Νέα

Woke: Η μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία της ανθρωπότητας

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα stamatis57
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 834
  • Εμφανίσεις 46K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
202
Like
317
Πόντοι
21
Με λίγα λόγια: Μπαϊζούο (και μπαϊζώον στα Ελληνικά: σύνθετη λέξη από το μπάι που παίζει σε δύο ταμπλώ και τη λέξη ζώον) , είναι ο ελεεινός βρωμόπουστας που είναι Ι5 ψυχολογικό, θέλει να μπάζουμε λαθροϊσλαμίες που θα τον πετάξουν σύντομα από την ταράτσα, είναι πιθανώς χορτοφάγος εκτός από τα ζωντανά λουκάνικα που τρώει, έχει αϋπνίες όταν ακούει παλιόγυφτας αντί για Βρομά, συγκινείται και κλαίει από τις οικογενειακές ιστορίες και την αδικία στην κενωνία, δεν του καίγεται καρφί για την οικογένεια δίπλα του που δεν έχει να φάει αλλά υϊοθετεί παιδί στην άλλη άκρη του κόσμου μέσω άκτιοέιντ, κ.λ.π., κ.λ.π, κ.λ.π.

Αν ξέχασα κάτι, συμπληρώστε άφοβα.
Αυτό ρε φίλε που οι αγράμματοι άνθρωποι όταν ξεμένουν από επιχειρήματα το ρίχνουν στις σεξουαλικές μου προτιμήσεις το έχω συνηθίσει. Μεσαιωνικά τυπακια χωρίς παιδεία ή αγωγή από το σπίτι όπως εσύ Skorpio93 κ Τιμωρος1 δεν με ακουμπάτε με τις προσβολές σας. Ξεφτιλίζεστε από μονοί σας με την συμπεριφορά σας.
Ζήστε μέσα στην κακία και το μίσος σας όσο θέλετε απλά ανοίξτε και κάνα βιβλίο να ξεστραβωθείτε γιατί μετά κάνετε παιδιά κ μεταφέρετε τις τριτοκοσμικές σας απόψεις και στη νεολαία. Για αυτό είμαστε ακόμα στην Ελλάδα από τους τελευταίους στον πλανήτη σε όλα τα θέματα, επειδή υπάρχετε εσείς που μας τραβάτε στο παρελθόν
 

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
202
Like
317
Πόντοι
21
Οι Φεμινίστριες είναι οι αποτυχημένες γυναίκες.
Για μία γυναίκα το πιο σημαντικό είναι η ομορφιά, όπως για έναν άντρα το πιο σημαντικό είναι η εξυπνάδα.
Σήμερα γιαυτό πάμε κατά διαόλου, γιατί επιτυχημένες γυναίκες θεωρούνται κάτι μπάζα και επιτυχημένοι άντρες κάτι βλάκες.
Ναι βέβαια γιατί εσύ είσαι πιο πετυχημένος που είσαι άφραγκος, αγράμματος, αγάμητος (χώρις γυναίκα εννοώ) και ξοδεύεις τις ώρες σου σε ένα μπουρδελοσάιτ αντί να κοιτάς να εξελίσεσαι προς οποία κατεύθυνση γουστάρεις. Με το τελευταίο φυσικά δεν εννοώ να με αποδεχτείς, εξελίξου σε άλλα θέματα, όχι απαραίτητα πνευματικά
 
Τελευταία τροποποίηση:

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
202
Like
317
Πόντοι
21
Ανεβαίνω να δω το τραβελάκι μου τώρα, που πιθανότατα είναι πιο όμορφο από τις γυναίκες των περισσότερων εδώ μέσα και συνεχίζουμε το ξεμάλλιασμα αύριο με το καλό. Η Κυριακή άλλωστε προσφέρεται για μαδομουνι
 

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.157
Κριτικές
1
Like
2.620
Πόντοι
456
Ναι βέβαια γιατί εσύ είσαι πιο πετυχημένος που είσαι άφραγκος, αγράμματος, αγάμητος (χώρα γυναίκα εννοώ) και ξοδεύεις τις ώρες σου σε ένα μπουρδελοσάιτ αντί να κοιτάς να εξελίσεσαι προς οποία κατεύθυνση γουστάρεις. Με το τελευταίο φυσικά δεν εννοώ να με αποδεχτείς, εξελίξου σε άλλα θέματα, όχι απαραίτητα πνευματικά
Αφραγκος: Δεν είμαι κροίσσος αλλά θα μπορούσα αύριο να σταμάταγα να δουλεύω και θα είχα λεφτά για την υπόλοιπή μου ζωή. Έχω αρκετά λεφτά να ζω από τα κέρδη για πάντα.

Αγράμματος: Έχω δύο πανεπιστημιακά πτυχία και 1 μάστερς και πάω για δεύτερο, γατάκι. Σε πανεπιστήμια τοπ 10 στον τομέα τους στον ΚΟΣΜΟ (Όχι όλα έχω και Ελληνικά).
Σκέπτομαι και για PhD κάποια στιγμή.

Αγάμμητος: Έχω γαμήσει αρκετές μη ιερόδουλες αλλά ναι ομολογουμένως το έχω σταματήσει τελευταία και γαμάω πουτάνες μόνο. Για πολλούς και διάφορους λόγους. Μη πουτάνα θα γάμαγα μόνο σε περίπτωση γάμου. Γάμο θα έκανα μόνο με σκοπό την τεκνοποίηση. Και ναι ομολογουμένως δεν νοιώθω έτοιμος για αυτό.
Αν εννοείς αγάμμητος από τον κώλο ναι είμαι και ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ για αυτό.
Ενώ εσύ έχεις λαλήσει από την πολύ πούτσα που τρως και νομίζεις οτι άνθρωπος με πούτσα είναι γυναίκα

Εξέλιξη: Δουλεύω κανονική δουλειά. +Σπουδές +Δικιά μου επιχείρηση που δυστυχώς δεν προλαβαίνω με τίποτα +αθλητισμός MMA. Τι να μου πεις γατάκι για εξέλιξη;
Ανεβαίνω να δω το τραβελάκι μου τώρα, που πιθανότατα είναι πιο όμορφο από τις γυναίκες των περισσότερων εδώ μέσα και συνεχίζουμε το ξεμάλλιασμα αύριο με το καλό. Η Κυριακή άλλωστε προσφέρεται για μαδομουνι

Εσύ το μόνο που κάνεις είναι να ρουφάς τραβελόπουτσες και να νομίζεις ότι αυτό είναι κάποιου είδους πνευματική αφύπνιση και επανάσταση :2funny:
Η αλήθεια είναι ότι εσύ και οι όμοιοί σου απλά δεν σταύρωσαν γκόμενα ΠΟΤΕ και σαν παρηγοριά στον άρρωστο γαμιούνται μεταξύ τους για να πουν στην κοινωνία "Ναι κι εγώ κάνω σεξ". Το αστείο είναι βέβαια ότι όλοι γελάμε μαζί σας όση πλύση εγκεφάλου και να μας κάνουν τα media ότι το πουσταριό είναι καλό ΠΑΝΤΑ θα γελάμε.
Κωλόπουσταράς είσαι απλά και μόνο.
 
  • Like
Αντιδράσεις: j 1973

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.140
Κριτικές
14
Like
4.367
Πόντοι
3.715
κάτσε γιατί θέλει ο κόσμος επανάληψη το ποστ:

την απάντηση την έχω δώσει και στο νήμα των περήφανων τενεκέδων.

αλλά ταιριάζει απολύτως κι εδώ για σταμάτηδες και γρηγόρηδες που φτιάχνονται με τη στείρωση.

