Θα γίνει ανεξάρτητη βιζιτού να υποθέσω....για ενημέρωση ...η αντριάννα από Σ29 , Σολωμού 54 κλπ δεν θα ξαναεργαστεί σε θεραπευτήριο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
...προς το παρόν ασχολείται με τουριστικά.....Θα γίνει ανεξάρτητη βιζιτού να υποθέσω....
vyzaras
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
σιγουρα ηταν αλλη ωρα γιατι εμενα εμφανιστηκαν 2....το μαυριδερο και η κινεζα....ατιμε το τσιμπησες το τσαινα ταουν....Σημερινη επισκεψη
Στην πορτα μιλφ γυρω στα 50 ξανθο μου παρουσιασε τρεις κορασιδες
Μονικα,σκουροχρωμη πατουρατζου,με λιγα κιλακια παραπανω αλλα οχι χοντρη
Τζουλια ξανθια ψηλη, με τα πιασιματα της,στα ορια και αυτη
Αννα κινεζοειδες,κλασικος φλατ σωματοτυπος china town με γλυκια φατσουλα
Επιλεγη το σχιστοματικο.Απο μασαζ πολυ απαλο σαν χαδι....τουλαχιστον σε περιποιειται απο την κορυφη ως τα νυχια για κανα 20λεπτο.Μεχρι και πετσετα στο σβερκο μου εβαλε επειδη το κλιματιστικο χτυπουσε ανελεητα επανω μου.Στο ρουφαει βαθεια και γλυφει/ρουφαει @@
Επι της μπριζολας,αλλαξαμε καμποσες στασεις με καλουτσικη συμμετοχη απο μερους της και αρκετα δεκτικη.Παραμονη 45 και κατι λεπτα.
Στα αρνητικα,το δωματιο δεν ειχε ντουζ και προσεξα οτι οι παντοφλες δεν ηταν σφραγισμενες > γι'αυτο και δεν τις αγγιξα.
Στην εξοδο η σεριφισα ευγενεστατη,,,,πως περασες,,,σε περιμενουμε ξανα κτλπ
Παντως οσο ημουνα μεσα και οταν πηγα για ντουζ το κουδουνι χτυπησε καμποσες φορες....ο vyzaras μαλον περασε αργοτερα αφου το κινεζοειδες ηταν free
To μαγαζι μαλλον αλλαξε ιδιοκτησια. Μονον η μιλφαρα Λιζα παρεμεινε η ιδια. Νεες αφιξεις: Αννα (Κινεζακι πολυ εμφανισιμο), Τζουλια (ξανθο, καμπυλωτο με ωραιο κορμι και προστυχοφατσα), Ελενη (προμιλφ ανευ σπουδαιας εμφανισης αλλα με υποσχομενο βλεμμα), Κατερινα (μιλφ χοντρο ξανθο), Μονικα( μελαχρινο μικρο και καμπυλωτο σπανιολακι με σουπερ προστυχη φατσα) και μια Αντζελα που δεν θυμαμαι καν.
Σε πρόσφατο πέρασμα, το ρόστερ ήταν ίδιο. Άνοιξε μια ξανθιά μιλφ ρωσίδα, συμπαθητική αλλά δε μου είπε το ονοματάκι της, ίσως να ήταν η Αντζελα??. Η Λίζα ήταν στην "παρέλαση"
Αυτή η Ελένη που λέει ό συναγωνιστής, είναι λίγο Δρακουμέλ και σκάει μύτη πάντα με κάτι φανταχτερά φουστάνια από το βεστιάριο του "Λατέρνα, φτώχια και φιλότιμο", αλλά συμφωνώ ότι έχει ένα βλέμμα "θα σου πιω το αίμα"
Τα μιλφάδια του καταστήματος Λίζα και Κατερίνα που έχω δοκιμάσει, υστερούν σε εμφάνιση αλλά τα δίνουν ΟΛΑ (και 2ο γύρο με άνεση χρόνου 1 ωρα + εντος, και κουλούρι και καλό μασαζάκι με 80 γιουρια) ;)
Επειδή τα κουδούνια σπάνε συνέχεια, προφανώς πάει πολύς λαός... Θα εκτιμούσα λοιπόν μια κριτική από κάποιον για τα πιπίνια του μαγαζιου Μόνικα και Τζούλια γιατί σκέφτομαι να αλλάξω ηλικιακή κατηγορία
ΥΓ: Έχει ξεκινήσει ανακαίνηση, έχει ήδη μπει shower cabin και καναπεδοκρέβατο σε ένα δωμάτιο και θα συνεχιστεί σε όλο το μαγαζί τώρα που θα κλείσει για 15 Αυγουστο για λίγες μέρες
gepap
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2007
- Like
- 302
- Πόντοι
- 36
..ξαναγύρισε η Άντζελα; δεν είχε πάει Στουρνάρη; αν είναι αυτή είναι δυνατό "χαρτί"..Σε πρόσφατο πέρασμα, το ρόστερ ήταν ίδιο. Άνοιξε μια ξανθιά μιλφ ρωσίδα, συμπαθητική αλλά δε μου είπε το ονοματάκι της, ίσως να ήταν η Αντζελα??. Η Λίζα ήταν στην "παρέλαση"
Αυτή η Ελένη που λέει ό συναγωνιστής, είναι λίγο Δρακουμέλ και σκάει μύτη πάντα με κάτι φανταχτερά φουστάνια από το βεστιάριο του "Λατέρνα, φτώχια και φιλότιμο", αλλά συμφωνώ ότι έχει ένα βλέμμα "θα σου πιω το αίμα"
Τα μιλφάδια του καταστήματος Λίζα και Κατερίνα που έχω δοκιμάσει, υστερούν σε εμφάνιση αλλά τα δίνουν ΟΛΑ (και 2ο γύρο με άνεση χρόνου 1 ωρα + εντος, και κουλούρι και καλό μασαζάκι με 80 γιουρια) ;)
Επειδή τα κουδούνια σπάνε συνέχεια, προφανώς πάει πολύς λαός... Θα εκτιμούσα λοιπόν μια κριτική από κάποιον για τα πιπίνια του μαγαζιου Μόνικα και Τζούλια γιατί σκέφτομαι να αλλάξω ηλικιακή κατηγορία
ΥΓ: Έχει ξεκινήσει ανακαίνηση, έχει ήδη μπει shower cabin και καναπεδοκρέβατο σε ένα δωμάτιο και θα συνεχιστεί σε όλο το μαγαζί τώρα που θα κλείσει για 15 Αυγουστο για λίγες μέρες
Οχι, έχει φύγει.Η Ναταλί δεν υπάρχει πια;
Κάπου διάβασα ότι έχει πάει Φρατζή, Καλιρόης, δεν θυμάμαι ακριβώς , αλλά δεν το έχω διασταυρώσει.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Εγώ προτιμώ κάτι τύπου Ατζελίνα που είχε το κατάστημα.
σουπερ ηταν το κορίτσι αυτό. μεγάλη απώλεια που σταμάτησε.
εχει βρει χορηγό και του τα μασάει καλά....
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Nομίζω δουλεύει κάπου στην Καλλιθέα η Ναταλί.
Οχι, έχει φύγει.
Κάπου διάβασα ότι έχει πάει Φρατζή, Καλιρόης, δεν θυμάμαι ακριβώς , αλλά δεν το έχω διασταυρώσει.
Φραντζή 4, 4ος όροφος !
HONDACRV
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 24
- Like
- 147
- Πόντοι
- 291
Επέστρεψααπό διακοπές και χθες, κατά τις 11.30 με 12, πέρασα από το εν λόγω ίδρυμα. Στην υποδοχή η Ελένη. Κορίτσια ελεύθερα εκείνη την ώρα, η Τατιάνα και μια άλλη μικρούλα, που δε συγκράτησα το όνομά της. Η επιμονή της Ελένης να με "καταπιεί, με το που με είδε, ήταν ο βασικός λόγος για τον οποίο πέρασα στο δωμάτιο. Milf εξ Ουκρανίας, με φόρεμα-υπερπαραγωγή, λευκό. Η Λίζα εργαζόταν στο διπλανό δωμάτιο και η Κατερίνα δεν είχε έρθει ακόμη. Άρα; Ελένη για δοκιμή!!!Σε πρόσφατο πέρασμα, το ρόστερ ήταν ίδιο. Άνοιξε μια ξανθιά μιλφ ρωσίδα, συμπαθητική αλλά δε μου είπε το ονοματάκι της, ίσως να ήταν η Αντζελα??. Η Λίζα ήταν στην "παρέλαση"
Μου έφερε νεράκι δροσερό, απαραίτητο για τη χθεσινή μέρα και περάσαμε στον αγώνα. Δε θα πω πολλά, απλά ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ, για αυτό που όλοι ζητούμε!
Από γλείψιμο, μια τελειότητα! Και εκεί έγινε η πρώτη κατάθεση! Πανικός! Μετά της ζήτησα μασαζ. Και ξεκινάει 2ος γύρος!!! Πάλι σούπερ! Σε όλα! Δεύτερη κατάθεση και πάλι στο στόμα! Με το που τελειώνω και τη 2η φορά, μου ζήτησε να μου κάνει πάλι μασάζ!!! Τρελάθηκα! Τη σταμάτησα εκεί! 80 ευρώ το όλο πακέτο με συνολικό χρόνο παραμονής 50 λεπτά! Αν ήθελα, καθόμουν και άλλο!!! ΔΕΝ είναι κορμάρα, ΔΕΝ έχει πλούσιο στήθος έως και εντελώς εφηβικό, ΔΕΝ είναι πιτσιρίκα, γενικά, ΔΕ λέει πολλά! ΟΜΩΣ είναι αστέρι στο κρεβάτι! HOOVER! Ρουφάει τα πάντα! 15 Αυγούστου φεύγει για Ουκρανία και θα επιστρέψει Νοέμβρη. Καλό αγώνα σε όλους!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Συγνώμη για το off topic. Εκεί στον τρίτο όροφο υπήρχε ένα μαγαζί. Υπάρχει ακόμη?
οχι φιλε δεν υπαρχει πλεον αυτο το μαγαζι στον 3ο
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Ευχαριστώ φίλε για την απάντηση. Κανένα νέο από μια Λαρίσα που ήταν εκεί όταν δούλευε μήπως?
δεν γνωριζω...
sex-commando
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Συγνώμη για το off topic. Εκεί στον τρίτο όροφο υπήρχε ένα μαγαζί. Υπάρχει ακόμη?
Δουλεύει κανονικά. Συνήθως με Κατερίνα, Λίντα, μερικές φορές και με μια άλλη θείτσα νομίζω Μαρίνα. Η περιβόητη Λαρίσα μάλλον σταμάτησε οριστικά, λείπει καιρό.
Λοιπόν ήμουν φαν της Λαρίσα. Τρελιάρα μιλφ. Ψιλοέπινε επίσης και όταν την ρώτησα μία φορά γιατί πίνει μου είπε "δεν αντέχεται αλλοιώς αυτή η δουλειά". Την Μαρίνα 'εχω να τη δω πάνω από 1,5 χρόνο. Την έχει δει κανείς πρόσφατα ή τα παράτησε και αυτή. Γνωρίζει κανείς. Μια και είναι κλειστά τα περισσότερα μαγαζιά κάτι να γράφουμε δηλαδή.
thanos685490
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΥΔΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 13/7/2001 ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . Η ΝΑΤΑΛΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ? Η ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΤΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΟ ΘΗΛΑΣΜΟ
spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
....στην φραντζη θα την βρεις....ΤΟ ΑΝΩΤΕΡΟ ΥΔΡΗΜΑ ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΗ ΑΠΟ ΤΗΣ 13/7/2001 ΓΙΑ ΑΝΑΚΑΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ . Η ΝΑΤΑΛΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙς ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ? Η ΣΕΡΙΦΙΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑΤΑΛΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΔΗΚΑ ΣΤΟ ΠΕΟ ΘΗΛΑΣΜΟ
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K