Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Τι μασάζ και πούτσες... με το που μπήκα μέσα με πλάκωσε στα γλωσσόφιλα (είμαι και ωραίο παιδί, βέβαια...).
ασε anatolDENgami μην το πεις στον καθρεφτη γιατι θα βαλει τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
ποιεσ κοπελεσ παιζουν αυτην την περιοδο??
κανα ξανθο??

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
οναμα,περιγραφη εχουμε???
εχω μεινει ατο ροστερ παολα,ναταλι,λιζα(κ αυτη ξανθεια) και κατι αλλεσ τελειως αδιαφορεσ κατα καιρουσ...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
234.723
Πόντοι
46.232
εχω μεινει ατο ροστερ παολα,ναταλι,λιζα(κ αυτη ξανθεια) και κατι αλλεσ τελειως αδιαφορεσ κατα καιρουσ...
η παολα ειναι τωρα στο ζαννοσπιτο(στ29)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
...από τις παραπάνω μόνο η Λίζα έχει μείνει...

fytilis

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2008
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
Η ναταλί??? που πήγε η Ναταλί αν όχι εδώ....

και παρεπιπτόντως...είναι ανοιχτά σήμερα?

stevestar

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
1
To μαγαζι μαλλον αλλαξε ιδιοκτησια. Μονον η μιλφαρα Λιζα παρεμεινε η ιδια. Νεες αφιξεις: Αννα (Κινεζακι πολυ εμφανισιμο), Τζουλια (ξανθο, καμπυλωτο με ωραιο κορμι και προστυχοφατσα), Ελενη (προμιλφ ανευ σπουδαιας εμφανισης αλλα με υποσχομενο βλεμμα), Κατερινα (μιλφ χοντρο ξανθο), Μονικα( μελαχρινο μικρο και καμπυλωτο σπανιολακι με σουπερ προστυχη φατσα) και μια Αντζελα που δεν θυμαμαι καν.

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
To μαγαζι μαλλον αλλαξε ιδιοκτησια. Μονον η μιλφαρα Λιζα παρεμεινε η ιδια. Νεες αφιξεις: Αννα (Κινεζακι πολυ εμφανισιμο), Τζουλια (ξανθο, καμπυλωτο με ωραιο κορμι και προστυχοφατσα), Ελενη (προμιλφ ανευ σπουδαιας εμφανισης αλλα με υποσχομενο βλεμμα), Κατερινα (μιλφ χοντρο ξανθο), Μονικα( μελαχρινο μικρο και καμπυλωτο σπανιολακι με σουπερ προστυχη φατσα) και μια Αντζελα που δεν θυμαμαι καν.
καμια απο αυτες με καλο μπροστινο συστημα?.... :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits: :tits:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697

Το μαγαζί οντως εχει αλλάξει ιδιοκτησία εδω και λιγο καιρό και δεν ανήκει πλεον στην αλυσιδα των "Ζανόσπιτων"....
ελπιζω να αλλάξει και προς το καλύτερο γιατι τα τελευταια χρόνια είχε πάρε την κατιούσα σε ποιοτητα υπηρεσιων και κοριτσιών...

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
πρεπει να πεσε σκουπα χοντρη στο μαγαζι....απο στρουμφακια....

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6
περασμα απο το καταστημα...ανοιγει μια ξανθια ψιλοαδιαφορη(ετσι και αλλιως δεν περναει μου ειπε μεσα),και αρχιζει την παρελαση με μονο δυο κοπελες.....μια σκουροχρωμη,βραζιλιανογυφτισα,μετριου αναστηματος με καλο πατουρι για τους λατρεις... :kissass: :kissass2:,και μια κινεζα ,ΕΝΤΕΛΩΣ αδιαφορη,οπου και την εκανα με βημα γοργο.......

loop15

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
15
Πόντοι
6
Σημερινη επισκεψη
Στην πορτα μιλφ γυρω στα 50 ξανθο μου παρουσιασε τρεις κορασιδες
Μονικα,σκουροχρωμη πατουρατζου,με λιγα κιλακια παραπανω αλλα οχι χοντρη
Τζουλια ξανθια ψηλη, με τα πιασιματα της,στα ορια και αυτη
Αννα κινεζοειδες,κλασικος φλατ σωματοτυπος china town με γλυκια φατσουλα
Επιλεγη το σχιστοματικο.Απο μασαζ πολυ απαλο σαν χαδι....τουλαχιστον σε περιποιειται απο την κορυφη ως τα νυχια για κανα 20λεπτο.Μεχρι και πετσετα στο σβερκο μου εβαλε επειδη το κλιματιστικο χτυπουσε ανελεητα επανω μου.Στο  :pipa1: ρουφαει βαθεια και γλυφει/ρουφαει @@
Επι της μπριζολας,αλλαξαμε καμποσες στασεις με καλουτσικη συμμετοχη απο μερους της και αρκετα δεκτικη.Παραμονη 45 και κατι λεπτα.
Στα αρνητικα,το δωματιο δεν ειχε ντουζ και προσεξα οτι οι παντοφλες δεν ηταν σφραγισμενες >:( γι'αυτο και δεν τις αγγιξα.
Στην εξοδο η σεριφισα ευγενεστατη,,,,πως περασες,,,σε περιμενουμε ξανα κτλπ :grin:
Παντως οσο ημουνα μεσα και οταν πηγα για ντουζ το κουδουνι χτυπησε καμποσες φορες....ο vyzaras μαλον περασε αργοτερα αφου το κινεζοειδες ηταν free :)

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
Σημερινη επισκεψη
Στην πορτα μιλφ γυρω στα 50 ξανθο μου παρουσιασε τρεις κορασιδες
Μονικα,σκουροχρωμη πατουρατζου,με λιγα κιλακια παραπανω αλλα οχι χοντρη
Τζουλια ξανθια ψηλη, με τα πιασιματα της,στα ορια και αυτη
Αννα κινεζοειδες,κλασικος φλατ σωματοτυπος china town με γλυκια φατσουλα
Επιλεγη το σχιστοματικο.Απο μασαζ πολυ απαλο σαν χαδι....τουλαχιστον σε περιποιειται απο την κορυφη ως τα νυχια για κανα 20λεπτο.Μεχρι και πετσετα στο σβερκο μου εβαλε επειδη το κλιματιστικο χτυπουσε ανελεητα επανω μου.Στο  :pipa1: ρουφαει βαθεια και γλυφει/ρουφαει @@
Επι της μπριζολας,αλλαξαμε καμποσες στασεις με καλουτσικη συμμετοχη απο μερους της και αρκετα δεκτικη.Παραμονη 45 και κατι λεπτα.
Στα αρνητικα,το δωματιο δεν ειχε ντουζ και προσεξα οτι οι παντοφλες δεν ηταν σφραγισμενες >:( γι'αυτο και δεν τις αγγιξα.
Στην εξοδο η σεριφισα ευγενεστατη,,,,πως περασες,,,σε περιμενουμε ξανα κτλπ :grin:
Παντως οσο ημουνα μεσα και οταν πηγα για ντουζ το κουδουνι χτυπησε καμποσες φορες....ο vyzaras μαλον περασε αργοτερα αφου το κινεζοειδες ηταν free :)
...συμπληρώνω ότι μέσα στην τιμή είναι και κουλούρι.....!!

gepap

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Like
302
Πόντοι
36
για ενημέρωση ...η αντριάννα από Σ29 , Σολωμού 54 κλπ δεν θα ξαναεργαστεί σε θεραπευτήριο....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom