Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366

στην πόρτα παραμένει η κυρά-Σοφία ακόμα; :think:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
στην πόρτα παραμένει η κυρά-Σοφία ακόμα; :think:
το ιδιοκτησιακό άλλαξε οπότε δεν υπάρχει πια κυρα σοφια.

στην πόρτα πλέον, δεν υπάρχει αποκλειστικότητα. Όποια είναι διαθέσιμη  ;) Μου έχουν ανοίξει σχεδόν όλες  :grin: :grin:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
"Σημερα ηταν γεματα ολα τα δωματια και εφυγα."
αρα, δεν υπαρχει και τοσο μεγαλη κριση, οσο θελουν να μας πουνε, γιαυτο και οι τιμουλες δεν κατεβαινουν.
τώρα το κατάλαβες αυτό;

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Αρκετά κορίτσια παρέλασαν, 1-2 καινούργια.
Οι γνωστές Κατερίνα, Μόνικα-Τάνια (από Στουρνάρη), μιά ψιλή νεαρή αλλά με χάλια δόντια και η επιλογή μου ήταν στην Αννα, μιλφ με τρομερή κολάρα και μέσα στην καύλα. Η πίπα της κι αυτή πολύ καλή και βαθειά. Το κοστούμι στα 60Ε.
εχει καμμια σχέση με την Αννα από  Καιτόσπιτο?

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Αρκετά κορίτσια παρέλασαν, 1-2 καινούργια.
Οι γνωστές Κατερίνα, Μόνικα-Τάνια (από Στουρνάρη), μιά ψιλή νεαρή αλλά με χάλια δόντια και η επιλογή μου ήταν στην Αννα, μιλφ με τρομερή κολάρα και μέσα στην καύλα. Η πίπα της κι αυτή πολύ καλή και βαθειά. Το κοστούμι στα 60Ε.
...60 ε?.....καλη περιπτωση, γιατι το μαγαζι με το 80αρι και τετοια κοριτσια που ειχε, δεν πηγαινε πουθενα....

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
...60 ε?.....καλη περιπτωση, γιατι το μαγαζι με το 80αρι και τετοια κοριτσια που ειχε, δεν πηγαινε πουθενα....
απο χρόνο υπηρεσιών ? παρέμεινε ο ίδιος ή πήγαμε στο σύστημα 20λεπτου?

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
..χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω θεραπευτήριο ήταν 4 θεραπεύτριες ...η βερόνικα με τα κιλάκια της, η ...δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε...μια και την ήξερα από παληά ..σαν τζέλλα ουκρανέζα από Θησέως και Ηπείρου 5..η τζούλια 1,90 με τις 20ποντες γόβες της και μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
πήρα τζούλια ρουμάνα και με ένα 80ρι πέρασα καλά για 40 λεπτά περίπου.
Μπάνιο δεν μπήκε σε όλα τα δωμάτια αυτό που είχε στο βάθος του διαδρόμου και μπήκε σε εκείνο δίπλα στο σαλόνι μόλις μπαίνεις. Βελτιωμένη εμφάνιση όλων των δωματίων,φρεσκοβαμένα έφυγαν οι πολυθρόνες και μπήκαν καναπέδες και ραφιέρες για πετσέτες..έλαια...κλπ 

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
..χθεσινή επίσκεψη στο εν λόγω θεραπευτήριο ήταν 4 θεραπεύτριες ...η βερόνικα με τα κιλάκια της, η ...δεν ρώτησα το όνομά της και δεν μου το είπε...μια και την ήξερα από παληά ..σαν τζέλλα ουκρανέζα από Θησέως και Ηπείρου 5..η τζούλια 1,90 με τις 20ποντες γόβες της και μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
πήρα τζούλια ρουμάνα και με ένα 80ρι πέρασα καλά για 40 λεπτά περίπου.
Μπάνιο δεν μπήκε σε όλα τα δωμάτια αυτό που είχε στο βάθος του διαδρόμου και μπήκε σε εκείνο δίπλα στο σαλόνι μόλις μπαίνεις. Βελτιωμένη εμφάνιση όλων των δωματίων,φρεσκοβαμένα έφυγαν οι πολυθρόνες και μπήκαν καναπέδες και ραφιέρες για πετσέτες..έλαια...κλπ 
καμια βυζαρου ειχε?....

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
καμια βυζαρου ειχε?....
Μόνο αυτή εδώ που λεει ο gepap... αλλά δε μιλάμε και για τίποτα κανόνια, το πολύ 3άρια

και μία ακόμη χοντρούλα που ούτε όνομα ούτε περιγραφή΄θυμάμαι..απλά την διέγραψα από το μυαλό μου.
Κατερίνα, μετριοτατη εμφάνιση, εξαιρετικό σερβίρισμα, 2 κεμπαμπια/σέσιον με μπόλικο τζατζικι  :grin: :grin:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δε νομίζω, πρώτη φορά την είδα. Μου είπε ότι παλαιότερα εργαζόταν γλυφάδα
Ίσως παλιότερα.  :rolleyes:
Σε ίδρυμα των Αμπελοκήπων ήταν τα τελευταία 2 χρ....

ΥΓ: Λόγω των έργων φυσικου αερίου στη Σολωμού και έργων πεζοδρόμησης της Καποδιστρίου, επικρατεί ένα μπάχαλο στην περιοχή. Ίσως γι αυτό στο ίδρυμα επικρατούσε σχετική ησυχία... Φαίνεται ότι οι συναγωνιστές φοβούνται μη σκονιστουν τα αμάξια τους  :grin:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Μόνο αυτή εδώ που λεει ο gepap... αλλά δε μιλάμε και για τίποτα κανόνια, το πολύ 3άρια
Κατερίνα, μετριοτατη εμφάνιση, εξαιρετικό σερβίρισμα, 2 κεμπαμπια/σέσιον με μπόλικο τζατζικι  :grin: :grin:
:thumbsup: .....ναι 3 η βερόνικα και η χοντρούλα...

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εχει παρει κανεισ διπλο ν μασ πει αν αξιζε,ποιεσ εχουν καλη χημεια και τετοια?
παλαιοτερα η λιζα με ναταλυ τα ειχαν δωσει ολα.ααλλα η λιζα σωματικα ειναι καπως παραμεγαλη ιδιωα για 80........απο τισ καινουργιεσομως τι εχουμε????????

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
εχει παρει κανεισ διπλο ν μασ πει αν αξιζε,ποιεσ εχουν καλη χημεια και τετοια?
παλαιοτερα η λιζα με ναταλυ τα ειχαν δωσει ολα.ααλλα η λιζα σωματικα ειναι καπως παραμεγαλη ιδιωα για 80........απο τισ καινουργιεσομως τι εχουμε????????
.......χημεία;; άσε να γνωριστούνε πρώτα.....και επανερχόμαστε σε κανένα μήνα με πληροφορίες..... πάντως σήμερα αν διάλεγα θα έκανα με τζούλια και τζέλα ή όπως αλλιώς την λένε...

bourFan

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανεις αν μια κινεζουλα που δουλευε εκει παιζει ακόμα? :huh:

pixis

Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
1
Περασα,

ζητούσαν 80 € για απλό και 100 € για φουλ.

Ηταν αξιολύπητες και οι 3 που είδα.

ίσως αν σκεφτούν πιο ώριμα καλό θα ήταν να μπουν σε εωτική εφεδρεία

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Περασα,

ζητούσαν 80 € για απλό και 100 € για φουλ.

Ηταν αξιολύπητες και οι 3 που είδα.

ίσως αν σκεφτούν πιο ώριμα καλό θα ήταν να μπουν σε εωτική εφεδρεία
εκεί 80 είναι το φούλ....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom