You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
νεο αιμα στον οικο με 2-3 καινουριες που δεν θυμαμαι τα ονοματα τουσ...μια απο αυτες η αντριανα την οποια και διαλεξα...αδυνατη με μικρο βυζι και πεταχτο κωλαρακι...απο τσεχια μου ειπε(αλβανια μυριζει...) μασσαζ δυνατο αλλα επικινδυνο!! κατ'τ'αλλα μες στην καυλα! εχυνε με τρελλα!! πλυμυρισαμε υγρα, τοσο που καποια στιγμη εφτασαν και μεχρι τον πουτσο μου...λογω του οτι τα προκαταρτικα ηταν διχως σκουφακι..(να ανυσηχω?)
πρωτα πρεπει να δουλευε σε στουντιο απ'οτι μου ειπε η κυρια της υποδοχης...
γαμωτο...σημερα το πρωι που πηγα για κατουρημα ειδα καποια σταγονιδια αιματοσ στο σωβρακο....
πρωτα πρεπει να δουλευε σε στουντιο απ'οτι μου ειπε η κυρια της υποδοχης...
γαμωτο...σημερα το πρωι που πηγα για κατουρημα ειδα καποια σταγονιδια αιματοσ στο σωβρακο....
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
η αντριαννα ειναι αυτη που δουλευε φρατζη??κανει και ακαποτα τωρα!!!
Χλωμό το κόβω να πρόκειται για την ίδια:η Αντριάννα της Φραντζή (πιπινοειδές) έκανε μασάζ-πασάλειμμα και όχι δυνατό-επικίνδυνο και σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία αλλα και από απόψεις άλλων που την είχαν δοκιμάσει η Αντριάννα της Φραντζή ήταν πολύ τυπική στο ψητό.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Moldavia στην κορη της...αγνωστο. μαλλον δεν δουλευει
παντρευτηκε περσυ και την εκανε.
κριμα γιατι ηταν απο τα κορυφαια μωρα σε εμφανιση και περιποιηση, ειχε πολυ θηλυκοτητα σαν γυναικα
οτι (ξανα)παντρευτηκε δεν το ηξερα
χλωμο να επιστρεψει, αλλα ποτε μη λες ποτε.
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
ειναι και αυτη μια αποψη!!!Να το κανει Βερονικοσπιτο
για πες μας για Βερονικα?
τον τιναζει τον κουραμπιε?
Τέως, αγαπητέ, πιο αριστοκρατικα ακουγεταικαι "πρωην Ζανοσπιτο" ακουγεται καλα!!!
πως λέμε... το πέος του τέως
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
τελειος!!!Τέως, αγαπητέ, πιο αριστοκρατικα ακουγεται
πως λέμε... το πέος του τέως
gatik
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2005
- Like
- 42
- Πόντοι
- 16
Χλωμό το κόβω να πρόκειται για την ίδια:η Αντριάννα της Φραντζή (πιπινοειδές) έκανε μασάζ-πασάλειμμα και όχι δυνατό-επικίνδυνο και σύμφωνα με τη δική μου εμπειρία αλλα και από απόψεις άλλων που την είχαν δοκιμάσει η Αντριάννα της Φραντζή ήταν πολύ τυπική στο ψητό.
για πιπινοειδες μιλαω και εγω...21 ετων βαμενη ξανθια, αδυνατη,μικρο βυζακι και πεταχτο κωλαρακι...αν δεν ειχε το μαλλι θα μπορουσες να το μπερδεψεις και με αγορακι στο προσωπο...οταν λεμε δυνατο μασσαζ μην φανταστητε οτι ξερει...δυνατο πασαλειμα!
Λογω γενικςη ξηρασιας αυτην την εποχη πηγα στο γνωστο μασατζιδικο
Το οποιο εχω βαρεθει καιρο τωρα, αλλα τι να κανουμε
Το ροστερ (με την κ. Σοφια στην πορτα) ήταν:
Ναταλι, Αντριάννα, Παολα και ένα πετιτ λεπτο που δεν ήταν στην παρελαση γιατι ειχε πελατη, και το ειδα μετα
Αντριαννα ειναι καλο κομματι σχετικα σε εμφανιση, δεν ξερω στο δωματιο πως ειναι
Πηρα Ναταλι, δεν ξερω αν ειναι εγγυηση ή λυση αναγκης τελικα !
Το οποιο εχω βαρεθει καιρο τωρα, αλλα τι να κανουμε
Το ροστερ (με την κ. Σοφια στην πορτα) ήταν:
Ναταλι, Αντριάννα, Παολα και ένα πετιτ λεπτο που δεν ήταν στην παρελαση γιατι ειχε πελατη, και το ειδα μετα
Αντριαννα ειναι καλο κομματι σχετικα σε εμφανιση, δεν ξερω στο δωματιο πως ειναι
Πηρα Ναταλι, δεν ξερω αν ειναι εγγυηση ή λυση αναγκης τελικα !
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
αληθεια ρε σεις.....την μονικα την αδυνατη που δουλευε εδω τιν εχει δεις κανεις....?
για να πω την αληθεια αυτη μου ειχε πει πως ηταν μεταξυ γερμανιας και ελλαδας...παντως εκανε πολυ δυνατο προγραμμα...οσοι την γνωριζουν ξερουν τι λεω......
Βρίσκεται εκτός Ελλάδας!
μπορεί να σε γούσταρε...εγώ την ειχα πετύχει και Γαλατσίου στην Εβίτα αλλά συνηθισμένα πράγματα .για να πω την αληθεια αυτη μου ειχε πει πως ηταν μεταξυ γερμανιας και ελλαδας...παντως εκανε πολυ δυνατο προγραμμα...οσοι την γνωριζουν ξερουν τι λεω......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K