Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Ρε παιδια που ειδατε το καλο??Ειχα περασει τιν προηγουμενη εβδομαδα...Μασ επιασαν κοροιδα!!!!!!100 ευρο για προγραμμα?? :s&m_3: :s&m_3:Και μασαζ 0!!!!!!!!!!!!!!Αδε!!!!!!!!!!! :fuck1: :fuck1: :fuck1:
100;; 80 και πολλά για το συγκεκριμένο

scorpios53

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαΐ 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Την πάτησα κι'εγώ πολλές φορές, αλλά βρήκα τον επι γής παράδεισο Συγγρού 45 4ος  Ναταλί,Λίζα, Εβελίνα, κ.λ.π.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.841
Πόντοι
46.232
Την πάτησα κι'εγώ πολλές φορές, αλλά βρήκα τον επι γής παράδεισο Συγγρού 45 4ος  Ναταλί,Λίζα, Εβελίνα, κ.λ.π.
εννοεις το περιβαλλον του μαγαζιου(ομολογουμενος πολυ καλο)της κοπελες εμφανησιακα(χωρις να εχω δει την μικρουλα της παρεας οι αλλες για τα γουστα μου ειναι αδιαφορες)ή για της υπηρεσιες(οπου δεν εχω αποψη)???

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
ε οχι και επι γης παραδεισο....εγω παντως δεν ξερω παραδεισο με το καπι παρεα.....

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015

Αγαπητέ γείτονα μου, για να είμαστε δίκαιοι πέρα από την Λίζα και τις άλλες παλιές της Σολομού 54, το μαγαζί στη Συγγρού 45 έχει και νεότερες κοπέλες, μια αδύνατη, πιο γεματούλες κλπ. Ενοείται βέβαια οτι τα γούστα του καθενός είναι διαφορετικά, αλλά θα συνφωνήσω μαζί σου διότι δεν υπάρχει νέα πρόταση στα λαδομάγαζα και εαν το Συγγρού 45 και τα υπόλοιπα δεν κατεβάσουν τις τιμές, τότε αργά ή γρήγορα θα επέλθει κορεσμός.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

...keep the strong resistance neighbors!  :dancing:

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16
εγω παντως δεν ξερω παραδεισο με το καπι παρεα.....
    η μαρικα δεν ηταν καπι οταν την πηδαγεs, και ακουγοσουνα σε ολο τον οροφο εκεινο το βραδακι  ?      αλλα μαλλον  εκανεs εξαιρεση  λογω των  :tits:.  :-*

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
    η μαρικα δεν ηταν καπι οταν την πηδαγεs, και ακουγοσουνα σε ολο τον οροφο εκεινο το βραδακι  ?      αλλα μαλλον  εκανεs εξαιρεση  λογω των  :tits:.   :-*

Εμείς, δηλαδή, εκτός ...???!!! :think:
Ε, μιλήστε μόνοι σας, τότε. :( :grin:

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι ήταν 4 κοπέλες. Πόρτα μια Βίκυ προμιλφ παχουλή. Μία Άντζελα νομίζω, που δεν μου έλεγε τίποτα και μία άλλη που δεν συγκράτησα το όνομά της και η οποία είναι η πιό εμφανίσημη. Τέλος ένα μικροκαμωμένο πιπινοειδές με όνομα Τατιάνα από Ρωσία η οποία και τιμήθηκε. Στήθος μετά βίας άσσος αλλά ρώγα πεταχτή που θα μπορούσες να κρεμάσεις κρεμάστρα. Κορμάκι όμορφο.
Από πίπα λίγα πράγματα, δεν το κατέχει. Τα υπόλοιπα αρκετά καλά. Τιμή 80. Δεν παζάρεψα όμως.

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Σήμερα το μεσημέρι ήταν 4 κοπέλες. Πόρτα μια Βίκυ προμιλφ παχουλή. Μία Άντζελα νομίζω, που δεν μου έλεγε τίποτα και μία άλλη που δεν συγκράτησα το όνομά της και η οποία είναι η πιό εμφανίσημη. Τέλος ένα μικροκαμωμένο πιπινοειδές με όνομα Τατιάνα από Ρωσία η οποία και τιμήθηκε. Στήθος μετά βίας άσσος αλλά ρώγα πεταχτή που θα μπορούσες να κρεμάσεις κρεμάστρα. Κορμάκι όμορφο.
Από πίπα λίγα πράγματα, δεν το κατέχει. Τα υπόλοιπα αρκετά καλά. Τιμή 80. Δεν παζάρεψα όμως.

το μιλφ κατερίνα που ηθελα να ξαναεπισκεφτώ δεν είναι εκει?

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Συγνώμη φίλε την ξέχασα. Ήταν και η ξανθειά Κατερίνα. Μιλφ αλλά πολύ χοντρούλα.

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
μια πιπίνα αλίκη καλυτεχνικό "αλίσια" μάλλον αλβάνα που ΄επαιζε εκεί μπάλα και μετά τις γιορτές εξαφανίσθηκε ξέρει κανείς που πάιζει μπάλλα? ευχαριστώ εκ των προτερων...........

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
μια πιπίνα αλίκη καλυτεχνικό "αλίσια" μάλλον αλβάνα που ΄επαιζε εκεί μπάλα και μετά τις γιορτές εξαφανίσθηκε ξέρει κανείς που πάιζει μπάλλα? ευχαριστώ εκ των προτερων...........

σε χθεσινό πέρασμα μου, νομίζω ότι αυτό το όνομα το άκουσα. Και λέω νομίζω, γιατί η μόνη που μου έκανε εντύπωση ήταν η Τατιάνα.

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
... είναι αυτή που πριν ήταν στην Φ. Νέγρη;;

patos1111

Μέγας
Εγγρ.
20 Οκτ 2008
Κριτικές
13
Like
1.245
Πόντοι
4.365
... είναι αυτή που πριν ήταν στην Φ. Νέγρη;;
den γνωριζω που ήταν πριν αλλά ήταν τουμπανάκι......, να ξέρεις σταματησε......έφυγε με τον γκόμενο....ηρθε χθες να μαζέψει τα ρούχα της....και άλλες τετοιες παπαριές.....νομίζω άά επειδή όλο αυτή έπαιρνα επειδή γούσταρα οι άλλες οι ξεκολιάρες μάλλον την κρύβουν.................ουστ σαύρες :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1
Συγνώμη φίλε την ξέχασα. Ήταν και η ξανθειά Κατερίνα. Μιλφ αλλά πολύ χοντρούλα.

και μετά την απάντηση σου ξαναχτύπησα κατερίνα. το ίδιο καλή με προηγούμενη φορά. ΄και καλύτερη αφού με γνώρισε. μερικές φορές μου βγαίνει μια ροπή στις χοντρούλες οπως και τζούλια στην ηρακλειου 5 χαλάνδρι που έχω αναφερθεί...

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
και μετά την απάντηση σου ξαναχτύπησα κατερίνα. το ίδιο καλή με προηγούμενη φορά. ΄και καλύτερη αφού με γνώρισε. μερικές φορές μου βγαίνει μια ροπή στις χοντρούλες οπως και τζούλια στην ηρακλειου 5 χαλάνδρι που έχω αναφερθεί...

Το Κατερινάκι είναι πάντα στις υπηρεσίες του Άντρα, πρόθυμη να εξυπηρετήσει και όποτε πέρασα στο δωμάτιο μαζί της δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι ,  με φρόντισε να μου κάνει ΚΑΛΟ μασάζ πολύ ώρα και να μου "επισκευάσει" ότι τραβήγματα είχα στην πλάτη.  Δεν έχει ποτέ κρέμα μέσα της , αλλά "φουντώνει" στ' αλήθεια  και άν την περιποιηθείς σαν γυναίκα , ερεθίζεται πραγματικά και "τελειώνει" μαζί σου. Είναι δεκτική σε δακτυλίασματα που έχουν σκοπό να την ερεθίσουν (πάντα απαλά και με προσοχή) και "αφήνεται" να το απολαύσει.

Άντε με το καλό να μειώσουν τις τιμές και σε αυτό το μαγαζί (70 ή 60 ευρώ η ώρα) για να αυξηθεί η κίνηση των πελατών.  Την προηγούμενη φορά ήμουν ο ΜΟΝΟΣ πελάτης στο μαγαζί και το κουδούνι της πόρτας ΔΕΝ χτύπησε καθόλου ό,σο ήμουν εκεί.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom