεν μπορει να κρατηθει .....μου λειει συγνωμη δεν το θελει η κακομοιρα αλλα της φευγουν αερια.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
συμβαινει οταν της το κανω απο πισω δεν μπορει να κρατηθει .....μου λειει συγνωμη δεν το θελει η κακομοιρα αλλα της φευγουν αερια.
ειναι αυτο  που λεμε σου κλανει τα παπαρια.... :rockon: :headbang:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
παντως ντρεπεται αν και την ωρα που τον τρωει ουρλιαζει απο ηδονη. μετα γινετε της κακομοιρας στην τουαλετα....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως ντρεπεται αν και την ωρα που τον τρωει ουρλιαζει απο ηδονη. μετα γινετε της κακομοιρας στην τουαλετα....
γαμησι που καταπολεμα και την δυσκοιλιοτητα....εισαι μορφη....

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Δηλαδή τύπε μετά από κάθε συνεύρεση καλείτε την αποφρακτική?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
κατι τετοιο δηλαδη??? :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• dspphoto.gif
    dspphoto.gif
    40 KB · Εμφανίσεις: 32

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
που βρισκετε το μη φυσιολογικο. Ο πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
που βρισκετε το μη φυσιολογικο. Ο πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....
σαν εικονα με συγκλονιζει ομολογω...

Interceptor

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
4
Πόντοι
16

Ο συγγεκριμένος πρωκτός πετάει άκαυστες απ'ότι έχω καταλάβει! Δεν υπάρχει όυτε καταλύτης όυτε μεσαιό καζανάκι :grin: :grin:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πια εικονα αμα θες να την τραβηξω σε βιντεο ... το σαββατοκυριακο που θα ειμαστε χαλαρα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
ναι ειμαστε πιο ηρεμοι. ολοι μερα μαγειρευει ....και τρωμε συνεχεια .
μετα εχουμε γαμισια

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66

ειναι αυτο  που λεμε σου κλανει τα παπαρια.... :rockon: :headbang:

σαν εικονα με συγκλονιζει ομολογω...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

πια εικονα αμα θες να την τραβηξω σε βιντεο ... το σαββατοκυριακο που θα ειμαστε χαλαρα
OXIIIIIIIIIIIIIIIII!

:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom