Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Καλησπερίζω την ομιγυρις,

Είναι τώρα κανα 2μηνο που έχω πάει αρκετες φορές στο εν λόγο φυσικοθεραπευτήριο αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.... έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί? γνωρίζει να μου πει κάποιος από το παλιό roster ποιες έχουν μείνει?
που εισαι αρχηγοπουλο μου?!?!?
χαθηκαμε!!!! :dancing:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Καλησπερίζω την ομιγυρις,

Είναι τώρα κανα 2μηνο που έχω πάει αρκετες φορές στο εν λόγο φυσικοθεραπευτήριο αλλά δεν έχω βρεί κάτι αξιόλογο.... έχει αλλάξει κάτι στο μαγαζί? γνωρίζει να μου πει κάποιος από το παλιό roster ποιες έχουν μείνει?

δεν υπάρχει τίποτε αξιόλογο.Εγώ πήγα πριν λίγο καιρό και πήρα Βερόνικα. Η απίστευτη ξεπέτα και χοντρέλω.Μην και την πάρει κανένας, θα τα κλαίει :S

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μεγαλη δραχμοκιλερ η βερονικα
γαμα τα με μεγαλα γραμματα
μακρια λεμε

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
Φιλοι συναθλητες, εχει παει κανεις με μια καινουρια ψιλομιλφ ξανθια ονοματι Κατερινα? Την ειχα δει τις προαλλες και μου φανηκε καλη αλλα προτιμησα την σιγουρη λυση ονοματι Λιζα. Αν εχει κανεις κανενα νεοτερο ας αναφερει αλλιως θα κανω εγω το τεστ ντραιβ λιαν συντομως...

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Φιλοι συναθλητες, εχει παει κανεις με μια καινουρια ψιλομιλφ ξανθια ονοματι Κατερινα? Την ειχα δει τις προαλλες και μου φανηκε καλη αλλα προτιμησα την σιγουρη λυση ονοματι Λιζα. Αν εχει κανεις κανενα νεοτερο ας αναφερει αλλιως θα κανω εγω το τεστ ντραιβ λιαν συντομως...

μην πάρεις την βερόνικα!μακριά!

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Παιδια εγω δεν γραφω γενικα αλλα αυτο πρεπει να σας το πω. Ημουν το απογευμα στο εν λογω σαλονακι μετα απο εκτονωση σε γειτονικο καταστημα και με διαθεση για ακομα πιο πολυ. Παρελασε απο μπροστα μου τρομερη μπαζοκατασταση. Διαλεγω Παολα, γδυνομαι, κανω ντουζακι, ξαναντυνομαι και ετοιμαζομαι να φυγω. Δε θες μασαζ? ρωταει. Θελω να γαμισω της λεω, θα κατσεις? Εγω κανω μασαζ, απανταει.
Οποιος δουλευει κεντρο τωρα με τη ζεστη ας πεταγεται για κανα ντουζακι τσαμπα στο εν λογω μπαζοπωλειο. Ετσι για να βγαζουμε τα σπασμενα σε οσους τους αφηνουν και φιλοδωρημα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Κάνει καλή περιποίηση η Πάολα πάντως, νομίζω πως έπρεπε να μείνεις...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πάντως απορώ πώς έχει κόσμο το εν λόγω κατάστημα μαζί με κάποια άλλα αντίστοιχης μπαζοθύελλας.Πραγματικά η μπαζοφιλία μας ώς λαός είναι απιστεύτου.

bbq

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
πάντως απορώ πώς έχει κόσμο το εν λόγω κατάστημα μαζί με κάποια άλλα αντίστοιχης μπαζοθύελλας.Πραγματικά η μπαζοφιλία μας ώς λαός είναι απιστεύτου.
Υπαρχουν και τα βιτσια που καλο ειναι να τα σεβομαστε. Ανθρωπινα ειναι ολα και μεσα  στη ζωη... :s&m_1:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Υπαρχουν και τα βιτσια που καλο ειναι να τα σεβομαστε. Ανθρωπινα ειναι ολα και μεσα  στη ζωη... :s&m_1:

σωστά.Άλλωστε όπως η βλακεία έτσι και η μπαζογαμία είναι ανίκητη.Έτσι για να μήν μπορούν οι υπόλοιποι μαλάκες ελληνες να γαμήσουν κάτι όμορφο,μυρωδάτο και γλυκό.Μόνο πατόλες.Ορμάτε πατοληδες....βούρ στην πατσαβούραααααααααααααααααααα

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
Παιδια εγω δεν γραφω γενικα αλλα αυτο πρεπει να σας το πω. Ημουν το απογευμα στο εν λογω σαλονακι μετα απο εκτονωση σε γειτονικο καταστημα και με διαθεση για ακομα πιο πολυ. Παρελασε απο μπροστα μου τρομερη μπαζοκατασταση. Διαλεγω Παολα, γδυνομαι, κανω ντουζακι, ξαναντυνομαι και ετοιμαζομαι να φυγω. Δε θες μασαζ? ρωταει. Θελω να γαμισω της λεω, θα κατσεις? Εγω κανω μασαζ, απανταει.
Οποιος δουλευει κεντρο τωρα με τη ζεστη ας πεταγεται για κανα ντουζακι τσαμπα στο εν λογω μπαζοπωλειο. Ετσι για να βγαζουμε τα σπασμενα σε οσους τους αφηνουν και φιλοδωρημα
καλη λυση  :rockon:δεν το χα σκεφτει :2funny:

Επισκέπτης
Κάνει καλή περιποίηση η Πάολα πάντως, νομίζω πως έπρεπε να μείνεις...

οι υπηρεσίες της Πάολα είναι πολύ καλές αλλά είναι Ρουμάνικο αρπακτικό! Για το γλυφοκώλι ήθελε να με χρεώσει +70 ευρώ :uglystupid: βρε άντε γεια καργιόλα! :birdman:

OP
OP
D

dimis_kavlas

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
32
Πόντοι
1
Επανέρχομαι με το προ διακοπών ερώτημα..... υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο πλέον σε αυτό το θεραπευτήριο? Ζάνα... "Καπούτ"..... Η άλλη η μίλφ η "απιστέυτου" η Ελένη, που σε έβαζε κάτω και σε πασάλιβε λάδι 'body to body" και δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα αν δεν τισ έριχνες 3 μπαλάκια (χωρίς να τα χρεώσει φυσικά) ..... "Καπούτ" κι αυτή.... μιά άλλη Ρωσιδούλα "Δέσποινα" αν θυμάμε καλά που πηδιότανε λες και ήταν ερωτευμένη.... "Καπούτ" κι αυτή..... Η Αντζελίνα, που κατα την γνώμη μου είχε το καλύτερο και το ποιό υγρο τσιμπούκι της μασαζόπιατσας, και δε συχενότανε και τα "προσπερματικά" υγρα (καλύτερο και απο της Νάταλι τολμώ να πώ) και που είχε και σούπερ κορμί ..... "Καπούτ" κι αυτή. Τι γίνετε τελικά για κάθε 2 που φεύγουν έρχεται ένα μπάζο και μάλιστα στις ίδιες τιμές χωρίς να προσφέρει και τις ανάλλογες υπηρεσίες? εγώ είμαι ο περίεργος ή το έχεται παρατηρίσει και εσείς?

Φιλικά
Dimis

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
Επανέρχομαι με το προ διακοπών ερώτημα..... υπάρχει άραγε κάτι αξιόλογο πλέον σε αυτό το θεραπευτήριο? Ζάνα... "Καπούτ"..... Η άλλη η μίλφ η "απιστέυτου" η Ελένη, που σε έβαζε κάτω και σε πασάλιβε λάδι 'body to body" και δεν σε άφηνε να πάρεις ανάσα αν δεν τισ έριχνες 3 μπαλάκια (χωρίς να τα χρεώσει φυσικά) ..... "Καπούτ" κι αυτή.... μιά άλλη Ρωσιδούλα "Δέσποινα" αν θυμάμε καλά που πηδιότανε λες και ήταν ερωτευμένη.... "Καπούτ" κι αυτή..... Η Αντζελίνα, που κατα την γνώμη μου είχε το καλύτερο και το ποιό υγρο τσιμπούκι της μασαζόπιατσας, και δε συχενότανε και τα "προσπερματικά" υγρα (καλύτερο και απο της Νάταλι τολμώ να πώ) και που είχε και σούπερ κορμί ..... "Καπούτ" κι αυτή. Τι γίνετε τελικά για κάθε 2 που φεύγουν έρχεται ένα μπάζο και μάλιστα στις ίδιες τιμές χωρίς να προσφέρει και τις ανάλλογες υπηρεσίες? εγώ είμαι ο περίεργος ή το έχεται παρατηρίσει και εσείς?

Φιλικά
Dimis
ας τα ακούσει η σερίφισσα να επαβαφέρει τις παλιές ή να στελεχώσει με νέες

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
6
Πόντοι
16

Φιλικά
Dimis
καθε περσυ και καλυτερα.   ειναι φυσιολογικο να συμβαινει αυτο.  δεν γινεται να δουλευουν συνεχεια σε ενα μαγαζι.  πχ.  βαριουνται,   εκπαιδευονται,   μαθαινουν,   αποκτουν την πελατεια τουs, αναζητουν  καλυτερεs λυσειs,   ανοιγουν μαγαζια,  δουλευουν μονεs τουs,  πηγαινουν σε αλλεs χωρεs, τα κυκλωματα τιs στελνουν αλλου κλπ.    εξ αλλου θα μαθουν και οι νεεs, στην καμπουρα μαs.    εμειs να ειμαστε καλα.

leon4861

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
7
Like
1.228
Πόντοι
216
Αλήθεια η Ατζελίνα που δουλεύει τώρα?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.079
Πόντοι
42.697
Αλήθεια η Ατζελίνα που δουλεύει τώρα?

αγνωστο. μαλλον δεν δουλευει
παντρευτηκε περσυ και την εκανε.
κριμα γιατι ηταν απο τα κορυφαια μωρα σε εμφανιση και περιποιηση, ειχε πολυ θηλυκοτητα σαν γυναικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom