Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Λοιπόν από σημερινή επίσκεψη και αφού είδα το roaster του μαγαζιού (η Μαρία δεν μου άρεσε - sorry :jerking:), διάλεξα Βικτώρια. Το άλογο δεν παίζεται από εμφάνιση και με τα τακούνια είμαστε στα ίσα (1.85). Βυζί μικρό :( και χειλάκι super (πάνω κάτω χειλάκι :dancing:). Αφού ξεκινίσαμε με ελαφρό μασαζάκι περάσαμε στο Β μέρος :pipa1: :kissass: :tits: :pipa3: . Πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από 3-4 στάσεις επήλθε η ποθητή ολοκλήρωση :dancing:.
Σε επόμενη εξερεύνηση θα διαπιστώσω αν δίνει και λόκο :kissass2:.
Αλήθεια η Αντζελίνα :boobies: δεν δουλεύει πιά? Μου είπαν ότι σταμάτησε  :headbang:, δεν ξέρουν αν θα ξαναέρθει και λοιπές παπαρολογίες :jerking:. Ξέρει κανείς :think:??

η Μαρία πέρα από την εμφάνιση που σε κάποιους αρέσει και σε κάποιους όχι, κάνει καλό μασάζ... μην ξεχνάμε πως είναι ένα από τα ζητούμενα σε τέτοιο χώρο

periergos1

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Like
4
Πόντοι
6
μην το γελατε συναγωνιστης παντρευτηκε θεραπευτρια και εχουν και παιδακι τωρα ολα γινονται.

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
πηγα στο εν λογω ιδρυμα κατα τις 2μμ την δευτερα... εκατσα στο σαλονι με εναν συναγωνιστη!! ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ????????????? :huh: :huh: ατιμε προλαβες και πηρες την ζανα!!!! :s&m_1: με τον εν λογω μπαγασα πιασαμε κουβεντα αλλα δεν ηξερα πως να τον ρωτησω αν ειναι συναδερφος!! μου ειπε οτι πονει η πλατη του κι εγω του ειπα για το ποδι!! παρελασαν πολλα τεμαχια με 2 ψηλα και εντυπωσιακοτατα!!σκετα σουπερ μοντελα που ξεχασα και το ονομα τους και το δικο μου!! :headbang: :headbang:αφου περιμενα κανα 20λεπτο και τα λεγαμε με την σοφια (οι κοπελες ειχαν θεραπιες) πηρα την ναταλια που ελευθερωθηκε και αρχισαμε...σε λιγο μεσα και η ζανα που ειχε ξεκουρασει τον μπαγασα!! εκει τρελαθηκα!! διπλο με ζανα και ναταλι που ποιο πολυ γλυφοντουσαν μεταξυ τους παρα εμενα!! η εκτονωση ηρθε γρηγορα με καλαμακι ναταλι... μετα μου ειπαν να ξεκουραστω και για μιση ωρα εχασα τον κοσμο απο το θεαμα!! τους ζητησα να μην φωναζουν και εκτεθουμε!!!!! δεν αντεξα και εκτωνοθηκα με ζανα  :fuck2: και οι 2 κοπελες με φοβερα :tits: :tits: και απαιχτο :pipa2:
ηταν οντως αναζωγοννητικο!!
Συναγωνιστη ποιος εισαι?? :huh:

Επισκέπτης
πηγα στο εν λογω ιδρυμα κατα τις 2μμ την δευτερα... εκατσα στο σαλονι με εναν συναγωνιστη!! ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΓΑΣΑΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΗΤΑΝ????????????? :huh: :huh: ατιμε προλαβες και πηρες την ζανα!!!! :s&m_1: με τον εν λογω μπαγασα πιασαμε κουβεντα αλλα δεν ηξερα πως να τον ρωτησω αν ειναι συναδερφος!! μου ειπε οτι πονει η πλατη του κι εγω του ειπα για το ποδι!! παρελασαν πολλα τεμαχια με 2 ψηλα και εντυπωσιακοτατα!!σκετα σουπερ μοντελα που ξεχασα και το ονομα τους και το δικο μου!! :headbang: :headbang:αφου περιμενα κανα 20λεπτο και τα λεγαμε με την σοφια (οι κοπελες ειχαν θεραπιες) πηρα την ναταλια που ελευθερωθηκε και αρχισαμε...σε λιγο μεσα και η ζανα που ειχε ξεκουρασει τον μπαγασα!! εκει τρελαθηκα!! διπλο με ζανα και ναταλι που ποιο πολυ γλυφοντουσαν μεταξυ τους παρα εμενα!! η εκτονωση ηρθε γρηγορα με καλαμακι ναταλι... μετα μου ειπαν να ξεκουραστω και για μιση ωρα εχασα τον κοσμο απο το θεαμα!! τους ζητησα να μην φωναζουν και εκτεθουμε!!!!! δεν αντεξα και εκτωνοθηκα με ζανα  :fuck2: και οι 2 κοπελες με φοβερα :tits: :tits: και απαιχτο :pipa2:
ηταν οντως αναζωγοννητικο!!
Συναγωνιστη ποιος εισαι?? :huh:

Ωραίος....και γω το σκέφτομαι να πάρω διπλό με στάρνταρντ Ναταλύ που είναι η αγαπημένη μου αλλά δεν ήξερα ποια να πάρω δεύτερη έλεγα Αντζελίνα αλλά άκουσα ότι έφυγε..αλλά μετά από αυτά που είπες για το δίδυμο φωτιά θα προτιμήσω Ζάνα... :dancing: Πόσα έδωσες και πόση ώρα κάθησαν;

gatik

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
42
Πόντοι
16
παιδια, η ζανα και η ναταλυ, φευγουν νωρις το απογευμα? μια-δυο φορες που πηγα δεν τις βρηκα....ηταν μονο αυτο το αλογο η μαρια...

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
παιδια, η ζανα και η ναταλυ, φευγουν νωρις το απογευμα? μια-δυο φορες που πηγα δεν τις βρηκα....ηταν μονο αυτο το αλογο η μαρια...
:2funny: :2funny: :2funny:αυτό το άλογο ....καλοoooooooooooooooooo.....Κανονικά φεύγουν

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
από αυτά που ακούω πάντως η Μαρία δεν έχει και πολλή πέραση... γιατί ρε παιδιά??? εμένα με φτιάχνει πάντως...

HeIISex

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
7
Πόντοι
6
Ωραίος....και γω το σκέφτομαι να πάρω διπλό με στάρνταρντ Ναταλύ που είναι η αγαπημένη μου αλλά δεν ήξερα ποια να πάρω δεύτερη έλεγα Αντζελίνα αλλά άκουσα ότι έφυγε..αλλά μετά από αυτά που είπες για το δίδυμο φωτιά θα προτιμήσω Ζάνα... :dancing: Πόσα έδωσες και πόση ώρα κάθησαν;

εδωσα 160 αλλα ειχα double ball!!

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
πηγα στο εν λογω μαγαζι τις προαλλεσ και η τσατσα ηθελε να πληρωσω πρωτα καιι μετα να δω τισ κοπελες η παιει κ να εννοουσε να μου στειλει τι θελει αυτη...δν τρελαθηκαμε ακομη....οι αλλοι φιλοι αυτα που λενε περικοριτσιων μαλλον κανουν κατι αλλο διαΦΟΡΕΤΙΚΑ...(ΚΑΙ ΚΑΛΑ) :s&m_3:

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
ρε σεις παίδες για ενημερώστε το ρόστερ ποιό είναι αυτήν την στιγμή;

Algegario

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
1
καλησπερα ρε παιδες....και εγω ειχα παει μια φορα και οπως προαναφερει ενας φιλος πιο πανω  βγηκε μια κυρια μαλλον σοφια το ονομα της απο οτι καταλαβαινω και μου ελεγε μονο μασαζ και τετοια....και θελω να ρωτησω...αμα περασω θα φαμε τιποτα ....η θα τη πατησω?  και εαν οχι τι πρεπει να πω για να καταλαβει η κυρια σοφια τι ζηταω?

perineo

Ανώτερος
Εγγρ.
18 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
156
Πόντοι
6.045
πέρασε και το πιθανότερο είναι ότι θα φας...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
οντως ο συωαγωνιστης εχει δικιο, η Μονικα κανει τα παντα και πολυ καλα αλλα θα φυγει παλι σε λιγες μερες στο εξωτερικο. Ερχεται ανα διαστηματα ως guest.
Μηπως κανενας εχει δοκιμασει το νεο αλογο που ακουει στο ονομα Βικτορια?

Συμφωνώ με τους παραπάνω για τη Μόνικα από την Γαλατσίου στην Εβίτα!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
υπαρχουν 2 Μαριες

Φίλοι είμαι παλιός στα μαγαζιά, καινούριος στο forum, παρότι το παρακολουθώ από παλιά. Αποφάσισα να συμμετάσχω για να σας ενημερώσω αφενός για τη Μαρία, μια ψιλή καστανή Ρουμάνα, που κάνει καλό μασάζ και τα λοιπά καλά εφόσον τη χειριρτής και δεν της αφήσεις πλήρως πρωτοβουλία (να μη σε ξεπετάξει). Επίσης, υπάρχει μια νεαρή μαυρομάλλα Ρουμάνα ονόματι Πάολα, νέα στην πιάτα (Ελλάδα), δεν γνωρίζει Ελληνικά, με ωραία πιασίματα ...! Πολύ καλή στα πνευστά.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Φίλοι είμαι παλιός στα μαγαζιά, καινούριος στο forum, παρότι το παρακολουθώ από παλιά. Αποφάσισα να συμμετάσχω για να σας ενημερώσω αφενός για τη Μαρία, μια ψιλή καστανή Ρουμάνα, που κάνει καλό μασάζ και τα λοιπά καλά εφόσον τη χειριρτής και δεν της αφήσεις πλήρως πρωτοβουλία (να μη σε ξεπετάξει). Επίσης, υπάρχει μια νεαρή μαυρομάλλα Ρουμάνα ονόματι Πάολα, νέα στην πιάτα (Ελλάδα), δεν γνωρίζει Ελληνικά, με ωραία πιασίματα ...! Πολύ καλή στα πνευστά.
σε άλλα μαγαζια πηγαινεις ????

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βρε πώς τον έπιασες τον προμότορα βρε παιδι?εσυ εισαι η γκεστάπω η ίδια.Χανεσαι εδω στο φορουμ.. :P :P
αμα περασεις απ τη ζανα, πες της να αλλαξει συστημα..

εχουν περασει ισα με 500 μελη που στο πρωτο ποστ λενε ''μαγκες γεια σος, σας παρακολουθω πολυ καιρο αλλα τωρα αποφασισα να γραψω κι εγω. λοιπον ξεκιναω ενημερωσεις: ΣΤΟ ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ Η ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΔΕ ΚΟΛΠΑ..'' κλπ κλπ

και μετα απο 1-2 ποστ εξαφανιζονται..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom