ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
μπορεί να σε γούσταρε...εγώ την ειχα πετύχει και Γαλατσίου στην Εβίτα αλλά συνηθισμένα πράγματα .
Και πριν στη Σκρα ...!
μπορεί να σε γούσταρε...εγώ την ειχα πετύχει και Γαλατσίου στην Εβίτα αλλά συνηθισμένα πράγματα .
Επίσκεψη σήμερα πρίν από κάνα δύωρο, επέλεξα Αντριάνα ρισκάροντας μιας και δεν είναι του τυπου μου, εμένα μ' αρέσουν οι μπαμπάτσικες ενώ αυτή είναι αδυνατούλα με βυζί 1,5 με το ζόρι αλλά ωραία καπούλια... την επέλεξα μόνο και μόνο γιατί είναι ίδια μία μπαργούμαν που ήξερα πρίν από 10 χρόνια και δεν μου είχε κάτσει η άτιμη στο δωμάτιο μετριότατο τρίψιμο αλλά στη συνέχεια πολύ καλό καλαμοτό ώσπου με έκανε turbo!!! και στο αποκορύφωμα μου στήνετε στην πολυθρόνα και μου τουρλώνει τα καπούλια μου βουτάει το εργαλείο και το καρφώνει στον κόλο της χωρίς να το ζητήσω καν!! (δεν είμαι φαν του είδους) συμπερασμα!!! όσοι γουστάρουν φρέσκο πράγμα νεανικό που να δίνει και κόλο Αντριανα με τα χίλια... εγώ πάντος την επόμενη φορά θα φροντήσω να αποφύγω το masage section και να περάσω κατευθίαν στην πριζόλα ..... ίσως και διπλή μερίδα μιας και η κοπελίτσα φένεται ότι το έχει.... εξτρα χρέωση για λόκο δεν υπήρξε φυσικά.
' αρέσουν οι μπαμπάτσικες
απο μακεδονια εισαι συναδελφε???
ευγε σουπήγα το μεσημέρι για να ξεπιαστώ από τα μπάνια και η αλήθεια είναι πως η Πάολα με ξετίναξε...
πολύ καλό μασάζ και τα υπόλοιπα στα γνωστά επίπεδα που εμένα με ικανοποιούν απόλυτα.
ενώ δεν είναι μικρή, έχει ένα στυλ που θέλω να την σκίσω και αυτό νομίζω είναι το μεγάλο της προσόν.
anyway, εφύγα ξεπιασμένος και ξαλαφρωμένος!!!
' αρέσουν οι μπαμπάτσικες
απο μακεδονια εισαι συναδελφε???
Όχι αλλά εχω κρατήσει εκφράσεις από όλη την Ελληνική επικράτια καθώς πιστεύω πως με αντιπροσωπεύουν ;)
Επίσκεψη σήμερα πρίν από κάνα δύωρο, επέλεξα Αντριάνα ρισκάροντας μιας και δεν είναι του τυπου μου, εμένα μ' αρέσουν οι μπαμπάτσικες ενώ αυτή είναι αδυνατούλα με βυζί 1,5 με το ζόρι αλλά ωραία καπούλια... την επέλεξα μόνο και μόνο γιατί είναι ίδια μία μπαργούμαν που ήξερα πρίν από 10 χρόνια και δεν μου είχε κάτσει η άτιμη στο δωμάτιο μετριότατο τρίψιμο αλλά στη συνέχεια πολύ καλό καλαμοτό ώσπου με έκανε turbo!!! και στο αποκορύφωμα μου στήνετε στην πολυθρόνα και μου τουρλώνει τα καπούλια μου βουτάει το εργαλείο και το καρφώνει στον κόλο της χωρίς να το ζητήσω καν!! (δεν είμαι φαν του είδους) συμπερασμα!!! όσοι γουστάρουν φρέσκο πράγμα νεανικό που να δίνει και κόλο Αντριανα με τα χίλια... εγώ πάντος την επόμενη φορά θα φροντήσω να αποφύγω το masage section και να περάσω κατευθίαν στην πριζόλα ..... ίσως και διπλή μερίδα μιας και η κοπελίτσα φένεται ότι το έχει.... εξτρα χρέωση για λόκο δεν υπήρξε φυσικά.
σωστός ο Ζερο και ο dimos kavlas...επιβεβαιωνω...Αντριαννα ρωσιδακι οπως τα λεει ο συναγωνιστης αρκετα φιλοτιμο
και στα 80 ευρα συμπεριλαμβανεται και η πισω πορτα!
ναι και αδυνατηη αντριαννα εμφανισιακα ειναι μια ξανθια με μακρι μαλλι??
επιβεβαιωνω...Αντριαννα ρωσιδακι οπως τα λεει ο συναγωνιστης αρκετα φιλοτιμο
και στα 80 ευρα συμπεριλαμβανεται και η πισω πορτα!
...
Συμπερασμα μεχρι τωρα παρα τις νεες αφιξεις τα τοπ του μαγαζιου παραμενουν η Ναταλι, Λιζα και κατα δευτερο λογο η Παολα.
....σωστοοοοοοοςςςς...συν οτι καταπινει και το κουκουτσι.....για αυτο το καβλο μιλφ λιζα εχουμε καμια καλη εμημερωση και σιγουρη?....το τιμα το 80αρι??....η ζουφια ειναι.?σωστός ο Ζερο και ο dimos kavlas...
και body to body κάμνει το Ρωσιδάκι...
Αλλά:
1. Δεν αφήνει δάχτυλα
2. Παίζει το παιχνίδι μόνη της, σαν προγραμματισμένη, δεν αφήνει περιθώρια για αυτοσχεδιασμούς. Σαν να βιάζεται να σε τελειώσει.
Στο ανάλ το 'παιξε στην αρχή, και καλά, "μεγάλο", αλλά τελικά το λίπανε και το έλαβε χωρίς να ζοριστεί ιδιαιτέρως.
Χρειάζεται φόλοου για να δούμε τα χούγια της...
Και θα είχε ενδιαφέρον και διπλό με την καβλομιλφ και αναλίστα Λιζα.
....σωστοοοοοοοςςςς...συν οτι καταπινει και το κουκουτσι.....για αυτο το καβλο μιλφ λιζα εχουμε καμια καλη εμημερωση και σιγουρη?....το τιμα το 80αρι??....η ζουφια ειναι.?