Νέα

Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 264
  • Εμφανίσεις 35K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι σας καυλωνει;;;Σούφρα χαλαρή ή σφιχτή ;;

• Χαλαρή-ελαστική

Ψήφοι: 5 41,7%
  • Σφιχτή

Ψήφοι: 7 58,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    12

james070

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
66
Θα κατσει καιρο...θα τα ταισει...και θα ερθουν στα μετρα του... :2funny: :2funny: :2funny:

Και οι υπολοιποι θα παμε προς ανχελες.... ;) ;) ;)
ανχέλες?
κεσκεσέ? :think:

Ται ή αλλού?

εγώ μόνο Τάι!!! και σοισιξ και ws αλλά Πατάγια και μόνο!!!! :rockon:

ο φίλος ας ψωνήσει ΜΙΑ  >:((του επιτρέπεται) κι ας αφήσει τα υπόλοιπα στο κοινό τους!!!! :grin:

είπαμε! μην τις φαρδύνει και όλες!! >:( >:( >:( >:(

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
μια εποχη την πληρωνα. Οταν ομως παντρευτικαμε κοπηκαν αυτα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
οχι αφηστε τις βλακειες. Κανονικο ζευγαρι ειμαστε. Οικογενεια εχουμε

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
οχι αφηστε τις βλακειες. Κανονικο ζευγαρι ειμαστε. Οικογενεια εχουμε
Ναι αλλά ό,τι γίνεται στην οικογένεια πρέπει να μένει μέσα σ' αυτή.
Εσύ το μόνο που δε μας έχεις πει είναι τη διάμετρο της κωλοτρυπίδας της χοντρής

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πρωτα πρωτα δεν ηταν Αλβανοι . Ενας μονον ηταν αν θυμαμε καλλα. Δευτερον η γυναικα μου δεν ειναι επαγγελματιας για να πληρωνεται.
αυτα εχουν κοποι το εχουμε πει αυτο.
οποτε εχει γινει φασει εχει γινει γιατι ηταν πιομενη. Εχει μια μικρη αδυναμια. Αν πιει λιγο θελει να κανει ερωτα αμεσως. Γιαυτο και την συχγωρω αμα συμβαινει καμμια φορα

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
πηγαινα συχνα σαν πελατης και αγαπηθηκαμε. Παντα την πληρωνα . την πρωτη φορα που βγηκαμε πηγαμε στην Νεα Μακρη με ενα φιλο μου που ειχε αυτοκινητο. Πηγαμε στην παραλια καναμε μπανιο οι τρεις μας και μετα πηγαμε σε μια ταβερνα εκει κοντα. Η δικια μου ειπιε λιγο κρασι και αμεσως αρχησε τα τρελλα. εβαζε το ποδι της στο πουλι μου και αλλα πολλα. Ο φιλος μου το πηρε χαμπαρι. Οταν φυγαμε ανεβηκαμε απο το Διονυσο . Εκει κοντα στο αγ Πετρο μου εκανε ενα τσιμπουκι μεσα στο αυτοκινητο μπροστα στο φιλο μου. Εκανε και στο φιλο μου γιατι ηθελε και αυτος. Αυτο δεν μου αρεσε μενα και αρχησα να της λεω πως αμα θες να γινεισ γυναικα μου κομμενα αυτα. Στο σπιτι μου ειπε οτι εχει προβλημα οταν πινει. γιαυτο την εχουν παρει πολλοι χωρις πολλες φορες να το επιδιωκει. ειναι κατι σαν αποπλανηση

soisix

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
πηγαινα συχνα σαν πελατης και αγαπηθηκαμε. Παντα την πληρωνα . την πρωτη φορα που βγηκαμε πηγαμε στην Νεα Μακρη με ενα φιλο μου που ειχε αυτοκινητο. Πηγαμε στην παραλια καναμε μπανιο οι τρεις μας και μετα πηγαμε σε μια ταβερνα εκει κοντα. Η δικια μου ειπιε λιγο κρασι και αμεσως αρχησε τα τρελλα. εβαζε το ποδι της στο πουλι μου και αλλα πολλα. Ο φιλος μου το πηρε χαμπαρι. Οταν φυγαμε ανεβηκαμε απο το Διονυσο . Εκει κοντα στο αγ Πετρο μου εκανε ενα τσιμπουκι μεσα στο αυτοκινητο μπροστα στο φιλο μου. Εκανε και στο φιλο μου γιατι ηθελε και αυτος. Αυτο δεν μου αρεσε μενα και αρχησα να της λεω πως αμα θες να γινεισ γυναικα μου κομμενα αυτα. Στο σπιτι μου ειπε οτι εχει προβλημα οταν πινει. γιαυτο την εχουν παρει πολλοι χωρις πολλες φορες να το επιδιωκει. ειναι κατι σαν αποπλανηση
Καλα ρε φιλαρακι...η γυναικα σου πινει κανα ποτηρακι και "απελευθερωνεται"...οι αλλοι ποσα μπουκαλια πινουν?????????

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66

οχι οτι η γυναικα σου ειναι πουτανα..

το ποτο φταιει.

τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα..τις αρεσει να παιρνει πιπες..οταν πινει σε οποιον βρει. :headbang:

prwtaris

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
0
αφου το πιστευεις μαζι σου.εδω αλλοι εχουν μοντελα και τα βαριουνται και τα σουταρουν.ο καλυτερος εισαι πλακα πλακα :grin:

Πω ρε καρντάσι... τι είδαν τα ματάκια μου??? Το βρακί της για κουβέρτα  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μάγκες λένε ότι ο κώλος είναι το μουνί του μέλλοντος......................Πρέπει να το λάβουμε υπόψην μας......................

bbwlover

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Like
13
Πόντοι
16
της γυναικας μου ειναι χαλαρη τελιως μπορω να πω

gl

Μέγας
Εγγρ.