- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.080
- Πόντοι
- 42.697
Είναι Στουρνάρι 29 , μαζί με την αδερφή της τι Παουλίνα , είναι μουναρες και οι δυο
Όσο μουνάρες είναι αυτές , άλλο τόσο εγώ είμαι ο Λεων Τροτσκι προμότορα του κώλου
Είναι Στουρνάρι 29 , μαζί με την αδερφή της τι Παουλίνα , είναι μουναρες και οι δυο
Όσο μουνάρες είναι αυτές , άλλο τόσο εγώ είμαι ο Λεων Τροτσκι προμότορα του κώλου
ναι η Λίζα είναι....Πέρασμα χτες- οπου οι κες Παολα και Ναταλι ήσαν απσχολημένες-- και έτσι αναβάλαμε την εις ενδότερα επίσκεψή μας
διοτι οι αλλες δεν έλεγαν .... ξέχασα και τα ονόματα..
Χμ... ένα ρωσογκιλφ ψηλή αδυνατη/ με κοντα ξανθά μαλιά πλατινε που κανει και πόρτα , τι λέει μέσα ?
αυτη ειναι η Λιζα ?
thnks
Πέρασμα χτες- οπου οι κες Παολα και Ναταλι ήσαν απσχολημένες-- και έτσι αναβάλαμε την εις ενδότερα επίσκεψή μας
διοτι οι αλλες δεν έλεγαν .... ξέχασα και τα ονόματα..
Χμ... ένα ρωσογκιλφ ψηλή αδυνατη/ με κοντα ξανθά μαλιά πλατινε που κανει και πόρτα , τι λέει μέσα ?
αυτη ειναι η Λιζα ?
thnks
Η Δεσποινα ακολουθησε μετα την απο εδώ αποχωρήση την Ζανα στο νεο = Στουρ 29-- με πιο ανοιχτο ξανθο μαλι και μαγκο- διαθεση ξεπέτας..
για τώρα που ειναι / αν ,, δεν γνωρίζω ...
...ΛΙΖΑΡΑ...ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ GFE GILF....
-----
νεα ορολογία .... GGFILF !
...Τι μασάζ και πούτσες... με το που μπήκα μέσα με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα (είμαι και ωραίο παιδί, βέβαια...).
γλωσοφιλα?? μπραβο μεγαλε !! και εμενα μου εκανε κατι κωλογλυψιματα...αλλο πραγμα!!!
γλωσοφιλα?? μπραβο μεγαλε !! και εμενα μου εκανε κατι κωλογλυψιματα...αλλο πραγμα!!!
ετσι ειναι...δεν περιμενει να ερθουν οι πελατες...παει αυτη σε κεινους.....η Δεσποινα τωρα κάνει βιζιτες...
______________/
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;attach=320371;type=avatar[/img[/URL]] ;D
[/quote]
εδωΗ Ναταλι είναι ακόμη εδω;