alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.532
- Πόντοι
- 17.470
Μου περασε απο το μυαλο...οκ θα γινει και αυτοΚάντο δεν είναι ... ψέμματα ...!!! ;)
Μου περασε απο το μυαλο...οκ θα γινει και αυτοΚάντο δεν είναι ... ψέμματα ...!!! ;)
Εγώ της Νατάλης της τα έχω καταθέσει στο λαρύγγι ενώ την ίδια ώρα μου χτυπούσε τα μπαλάκια με τι γλώσσα , για την Εβελίνα δεν ξέρω πολλά .Τιποτα λεπτομερειες??
την Ναταλι η αληθεια ειναι δεν την εχω παρει διπλο με καμια!
Εγώ της Νατάλης της τα έχω καταθέσει στο λαρύγγι ενώ την ίδια ώρα μου χτυπούσε τα μπαλάκια με τι γλώσσα , για την Εβελίνα δεν ξέρω πολλά .
Η Νάταλι είναι το ατού του καταστήματος!!!
Αυτό το άτιμο κορίτσι πολύ τρελαίνεται με τα χυσια μου θέλει να έχει τι γεύση στο στόμα για ώρες .Η Πάολα την πρώτη φορά που την πήρα ήταν καλή ως πολύ καλή θα έλεγα. Την δεύτερη ήταν μέτρια ώς καλή (είχε φάει και κάτι και μύριζε το στόμα της). Τρίτη δεν έπαιξε γιατί λέω θα πάνε χαμένα τα λεφτά. Γενικώς στο μαγαζί αυτό είχα παρητηρήσει με όλες σχεδόν τις κόπέλες ότι κάθε προηγούμενη και καλύτερη. Για αυτό και το έχω κόψει. Ελπίζω όταν θα ξαναπάω μετά από καιρό να με έχουν ξεχάσει και να ξαναρχίσει το μέτρημα!
...αυτό που έκανε σε εσένα ..το έκανε και με τον προηγούμενο....παιδιά πάντα πρέπει να πέρνουμε τισ προφυλάξεισ μας...Σήμερα τίμησα τι Πάολα , τι κοπέλα αυτή αν τη συναντήσεις στο δρόμο μονο την εντύπωση τις θεραπεύτριας δεν σου δίνει .
Θα την έλεγα αρχόντισσα του επαγγέλματος ,στη πρώτη ματια δίστασα να τη πάρω , όχι ότι δεν είναι εμφανίσιμη ισα ισα , απλά κάπως μου φάνηκε , λέω μην φάω πόρτα και φύγω μονο με τα λάδια του μασαζ ,μεσολάβησε η "σεριφισα" και μου υποσχέθηκε ότι θα περάσω πολύ καλά ,της είπα να την ξαναφωνάξει και δεν χρειάστηκε να το πολύ σκεφτώ βλέποντας το ναζιάρικο και sexy βλέμμα της .
Αρχή με μασαζ όχι δυνατό χαλαρό και αισθησιακό θα έλεγα , μετά από λίγο ένιωσα τι γλώσσα τις πάνω στη πλάτη μου στο σβέρκο , δεν άντεξα άλλο ήθελα να τη φιλήσω , δεν αντιστάθηκε , έλιωσα σε ένα βάθη και υγρό φιλί .
Με γύρισε και και χωρίς δεύτερη σκέψη έχωσε στο στόμα το πούτσο μου , η πίπα αρκετή καλή όμως έχω δοκιμάσει και καλύτερες (ακαποτο)μετά πω λίγο περάσαμε στη μπριζόλα ζουμερή και αφράτη , στο πονηρό δάχτυλο δεν είπε όχι , της το ζήτησα και μου είπε 20 επιπλέον, δεν το πολυσκέφτηκα , άξιζε τα λεφτά της .
Το μωρό κατάλαβε ότι πλησίαζε η στιγμή , τραβάει το σκούφο και το παίρνει στο στόμα , δεν έτρεξε σταγόνα από τα χηλοί τις (μου άρεσε )
Το μονο που θα της έλεγα είναι να προσέξει τα κιλά της , κύριος στη μέση , είναι πολύ όμορφη και είναι κρίμα να χαλάσει .
Κατά t αλλα της βάζω με άριστο το δέκα .
Και για αύριο μου ειπε οτι προσφέρει υπηρεσίες μαζί με Ναταλι και Εβελίνα .............
Μια ρσωσιδα μιλφ Ευα (35-40χρ) με αυτές τις προδιαγραφές είναι εδώ και πολυ καιρό στο Καλιρ 85 αλλα ισως να μην ειναι η ιδια...να ρωτησω...μια Εύα που δούλευε στο εν λογω μαγαζί εργάζεται ακόμη εκεί..?
ψηλή, νταρντάνα με μεγάλους
...Η Λιζα η gilfάρα είναι ακόμα εκεί, ρε??
...Η Λιζα η gilfάρα είναι ακόμα εκεί, ρε??
no !!!!
Είναι Στουρνάρι 29 , μαζί με την αδερφή της τι Παουλίνα , είναι μουναρες και οι δυοδεν είναι...
η Εύα ήταν κορυφή αλλά έχει χαθεί
... ..Αλλο Παολα -- αλλο ....Παουλίνια ?
οπως ... Ρονάλντο- Ροναλντίνιο ?