Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μήπως έλεγε <<και την ψωλή στα στήθια>>? και ξέπλενε το στόμα της και με οινόπνευμα? και ήταν κάπου στην Μενάνδρου κοντά στην Πειραιώς?

Μυλλέρου (κάθετος Πειραιώς, παραπλεύρως και πίσω από ΙΚΑ), σου λέει τίποτα ...?! ;)

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
 Προχθές πέρασα από το εν λόγω ίδρυμα και πριν προλάβω να μπώ μέσα η λαδοκόρη με έκοψε στην πόρτα, λέγοντας οτι ΟΛΕΣ οι κοπέλες λείπουν (λέγοντας οτι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψουν) και οτι είναι μόνη της και κάνει μόνο μασάζ , χωρίς πρόγραμμα.  Τι γίνεται τελικά. Μήπως ξέρετε αν θα ξαναλειτουργήσει κανονικά αξιότιμοι συναγωνιστές ???

τι συνέβει ξαφνικά ?  :think: ενώ ο συναγωνιστής lakis33 πέρασε καλά την προηγούμενη εβδομάδα :

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140323.msg3616142#msg3616142]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140323.msg3616142#msg3616142[/url]

5677998_f260.jpg

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
 Προχθές πέρασα από το εν λόγω ίδρυμα και πριν προλάβω να μπώ μέσα η λαδοκόρη με έκοψε στην πόρτα, λέγοντας οτι ΟΛΕΣ οι κοπέλες λείπουν (λέγοντας οτι δεν ξέρει πότε θα επιστρέψουν) και οτι είναι μόνη της και κάνει μόνο μασάζ , χωρίς πρόγραμμα.  Τι γίνεται τελικά. Μήπως ξέρετε αν θα ξαναλειτουργήσει κανονικά αξιότιμοι συναγωνιστές ???

τι συνέβει ξαφνικά ?  :think: ενώ ο συναγωνιστής lakis33 πέρασε καλά την προηγούμενη εβδομάδα :

www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140323.msg3616142#msg3616142]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=140323.msg3616142#msg3616142[/url]

5677998_f260.jpg
Ατυχος εισα !!!  :headbang: :headbang: :headbang:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166

Λές να είχε τα ρούχα της......? :grin: :grin: :grin:

Νομίζω, ότι είχε γίνει πέσιμο πριν λίγο καιρό, και έχουν μαζευτεί οι λαδοκόρες.

sakis_11

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Κριτικές
14
Like
613
Πόντοι
3.015
Λές να είχε τα ρούχα της......? :grin: :grin: :grin:

Νομίζω, ότι είχε γίνει πέσιμο πριν λίγο καιρό, και έχουν μαζευτεί οι λαδοκόρες.

Λες αγαπητέ συνάδελφε, τα κορίτσια να ήταν μέσα στα ενδότερα του λαδάδικου και να μην παρουσιαζόντουσαν από φόβο μην τους ξανασυμβεί το ίδιο ????

Αν ήταν για κάποιον που πήγαινε εκεί για πρώτη φορά θα το καταλάβαινα, αλλά έχω περάσει τόσες πολλές φορές ιδίως με τις παλιότερες κοπέλες και με γνωρίζουν (μέχρι τώρα τουλάχιστο) όλες εκεί μέσα.  Γιαυτό μου φάνηκε παράξενο που αν και παλιός πελάτης άρχισε από την πόρτα αμέσως να μου λέει οτι δεν υπάρχει καμία για να με διώξει.  Δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβει.  Μήπως τελικά το αφεντικό τους πίεσε να κατέβουν οι τιμές στα 60 ευρώ και αυτές ξύνισαν και την 'κοπάνισαν' αλλού για υψηλότερα μεροκάματα ???

V for Vendetta...

