You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
το ιδιοκτησιακό άλλαξε οπότε δεν υπάρχει πια κυρα σοφια.στην πόρτα παραμένει η κυρά-Σοφία ακόμα;
στην πόρτα πλέον, δεν υπάρχει αποκλειστικότητα. Όποια είναι διαθέσιμη ;) Μου έχουν ανοίξει σχεδόν όλες
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τώρα το κατάλαβες αυτό;"Σημερα ηταν γεματα ολα τα δωματια και εφυγα."
αρα, δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη κριση, οσο θελουν να μας πουνε, γιαυτο και οι τιμουλες δεν κατεβαινουν.
εχει καμμια σχέση με την Αννα από Καιτόσπιτο?Αρκετά κορίτσια παρέλασαν, 1-2 καινούργια.
Οι γνωστές Κατερίνα, Μόνικα-Τάνια (από Στουρνάρη), μιά ψιλή νεαρή αλλά με χάλια δόντια και η επιλογή μου ήταν στην Αννα, μιλφ με τρομερή κολάρα και μέσα στην καύλα. Η πίπα της κι αυτή πολύ καλή και βαθειά. Το κοστούμι στα 60Ε.
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
...60 ε?.....καλη περιπτωση, γιατι το μαγαζι με το 80αρι και τετοια κοριτσια που ειχε, δεν πηγαινε πουθενα....Αρκετά κορίτσια παρέλασαν, 1-2 καινούργια.
Οι γνωστές Κατερίνα, Μόνικα-Τάνια (από Στουρνάρη), μιά ψιλή νεαρή αλλά με χάλια δόντια και η επιλογή μου ήταν στην Αννα, μιλφ με τρομερή κολάρα και μέσα στην καύλα. Η πίπα της κι αυτή πολύ καλή και βαθειά. Το κοστούμι στα 60Ε.
απο χρόνο υπηρεσιών ? παρέμεινε ο ίδιος ή πήγαμε στο σύστημα 20λεπτου?...60 ε?.....καλη περιπτωση, γιατι το μαγαζι με το 80αρι και τετοια κοριτσια που ειχε, δεν πηγαινε πουθενα....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
απο χρόνο υπηρεσιών ? παρέμεινε ο ίδιος ή πήγαμε στο σύστημα 20λεπτου?
60€ για 30΄ >! Σύστημα τουρμπιγιόν ...!
εδω που τα λέμε δεν χρειαζεται και περισσότερο .....ουτε γκομενά σου ειναι ουτε ψυχολόγος σου για μπλα μπλα .....και αν δεν γουστάρεις μασαζ ολα οκ60€ για 30΄ >! Σύστημα τουρμπιγιόν ...!
Δε νομίζω, πρώτη φορά την είδα. Μου είπε ότι παλαιότερα εργαζόταν γλυφάδαεχει καμμια σχέση με την Αννα από Καιτόσπιτο?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω θεραπευτήριο ήταν 4 θεραπεύτριες ...η βερόνικα με τα κιλάκια της, η ...δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε...μια και την ήξερα από παληά ..σαν τζέλλα ουκρανέζα από Θησέως και Ηπείρου 5..η τζούλια 1,90 με τις 20ποντες γόβες της και μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
πήρα τζούλια ρουμάνα και με ένα 80ρι πέρασα καλά για 40 λεπτά περίπου.
Μπάνιο δεν μπήκε σε όλα τα δωμάτια αυτό που είχε στο βάθος του διαδρόμου και μπήκε σε εκείνο δίπλα στο σαλόνι μόλις μπαίνεις. Βελτιωμένη εμφάνιση όλων των δωματίων,φρεσκοβαμένα έφυγαν οι πολυθρόνες και μπήκαν καναπέδες και ραφιέρες για πετσέτες..έλαια...κλπ
Μπάνιο δεν μπήκε σε όλα τα δωμάτια αυτό που είχε στο βάθος του διαδρόμου και μπήκε σε εκείνο δίπλα στο σαλόνι μόλις μπαίνεις. Βελτιωμένη εμφάνιση όλων των δωματίων,φρεσκοβαμένα έφυγαν οι πολυθρόνες και μπήκαν καναπέδες και ραφιέρες για πετσέτες..έλαια...κλπ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
καμια βυζαρου ειχε?......χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω θεραπευτήριο ήταν 4 θεραπεύτριες ...η βερόνικα με τα κιλάκια της, η ...δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε...μια και την ήξερα από παληά ..σαν τζέλλα ουκρανέζα από Θησέως και Ηπείρου 5..η τζούλια 1,90 με τις 20ποντες γόβες της και μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
Μόνο αυτή εδώ που λεει ο gepap... αλλά δε μιλάμε και για τίποτα κανόνια, το πολύ 3άριακαμια βυζαρου ειχε?....
Κατερίνα, μετριοτατη εμφάνιση, εξαιρετικό σερβίρισμα, 2 κεμπαμπια/σέσιον με μπόλικο τζατζικικαι μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
Ίσως παλιότερα.Δε νομίζω, πρώτη φορά την είδα. Μου είπε ότι παλαιότερα εργαζόταν γλυφάδα
Σε ίδρυμα των Αμπελοκήπων ήταν τα τελευταία 2 χρ....
ΥΓ: Λόγω των έργων φυσικου αερίου στη Σολωμού και έργων πεζοδρόμησης της Καποδιστρίου, επικρατεί ένα μπάχαλο στην περιοχή. Ίσως γι αυτό στο ίδρυμα επικρατούσε σχετική ησυχία... Φαίνεται ότι οι συναγωνιστές φοβούνται μη σκονιστουν τα αμάξια τους
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.....ναι 3 η βερόνικα και η χοντρούλα...Μόνο αυτή εδώ που λεει ο gepap... αλλά δε μιλάμε και για τίποτα κανόνια, το πολύ 3άρια
Κατερίνα, μετριοτατη εμφάνιση, εξαιρετικό σερβίρισμα, 2 κεμπαμπια/σέσιον με μπόλικο τζατζικι
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
εχει παρει κανεισ διπλο ν μασ πει αν αξιζε,ποιεσ εχουν καλη χημεια και τετοια?
παλαιοτερα η λιζα με ναταλυ τα ειχαν δωσει ολα.ααλλα η λιζα σωματικα ειναι καπως παραμεγαλη ιδιωα για 80........απο τισ καινουργιεσομως τι εχουμε????????
παλαιοτερα η λιζα με ναταλυ τα ειχαν δωσει ολα.ααλλα η λιζα σωματικα ειναι καπως παραμεγαλη ιδιωα για 80........απο τισ καινουργιεσομως τι εχουμε????????
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
.......χημεία;; άσε να γνωριστούνε πρώτα.....και επανερχόμαστε σε κανένα μήνα με πληροφορίες..... πάντως σήμερα αν διάλεγα θα έκανα με τζούλια και τζέλα ή όπως αλλιώς την λένε...εχει παρει κανεισ διπλο ν μασ πει αν αξιζε,ποιεσ εχουν καλη χημεια και τετοια?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
όχι έχει φύγει...Ξέρει κανεις αν μια κινεζουλα που δουλευε εκει παιζει ακόμα?
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
εκεί 80 είναι το φούλ....!!!Περασα,
ζητούσαν 80 € για απλό και 100 € για φουλ.
Ηταν αξιολύπητες και οι 3 που είδα.
ίσως αν σκεφτούν πιο ώριμα καλό θα ήταν να μπουν σε εωτική εφεδρεία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K