!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
φακιου ρεΛες και έπαθες εγκεφαλικό!!!
Έπαθε τίποτα το πληκτρολόγιο ή έκανες και τίποτα άλλο ;) ;) ;) τη στιγμή που πληκτρολογούσες?
φακιου ρεΛες και έπαθες εγκεφαλικό!!!
Έπαθε τίποτα το πληκτρολόγιο ή έκανες και τίποτα άλλο ;) ;) ;) τη στιγμή που πληκτρολογούσες?
δε σου λεοΓιατί Βοθρίζεις?
απ οσο ξερω μετα απο ενα περασμα απο φρ. 4 οπου δεν την πετυχα ποτε,τςρα αγνοειται η τυχη της....η Ναταλι υπαρχει και αν οχι εχει ιδεα κανεις που την βρισκουμε?
Επίσκεψη προχθές μεσημέρι στο μίλφ Κατερινάκι...
Περιγραφή της Κατερίνας είναι εύκολη;
Επίσκεψη προχθές μεσημέρι στο μίλφ Κατερινάκι...
Περιγραφή της Κατερίνας είναι εύκολη;
πήγα και εγώ με κατερίνα ρωσίδα.
γενικά είναι πολύ φιλική.
στο μασάζ καλή, με βάση την εμπειρία μου.
στο δεύτερο μέρος πολύ καλή. συμμετέχει ενεργά με πολλές εναλλαγές. μοιάζει να το ζει.
διάρκεια κάτι λιγότερο από 1 ώρα. τιμή 80€.
περιγραφή της: ύψος περί το 1,65, κιλά αρκετά για το ύψος χωρίς να είναι αντιαισθητικά, βύζος μεγάλος, μαλλιά ξανθά ως αχυρέ μέτριο μήκος, στρογγυλοπρόσωπη.
Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το αθλημα λογω απουσιας το Σαββατο σκεφτηκα να κανω καταδρομικη και ειπα να ξεκινησω απο το εν λογω καταστημα .Μετα τη παρελαση επιλεγω Αγγελικη και αρχιζω την ετοιμασια για ντουζακι .Μπαινει στο δωματιο η κοπελια και με ρωταει τι θα κανουμε .Της λεω θα ξεκινησουμε στο καναπε με ηρεμια και βλεπουμε ,με ρωταει δηλαδη θα κανουμε διπλο?.Της απαντω οτι απο σενα εξαρτατε αν εισαι καλη γιατι οχι ,στο διαστημα αυτο εγω συνεχιζω να γδυνομαι .Τοτε μου λεει το απιστευτο θα με πλειρωσεις και απαντω αφου δεν ξερω τι θα κανουμε τι να σε πληρωσω και μου λει οτι ετσι ειναι πλεων .Οποτε αρχιζω κατευθειαν και ντυνομαι ,ψιλοκολαει αυτη , μου λει δεν θα κατσεις ?Η απαντηση μου ηταν, ξερεις ποσα μαγαζια υπαρχουν εδω γυρω εσυ χανεις και οχι εγω αντε γεια .Ετσι και εκανα πηγα Στουρναρη 47 και ξεχαρμανιασα
ον ρε νιλαΜετα απο πολυ καιρο αποχης απο το αθλημα λογω απουσιας το Σαββατο σκεφτηκα να κανω καταδρομικη και ειπα να ξεκινησω απο το εν λογω καταστημα .Μετα τη παρελαση επιλεγω Αγγελικη και αρχιζω την ετοιμασια για ντουζακι .Μπαινει στο δωματιο η κοπελια και με ρωταει τι θα κανουμε .Της λεω θα ξεκινησουμε στο καναπε με ηρεμια και βλεπουμε ,με ρωταει δηλαδη θα κανουμε διπλο?.Της απαντω οτι απο σενα εξαρτατε αν εισαι καλη γιατι οχι ,στο διαστημα αυτο εγω συνεχιζω να γδυνομαι .Τοτε μου λεει το απιστευτο θα με πλειρωσεις και απαντω αφου δεν ξερω τι θα κανουμε τι να σε πληρωσω και μου λει οτι ετσι ειναι πλεων .Οποτε αρχιζω κατευθειαν και ντυνομαι ,ψιλοκολαει αυτη , μου λει δεν θα κατσεις ?Η απαντηση μου ηταν, ξερεις ποσα μαγαζια υπαρχουν εδω γυρω εσυ χανεις και οχι εγω αντε γεια .Ετσι και εκανα πηγα Στουρναρη 47 και ξεχαρμανιασα
η αγγελικη εχει ομως απο τους ποιο καλους πατους που κυκλοφορουν στα μαγαζια.....Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το αθλημα λογω απουσιας το Σαββατο σκεφτηκα να κανω καταδρομικη και ειπα να ξεκινησω απο το εν λογω καταστημα .Μετα τη παρελαση επιλεγω Αγγελικη και αρχιζω την ετοιμασια για ντουζακι .Μπαινει στο δωματιο η κοπελια και με ρωταει τι θα κανουμε .Της λεω θα ξεκινησουμε στο καναπε με ηρεμια και βλεπουμε ,με ρωταει δηλαδη θα κανουμε διπλο?.Της απαντω οτι απο σενα εξαρτατε αν εισαι καλη γιατι οχι ,στο διαστημα αυτο εγω συνεχιζω να γδυνομαι .Τοτε μου λεει το απιστευτο θα με πλειρωσεις και απαντω αφου δεν ξερω τι θα κανουμε τι να σε πληρωσω και μου λει οτι ετσι ειναι πλεων .Οποτε αρχιζω κατευθειαν και ντυνομαι ,ψιλοκολαει αυτη , μου λει δεν θα κατσεις ?Η απαντηση μου ηταν, ξερεις ποσα μαγαζια υπαρχουν εδω γυρω εσυ χανεις και οχι εγω αντε γεια .Ετσι και εκανα πηγα Στουρναρη 47 και ξεχαρμανιασα