¨
Τα φύλα, η δημιουργία τους, η ύπαρξη δύο φύλων. Μιλάμε για μια κατάσταση που είναι αδιαχώριστη από τη δημιουργία του σύμπαντος κι αυτό γιατί όλη η ζωή εξαρτάται από αυτήν ακριβώς τη δυαδικότητα και το συμπλήρωμα μεταξύ τους, δηλαδή μεταξύ αρσενικού-θηλυκού και τούμπαλιν. Είναι θεμελιώδες για την ίδια την ύπαρξη η δυαδικότητα εκτός κι αν ο αφελής, αδαής, μοντερνοανόητος πίθηκας έχει πεισθεί ότι η λάμπα είναι αυτόφωτη και δε χρειάζεται θετικό κι αρνητικό για να τρέξει το ρεύμα και να δώσει φως από την τριβή του.
Η προσπάθεια, η ανηλεής προσπάθεια αφαίρεσης αυτού του θεμελίου, της δυαδικότητας από τη βιολογική σύνθεση της ανθρώπινης ζωής, που ξεκινά από όλο αυτό το συρφετό με woke με prides κι άλλα σκατολοϊδια σκουπίδια σημαίνει ότι προσπαθείται η ακύρωση της δημιουργικής σπίθας της ίδιας της ύπαρξης.
Και κάτι τέτοιο πρέπει να εισαχθεί στην κορυφή της λίστας των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.
Όσοι προωθούν τη στείρωση της ανθρώπινης φυλής ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μοτίβο, τον ίδιο δρόμο με εκείνους που έχουν ήδη αποστειρώσει ένα σημαντικό μέρος της φυσικής ποικιλότητας του πλανήτη μέσω μιας βιομηχανικά ελεγχόμενης, φαρμακευτικής, τεχνοκρατικής καλλιέργειας.
Είχε ξεκινήσει δειλά-δειλά με την Unisex ένδυση, παλιότερα, τότε που υπήρχε η αρχική σπορά της συγκρουσιακής ιδεολογίας.
Τώρα, παρακολουθούμε μια συντονισμένη κι επιταχυνόμενη turbo επίθεση στον πυρήνα της διασταυρούμενης (άρρεν-θήλυ) γονιμοποίησης που στοχεύει άμεσα γιουρούσι κατά της γονιμοποίησης αυτής καθε αυτής.
Διαβάζοντας πληθώρα άρθρων, πληροφοριών, ειδήσεων, ακούγοντας γύρω γύρω για δασκάλους ¨απελευθερωμένους¨, παρατηρείται με λίγη προσπάθεια από τον εκπαιδευμένο πολίτη με στοιχειώδη κριτική σκέψη, ότι η επίθεση στοχεύει τα παιδιά. Κι ο σκοπός της είναι η στέρηση από τα παιδιά της καθοδήγησης που είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να αποφύγουν την παγίδευσή τους στον σεξουαλικό ακρωτηριασμό του εαυτού τους, διαγράφοντας έτσι την ικανότητά τους να μεγαλώνουν ως ολοκληρωμένα δημιουργικά όντα.
Έτσι στήνεται το παίγνιο με το καινοφανές προνόμιο ορισμένων να κατανοούν την Ελευθερία ως το δικαίωμα να ξεφύγει κανείς από την βιολογική ακεραιότητα της σωματικής του ύπαρξης. Το οποίο φυσικά σημαίνει στην ουσία του να δραπετεύσει κανείς από την εγγενή σοφία του δημιουργού νου, της φύσης, των συμπαντικών νομοτελειών.
Και ποια είναι τα μέσα για το σκοπό αυτό;;; Μα το να αποδώσει τη βιολογική του κατάσταση ως ¨ουδέτερη¨ δηλαδή ως μια αφηρημένη έννοια που έρχεται ορμώμενη εντελώς εκτός της φύσης και των νόμων της.
Η αντίληψη λοιπόν αυτή, ότι είναι και δυνατό κι επιθυμητό εν τέλει να μην είσαι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό αλλά κάτι απροσδιόριστο στο ενδιάμεσο, προκύπτει μόνο μέσω μιας βαθύτατα διεστραμμένης και σκόπιμης διαδικασίας κατήχησης, εντολή δοσμένη από πάνω προς τα κάτω.
Κι αν υπάρχουν ερωτήματα γιατί γίνεται ότι γίνεται, υπάρχουν κι απαντήσεις, καλά τοποθετημένες και φανερές πια. Αρκεί να βλέπει κανείς κι όχι μόνο να κοιτάει.¨
 

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
202
Like
317
Πόντοι
21
Αράμματος: Έχω δύο πανεπιστημιακά πτυχία και 1 μάστερς και πάω για δεύτερο, γατάκι. Σε πανεπιστήμια τοπ 10 στον τομέα τους στον ΚΟΣΜΟ (Όχι όλα έχω και Ελληνικά).
Σκέπτομαι και για PhD κάποια στιγμή.

Εξέλιξη: Δουλεύω κανονική δουλειά. +Σπουδές +Δικιά μου επιχείρηση που δυστυχώς δεν προλαβαίνω με τίποτα +αθλητισμός MMA. Τι να μου πεις γατάκι για εξέλιξη;
Α) τα πανεπιστήμια δεν προσφέρουν παιδεία αλλά θεωρητική και τεχνική γνώση που αφορά το εκάστοτε επάγγελμα. Παιδεία λαμβάνεις κυρίως από την οικογένειά (εκεί μάλλον θα ήσουν άτυχος) και από το σχολείο και τον κοινωνικό περίγυρο (ατυχία Χ2 για σένα).
Β) δεν προλαβαίνεις να τρέξεις τη δικιά σου επιχείρηση γιατί είσαι όλη μέρα εδώ μέσα. Looser είσαι που η επιχείρηση σου δεν έπιασε γιατί στο αφεντικό δεν έκοβε και πολύ. Δεν κατάφερες δηλαδή να κάνεις το άλμα από υπάλληλος σε επιχειρηματίας. Δεν εξελίχθηκες με λίγα λόγια, μόνος σου το παραδέχεσαι, άσχετα αν στο μυαλό σου νομίζεις ότι το αντίθετο.
Όσο για το MMA ότι αθλητισμό κανείς είναι καλό και μπράβο σου, απλά να ξέρεις ότι η επιλογή σου λέει κάτι για την ψυχοσύνθεση σου.:
Ένα φοβισμένο ανθρωπάκι είσαι που φοβάσαι ότι δεν γνωρίζεις καλά, φοβάσαι τους μετανάστες κ την κουλτούρα τους, είσαι ομοφοβικός, επιλέγεις (όπως είπες) να μην εμπλακείς σε σε σχέση (υποθέτω μην πληγωθείς ή μην σε εκμεταλλευτούν οικονομικά κλπ) και αντ' αυτου προτιμάς τις πουτάνες. Φοβάσαι μην τις αρπάξεις πουθενά με τον προκλητικό χαρακτήρα σου και κάνεις ΜΜΑ.
Σου κάνω δώρο και ένα μάθημα:
θα καταλάβεις οτι έχεις εξελιχθεί σαν άνθρωπος, όταν θα κατακτήσεις την ικανότητα να προσπερνάς ότι δεν σου αρέσει και να επικεντρώνεσαι σε αυτά που σου αρέσουν. Τότε μπορεί, ίσως να γνωρίσεις την ευτυχία που περιβάλλει τα cool τυπάκια που δεν ασχολούνται με τους άλλους. Προτεινόμενο σύγγραμα για να βοηθηθείς: Dante's Inferno. Μόλις καταλάβεις τον λόγο που στο πρότεινα στείλε μύνημα να σου προτείνω το επόμενο
 

ΤΙΜΩΡΟΣ(1)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Μηνύματα
1.157
Κριτικές
1
Like
2.620
Πόντοι
456
Α) τα πανεπιστήμια δεν προσφέρουν παιδεία αλλά θεωρητική και τεχνική γνώση που αφορά το εκάστοτε επάγγελμα. Παιδεία λαμβάνεις κυρίως από την οικογένειά (εκεί μάλλον θα ήσουν άτυχος) και από το σχολείο και τον κοινωνικό περίγυρο (ατυχία Χ2 για σένα).
Β) δεν προλαβαίνεις να τρέξεις τη δικιά σου επιχείρηση γιατί είσαι όλη μέρα εδώ μέσα. Looser είσαι που η επιχείρηση σου δεν έπιασε γιατί στο αφεντικό δεν έκοβε και πολύ. Δεν κατάφερες δηλαδή να κάνεις το άλμα από υπάλληλος σε επιχειρηματίας. Δεν εξελίχθηκες με λίγα λόγια, μόνος σου το παραδέχεσαι, άσχετα αν στο μυαλό σου νομίζεις ότι το αντίθετο.
Όσο για το MMA ότι αθλητισμό κανείς είναι καλό και μπράβο σου, απλά να ξέρεις ότι η επιλογή σου λέει κάτι για την ψυχοσύνθεση σου.:
Ένα φοβισμένο ανθρωπάκι είσαι που φοβάσαι ότι δεν γνωρίζεις καλά, φοβάσαι τους μετανάστες κ την κουλτούρα τους, είσαι ομοφοβικός, επιλέγεις (όπως είπες) να μην εμπλακείς σε σε σχέση (υποθέτω μην πληγωθείς ή μην σε εκμεταλλευτούν οικονομικά κλπ) και αντ' αυτου προτιμάς τις πουτάνες. Φοβάσαι μην τις αρπάξεις πουθενά με τον προκλητικό χαρακτήρα σου και κάνεις ΜΜΑ.
Σου κάνω δώρο και ένα μάθημα:
θα καταλάβεις οτι έχεις εξελιχθεί σαν άνθρωπος, όταν θα κατακτήσεις την ικανότητα να προσπερνάς ότι δεν σου αρέσει και να επικεντρώνεσαι σε αυτά που σου αρέσουν. Τότε μπορεί, ίσως να γνωρίσεις την ευτυχία που περιβάλλει τα cool τυπάκια που δεν ασχολούνται με τους άλλους. Προτεινόμενο σύγγραμα για να βοηθηθείς: Dante's Inferno. Μόλις καταλάβεις τον λόγο που στο πρότεινα στείλε μύνημα να σου προτείνω το επόμενο
Ρούφα καμιά τραβελόπουτσα μωρή κωλόπουστα και εξελίξου :2funny:
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.203
Κριτικές
18
Like
19.976
Πόντοι
4.546
Άλφαπουσταριό τώρα: ελτζιμπιτίας διαταραγμένος βγαίνει στην εκπομπή με φορεμένη ΜΑΣΚΑ ΠΡΟΣΩΠΟΥ, ούτε στις απόκριες να ήταν. Όνομα γάμησέ τα, τον παίρνουν και σοβαρα, sam albatros, ούτε το όνομά του δεν έχει το θάρρος να πει ο μαλάκας.
 

