SANIM
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 1.397
- Πόντοι
- 2.537
νορβηγική μάρκα...ποια ακριβως ειναι η διαφορα της νορβηγικης υποδαπεδιας θερμανσης απο την κλασικη?
νορβηγική μάρκα...ποια ακριβως ειναι η διαφορα της νορβηγικης υποδαπεδιας θερμανσης απο την κλασικη?
ποια ακριβως ειναι η διαφορα της νορβηγικης υποδαπεδιας θερμανσης απο την κλασικη?
και ο καρκινος απο τα βερνικια δωρο..Απλή ξυλόσομπα...ξύλα έχει άφθονα τωρα,τζάμπα!!! Σε όλες τις γειτονιές γίνονται ανακαινίσεις διαμερισμάτων...με μια πόρτα μαζυ με το κουφωμα,2 μέρες γλυκειας ζεστασιάς!!!
Μες την πόλη καίνε ξυλόσομπες και τζάκια,Το τσιγάρο τυπε κάνει κακό μόνο σε εσένα. Οι μαλακίες που καις κάνουν σε όλον τον κόσμο.
Στην πουτσα σου?
Μες την πόλη καίνε ξυλόσομπες και τζάκια,
Μιλάμε για αναίσθητους-γαιδούρια.
Απλή ξυλόσομπα...ξύλα έχει άφθονα τωρα,τζάμπα!!! Σε όλες τις γειτονιές γίνονται ανακαινίσεις διαμερισμάτων...με μια πόρτα μαζυ με το κουφωμα,2 μέρες γλυκειας ζεστασιάς!!!
μια ιδέα έδωσα...εγώ έχω υποδαπεδια νορβηγική θέρμανση οπότε ναι,στη πουτσα μου!!!!
Δεν υπάρχουν πια...τώρα έχουν πλαστικά,αλλά μολύνουν το περιβάλλον!!!! Άσε που δεν τα πετάνε...τυπε καλη λυση ειναι να πας και στα μαναβικα να παρεις τα καφασια :S :S :S
παλετες τυπε δωρεαν και φουλ αποδοσηΔεν υπάρχουν πια...τώρα έχουν πλαστικά,αλλά μολύνουν το περιβάλλον!!!! Άσε που δεν τα πετάνε...
καλές είναι,θέλουν δουλίτσα όμως για να τις σπάσεις!!!στο χωριό καίμε και τις παλιές κολώνες ΔΕΗ και ΟΤΕ!!!παλετες τυπε δωρεαν και φουλ αποδοση
Απλή ξυλόσομπα...ξύλα έχει άφθονα τωρα,τζάμπα!!! Σε όλες τις γειτονιές γίνονται ανακαινίσεις διαμερισμάτων...με μια πόρτα μαζυ με το κουφωμα,2 μέρες γλυκειας ζεστασιάς!!!
ακομα καλυτερη αποδοση και δωρεαν παντακαλές είναι,θέλουν δουλίτσα όμως για να τις σπάσεις!!!στο χωριό καίμε και τις παλιές κολώνες ΔΕΗ και ΟΤΕ!!!
καλές είναι,θέλουν δουλίτσα όμως για να τις σπάσεις!!!στο χωριό καίμε και τις παλιές κολώνες ΔΕΗ και ΟΤΕ!!!