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Το μαγαζάκι έχει επανέλθει σε κανονική λειτουργία.
Επιδείχθησαν 3 μιλφ και μάλλον μια ακόμα ήταν απασχολημένη  :pipa1: :fuck1:

Το ένα μιλφ είχε μαπα σωμα ασυμαζευτο, το δευτερο κορμαρα και κωλαρα αλλα σκυλε φατσα (επιφυλλασομαι παντως  :grin:).
Επελεγη το 3ο. Σουζανα απο Βουλγαρια κατα δηλωση. 40+ χρ μπαμπατσικο μιλφ με μεγαλουτσικα  :tits: 2,5 με τρία παρά  :grin:
Συμπαθητικό σέσιον...
Τα φουλ προγραμματα ξεκινανε απο 60 και εδω...

Η μετασεξουαλική ευφορία (χαύνωση κατα ΠΥΡΑΥΛΟ), πήγε αμέσως περίπατο... Στο απέναντι (σκεπαστο) πεζοδρόμιο της Σολωμού, έχει καταλύσει (προχείρως??) ζευγάρι ουσιοεξαρτημενων... Πρωτη φορά στη ζωή μου είδα λάιβ λιώσιμο με τον αναπτηρα στον πάτο κουτιου μπύρας και στη συνεχεια το τρύπημα. Τι κρίμα ρε γμτ... νεα παιδια  :S :S :S :S :S

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
Η μετασεξουαλική ευφορία (χαύνωση κατα ΠΥΡΑΥΛΟ), πήγε αμέσως περίπατο... Στο απέναντι (σκεπαστο) πεζοδρόμιο της Σολωμού, έχει καταλύσει (προχείρως??) ζευγάρι ουσιοεξαρτημενων... Πρωτη φορά στη ζωή μου είδα λάιβ λιώσιμο με τον αναπτηρα στον πάτο κουτιου μπύρας και στη συνεχεια το τρύπημα. Τι κρίμα ρε γμτ... νεα παιδια  :S :S :S :S :S

το απεναντι πεζοδρομιο της Σολωμου (εκει που ειναι τα γραφεια του ΟΓΑ) ειναι τοπος τοξοβολιας τοξικομανων δυστυχως

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Το Κατερινάκι είναι πάντα στις υπηρεσίες του Άντρα, πρόθυμη να εξυπηρετήσει και όποτε πέρασα στο δωμάτιο μαζί της δεν κοίταξε ποτέ το ρολόι ,  με φρόντισε να μου κάνει ΚΑΛΟ μασάζ πολύ ώρα και να μου "επισκευάσει" ότι τραβήγματα είχα στην πλάτη.  Δεν έχει ποτέ κρέμα μέσα της , αλλά "φουντώνει" στ' αλήθεια  και άν την περιποιηθείς σαν γυναίκα , ερεθίζεται πραγματικά και "τελειώνει" μαζί σου. Είναι δεκτική σε δακτυλίασματα που έχουν σκοπό να την ερεθίσουν (πάντα απαλά και με προσοχή) και "αφήνεται" να το απολαύσει.

Άντε με το καλό να μειώσουν τις τιμές και σε αυτό το μαγαζί (70 ή 60 ευρώ η ώρα) για να αυξηθεί η κίνηση των πελατών.  Την προηγούμενη φορά ήμουν ο ΜΟΝΟΣ πελάτης στο μαγαζί και το κουδούνι της πόρτας ΔΕΝ χτύπησε καθόλου ό,σο ήμουν εκεί.

η κατερινα ειναι στον 6ο οροφο?? δεχεται ακομη??

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.081
Πόντοι
42.697
  Οχι φίλτατε , Κηφισίας 12 είναι αν επιθυμείς να την βρείς.

V for Vendetta

μαζί με το alter ego της την Ρωσιδα μιλφ Ρωξάνη..αυτές οι 2 πάντα δουλευουν μαζι στο ιδιο κατάστημα

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Αυτό σημαίνει ότι θα προσφέρεται και κορυφαίο δίδυμο. Περιμένω να διαβάσω εμπειρίες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom