Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Σημερινό πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Ρωξάνη. Οι περισσότεροι την γνωρίζεται. Μιλφ+ Τώρα είναι ξανθιά. Άλλες δύο κοπέλες. Η χοντρούλα Λίζα (πρώην Κηφισίας 12) και μια προμιλφ (δεν θυμάμαι όνομα) με καλούτσικο σώμα, στήθος 2,5άρι. Αποχώρησα για άλλες πολιτείες.

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Σημερινό πέρασμα από εδώ. Στην πόρτα η Ρωξάνη. Οι περισσότεροι την γνωρίζεται. Μιλφ+ Τώρα είναι ξανθιά. Άλλες δύο κοπέλες. Η χοντρούλα Λίζα (πρώην Κηφισίας 12) και μια προμιλφ (δεν θυμάμαι όνομα) με καλούτσικο σώμα, στήθος 2,5άρι. Αποχώρησα για άλλες πολιτείες.
Αμα σε βαλει κατω η Λιζα δεν θα σου μεινει τιποτα...θα σε στεγνώσει...

promarios

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2012
Like
0
Πόντοι
1
Την έχω δοκιμάσει δύο φορές στο Κηφισίας 12. Σέβομαι την άποψή σου αλλά δεν συμφωνώ απόλυτα. Θα την έλεγα καλή για μένα. 

Σαϊνης

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2011
Κριτικές
2
Like
52
Πόντοι
1

λίζα που λέτε είναι η κατερίνα ή άλλη. μπερδεύτικα. 

pitmat

Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Η Τατιάνα δουλεύει ακόμα εκεί ξέρει κανένας  να μου πει?

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225

ΣΩΣΤΟΟΟΟΣ..ξερεισ απο φετα εσυ  ;) ;) ;) ;)

η λιζα ειναι κολητη τησ ρωξανησ ...παρεουλα και μετα την "δουλεια",και γειτονισεσ..
μαζι  απο λεκκα,σκρα κλπ κλπ

στον αγωνα κανει καλη πιπα και ολα τα αλλα ...
να σου κανει πιπα ,ενω καπνιζει  ...ζητηστε το ξερει αυτη... ;) ;) ;)

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Δηλαδή στον κάνει καπνιστό ?
...ναι...στον κανει σολωμο πρωτα.... :tits2:

"... χτυπητό στον ουρανίσκο :pipa1: και κόντρα παξιμάδι ...", όπως χαρακτηριστικά έλεγε (βρε καλώς τα τα παιδιά :cheesy:) μια γριά (τότε/καλή της ώρα :think:) τσα*2, στις βόλτες :cool2: της εφηβικής μας ηλικίας 0:), πριν πολλά πολλά πολλά :-X χρόνια ...! :woldman:

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε την παλευετε σ αυτο το ιδρυμα?ειμαι πελατης κατι χρονια κ ερχομαι προχτες μου ανοιγετε κατω πορτα κ μετα πανω η απολυτη σιγη!συνεχιστε ετσι κ αν με ξαναδειτε χαιρετισματα!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
"... χτυπητό στον ουρανίσκο :pipa1: και κόντρα παξιμάδι ...", όπως χαρακτηριστικά έλεγε (βρε καλώς τα τα παιδιά :cheesy:) μια γριά (τότε/καλή της ώρα :think:) τσα*2, στις βόλτες :cool2: της εφηβικής μας ηλικίας 0:), πριν πολλά πολλά πολλά :-X χρόνια ...! :woldman:

μήπως έλεγε <<και την ψωλή στα στήθια>>? και ξέπλενε το στόμα της και με οινόπνευμα? και ήταν κάπου στην Μενάνδρου κοντά στην Πειραιώς?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
ρε την παλευετε σ αυτο το ιδρυμα?ειμαι πελατης κατι χρονια κ ερχομαι προχτες μου ανοιγετε κατω πορτα κ μετα πανω η απολυτη σιγη!συνεχιστε ετσι κ αν με ξαναδειτε χαιρετισματα!

πρόσφατα τους την έπεσε η police και απο τοτε φυσάνε και το γιαούρτι...

jimmmy

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2006
Like
6
Πόντοι
1
H μαυρομάλλα Λίζα, που μοχθούσε προ 2ετίας στο μαγαζί αυτό, ξέρει κανείς πού βρίσκεται;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom