Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Τιποτα λεπτομερειες??
την Ναταλι η αληθεια ειναι δεν την εχω παρει διπλο με καμια!
Εγώ της Νατάλης της τα έχω καταθέσει στο λαρύγγι ενώ την ίδια ώρα μου χτυπούσε τα μπαλάκια με τι γλώσσα , για την Εβελίνα δεν ξέρω πολλά .

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Εγώ της Νατάλης της τα έχω καταθέσει στο λαρύγγι ενώ την ίδια ώρα μου χτυπούσε τα μπαλάκια με τι γλώσσα , για την Εβελίνα δεν ξέρω πολλά .

Η Νάταλι είναι το  :pipa2: :pipa2: :pipa2:  ατού του καταστήματος!!!

byron0711

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
6
Η Νάταλι είναι το  :pipa2: :pipa2: :pipa2:  ατού του καταστήματος!!!

Οντως είναι απίστευτη αυτή η κοπέλα.Την θυμάμαι όταν ειχε πρωτοέρθει, επί ενιαίου Ζανόσπιτου,έδινε ρέστα από τότε.Μπράβο της!!!

xristos1968

Νέο Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Σήμερα τίμησα τι Πάολα , τι κοπέλα αυτή αν τη συναντήσεις στο δρόμο μονο την εντύπωση τις θεραπεύτριας δεν σου δίνει .
Θα την έλεγα αρχόντισσα του επαγγέλματος ,στη πρώτη ματια δίστασα να τη πάρω , όχι ότι δεν είναι εμφανίσιμη ισα ισα , απλά κάπως μου φάνηκε , λέω μην φάω πόρτα και φύγω μονο με τα λάδια του μασαζ ,μεσολάβησε η "σεριφισα" και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω πολύ καλά ,της είπα να την ξαναφωνάξει και δεν χρειάστηκε να το πολύ σκεφτώ βλέποντας το ναζιάρικο και sexy βλέμμα της .
Αρχή με μασαζ όχι δυνατό χαλαρό και αισθησιακό θα έλεγα , μετά από λίγο ένιωσα τι γλώσσα τις πάνω στη πλάτη μου στο σβέρκο , δεν άντεξα άλλο ήθελα να τη φιλήσω , δεν αντιστάθηκε , έλιωσα σε ένα βάθη και υγρό φιλί .
Με γύρισε και και χωρίς δεύτερη σκέψη έχωσε στο στόμα το πούτσο μου , η πίπα αρκετή καλή όμως έχω δοκιμάσει και καλύτερες (ακαποτο)μετά πω λίγο περάσαμε στη μπριζόλα ζουμερή και αφράτη , στο πονηρό δάχτυλο δεν είπε όχι , της το ζήτησα και μου είπε 20 επιπλέον, δεν το πολυσκέφτηκα , άξιζε τα λεφτά της .
Το μωρό κατάλαβε ότι πλησίαζε η στιγμή , τραβάει το σκούφο και το παίρνει στο στόμα , δεν έτρεξε σταγόνα από τα χηλοί τις (μου άρεσε )
Το μονο που θα της έλεγα είναι να προσέξει τα κιλά της , κύριος στη μέση , είναι πολύ όμορφη και είναι κρίμα να χαλάσει .
Κατά t αλλα της βάζω με άριστο το δέκα .
Και για αύριο μου ειπε οτι προσφέρει υπηρεσίες μαζί με Ναταλι και Εβελίνα ............. :tits2:

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Η Πάολα την πρώτη φορά που την πήρα ήταν καλή ως πολύ καλή θα έλεγα. Την δεύτερη ήταν μέτρια ώς καλή (είχε φάει και κάτι και μύριζε το στόμα της). Τρίτη δεν έπαιξε γιατί λέω θα πάνε χαμένα τα λεφτά. Γενικώς στο μαγαζί αυτό είχα παρητηρήσει με όλες σχεδόν τις κόπέλες ότι κάθε προηγούμενη και καλύτερη. Για αυτό και το έχω κόψει. Ελπίζω όταν θα ξαναπάω μετά από καιρό να με έχουν ξεχάσει και να ξαναρχίσει το μέτρημα!

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Η Πάολα την πρώτη φορά που την πήρα ήταν καλή ως πολύ καλή θα έλεγα. Την δεύτερη ήταν μέτρια ώς καλή (είχε φάει και κάτι και μύριζε το στόμα της). Τρίτη δεν έπαιξε γιατί λέω θα πάνε χαμένα τα λεφτά. Γενικώς στο μαγαζί αυτό είχα παρητηρήσει με όλες σχεδόν τις κόπέλες ότι κάθε προηγούμενη και καλύτερη. Για αυτό και το έχω κόψει. Ελπίζω όταν θα ξαναπάω μετά από καιρό να με έχουν ξεχάσει και να ξαναρχίσει το μέτρημα!
Αυτό το άτιμο κορίτσι πολύ τρελαίνεται με τα χυσια  μου  :2funny: θέλει να έχει τι γεύση στο στόμα για ώρες .
Η Πάολα είναι αστέρι , άσε που μαθαίνω ότι δίνει και το κώλο , παλιότερα κάνα δυο φορες που είχα περάσει με άφησε νηστικό , θα την επισκεφτώ με τι πρώτη ευκαιρία  :pipa1:

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σήμερα τίμησα τι Πάολα , τι κοπέλα αυτή αν τη συναντήσεις στο δρόμο μονο την εντύπωση τις θεραπεύτριας δεν σου δίνει .
Θα την έλεγα αρχόντισσα του επαγγέλματος ,στη πρώτη ματια δίστασα να τη πάρω , όχι ότι δεν είναι εμφανίσιμη ισα ισα , απλά κάπως μου φάνηκε , λέω μην φάω πόρτα και φύγω μονο με τα λάδια του μασαζ ,μεσολάβησε η "σεριφισα" και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω πολύ καλά ,της είπα να την ξαναφωνάξει και δεν χρειάστηκε να το πολύ σκεφτώ βλέποντας το ναζιάρικο και sexy βλέμμα της .
Αρχή με μασαζ όχι δυνατό χαλαρό και αισθησιακό θα έλεγα , μετά από λίγο ένιωσα τι γλώσσα τις πάνω στη πλάτη μου στο σβέρκο , δεν άντεξα άλλο ήθελα να τη φιλήσω , δεν αντιστάθηκε , έλιωσα σε ένα βάθη και υγρό φιλί .
Με γύρισε και και χωρίς δεύτερη σκέψη έχωσε στο στόμα το πούτσο μου , η πίπα αρκετή καλή όμως έχω δοκιμάσει και καλύτερες (ακαποτο)μετά πω λίγο περάσαμε στη μπριζόλα ζουμερή και αφράτη , στο πονηρό δάχτυλο δεν είπε όχι , της το ζήτησα και μου είπε 20 επιπλέον, δεν το πολυσκέφτηκα , άξιζε τα λεφτά της .
Το μωρό κατάλαβε ότι πλησίαζε η στιγμή , τραβάει το σκούφο και το παίρνει στο στόμα , δεν έτρεξε σταγόνα από τα χηλοί τις (μου άρεσε )
Το μονο που θα της έλεγα είναι να προσέξει τα κιλά της , κύριος στη μέση , είναι πολύ όμορφη και είναι κρίμα να χαλάσει .
Κατά t αλλα της βάζω με άριστο το δέκα .
Και για αύριο μου ειπε οτι προσφέρει υπηρεσίες μαζί με Ναταλι και Εβελίνα ............. :tits2:
...αυτό που έκανε σε εσένα ..το έκανε και με τον προηγούμενο....παιδιά πάντα πρέπει να πέρνουμε τισ προφυλάξεισ μας...

silent scream

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
να ρωτησω...μια Εύα που δούλευε στο εν λογω μαγαζί εργάζεται ακόμη εκεί..?

ψηλή, νταρντάνα εμε μεγάλους  :tits2:

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
να ρωτησω...μια Εύα που δούλευε στο εν λογω μαγαζί εργάζεται ακόμη εκεί..?

ψηλή, νταρντάνα με μεγάλους  :tits2:
Μια ρσωσιδα μιλφ Ευα (35-40χρ) με αυτές τις προδιαγραφές είναι εδώ και πολυ καιρό στο Καλιρ 85 αλλα ισως να μην ειναι η ιδια...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν είναι...
η Εύα ήταν κορυφή αλλά έχει χαθεί

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.195
Πόντοι
506
...Η Λιζα η gilfάρα είναι ακόμα εκεί, ρε??

Windows

Μασατζίδικο
Εγγρ.
14 Οκτ 2008
Like
488
Πόντοι
26
Παίζει μια μικρούλα , ξανθιά , όνομα Βίκη , ωραίο σώμα με όμορφα πόδια  τρελό κωλαράκι , αν είσαι σε μέτρια φάση το διαθέτει , αν είσαι πάνω του μετριου ούτε για πλακα , το επιχείρησα και πονούσε το κορίτσι  :2funny:
Πολύ καλο πρόγραμμα , από μασαζ είναι στην  στην αρχή όμως βελτιώνεται , δεύτερη φορα που τι πήρα και και είδα βελτίωση , είναι το νέο αίμα του καταστήματος μαζί με την Άντζελα .
Το μονο που με χαλάει είναι ότι το κατάστημα δεν διαθέτει καμπίνα ντουσιέρας και σε κάποιο άλλο δωμάτιο και κάθε φορα περιμένω το δωμάτιο που διαθέτει , κανε κάτι Σοφια  :s&m_1:

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Αλλο Παολα -- αλλο  ....Παουλίνια ?  :think:
οπως ... Ρονάλντο- Ροναλντίνιο  ? :cheesy: