ελαΘα κατέβω για δοκιμές μου φαίνεται
Την καλημέρα μου στους μασαζόπληκτους της πρωτευούσης
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 142K
- Tagged users Καμία
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
που εισαι αρχηγοπουλο μου?!?!?Καλησπερίζω την ομιγυρις,
Είναι τώρα κανα 2μηνο που έχω πάει αρκετες φορές στο εν λόγο φυσικοθεραπευτήριο αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.... έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί? γνωρίζει να μου πει κάποιος από το παλιό roster ποιες έχουν μείνει?
χαθηκαμε!!!!
Καλησπερίζω την ομιγυρις,
Είναι τώρα κανα 2μηνο που έχω πάει αρκετες φορές στο εν λόγο φυσικοθεραπευτήριο αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.... έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί? γνωρίζει να μου πει κάποιος από το παλιό roster ποιες έχουν μείνει?
δεν υπάρχει τίποτε αξιόλογο.Εγώ πήγα πριν λίγο καιρό και πήρα Βερόνικα. Η απίστευτη ξεπέτα και χοντρέλω.Μην και την πάρει κανένας, θα τα κλαίει :S
Φιλοι συναθλητες, εχει παει κανεις με μια καινουρια ψιλομιλφ ξανθια ονοματι Κατερινα? Την ειχα δει τις προαλλες και μου φανηκε καλη αλλα προτιμησα την σιγουρη λυση ονοματι Λιζα. Αν εχει κανεις κανενα νεοτερο ας αναφερει αλλιως θα κανω εγω το τεστ ντραιβ λιαν συντομως...
Φιλοι συναθλητες, εχει παει κανεις με μια καινουρια ψιλομιλφ ξανθια ονοματι Κατερινα? Την ειχα δει τις προαλλες και μου φανηκε καλη αλλα προτιμησα την σιγουρη λυση ονοματι Λιζα. Αν εχει κανεις κανενα νεοτερο ας αναφερει αλλιως θα κανω εγω το τεστ ντραιβ λιαν συντομως...
μην πάρεις την βερόνικα!μακριά!
το ξερω, την εχω παρει παλια και μετα δεν το ξανακανα το λαθος. Αλλα η καινουρια μου φανηκε αξιαγαμητη...μην πάρεις την βερόνικα!μακριά!
Παιδια εγω δεν γραφω γενικα αλλα αυτο πρεπει να σας το πω. Ημουν το απογευμα στο εν λογω σαλονακι μετα απο εκτονωση σε γειτονικο καταστημα και με διαθεση για ακομα πιο πολυ. Παρελασε απο μπροστα μου τρομερη μπαζοκατασταση. Διαλεγω Παολα, γδυνομαι, κανω ντουζακι, ξαναντυνομαι και ετοιμαζομαι να φυγω. Δε θες μασαζ? ρωταει. Θελω να γαμισω της λεω, θα κατσεις? Εγω κανω μασαζ, απανταει.
Οποιος δουλευει κεντρο τωρα με τη ζεστη ας πεταγεται για κανα ντουζακι τσαμπα στο εν λογω μπαζοπωλειο. Ετσι για να βγαζουμε τα σπασμενα σε οσους τους αφηνουν και φιλοδωρημα
Οποιος δουλευει κεντρο τωρα με τη ζεστη ας πεταγεται για κανα ντουζακι τσαμπα στο εν λογω μπαζοπωλειο. Ετσι για να βγαζουμε τα σπασμενα σε οσους τους αφηνουν και φιλοδωρημα
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
πάντως απορώ πώς έχει κόσμο το εν λόγω κατάστημα μαζί με κάποια άλλα αντίστοιχης μπαζοθύελλας.Πραγματικά η μπαζοφιλία μας ώς λαός είναι απιστεύτου.
Υπαρχουν και τα βιτσια που καλο ειναι να τα σεβομαστε. Ανθρωπινα ειναι ολα και μεσα στη ζωη...πάντως απορώ πώς έχει κόσμο το εν λόγω κατάστημα μαζί με κάποια άλλα αντίστοιχης μπαζοθύελλας.Πραγματικά η μπαζοφιλία μας ώς λαός είναι απιστεύτου.
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Υπαρχουν και τα βιτσια που καλο ειναι να τα σεβομαστε. Ανθρωπινα ειναι ολα και μεσα στη ζωη...
σωστά.Άλλωστε όπως η βλακεία έτσι και η μπαζογαμία είναι ανίκητη.Έτσι για να μήν μπορούν οι υπόλοιποι μαλάκες ελληνες να γαμήσουν κάτι όμορφο,μυρωδάτο και γλυκό.Μόνο πατόλες.Ορμάτε πατοληδες....βούρ στην πατσαβούραααααααααααααααααααα
FROID
Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 161
- Πόντοι
- 16
καλη λυση δεν το χα σκεφτειΠαιδια εγω δεν γραφω γενικα αλλα αυτο πρεπει να σας το πω. Ημουν το απογευμα στο εν λογω σαλονακι μετα απο εκτονωση σε γειτονικο καταστημα και με διαθεση για ακομα πιο πολυ. Παρελασε απο μπροστα μου τρομερη μπαζοκατασταση. Διαλεγω Παολα, γδυνομαι, κανω ντουζακι, ξαναντυνομαι και ετοιμαζομαι να φυγω. Δε θες μασαζ? ρωταει. Θελω να γαμισω της λεω, θα κατσεις? Εγω κανω μασαζ, απανταει.
Επισκέπτης
Κάνει καλή περιποίηση η Πάολα πάντως, νομίζω πως έπρεπε να μείνεις...
οι υπηρεσίες της Πάολα είναι πολύ καλές αλλά είναι Ρουμάνικο αρπακτικό! Για το γλυφοκώλι ήθελε να με χρεώσει +70 ευρώ βρε άντε γεια καργιόλα!
Επισκέπτης
μην πάρεις την βερόνικα!μακριά!
Η Βερόνικα είναι μακράν η πιο σπαστική σερίφισα!!! Μακριά!!!
dimis_kavlas
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 32
- Πόντοι
- 1
Επανέρχομαι με το προ διακοπών ερώτημα..... υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο πλέον σε αυτό το θεραπευτήριο? Ζάνα... "Καπούτ"..... Η άλλη η μίλφ η "απιστέυτου" η Ελένη, που σε έβαζε κάτω και σε πασάλιβε λάδι 'body to body" και δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα αν δεν τισ έριχνες 3 μπαλάκια (χωρίς να τα χρεώσει φυσικά) ..... "Καπούτ" κι αυτή.... μιά άλλη Ρωσιδούλα "Δέσποινα" αν θυμάμε καλά που πηδιότανε λες και ήταν ερωτευμένη.... "Καπούτ" κι αυτή..... Η Αντζελίνα, που κατα την γνώμη μου είχε το καλύτερο και το ποιό υγρο τσιμπούκι της μασαζόπιατσας, και δε συχενότανε και τα "προσπερματικά" υγρα (καλύτερο και απο της Νάταλι τολμώ να πώ) και που είχε και σούπερ κορμί ..... "Καπούτ" κι αυτή. Τι γίνετε τελικά για κάθε 2 που φεύγουν έρχεται ένα μπάζο και μάλιστα στις ίδιες τιμές χωρίς να προσφέρει και τις ανάλλογες υπηρεσίες? εγώ είμαι ο περίεργος ή το έχεται παρατηρίσει και εσείς?
Φιλικά
Dimis
Φιλικά
Dimis
ας τα ακούσει η σερίφισσα να επαβαφέρει τις παλιές ή να στελεχώσει με νέεςΕπανέρχομαι με το προ διακοπών ερώτημα..... υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο πλέον σε αυτό το θεραπευτήριο? Ζάνα... "Καπούτ"..... Η άλλη η μίλφ η "απιστέυτου" η Ελένη, που σε έβαζε κάτω και σε πασάλιβε λάδι 'body to body" και δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα αν δεν τισ έριχνες 3 μπαλάκια (χωρίς να τα χρεώσει φυσικά) ..... "Καπούτ" κι αυτή.... μιά άλλη Ρωσιδούλα "Δέσποινα" αν θυμάμε καλά που πηδιότανε λες και ήταν ερωτευμένη.... "Καπούτ" κι αυτή..... Η Αντζελίνα, που κατα την γνώμη μου είχε το καλύτερο και το ποιό υγρο τσιμπούκι της μασαζόπιατσας, και δε συχενότανε και τα "προσπερματικά" υγρα (καλύτερο και απο της Νάταλι τολμώ να πώ) και που είχε και σούπερ κορμί ..... "Καπούτ" κι αυτή. Τι γίνετε τελικά για κάθε 2 που φεύγουν έρχεται ένα μπάζο και μάλιστα στις ίδιες τιμές χωρίς να προσφέρει και τις ανάλλογες υπηρεσίες? εγώ είμαι ο περίεργος ή το έχεται παρατηρίσει και εσείς?
Φιλικά
Dimis
καθε περσυ και καλυτερα. ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο. δεν γινεται να δουλευουν συνεχεια σε ενα μαγαζι. πχ. βαριουνται, εκπαιδευονται, μαθαινουν, αποκτουν την πελατεια τουs, αναζητουν καλυτερεs λυσειs, ανοιγουν μαγαζια, δουλευουν μονεs τουs, πηγαινουν σε αλλεs χωρεs, τα κυκλωματα τιs στελνουν αλλου κλπ. εξ αλλου θα μαθουν και οι νεεs, στην καμπουρα μαs. εμειs να ειμαστε καλα.Επανέρχομαι με το προ διακοπών ερώτημα..... υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο πλέον σε αυτό το θεραπευτήριο? Ζάνα... "Καπούτ"..... Η άλλη η μίλφ η "απιστέυτου" η Ελένη, που σε έβαζε κάτω και σε πασάλιβε λάδι 'body to body" και δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα αν δεν τισ έριχνες 3 μπαλάκια (χωρίς να τα χρεώσει φυσικά) ..... "Καπούτ" κι αυτή.... μιά άλλη Ρωσιδούλα "Δέσποινα" αν θυμάμε καλά που πηδιότανε λες και ήταν ερωτευμένη.... "Καπούτ" κι αυτή..... Η Αντζελίνα, που κατα την γνώμη μου είχε το καλύτερο και το ποιό υγρο τσιμπούκι της μασαζόπιατσας, και δε συχενότανε και τα "προσπερματικά" υγρα (καλύτερο και απο της Νάταλι τολμώ να πώ) και που είχε και σούπερ κορμί ..... "Καπούτ" κι αυτή. Τι γίνετε τελικά για κάθε 2 που φεύγουν έρχεται ένα μπάζο και μάλιστα στις ίδιες τιμές χωρίς να προσφέρει και τις ανάλλογες υπηρεσίες? εγώ είμαι ο περίεργος ή το έχεται παρατηρίσει και εσείς?
Φιλικά
Dimis
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.079
- Πόντοι
- 42.697
Αλήθεια η Ατζελίνα που δουλεύει τώρα?
αγνωστο. μαλλον δεν δουλευει
παντρευτηκε περσυ και την εκανε.
κριμα γιατι ηταν απο τα κορυφαια μωρα σε εμφανιση και περιποιηση, ειχε πολυ θηλυκοτητα σαν γυναικα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 918
- Εμφανίσεις
- 52K