Επισκέπτης
μου ειπαν οτι ετοιμαζει τα χαρτια τησ για να παντρευτει
Με κανα συναγωνιστή;
μου ειπαν οτι ετοιμαζει τα χαρτια τησ για να παντρευτει
Λοιπόν από σημερινή επίσκεψη και αφού είδα το roaster του μαγαζιού (η Μαρία δεν μου άρεσε - sorry ), διάλεξα Βικτώρια. Το άλογο δεν παίζεται από εμφάνιση και με τα τακούνια είμαστε στα ίσα (1.85). Βυζί μικρό και χειλάκι super (πάνω κάτω χειλάκι ). Αφού ξεκινίσαμε με ελαφρό μασαζάκι περάσαμε στο Β μέρος . Πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από 3-4 στάσεις επήλθε η ποθητή ολοκλήρωση .
Σε επόμενη εξερεύνηση θα διαπιστώσω αν δίνει και λόκο .
Αλήθεια η Αντζελίνα δεν δουλεύει πιά? Μου είπαν ότι σταμάτησε , δεν ξέρουν αν θα ξαναέρθει και λοιπές παπαρολογίες . Ξέρει κανείς ??
πηγα στο εν λογω ιδρυμα κατα τις 2μμ την δευτερα... εκατσα στο σαλονι με εναν συναγωνιστη!! ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ????????????? ατιμε προλαβες και πηρες την ζανα!!!! με τον εν λογω μπαγασα πιασαμε κουβεντα αλλα δεν ηξερα πως να τον ρωτησω αν ειναι συναδερφος!! μου ειπε οτι πονει η πλατη του κι εγω του ειπα για το ποδι!! παρελασαν πολλα τεμαχια με 2 ψηλα και εντυπωσιακοτατα!!σκετα σουπερ μοντελα που ξεχασα και το ονομα τους και το δικο μου!! αφου περιμενα κανα 20λεπτο και τα λεγαμε με την σοφια (οι κοπελες ειχαν θεραπιες) πηρα την ναταλια που ελευθερωθηκε και αρχισαμε...σε λιγο μεσα και η ζανα που ειχε ξεκουρασει τον μπαγασα!! εκει τρελαθηκα!! διπλο με ζανα και ναταλι που ποιο πολυ γλυφοντουσαν μεταξυ τους παρα εμενα!! η εκτονωση ηρθε γρηγορα με καλαμακι ναταλι... μετα μου ειπαν να ξεκουραστω και για μιση ωρα εχασα τον κοσμο απο το θεαμα!! τους ζητησα να μην φωναζουν και εκτεθουμε!!!!! δεν αντεξα και εκτωνοθηκα με ζανα και οι 2 κοπελες με φοβερα και απαιχτο
ηταν οντως αναζωγοννητικο!!
Συναγωνιστη ποιος εισαι??
αυτό το άλογο ....καλοoooooooooooooooooo.....Κανονικά φεύγουνπαιδια, η ζανα και η ναταλυ, φευγουν νωρις το απογευμα? μια-δυο φορες που πηγα δεν τις βρηκα....ηταν μονο αυτο το αλογο η μαρια...
Ωραίος....και γω το σκέφτομαι να πάρω διπλό με στάρνταρντ Ναταλύ που είναι η αγαπημένη μου αλλά δεν ήξερα ποια να πάρω δεύτερη έλεγα Αντζελίνα αλλά άκουσα ότι έφυγε..αλλά μετά από αυτά που είπες για το δίδυμο φωτιά θα προτιμήσω Ζάνα... Πόσα έδωσες και πόση ώρα κάθησαν;
υπαρχουν 2 Μαριεςαπό αυτά που ακούω πάντως η Μαρία δεν έχει και πολλή πέραση... γιατί ρε παιδιά??? εμένα με φτιάχνει πάντως...
οντως ο συωαγωνιστης εχει δικιο, η Μονικα κανει τα παντα και πολυ καλα αλλα θα φυγει παλι σε λιγες μερες στο εξωτερικο. Ερχεται ανα διαστηματα ως guest.
Μηπως κανενας εχει δοκιμασει το νεο αλογο που ακουει στο ονομα Βικτορια?
υπαρχουν 2 Μαριες
σε άλλα μαγαζια πηγαινεις ????Φίλοι είμαι παλιός στα μαγαζιά, καινούριος στο forum, παρότι το παρακολουθώ από παλιά. Αποφάσισα να συμμετάσχω για να σας ενημερώσω αφενός για τη Μαρία, μια ψιλή καστανή Ρουμάνα, που κάνει καλό μασάζ και τα λοιπά καλά εφόσον τη χειριρτής και δεν της αφήσεις πλήρως πρωτοβουλία (να μη σε ξεπετάξει). Επίσης, υπάρχει μια νεαρή μαυρομάλλα Ρουμάνα ονόματι Πάολα, νέα στην πιάτα (Ελλάδα), δεν γνωρίζει Ελληνικά, με ωραία πιασίματα ...! Πολύ καλή στα πνευστά.
E δεν θα πηγαίνεισε άλλα μαγαζια πηγαινεις ????
σε άλλα μαγαζια πηγαινεις ????
αμα περασεις απ τη ζανα, πες της να αλλαξει συστημα..βρε πώς τον έπιασες τον προμότορα βρε παιδι?εσυ εισαι η γκεστάπω η ίδια.Χανεσαι εδω στο φορουμ..