anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.195
- Πόντοι
- 506
..Ποιο είναι το ρόστερ εδώ, ρε?
ειναι ρωσια....στην φραντζη θα την βρεις....
φαγωθηκες με την κινεζα...Ξέρει κανεις αν μια κινεζουλα που δουλευε εκει παιζει ακόμα?
ευρωπαϊκη ρωσία...ειναι ρωσια
περασα μια βολτουλα απο το μαγαζι μεσα στη περεζμενι εβδομαδα......Πιρα τιν Αλικη,εχε 1 μηνα στο μαγαζι μου ειπε ροσιδουλα ειναι 20 χρονον αλα φενεται πιο γκομεναρα δεν ειναι πολη αδινατη ουτε χοντρουλα - ζουμερι ειναι εχε πολη ορεο στηθος ομορφος φονι και προσωπακι. κανει ορεο χαλαρωτικο μασαζ,ποδια,πλατη,χερια,κεφαλι. καλο τσιβουκ-μασαζ Μονο δεν κανει πρωκτικο ιφελα πολη :S...Την Αννα δεν εχω δει....Κατερινα επεφτινι ειναι εκει,ουκρανεζα Αντζελα,μηα Βαλερια η μου φενετει η ειναι αεροπλανο λιγο και καμια αλλη δεν με εκανε κλικ για να τιν φιμαμε
περασα μια βολτουλα απο το μαγαζι μεσα στη περεζμενι εβδομαδα......Πιρα τιν Αλικη,εχε 1 μηνα στο μαγαζι μου ειπε ροσιδουλα ειναι 20 χρονον αλα φενεται πιο γκομεναρα δεν ειναι πολη αδινατη ουτε χοντρουλα - ζουμερι ειναι εχε πολη ορεο στηθος ομορφος φονι και προσωπακι. κανει ορεο χαλαρωτικο μασαζ,ποδια,πλατη,χερια,κεφαλι. καλο τσιβουκ-μασαζ Μονο δεν κανει πρωκτικο ιφελα πολη :S...Την Αννα δεν εχω δει....Κατερινα επεφτινι ειναι εκει,ουκρανεζα Αντζελα,μηα Βαλερια η μου φενετει η ειναι αεροπλανο λιγο και καμια αλλη δεν με εκανε κλικ για να τιν φιμαμε
περασα μια βολτουλα απο το μαγαζι μεσα στη περεζμενι εβδομαδα......Πιρα τιν Αλικη,εχε 1 μηνα στο μαγαζι μου ειπε ροσιδουλα ειναι 20 χρονον αλα φενεται πιο γκομεναρα δεν ειναι πολη αδινατη ουτε χοντρουλα - ζουμερι ειναι εχε πολη ορεο στηθος ομορφος φονι και προσωπακι. κανει ορεο χαλαρωτικο μασαζ,ποδια,πλατη,χερια,κεφαλι. καλο τσιβουκ-μασαζ Μονο δεν κανει πρωκτικο ιφελα πολη :S...Την Αννα δεν εχω δει....Κατερινα επεφτινι ειναι εκει,ουκρανεζα Αντζελα,μηα Βαλερια η μου φενετει[color=blackρε][/color] η ειναι αεροπλανο λιγο και καμια αλλη δεν με εκανε κλικ για να τιν φιμαμε
φιλαρακι πες τους να σου στειλουν πμ....βρε κοριτσια,αφου μπορουμε να σασ καταλαβουμε..
γραψτε,ποιεσ ειστε,και μην κανετε τουσ πελατεσ..
απο ουκρανια να υποθεσω,κοπελια???(εχω μια ειδικοτητα,στην "προφορα")
...καλή η διαφήμιση.....!!!περασα μια βολτουλα απο το μαγαζι μεσα στη περεζμενι εβδομαδα......Πιρα τιν Αλικη,εχε 1 μηνα στο μαγαζι μου ειπε ροσιδουλα ειναι 20 χρονον αλα φενεται πιο γκομεναρα δεν ειναι πολη αδινατη ουτε χοντρουλα - ζουμερι ειναι εχε πολη ορεο στηθος ομορφος φονι και προσωπακι. κανει ορεο χαλαρωτικο μασαζ,ποδια,πλατη,χερια,κεφαλι. καλο τσιβουκ-μασαζ Μονο δεν κανει πρωκτικο ιφελα πολη :S...Την Αννα δεν εχω δει....Κατερινα επεφτινι ειναι εκει,ουκρανεζα Αντζελα,μηα Βαλερια η μου φενετει η ειναι αεροπλανο λιγο και καμια αλλη δεν με εκανε κλικ για να τιν φιμαμε
Θελει η μασατζου να κρυφτει, μα η προφορα δεν την αφηνει
...καλή η διαφήμιση.....!!!
όχι μωρέ, απλώς έχουν μια έφεση σε πελάτες που δεν μιλούν ελληνικά.
Επίσκεψη προχθές μεσημέρι στο μίλφ Κατερινάκι, ...
...(αφού και εγώ προσπάθησα να την κάνω να ευχαριστηθεί - απότι μαλλον έδειξε έχυσε και εκείνη).
Στο τέλος της ζήτησα ένα αποχαιρετιστήριο καλαμάκι ακόμα που με χαμόγελο το ξεκίνησε.
ka;espera καλεσεπρπα μαγκεσ
ποσ απο ιδο
εδοιεν το παραδοσιακον
γιαέχτε δε χο να ιπο τιποτι
μονο ποσ λενυ πορτερισσα πλακοτο φρβγα μου διαφεβγα
α παο στι εβγα για παγοτο κ κοτο
αδιαμοσ αμιγοσ τσιβιτιαμοσ
ka;espera καλεσεπρπα μαγκεσ
ποσ απο ιδο
εδοιεν το παραδοσιακον
γιαέχτε δε χο να ιπο τιποτι
μονο ποσ λενυ πορτερισσα πλακοτο φρβγα μου διαφεβγα