BIG_BIG_BEN

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Μηνύματα
4.777
Like
7.770
Πόντοι
2.306
κάτσε γιατί θέλει ο κόσμος επανάληψη το ποστ:

την απάντηση την έχω δώσει και στο νήμα των περήφανων τενεκέδων.

αλλά ταιριάζει απολύτως κι εδώ για σταμάτηδες και γρηγόρηδες που φτιάχνονται με τη στείρωση.

¨
Τα φύλα, η δημιουργία τους, η ύπαρξη δύο φύλων. Μιλάμε για μια κατάσταση που είναι αδιαχώριστη από τη δημιουργία του σύμπαντος κι αυτό γιατί όλη η ζωή εξαρτάται από αυτήν ακριβώς τη δυαδικότητα και το συμπλήρωμα μεταξύ τους, δηλαδή μεταξύ αρσενικού-θηλυκού και τούμπαλιν. Είναι θεμελιώδες για την ίδια την ύπαρξη η δυαδικότητα εκτός κι αν ο αφελής, αδαής, μοντερνοανόητος πίθηκας έχει πεισθεί ότι η λάμπα είναι αυτόφωτη και δε χρειάζεται θετικό κι αρνητικό για να τρέξει το ρεύμα και να δώσει φως από την τριβή του.
Η προσπάθεια, η ανηλεής προσπάθεια αφαίρεσης αυτού του θεμελίου, της δυαδικότητας από τη βιολογική σύνθεση της ανθρώπινης ζωής, που ξεκινά από όλο αυτό το συρφετό με woke με prides κι άλλα σκατολοϊδια σκουπίδια σημαίνει ότι προσπαθείται η ακύρωση της δημιουργικής σπίθας της ίδιας της ύπαρξης.
Και κάτι τέτοιο πρέπει να εισαχθεί στην κορυφή της λίστας των εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.
Όσοι προωθούν τη στείρωση της ανθρώπινης φυλής ακολουθούν ακριβώς το ίδιο μοτίβο, τον ίδιο δρόμο με εκείνους που έχουν ήδη αποστειρώσει ένα σημαντικό μέρος της φυσικής ποικιλότητας του πλανήτη μέσω μιας βιομηχανικά ελεγχόμενης, φαρμακευτικής, τεχνοκρατικής καλλιέργειας.
Είχε ξεκινήσει δειλά-δειλά με την Unisex ένδυση, παλιότερα, τότε που υπήρχε η αρχική σπορά της συγκρουσιακής ιδεολογίας.
Τώρα, παρακολουθούμε μια συντονισμένη κι επιταχυνόμενη turbo επίθεση στον πυρήνα της διασταυρούμενης (άρρεν-θήλυ) γονιμοποίησης που στοχεύει άμεσα γιουρούσι κατά της γονιμοποίησης αυτής καθε αυτής.
Διαβάζοντας πληθώρα άρθρων, πληροφοριών, ειδήσεων, ακούγοντας γύρω γύρω για δασκάλους ¨απελευθερωμένους¨, παρατηρείται με λίγη προσπάθεια από τον εκπαιδευμένο πολίτη με στοιχειώδη κριτική σκέψη, ότι η επίθεση στοχεύει τα παιδιά. Κι ο σκοπός της είναι η στέρηση από τα παιδιά της καθοδήγησης που είναι απαραίτητη για να μπορέσουν να αποφύγουν την παγίδευσή τους στον σεξουαλικό ακρωτηριασμό του εαυτού τους, διαγράφοντας έτσι την ικανότητά τους να μεγαλώνουν ως ολοκληρωμένα δημιουργικά όντα.
Έτσι στήνεται το παίγνιο με το καινοφανές προνόμιο ορισμένων να κατανοούν την Ελευθερία ως το δικαίωμα να ξεφύγει κανείς από την βιολογική ακεραιότητα της σωματικής του ύπαρξης. Το οποίο φυσικά σημαίνει στην ουσία του να δραπετεύσει κανείς από την εγγενή σοφία του δημιουργού νου, της φύσης, των συμπαντικών νομοτελειών.
Και ποια είναι τα μέσα για το σκοπό αυτό;;; Μα το να αποδώσει τη βιολογική του κατάσταση ως ¨ουδέτερη¨ δηλαδή ως μια αφηρημένη έννοια που έρχεται ορμώμενη εντελώς εκτός της φύσης και των νόμων της.
Η αντίληψη λοιπόν αυτή, ότι είναι και δυνατό κι επιθυμητό εν τέλει να μην είσαι ούτε αγόρι, ούτε κορίτσι, ούτε αρσενικό ούτε θηλυκό αλλά κάτι απροσδιόριστο στο ενδιάμεσο, προκύπτει μόνο μέσω μιας βαθύτατα διεστραμμένης και σκόπιμης διαδικασίας κατήχησης, εντολή δοσμένη από πάνω προς τα κάτω.
Κι αν υπάρχουν ερωτήματα γιατί γίνεται ότι γίνεται, υπάρχουν κι απαντήσεις, καλά τοποθετημένες και φανερές πια. Αρκεί να βλέπει κανείς κι όχι μόνο να κοιτάει.¨

Αξιόλογη τούτη η τοποθέτηση σου. Θα άξιζε νέο νήμα, χωρίς τον σκόπιμα προκλητικό τίτλο που έχει το νήμα αυτό.
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.203
Κριτικές
18
Like
19.976
Πόντοι
4.546
Δεν την βλέπω καλά την κυρία δημοσιογράφο.... είπε την άποψή της ελεύθερα, ως ετεροφυλόφιλη, για τα τα βιολογικά φύλα, πού; Σε ελτζιμπιτοεκπομπή... δεν ξέρω αν θα υπάρχει ως το τέλος του μήνα στην ομάδα της εκπομπής. Δεν ξέρει ότι έχουμε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ στα ΜΜΕ; Ατζέντα Ελτζιμπιτιών;
 

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Μηνύματα
6.140
Κριτικές
14
Like
4.367
Πόντοι
3.715
Δεν την βλέπω καλά την κυρία δημοσιογράφο.... είπε την άποψή της ελεύθερα, ως ετεροφυλόφιλη, για τα τα βιολογικά φύλα, πού; Σε ελτζιμπιτοεκπομπή... δεν ξέρω αν θα υπάρχει ως το τέλος του μήνα στην ομάδα της εκπομπής. Δεν ξέρει ότι έχουμε ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ στα ΜΜΕ; Ατζέντα Ελτζιμπιτιών;
εγώ παλιά στα φοιτητικά χρόνια μάθαινα ότι τα LGBTs ήταν power modules...
τώρα τα έκαναν μαντάρα κι αυτά, με λεσβίες γκαίουρες, μπάϊναριζ και δε συμμαζεύεται, διαστρέβλωση

https://category.alldatasheet.com/index.jsp?sSearchword=LGBT%20POWER%20TRANSISTOR
 

Easy Rider

Μέγας
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Μηνύματα
9.203
Κριτικές
18
Like
19.976
Πόντοι
4.546
Εμετός. Αν είναι περίοδος κυνηγιού, πάρτε την καραμπίνα και μπουμπουνίστε ότι Άλμπατρος βρείτε.

Το Σαμ Άλμπατρος ενοχλείται με Σεφερλή και απαγορεύει τα non binary άτομα να τον σατιρίζουν​

 

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Μηνύματα
202
Like
317
Πόντοι
21
Ρούφα καμιά τραβελόπουτσα μωρή κωλόπουστα και εξελίξου :2funny:
Είσαι πολύ γλυκούλης τελικά ρε τζουτζούκο. Μπορεί να μην τα βρίσκουμε αλλά έχεις κάτι που με φτιάχνει...
Το Σάββατο που γαμουσα το τρανσάκι μου εσένα στα 4 σκεφτόμουν
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom