amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.121
- Πόντοι
- 22.785
ΣΟΛΩΜΟΥ 5[size=10pt]4[/size] 6ος καταλαβαίνω εγώ. Έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί ξανάνοιξε...
ΣΟΛΩΜΟΥ 5[size=10pt]4[/size] 6ος καταλαβαίνω εγώ. Έχει αναφερθεί ότι το μαγαζί ξανάνοιξε...
Μήπως θες να πεις Σολωμου 54??? 53 δε ξέρω ότι υπάρχει
Τα ποστ γιατί μεταφέρθηκαν εδώ? Για Σολωμού 54 δεν είπαμε ?
Όχι τίποτα άλλο αλλά ξυπνούν ωραίες αναμνήσεις για το πρώην ζανόσπιτο. Έτσι δεν είναι?δικιο εχεις θα διορθωθει
Έχουμε νέα αγαπητέ? Λέω να περάσω και εγώ μια βόλταΜπορεί να περάσω αύριο οπότε θα σας ενημερώσω
Έχουμε νέα αγαπητέ? Λέω να περάσω και εγώ μια βόλτα
Εννοείς την "θεία" Ελένη? Ξανθιά προ-gilf με κοντό μαλλί παλιότερα εδώ και μετά σε άλλα μαγαζιά περιξ της Πατησίων?Την Μιλφ Ελένη και μια άλλη ξανθιά που δεν θυμάμαι όνομα. Τη προηγούμενη το απόγευμα ήταν κλειστό για λόγους ανωτέρας βίας.
Εννοείς την "θεία" Ελένη? Ξανθιά προ-gilf με κοντό μαλλί παλιότερα εδώ και μετά σε άλλα μαγαζιά περιξ της Πατησίων?
Εννοείς την "θεία" Ελένη? Ξανθιά προ-gilf με κοντό μαλλί παλιότερα εδώ και μετά σε άλλα μαγαζιά περιξ της Πατησίων?
..που πλεον ειναι στην συγγρου 45....θυμάστε την ξυνή Σοφία που άνοιγε την πόρτα οταν δούλευε εδώ η Ζάνα?
Μπα? Δεν ανοίγει πλέον η Λίζα?..που πλεον ειναι στην συγγρου 45....
Καθολου............. σε διαστημα πεντε ημερων την πρωτη φορα μου ανοιξαν ενώ τη δευτερη πηρα τηλεφωνο τη νταλυ γιατι δε με γνωριζαν στο θυροτηλεφωνο. Για το καλληροης μιλαω.το ιδιο επαθα και γω πριν καμια εβδομαδα...περιεργο... :S