Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία
OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Επίσκεψη σήμερα πρίν από κάνα δύωρο, επέλεξα Αντριάνα ρισκάροντας μιας και δεν είναι του τυπου μου, εμένα μ' αρέσουν οι μπαμπάτσικες  :tits: ενώ αυτή είναι αδυνατούλα με βυζί 1,5 με το ζόρι αλλά ωραία καπούλια... την επέλεξα μόνο και μόνο γιατί είναι ίδια μία μπαργούμαν που ήξερα πρίν από 10 χρόνια και δεν μου είχε κάτσει η άτιμη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: στο δωμάτιο μετριότατο τρίψιμο αλλά στη συνέχεια πολύ καλό καλαμοτό ώσπου με έκανε turbo!!! και στο αποκορύφωμα μου στήνετε στην πολυθρόνα και μου τουρλώνει τα καπούλια μου βουτάει το εργαλείο και το καρφώνει στον κόλο της χωρίς να το ζητήσω καν!! (δεν είμαι φαν του είδους) συμπερασμα!!! όσοι γουστάρουν φρέσκο πράγμα νεανικό που να δίνει και κόλο Αντριανα με τα χίλια... εγώ πάντος την επόμενη φορά θα φροντήσω να αποφύγω το masage section και να περάσω κατευθίαν στην πριζόλα ..... ίσως και διπλή μερίδα μιας και η κοπελίτσα φένεται ότι το έχει.... εξτρα χρέωση για λόκο δεν υπήρξε φυσικά.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Επίσκεψη σήμερα πρίν από κάνα δύωρο, επέλεξα Αντριάνα ρισκάροντας μιας και δεν είναι του τυπου μου, εμένα μ' αρέσουν οι μπαμπάτσικες  :tits: ενώ αυτή είναι αδυνατούλα με βυζί 1,5 με το ζόρι αλλά ωραία καπούλια... την επέλεξα μόνο και μόνο γιατί είναι ίδια μία μπαργούμαν που ήξερα πρίν από 10 χρόνια και δεν μου είχε κάτσει η άτιμη :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: στο δωμάτιο μετριότατο τρίψιμο αλλά στη συνέχεια πολύ καλό καλαμοτό ώσπου με έκανε turbo!!! και στο αποκορύφωμα μου στήνετε στην πολυθρόνα και μου τουρλώνει τα καπούλια μου βουτάει το εργαλείο και το καρφώνει στον κόλο της χωρίς να το ζητήσω καν!! (δεν είμαι φαν του είδους) συμπερασμα!!! όσοι γουστάρουν φρέσκο πράγμα νεανικό που να δίνει και κόλο Αντριανα με τα χίλια... εγώ πάντος την επόμενη φορά θα φροντήσω να αποφύγω το masage section και να περάσω κατευθίαν στην πριζόλα ..... ίσως και διπλή μερίδα μιας και η κοπελίτσα φένεται ότι το έχει.... εξτρα χρέωση για λόκο δεν υπήρξε φυσικά.

Αποζημειώθηκες με το παραπάνω, συγκριτικά με το Στουρνάρη ...!!! ;)

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
η παολα δεν ητανε?ειναι μια καλη λυση αλλα βαριετε το μασαζ

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πήγα το μεσημέρι για να ξεπιαστώ από τα μπάνια και η αλήθεια είναι πως η Πάολα με ξετίναξε...
πολύ καλό μασάζ και τα υπόλοιπα στα γνωστά επίπεδα που εμένα με ικανοποιούν απόλυτα.
ενώ δεν είναι μικρή, έχει ένα στυλ που θέλω να την σκίσω και αυτό νομίζω είναι το μεγάλο της προσόν.
anyway, εφύγα ξεπιασμένος και ξαλαφρωμένος!!!

ΦΡΙΞΟΣ !

Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
πήγα το μεσημέρι για να ξεπιαστώ από τα μπάνια και η αλήθεια είναι πως η Πάολα με ξετίναξε...
πολύ καλό μασάζ και τα υπόλοιπα στα γνωστά επίπεδα που εμένα με ικανοποιούν απόλυτα.
ενώ δεν είναι μικρή, έχει ένα στυλ που θέλω να την σκίσω και αυτό νομίζω είναι το μεγάλο της προσόν.
anyway, εφύγα ξεπιασμένος και ξαλαφρωμένος!!!
ευγε σου

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

επιβεβαιωνω...Αντριαννα ρωσιδακι οπως τα λεει ο συναγωνιστης αρκετα φιλοτιμο
και στα 80 ευρα συμπεριλαμβανεται και η πισω πορτα!

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εχουμε κανα την εδω??ασ το στειλει σε πμ καποιος!!!ξερουμε αν δουλευει η αντριαννα σημερα??

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
σωστός ο Ζερο και ο dimos kavlas...
και body to body κάμνει το Ρωσιδάκι...
Αλλά:
1. Δεν αφήνει δάχτυλα
2. Παίζει το παιχνίδι μόνη της, σαν προγραμματισμένη, δεν αφήνει περιθώρια για αυτοσχεδιασμούς. Σαν να βιάζεται να σε τελειώσει.

Στο ανάλ το 'παιξε στην αρχή, και καλά, "μεγάλο", αλλά τελικά το λίπανε και το έλαβε χωρίς να ζοριστεί ιδιαιτέρως.

Χρειάζεται φόλοου για να δούμε τα χούγια της...
Και θα είχε ενδιαφέρον και διπλό με την καβλομιλφ και αναλίστα Λιζα.

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ενημέρωση από το εν λόγω κατάστημα.Μιλφ (τι μιλφ :S, κατακαυλωμένος ήμουν και υποχώρησα) ήταν η Χριστίνα εκ Ρωσίας.Δυστυχώς το μασάζ ήταν  απαίσιο η δε μπριζόλα και αυτή μέτρια με πολλούς fake αναστεναγμούς και κοιλιές λιμανίσιες.Δεν προτείνεται.Αφήστε που κουράζεται εύκολα

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
εχουμε εδω το τηλ??

nickpar

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
1
η αντριαννα εμφανισιακα ειναι μια ξανθια με μακρι μαλλι??

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.941
Πόντοι
19.505

πέρασα σήμερα να χαζέψω κι εγώ το ρωσιδάκι. Ξανθό, νεαρό αλλά πρόωσπο καθόλου του γούστου μου. Μαζί με αυτό δούλευαν: Πάολα, Χριστίνα, Λίζα. Ευγένεια και εξυπηρέτηση από την κυρία της πόρτας.

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Να ενημερωσω και εγω μετα απο τα τελευταια δοκιμαστικα στο Ζανοσπιτο για τις κατωθι κοπελες:
1. Αννα, μικρουλα πολυ αδυνατη οπου καποιοι συναδελφοι ανεφεραν ως αξιολογη. Πολυ κακο για το τιποτα, εμενα μου φανηκε μετριοτατη σε ολα και δεν θα ξανατιμηθει.
2. Χριστινα, πιο ωριμη γυρω στα 35 και γεματουλα. Επισης μετρια σε ολα με αποκορυφωμα οτι μουσκευε στον ιδρωτα (με ανοικτο aircondition) και σαφως δεν θα ξανατιμηθει.
3. Κατερινα, Ρωσομιλφακι γυρω στα 40 ξανθο με κορμι καλυτερο απο τη Λιζα και πολλες προοπτικες. Καλη εως πολυ καλη με μονο μειον οτι δεν μου εκανε πιπα ακαποτη και δεν εδινε γλωσοφιλα ωστε να χτυπησει το αριστα.
Με λιγη βελτιωση μπορει να συναγωνιστει επαξια το καβλομιλφ Λιζα οπου σαφως ειναι και πιο ομορφη σε εμφανιση.
Συμπερασμα μεχρι τωρα παρα τις νεες αφιξεις τα τοπ του μαγαζιου παραμενουν η Ναταλι, Λιζα και κατα δευτερο λογο η Παολα.

TARZAN(1)

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
6
σωστός ο Ζερο και ο dimos kavlas...
και body to body κάμνει το Ρωσιδάκι...
Αλλά:
1. Δεν αφήνει δάχτυλα
2. Παίζει το παιχνίδι μόνη της, σαν προγραμματισμένη, δεν αφήνει περιθώρια για αυτοσχεδιασμούς. Σαν να βιάζεται να σε τελειώσει.

Στο ανάλ το 'παιξε στην αρχή, και καλά, "μεγάλο", αλλά τελικά το λίπανε και το έλαβε χωρίς να ζοριστεί ιδιαιτέρως.

Χρειάζεται φόλοου για να δούμε τα χούγια της...
Και θα είχε ενδιαφέρον και διπλό με την καβλομιλφ και αναλίστα Λιζα.
....σωστοοοοοοοςςςς...συν οτι καταπινει και το κουκουτσι.....για αυτο το καβλο μιλφ λιζα εχουμε καμια καλη εμημερωση και σιγουρη?....το τιμα το 80αρι??....η ζουφια ειναι.?

milf-fan

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2009
Κριτικές
28
Like
0
Πόντοι
11
....σωστοοοοοοοςςςς...συν οτι καταπινει και το κουκουτσι.....για αυτο το καβλο μιλφ λιζα εχουμε καμια καλη εμημερωση και σιγουρη?....το τιμα το 80αρι??....η ζουφια ειναι.?

καταρχάς είναι μιλφ...
και δεν είναι κουκλομιλφ, είναι μινιόν μιλφ μέτριας όψης, αλλά χωρίς πατσοκοιλιές ευτυχώς

νόστιμο μασαζάκι και μπόλικο σεξάκι, τα κάνει όλα, και πρόθυμο κουλούρι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom