Interceptor
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 4
- Πόντοι
- 16
της φευγουν και πορδες χωρις να το θελει;
και "χοντρα" μη σου πω
της φευγουν και πορδες χωρις να το θελει;
πηγαινα συχνα σαν πελατης και αγαπηθηκαμε. Παντα την πληρωνα . την πρωτη φορα που βγηκαμε πηγαμε στην Νεα Μακρη με ενα φιλο μου που ειχε αυτοκινητο. Πηγαμε στην παραλια καναμε μπανιο οι τρεις μας και μετα πηγαμε σε μια ταβερνα εκει κοντα. Η δικια μου ειπιε λιγο κρασι και αμεσως αρχησε τα τρελλα. εβαζε το ποδι της στο πουλι μου και αλλα πολλα. Ο φιλος μου το πηρε χαμπαρι. Οταν φυγαμε ανεβηκαμε απο το Διονυσο . Εκει κοντα στο αγ Πετρο μου εκανε ενα τσιμπουκι μεσα στο αυτοκινητο μπροστα στο φιλο μου. Εκανε και στο φιλο μου γιατι ηθελε και αυτος. Αυτο δεν μου αρεσε μενα και αρχησα να της λεω πως αμα θες να γινεισ γυναικα μου κομμενα αυτα. Στο σπιτι μου ειπε οτι εχει προβλημα οταν πινει. γιαυτο την εχουν παρει πολλοι χωρις πολλες φορες να το επιδιωκει. ειναι κατι σαν αποπλανηση
φιλε αυτη εχει αδυναμια και στις φασουλαδες ομως...Μάγκα μου που υπάρχουν γυναίκες με την αδυναμία της δικιάς σου στο αλκοόλ μπας και γαμήσουμε τσάμπα? Γιατί πάντα πέφτω σε δυνατά ποτήρια ρε γμτ
φιλε αυτη εχει αδυναμια και στις φασουλαδες ομως...
ειναι αυτο που λεμε σου κλανει τα παπαρια....συμβαινει οταν της το κανω απο πισω δεν μπορει να κρατηθει .....μου λειει συγνωμη δεν το θελει η κακομοιρα αλλα της φευγουν αερια.
γαμησι που καταπολεμα και την δυσκοιλιοτητα....εισαι μορφη....παντως ντρεπεται αν και την ωρα που τον τρωει ουρλιαζει απο ηδονη. μετα γινετε της κακομοιρας στην τουαλετα....
παντως ντρεπεται αν και την ωρα που τον τρωει ουρλιαζει απο ηδονη. μετα γινετε της κακομοιρας στην τουαλετα....
Πεφτει πολυ χεσιδι....Δηλαδή τύπε μετά από κάθε συνεύρεση καλείτε την αποφρακτική?
σαν εικονα με συγκλονιζει ομολογω...που βρισκετε το μη φυσιολογικο. Ο πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....
που βρισκετε το μη φυσιολογικο. Ο πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....
σαββατοκυριακο πεφτει πολυ γαμησι απο κωλο τυπε μου ε;πια εικονα αμα θες να την τραβηξω σε βιντεο ... το σαββατοκυριακο που θα ειμαστε χαλαρα
την γαμας καμια φορα ενω μαγειρευει και ανακατευει την κατσαρολα;ναι ειμαστε πιο ηρεμοι. ολοι μερα μαγειρευει ....και τρωμε συνεχεια .
μετα εχουμε γαμισια
λογοτεχνίαΟ πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....
συμβαινει οταν της το κανω απο πισω δεν μπορει να κρατηθει .....μου λειει συγνωμη δεν το θελει η κακομοιρα αλλα της φευγουν αερια.
ειναι αυτο που λεμε σου κλανει τα παπαρια....
παντως ντρεπεται αν και την ωρα που τον τρωει ουρλιαζει απο ηδονη. μετα γινετε της κακομοιρας στην τουαλετα....
που βρισκετε το μη φυσιολογικο. Ο πρωκτος συσπατε ...δεν βγαζει παντα σκατο γιατι εχει φροντισει να ειναι καθαρη. βγαζει κρεμες και χυσια με αερια.....
σαν εικονα με συγκλονιζει ομολογω...
OXIIIIIIIIIIIIIIIII!πια εικονα αμα θες να την τραβηξω σε βιντεο ... το σαββατοκυριακο που θα ειμαστε χαλαρα