χασάπη............γράμματαπερασα μια βολτουλα απο το μαγαζι μεσα στη περεζμενι εβδομαδα......Πιρα τιν Αλικη,εχε 1 μηνα στο μαγαζι μου ειπε ροσιδουλα ειναι 20 χρονον αλα φενεται πιο γκομεναρα δεν ειναι πολη αδινατη ουτε χοντρουλα - ζουμερι ειναι εχε πολη ορεο στηθος ομορφος φονι και προσωπακι. κανει ορεο χαλαρωτικο μασαζ,ποδια,πλατη,χερια,κεφαλι. καλο τσιβουκ-μασαζ Μονο δεν κανει πρωκτικο ιφελα πολη :S...Την Αννα δεν εχω δει....Κατερινα επεφτινι ειναι εκει,ουκρανεζα Αντζελα,μηα Βαλερια η μου φενετει η ειναι αεροπλανο λιγο και καμια αλλη δεν με εκανε κλικ για να τιν φιμαμε
Ναι, αλλά τον δίνει?? γενικότερα μόνο Κατερίνα δίνει κουλούριον??η αγγελικη εχει ομως απο τους ποιο καλους πατους που κυκλοφορουν στα μαγαζια.....
Και τι εγινε ?αυτο της δινει απαλαχτικο να ζηταει τα γοιυρια προκαταβολικα .Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω φαει κατι ηττες απο μανουλομανουλα και εκλεγα με μαυρο δακρυ τα λεφτα μου .Με το που θα στραβωσει κατι την εκαναη αγγελικη εχει ομως απο τους ποιο καλους πατους που κυκλοφορουν στα μαγαζια.....
Και τι εγινε ?αυτο της δινει απαλαχτικο να ζηταει τα γοιυρια προκαταβολικα .Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω φαει κατι ηττες απο μανουλομανουλα και εκλεγα με μαυρο δακρυ τα λεφτα μου .Με το που θα στραβωσει κατι την εκανα
τιποτα δεν εγινε...απλως το ανεφερα....και γω εχω φαει ηττες,οπως και ολοι μας πιστευω..... ;)Και τι εγινε ?αυτο της δινει απαλαχτικο να ζηταει τα γοιυρια προκαταβολικα .Δεν ξερω για σενα αλλα εγω εχω φαει κατι ηττες απο μανουλομανουλα και εκλεγα με μαυρο δακρυ τα λεφτα μου .Με το που θα στραβωσει κατι την εκανα
παληκαρι το φουλ ειναι στα 80 ....οποτε ΣΕ πιασαν κοροιδο οχι ΜΑΣ..... ;)Ρε παιδια που ειδατε το καλο??Ειχα περασει τιν προηγουμενη εβδομαδα...Μασ επιασαν κοροιδα!!!!!!100 ευρο για προγραμμα?? Και μασαζ 0!!!!!!!!!!!!!!Αδε!!!!!!!!!!!
Απο εμενα ζητησε ι κοπελα 100!!!!!!! Παντοσ ουτε τα 40 δεν αξιζε!!!!
καλά έκανες ..συμπεριφορά απαράδεκτη.....άκου προκαταβολικά....Μετα απο πολυ καιρο αποχης απο το αθλημα λογω απουσιας το Σαββατο σκεφτηκα να κανω καταδρομικη και ειπα να ξεκινησω απο το εν λογω καταστημα .Μετα τη παρελαση επιλεγω Αγγελικη και αρχιζω την ετοιμασια για ντουζακι .Μπαινει στο δωματιο η κοπελια και με ρωταει τι θα κανουμε .Της λεω θα ξεκινησουμε στο καναπε με ηρεμια και βλεπουμε ,με ρωταει δηλαδη θα κανουμε διπλο?.Της απαντω οτι απο σενα εξαρτατε αν εισαι καλη γιατι οχι ,στο διαστημα αυτο εγω συνεχιζω να γδυνομαι .Τοτε μου λεει το απιστευτο θα με πλειρωσεις και απαντω αφου δεν ξερω τι θα κανουμε τι να σε πληρωσω και μου λει οτι ετσι ειναι πλεων .Οποτε αρχιζω κατευθειαν και ντυνομαι ,ψιλοκολαει αυτη , μου λει δεν θα κατσεις ?Η απαντηση μου ηταν, ξερεις ποσα μαγαζια υπαρχουν εδω γυρω εσυ χανεις και οχι εγω αντε γεια .Ετσι και εκανα πηγα Στουρναρη 47 και ξεχαρμανιασα