KONTAROPILAFO
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
σονια γυρνα στον λαο σου.
η σονια εχει προβλημα σοβαρο με την μητερα της και δεν προκειται να επιστρεψει αν δεν λυθει το προβλημα αυτο.και το προβλημα ειναι υγειασ μαγκες.η πληροφορια αυτη ειναι χθεσινη και καρατσεκαρισμενη.δεν μπορω να πω τιποτα αλλο!!!σονια γυρνα στον λαο σου.
η σονια εχει προβλημα σοβαρο με την μητερα της και δεν προκειται να επιστρεψει αν δεν λυθει το προβλημα αυτο.και το προβλημα ειναι υγειασ μαγκες.η πληροφορια αυτη ειναι χθεσινη και καρατσεκαρισμενη.δεν μπορω να πω τιποτα αλλο!!!
και σενα τι σε νοιαζει ρε φιλε ????
αντε τραβα στα ct σου..
ενα - δυο, ενα -δυο , όβερ,
εδώ ράδιο αρβύλα ακούγομαι καλά?
Αφού είπε το παληκάρι ότι η πληροφορία ήταν 'καρατσεκαρισμένη'ενα - δυο, ενα -δυο , όβερ,
εδώ ράδιο αρβύλα ακούγομαι καλά?
Δεν θα την ξαναδούμε που? Στην Λέλας Καραγιάννη 35 Ισόγειο ? Στην Πιπίνου 118 ? Δίπλα στην Αριστομένους 72 ?τωρα ειναι που δεν θα την ξαναδουμε.
ειναι η δευτερη φορα που δινω πληροφορια για πουτανα.αν με τσεκαρεις θα δεισ οτι εχω δικιο.γιατι οσεσ φορεσ εχω κατι γραψει πεφτω μεσα!!!!γι'αυτο μεγαλε κανε τουμπεκα.και αν καλη ωρα γυρισει....αν γυρισει ρωτα την και μετα βγες και ζητα συγνωμη....τα λεμε βιαστηκε.και συ τραβα στην ενορια σου και ασε τα μπουρδελα,αντε παενε να δωσεις συσσιτιο στο ποιμνιο σου..(μπριζολα οχι εκει,ξεχασε την..μονο οσπρια και αρτο!)
μήπως είσαι ο Πιτ Παπαδάκος?γιατι οσεσ φορεσ εχω κατι γραψει πεφτω μεσα!!!!
ειναι η δευτερη φορα που δινω πληροφορια για πουτανα.αν με τσεκαρεις θα δεισ οτι εχω δικιο.γιατι οσεσ φορεσ εχω κατι γραψει πεφτω μεσα!!!!γι'αυτο μεγαλε κανε τουμπεκα.και αν καλη ωρα γυρισει....αν γυρισει ρωτα την και μετα βγες και ζητα συγνωμη....τα λεμε βιαστηκε.
χαιρετω.....
....χαιρετω.
Κατι θα ξερει ρε παιδια για να επιμενει τοσο το παλληκαρι σταματηστε την καζουρα.
Αν και εμενα μου φανηκε πως την πηρε το ματι μου καπου στο κεντρο να ψωνιζει και να εχει αλλαξει τα μαλλια της αλλο χρωμα αλλα μαλλων πουλακια θα εκεναν τα ματια μου οπως γινετε στις οασεις που βλεπεις οτι θελεις και σου λειπει.
Δίπλα της μάλιστα ήταν και ένας τύπος που μάλλον πρέπει να ήταν ο μπαμπάς της...
ο παππους της ηταν..
ειδες τί γερή κράση εχουν εκει πανω παναθεμα τους ????
ε, τι να κανουμε φιλε baby ??Ολο ερχεται και ολο χανει τον δρομο.
Μετα το καλοκαιρι ξανα.
Α ρε τι παθαμε.