You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
ρε αγάμητοι μπαζόφιλοι γιατί θέλετε να γαμάτε μπάζα?γιατί να δίνετε τα λεφτά σας σε αλεπάλληλα μπάζα?δυστυχώς έχω αντιληφθεί ότι πολλοί έλληνες ειναι ψυχοσωματικά στερημένοι και μουνόδουλοι σε όποιο μουνί τους εμφανιστεί,δε πά να ναι σαν τη συχωρεμένη τη βασιλειάδου απο εμφάνιση.Και μαζί τους καιγόμεθα και εμείς οι λίγοι οι οποίοι ειμεθα "αναγκασμένοι" να τρώμε σαβούρα στη μάπα...να δώ ρε πουστη μουνιά της προκοπής σε μασατζίδικα και τί στο κόσμο(εννοείται υπάρχουν αλλα ειναι πολύ λίγα για μια ολοκληρη πολη σαν την αθηνα.)
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
το σχόλιο σου ήταν για την αντριάννα?ρε αγάμητοι μπαζόφιλοι γιατί θέλετε να γαμάτε μπάζα?γιατί να δίνετε τα λεφτά σας σε αλεπάλληλα μπάζα?δυστυχώς έχω αντιληφθεί ότι πολλοί έλληνες ειναι ψυχοσωματικά στερημένοι και μουνόδουλοι σε όποιο μουνί τους εμφανιστεί,δε πά να ναι σαν τη συχωρεμένη τη βασιλειάδου απο εμφάνιση.Και μαζί τους καιγόμεθα και εμείς οι λίγοι οι οποίοι ειμεθα "αναγκασμένοι" να τρώμε σαβούρα στη μάπα...να δώ ρε πουστη μουνιά της προκοπής σε μασατζίδικα και τί στο κόσμο(εννοείται υπάρχουν αλλα ειναι πολύ λίγα για μια ολοκληρη πολη σαν την αθηνα.)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
το σχόλιο σου ήταν για την αντριάννα?
όχι,ούτε κάν τη ξέρω.Το σχόλιο μου είναι γενικό και μετά απο 250 μασαζότσαρκες που έχω κάνει τα τελευταία 5 περίπου χρόνια στα περισσότερα ιδρύματα που έχουν αγγελία και ειναι σε λογικές τιμές(εκεί δηλ.μέχρι εκεί που μπορει να φτάσει η τσέπη μας.)
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
μα τι λες για τα μασατζιδικα οταν το 50% των ελληνων τα χωνουν στα κολομπαρα και στο τελος
δεν έχεις άδικο,αλλά στα κωλομπάρα πάει κυρίως συγκεκριμένος τύπος ανθρώπων οι οποίοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας,παντρεμένοι,χωρισμένοι,ναυτικοί,τζογαδόφατσες και γενικά τύποι ψιλοτελειωμένοι απο πολλές απόψεις.Στα μασατζίδικα πάει και νέος κόσμος και παλιός κλπ...και δυστυχώς πέραν κάποιων εξαιρέσεων δεν βλέπει ωραία τεμάχια να γαμήσει,αλλά κάτι θείτσες με προγούλια στον αφαλό και κάτι κρέατα στις κωλάρες και φλεβίτιδες στα πόδια...και λέω γιατί μόνο εδώ?γιατί σε όλες τις άλλες χώρες της ευρώπης υπάρχουν σωστά τεμάχια προς βρώσιν εκτός απο εδώ...
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν έχεις άδικο,αλλά στα κωλομπάρα πάει κυρίως συγκεκριμένος τύπος ανθρώπων οι οποίοι είναι μεγαλύτερης ηλικίας,παντρεμένοι,χωρισμένοι,ναυτικοί,τζογαδόφατσες και γενικά τύποι ψιλοτελειωμένοι απο πολλές απόψεις.Στα μασατζίδικα πάει και νέος κόσμος και παλιός κλπ...και δυστυχώς πέραν κάποιων εξαιρέσεων δεν βλέπει ωραία τεμάχια να γαμήσει,αλλά κάτι θείτσες με προγούλια στον αφαλό και κάτι κρέατα στις κωλάρες και φλεβίτιδες στα πόδια...και λέω γιατί μόνο εδώ?γιατί σε όλες τις άλλες χώρες της ευρώπης υπάρχουν σωστά τεμάχια προς βρώσιν εκτός απο εδώ...
Απαντώ (προσωπική άποψη): στα στούντιο έχει σαφώς καλύτερα κομμάτια (μοντελοειδή πολλές φορές) αλλά προσωπικά γουστάρω τα μασατζίδικα, επειδή μου δίνουν την αίσθηση (ή ψευδαίσθηση αν θέλεις) ότι δεν είναι επαγγελματίες (όπως στα στούντιο όπου η φάση είναι περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε), οι περισσότερες θα μπορούσαν να είναι γειτόνισσες, μιλφ και κορίτσια της διπλανής πόρτας, έχεις περισσότερο χρόνο και λόγω της κοινωνικής συναναστροφής που προηγείται σου επιτρέπει μετά να μην αισθάνεσαι ότι μαρκαλίζεις ένα κομμάτι κρέας, αλλά κάποια φίλη-γνωστή σου. Ακόμα, όταν πηγαίνω για πρώτη φορά σε κάποιο μαγαζί, ο τρόπος που θα επιδιώξω να και η πιθανότητα να φύγω άπραγος με εξιτάρει κατά κάποιον τρόπο.
Γενικά για μένα όλα είναι θέμα εντυπώσεων. Συμφωνώ πάντως ως προς το χαμηλό επίπεδο εμφάνισης, αλλά αυτές έχουμε...
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
πολυ σωστη παρατηρησηΑπαντώ (προσωπική άποψη): στα στούντιο έχει σαφώς καλύτερα κομμάτια (μοντελοειδή πολλές φορές) αλλά προσωπικά γουστάρω τα μασατζίδικα, επειδή μου δίνουν την αίσθηση (ή ψευδαίσθηση αν θέλεις) ότι δεν είναι επαγγελματίες (όπως στα στούντιο όπου η φάση είναι περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε), οι περισσότερες θα μπορούσαν να είναι γειτόνισσες, μιλφ και κορίτσια της διπλανής πόρτας, έχεις περισσότερο χρόνο και λόγω της κοινωνικής συναναστροφής που προηγείται σου επιτρέπει μετά να μην αισθάνεσαι ότι μαρκαλίζεις ένα κομμάτι κρέας, αλλά κάποια φίλη-γνωστή σου. Ακόμα, όταν πηγαίνω για πρώτη φορά σε κάποιο μαγαζί, ο τρόπος που θα επιδιώξω να και η πιθανότητα να φύγω άπραγος με εξιτάρει κατά κάποιον τρόπο.
Γενικά για μένα όλα είναι θέμα εντυπώσεων. Συμφωνώ πάντως ως προς το χαμηλό επίπεδο εμφάνισης, αλλά αυτές έχουμε...
alexalex77777
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαρ 2009
- Like
- 57
- Πόντοι
- 6
σωστα αλλα οχι με 80 αφου δεν υπαρχει αναλογη εμφανιση .τουλαχιστον μειωση σε 70 . μονο με δικες μας ενεργειες θα γινει ως εναν βαθμοπολυ σωστη παρατηρηση
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
σωστα αλλα οχι με 80 αφου δεν υπαρχει αναλογη εμφανιση .τουλαχιστον μειωση σε 70 . μονο με δικες μας ενεργειες θα γινει ως εναν βαθμο
σωστή παρατήρηση
gg13
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Δεκ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
την τιμή καλό είναι να την συγκρίνεις με την αντίστοιχη των στούντιο. Eπομένως εάν έχουν 50 τα στούντιο τα 70 σε μασάζ έχουν κάποιο value. Tώρα για 80 θα συμφωνήσω πως τα πράγματα είναι οριακά.σωστα αλλα οχι με 80 αφου δεν υπαρχει αναλογη εμφανιση .τουλαχιστον μειωση σε 70 . μονο με δικες μας ενεργειες θα γινει ως εναν βαθμο
Συμφωνω τοσο με την ουσια, οσο και με το σεναριο, απλα τα περισσοτερα ειναι μπαζαΑπαντώ (προσωπική άποψη): στα στούντιο έχει σαφώς καλύτερα κομμάτια (μοντελοειδή πολλές φορές) αλλά προσωπικά γουστάρω τα μασατζίδικα, επειδή μου δίνουν την αίσθηση (ή ψευδαίσθηση αν θέλεις) ότι δεν είναι επαγγελματίες (όπως στα στούντιο όπου η φάση είναι περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε), οι περισσότερες θα μπορούσαν να είναι γειτόνισσες, μιλφ και κορίτσια της διπλανής πόρτας, έχεις περισσότερο χρόνο και λόγω της κοινωνικής συναναστροφής που προηγείται σου επιτρέπει μετά να μην αισθάνεσαι ότι μαρκαλίζεις ένα κομμάτι κρέας, αλλά κάποια φίλη-γνωστή σου. Ακόμα, όταν πηγαίνω για πρώτη φορά σε κάποιο μαγαζί, ο τρόπος που θα επιδιώξω να και η πιθανότητα να φύγω άπραγος με εξιτάρει κατά κάποιον τρόπο.
και οπου δεν ειναι, στοιχιζει συνηθως λιγο η πολυ πιο ακριβα!
vizolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
...Ρε παιδια αυτη η Ζάνα ίδια με την Εφη Θωδη μου φαινεται...(ρε λιγο μπόι... που ελεγε και Παπαγιαννοπουλος)... ... με ξενερωνει αφανταστα... :S
αν και καταλαβαινω τι εννοεις και γελασα πολυ , ο παραλληλισμος της Ζανας με αυτη τη μισοτρελλη βλαχαδερη φακλανα, αγγιζει τα ορια της αυθαδειας...Ρε παιδια αυτη η Ζάνα ίδια με την Εφη Θωδη μου φαινεται...(ρε λιγο μπόι... που ελεγε και Παπαγιαννοπουλος)... ... με ξενερωνει αφανταστα... :S
Καλο ηταν παντως, εχεις φαντασια
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Μάλλον μπερδεύεις την Ζάνα με τη Σοφία, την κοντή κωλόγρια που ανοίγει τη πόρτα στη Σολωμού 54 στον 6ο όροφο,...Ρε παιδια αυτη η Ζάνα ίδια με την Εφη Θωδη μου φαινεται...(ρε λιγο μπόι... που ελεγε και Παπαγιαννοπουλος)... ... με ξενερωνει αφανταστα... :S
η Ζάνα εδώ και ένα χρόνο περίπου είναι www.bourdela.com/forum/index.php?topic=70869.0]εδώ[/url]
ΥΓ. Ας γράφει το thread Ζανόσπιτο, αυτό είναι last year και πριν
argentinos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
προσωπικα,αλλα κ οπως διαβασα πιο πισω,εχει πολλους θαυμαστες ακομα,αδυνατω να παω στο μαγαζι αυτο,οταν υπηρξε εκει η κορυφαια(για εμενα) γκομενα ,ονοματι αντζελινα.
να μου πειτε,στα παπαρια μας ρε τυπε,τωρα τι γινετε...
και θα εχετε κ δικιο.
απλα εχω ενα μετρο συγκρισης ρε παιδια.
να μου πειτε,στα παπαρια μας ρε τυπε,τωρα τι γινετε...
και θα εχετε κ δικιο.
απλα εχω ενα μετρο συγκρισης ρε παιδια.
Λοιπον, αν κι εχω να πατησω εκει σχεδον μια εβδομαδα το ροστερ πρεπει λιγικα να αποτελουν η μιλφ Λιζα, η τσιμπουκομανα Ναταλι, η νεα μιλφ Κατερινα, η πιτσιρικα αναλιστ Αντριανα, η νταρντανα Παολα. Τουλαχιστον αυτες ειναι που εχω δοκιμασει και αξιζουν. Παντως επειδη το εν λογω μαγαζι το βαρεθηκα ετσι για αλλαγη η επομενη επισκεψη θα ειναι στο Στουρναρη 29 για τεστ σε Σονια η Σουζανα.
Μετά απο τέστ στο Στουρνάρη 29 με Σόνια όπου όντως ειναι καλό το μωρό, ξαναδοκίμασα να πάω τη Παρασκευή το απογευμα και δεν υπηρχε δωματιο ουτε για δειγμα. Ετσι κατηφόρισα στο γνωστό μου μαγαζί Το παλιο Ζανόσπιτο. Λοιπον, εχει επιστρεψει η Ευα μια νταρντανα ψηλη ομορφη που δουλευε παλιοτερα στο μαγαζι (αλλα δεν την ειχα παρει ποτε για αυτο δεν μπορω να κριτικαρω) και εχουν ερθει και 2 νεα μοντελα. Η Τανια 30+, μελαχρινη κοντουλα με ωραιο προσωπακι και αφρατουλικο σωματακι με τατουαζ και η Εβελινα γυρω στα 25 αρκετα νταρντανουλα με μεγαλους βυζους.
Οπως καταλαβαινετε απο την αναφορα των τατου επελεξα την Τανια και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Μου ειπε οτι δουλευε πριν στη Κηφισιας αλλα ολες οι αλλες εκει ηταν πολυ μεγαλες σε ηλικια. Τωρα στο προκειμενο, μασαζακι δεν επαιξε γιατι βιαζομουνα, πιπα εξαιρετικη με διαθεση ολιγον gagging, μπριζολιασμα καλο και ψιλοαγριο οπως μου αρεσει. Σαφως θα ξαναπαω αλλα αν ξερει κανεις αλλος για τις 2 αλλες που ανεφερα ας μας δωσει τα φωτα του.
Οπως καταλαβαινετε απο την αναφορα των τατου επελεξα την Τανια και εμεινα πολυ ικανοποιημενος. Μου ειπε οτι δουλευε πριν στη Κηφισιας αλλα ολες οι αλλες εκει ηταν πολυ μεγαλες σε ηλικια. Τωρα στο προκειμενο, μασαζακι δεν επαιξε γιατι βιαζομουνα, πιπα εξαιρετικη με διαθεση ολιγον gagging, μπριζολιασμα καλο και ψιλοαγριο οπως μου αρεσει. Σαφως θα ξαναπαω αλλα αν ξερει κανεις αλλος για τις 2 αλλες που ανεφερα ας μας δωσει τα φωτα του.
Επισκέπτης
Απαντώ (προσωπική άποψη): στα στούντιο έχει σαφώς καλύτερα κομμάτια (μοντελοειδή πολλές φορές)
Σε στούντιο έχει πολλά μοντελοειδή.
Απλά κάποια από δαύτα μπορεί να είχαν παλιά πούτσο και αρχίδια
ή να ήταν κληρούχες στο Στρατό ... οπότε δε λέει ...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K