Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ενημέρωση για το εν λόγω ίδρυμα.παρέλασε Εβελίνα και Άντζελα και πήγα με Άντζελα.μασαζάκι 6/10, μπριτζόλα 5/10.Η γυναίκα μπορεί να κραυγάζει πλην όμως φαίνεται διάχυτη η τάση της ξεπέτας.εκτός του ότι είναι 45 άρα με στο νερό.Εγώ φταίω που τα σκάω στα κωλοιδρύματα αντί να μαζεύω και να πάω κανά FKK.Mετά από τα νευρα μου πλάκωσα KFC και everest  :S
τι ωρα περασες?....γιατι κατα τις 2 που ημουν εκει γινοτανε της πουτανας!! δεν ειχε αδειο δωματιο ουτε για δειγμα....αρε κριση σου λεει ο αλλος μετα!!!!!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
α! για να μην το ξεχασω....μαρτα μετα απο 10 μερες παλι....

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
τι ωρα περασες?....γιατι κατα τις 2 που ημουν εκει γινοτανε της πουτανας!! δεν ειχε αδειο δωματιο ουτε για δειγμα....αρε κριση σου λεει ο αλλος μετα!!!!!!!

δεν μπορώ να πω , θα καρφωθώ και οι θεραπεύτριες κοιτάνε το σαιτ....

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Μια και ήμουν στη γειτονιά είπα να επισκεφτώ και το ίδρυμα γιατί είχα επιθυμήσει ένα καλό  :pipa2:.

Επιλογή το κλασικό VFM του μαγαζιού ΝΑΤΑΛΥ.

Οι περιγραφές νομίζω περιττεύουν.  :dancing: :dancing: :dancing:
Παρέλαση αν και ξεκίνησε την έκοψα γιατί ζήτησα άμεσα την Νάταλι. Η συνεδρία είχε μασαζάκι και την σπεσιαλιτέ της θεραπεύτριας: φραπέ καλαμωτό!!!

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
αργοπορημενο ριβιου με την εβελινα.....κανω μπανακι,και περιμενω την εισοδο της....ερχεται με χαμογελο για καλη χρονια..κτλ,κτλ....μασαζ μετριο και στο τεταρτο γυριζω για την μαχη....ειχε γδυθει,και φορουσε μονο τις καλτσες της....καλαμακι με σκουφο ...καλο θα ελεγα....που προσφερε τα βυζια της για γλειψιμο,που με αυτες τις σκουρες ρωγες καγκελο ειναι οτι πρεπει...στο πηδημα εναλλαγη 3 στασεων....αυτη ανασκελα στο μασαζοκρεβατο,και μετα στα τεσσερα στο πατωμα...εκει εφαγε καλο σφυροκοπημα,που εδειχνε να το γουσταρει πολυ...και στο τελος ανασκελα,παλι,και τελειωμα σις βυζαρες....τιμη σταθερη,80.....αυτα μαγκες......εχει περασει κανεις με την μαρτα,την κοντουλα με τον ωραιο κολο...?

LAXXX

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
1
ειπα να δω τι γινεται και εκει!!εκατσα με την λια!!μιλφακι κοντουλι με αρκετα καλο σωμα κοκκινα μαλλια εκ μολδαβιασ!!
ομορφα ματια και πολυ γλυκια!!ειχα ορεξη μονο για  :pipa1:ακαπ και τελ στο στομα!
πολυ βαθια γλυψ παντου χωρισ χερια παρα πολυ καλη!
τιμια προταση αλλη φορα θα παρω ολο το καταλογο :sunglasses:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.707
Πόντοι
7.715
ειπα να δω τι γινεται και εκει!!εκατσα με την λια!!μιλφακι κοντουλι με αρκετα καλο σωμα κοκκινα μαλλια εκ μολδαβιασ!!
ομορφα ματια και πολυ γλυκια!!ειχα ορεξη μονο για  :pipa1:ακαπ και τελ στο στομα!
πολυ βαθια γλυψ παντου χωρισ χερια παρα πολυ καλη!
τιμια προταση αλλη φορα θα παρω ολο το καταλογο :sunglasses:
ποιες αλλες ηταν αρχηγε?....

tsimiski51a

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2011
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
16
μπότες φοράνε οι κοπέλες αυτού?

JANOS

Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
1
περασα ρε παιδια σημερα το πρωι απο κει, τι μπαζα ηταν αυτα??? ουτε τα ονοματα δεν συγκρατησα ,καλα πως δουλευουν!!!!!

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.532
Πόντοι
17.470

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
περασα ρε παιδια σημερα το πρωι απο κει, τι μπαζα ηταν αυτα??? ουτε τα ονοματα δεν συγκρατησα ,καλα πως δουλευουν!!!!!

Καλά από όπου περνάς εσύ μόνο μπάζα βρίσκεις? Δεν λέω οτι παντού έχει καλλονές αλλά είναι και μερικές που κάτι αξίζουν (παντα το ωραίο είναι υποκειμενικό).

Δεν μας λές όμως αν και που βρήκες "μη μπάζα" και καλό μασάζ.

Και αν μου επιτρέπεις μια σύσταση: Μη βάζεις το ίδιο θέμα και κείμενο σε όλα τα thread.
Κείμενο σαν το παραπάνω αρκεί να το βάλεις στο κεντρικό thread.

Kebaaap

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2008
Κριτικές
24
Like
3
Πόντοι
616
Δεν μας λές όμως αν και που βρήκες "μη μπάζα" και καλό μασάζ.
μας είπε : www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70869.msg2533389#msg2533389]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70869.msg2533389#msg2533389[/url]
όχι οτι δεν το ξέραμε ομως  :grin:

by the way, το ίδρυμα στην ίδια πολυκατοικια (σολ 54) σε άλλο όροφο (3ο νομιζω), υπάρχει ακόμα?? Δεν ακουγεται καθολου

sex-commando

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2008
Κριτικές
9
Like
0
Πόντοι
1
μας είπε : www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70869.msg2533389#msg2533389]http://www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70869.msg2533389#msg2533389[/url]
όχι οτι δεν το ξέραμε ομως  :grin:

by the way, το ίδρυμα στην ίδια πολυκατοικια (σολ 54) σε άλλο όροφο (3ο νομιζω), υπάρχει ακόμα?? Δεν ακουγεται καθολου

Υπάρχει, με τις ίδιες θλιβερές παρουσίες. Είναι μέρος ειδικά για γκιλφομανείς.

gasakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά υπάρχει κάποια πρόσφατη ενημέρωση για το ρόστερ. Από κάποια στιγμή και μετά η Σοφία (ή η Λίζα) μου έδειχνε τις ίδιες και το βαρέθηκα, έπεσα και σε καναδυό μπάζα (άννα μαρία και μάρθα) και το έχω ψιλοκόψει. Υπάρχουν κάποια νέα προσθήκη ή καμία δυναμική επάνοδος (πχ άννα από πολωνία). Ευχαριστώ

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Σημερινή επίσκεψη με Νάταλυ,

αυτή άνοιξε την πόρτα, πέρασαν -αλλά δεν ακούμπησαν- εβελίνα, λία και άλλη μία...τίποτα το ιδιαίτερο.

Μέσα στο δωμάτιο τώρα η Νάταλυ μεταμορφώνεται, όσο κυριλέ δείχνει έξω μέσα γίνεται ψιλονύμφο, αλλά πολύ γλυκιά. Επειδή πρώτη φορά με είδε προσπάθησε να με ξεπετάξει με πολύ αισθησιακό μασσάζ απ'την αρχή, στην ουσία καύλωμα δηλαδή. Επειδή το ήθελα και το ζέσταμα μου την παρότρυνα να τα αφήσει αυτά για τώρα και να τρίψει και λίγο πραγματικά. Με δική μου παρότρυνση δυνάμωσε λίγο αλλά βασικά το μασάζ της είναι χάδι, δεν το πολυέχει αλλά προσπαθεί. Μετά απο κανά 20λεπτο ξεκίνησε η μάχη όπου ήταν θερμότατη, ψέματα αλήθεια έδειχνε πολύ καυλωμένη δεν κρατιότανε. Ποτέ δεν πηδάω στα μασάζ πάντα για το βαθύ λαρύγγι ψάχνω. Ε με αυτήν δελεάστηκα πολύ αλλά δεν ενέδωσα (το θεωρώ και κατόρθωμα τρομάρα μου :idiot:)Το καλό γαμήσι δεν γίνεται ποτέ με τάνα, πρέπει να υπάρχει εκατέρωθεν πραγματική έλξη και καύλα. Άκουγα για deepthroat και διάφορα τέτοια γι'αυτό και την διάλεξα. Δεν θα το λεγα και deep. Είναι όμως η σπεσιαλιτέ της. Εμένα τουλάχιστον με έκανε πύραυλο. Πολύ καλά πέρασα δεν έχω παράπονο τιμάει τα λεφτά της, είναι έμπειρη και αυτό της βγαίνει σε καλό, τουλάχιστον με εμένα...και κρατιέται καλά η Μιλφάρα, τά χει τα κιλά της αλλά σωστά διανεμημένα στο κορμί. Θα ξαναπάρω για να δω αν επιδέχεται βελτίωσης, τα πρώτα σημάδια ήταν πολλά υποσχόμενα...

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
80 ευρωπουλα???
γραφτε κ την τιμη βρε παιδια

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Η μιλφαρα η Λια που δουλεψε για λιγο διαστημα ηταν οντως καλη. Δουλευε παλιοτερα και στη Φραντζη 4. Ξερει κανεις συναγωνιστης τωρα που εφυγε που πηγε??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom