Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Mεγαλε...εχεις δικιο.. :uglystupid:
Το ιδιο γινεται και για το Καιτοσπιτο και το Μελινοσπιτο :idiot:

Μην χρειαζεσαι διακοπες??? :zfuck:
Δεν διαφωνω ακριβως το ιδιο εκει, προωθουνται 3-4 μαγαζια ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ :idiot: :idiot: :idiot: ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ  :bigdick: :bigdick: ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ :tits: :tits2:

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Δεν διαφωνω ακριβως το ιδιο εκει, προωθουνται 3-4 μαγαζια ΒΑΛΤΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ :idiot: :idiot: :idiot: ΚΑΙ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ  :bigdick: :bigdick: ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΣΤΑ :tits: :tits2:

Οι σωστοι αντρες πρεπει να εχουν παντα το μυαλο τους στα  :tits2: :tits2:  :2funny: :2funny:

Εκτος απο τα 3-4 μαγαζια που λες εχεις εσυ να προτεινεις καποιο αλλο???
η εισαι και εσυ απο αυτους που τρωνε απο τα ετοιμα???  ;) :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
[size=10pt]αμα βαλεις λιγο το μυαλο σου να σκεφτει τοτε θα καταλαβεις ποσο κουτο ειναι αυτο που λες!!! αν ενα μαγαζι ηθελε να κανει προμοταρισμα ποτε δεν θα εστελνε μονο ενα , δυο ποστ και μετα εξαφανιζολ, θα εστελνε πολλα ποστ θα ηθελε την εμπιστοσυνη των μελων θα ηθελε πολυχρονη συμμετοχη εδω μεσα.[/size]
μπορεις να μου το βαλεις να δουλεψει λιγο ρε ΓΚΑΣΜΑ ????

- εχεις μιλησει για το θεμα με καμια σεριφισα ??  :rolleyes:
- με καμια μασατζου ??  :P
- νομιζεις οτι καθεται και ποσταρει το τεμαχιο ή ο/η μαγαζατορας ??  :jerking: :jerking:
- τα πολλα ποστ ''καρφωνονται'' ρε ντενεκέ..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
- οταν λες ''πολύχρονη συμμετοχη''  :2funny: :2funny: πώς ακριβως την εννοεις ?? (μηπως βλεπεις πολυ σεξ και δε σιτυ κι εσυ ?  :tooth: :tooth:
- σου αρεσει ο ρουβας και ο ρικυ μαρτιν ????  :bounce-glasses:
- μηπως εισαι άτριχο αγορι ????  :coffee:
- παιρνεις το σπεσιαλ προγραμμα στα μασατζιδικα ????  :cool2:
- πας με τα δικα σου εργαλεια στις μασαζερί ή χρησιμοποιεις του μαγαζιου ????  :new_shocked: :new_shocked:

[size=10pt]ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ [/size]
μπραβο ρε αστερι !!!!  :thumbsup: τωρα με αποκαλυψες..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
θα σου κανω καποιες ερωτησεις, για ποιο λογο αναφερετε στο τιτλο του συγκεκριμενου θεματος η λεξη ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ και γιατι να μην αναφερετε μονο ΣΟΛΩΜΟΥ 54 6ος ΟΡΟΦΟΣ? Απαντησε μου.... γινεται προμοταρισμα στη ζανα??  θα μπορουσε να γραφεται μεσα για την  ζανα και οχι στον τιτλο.. αυτο που βλεπω προωθειτε και προμοταρετε καποιον χωρις να το καταλαβετε ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...
να σου απαντησω εγω ρε γκασμά..

καποιος ανοιξε ενα θρεντ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ Ο,ΤΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΙΤΛΟ ΓΟΥΣΤΑΡΙΖΕ, οπως ακριβως μπορεις να κανεις κι εσυ ρε ντενεκέ !!!!
μπορεις να ανοιξεις κι εσυ ενα θρεντ και να βαλεις τιτλο ''ΜΑΜΑ, ΜΑΜΑ.. Ο ΠΑΠΑΓΙΩΡΓΗΣ ΜΟΥ ΧΩΝΕΤΑΙ !! ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗ ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΝΑ ΤΗΣ ΠΕΙΣ, ΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙ, ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΝΑ ΜΕ ΚΟΡΟΔΕΥΕΙ !!''  :'( :'( :'( :'(

οταν ανοιχτηκε αυτο το θρεντ βρε κουτό, η ζανα ειχε ΗΔΗ παρει ολη την αθηνα απο τρεις φορες και ειχε παρει 4 σπιτια στο πατρίντα..

καταλαβαινεις λιγουλακι τιποτα απ αυτα που λεω, ή να ρθω να σου παρω καμια πιπα πρωτα να ισάσεις ????

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Έχουμε πληροφόρηση από πότε ξεκινούν οι άδειες ;
Αξίζει τον κόπο να περάσω από βδομάδα ή να το αποφύγω ;
Ποιά είναι η γκόμενα περί ης ο λόγος (για να προσέξουμε);
Μήπως ρωτάω πολλά ;

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Τις προαλλες ειχα παει και με κουραρε μια πιτσιρικα απο τη ρουμανια, καστανη, Χριστινα, ο ορισμος του GFE.

Μου ειπε οτι θα εφευγε σε μερικες ημερες. Ξερει κανεις αν τωρα ειναι εκει καποια παρομοια κοπελα; Μικρη σε ηλικια, ομορφη, GFE?

Eυχαριστω...

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
μπορεις να μου το βαλεις να δουλεψει λιγο ρε ΓΚΑΣΜΑ ????

Μάγκες, εγώ απλά θέλησα να αναφερθώ στις εντυπώσεις μου και ίσως να βοηθήσει το forum με βάση τις εμπειρίες του καθενός! Πάντως, σε καμιά περίπτωση σκοπός ήταν να προκαλέσω εμφύλιο πόλεμο. Είμαστε, πιστεύω, όλοι στην ίδια πλευρά.

Παρεμπιπτόντως, συναγωνιστή iblis, δυστθχώς, έπεσες έξω στην ηλικία, διότι διανύω τα πρώτα ..ήντα. Παρόλα αυτά έκανα τη μ.....α και επισκεύτηκα τη Λέκκα μετά από πολλά χρόνια (για να θυμηθώ τα πολύ παλιά), χωρίς να λάβω υπόψη τις σχετικές πληροφορίες, όπου διαπίστωσα μιά μιζέρια. Στον τρίτο όροφο (με πληροφόρησαν) είναι δύο βάρδιες, από δύο κοπέλες η κάθε μία. Όταν πήγα ήταν μια Ελληνίδα (μπάζο) και μια Κορεάτισα (Αλεξάνδρα) milf-μπάζο την οποία πήρα, αφού δεν υπήρχαν άλλες επιλογές. Έκανε όλη την ώρα μασάζ (χάϊδεμα-δεν έλεγε) και στο τέλος φραπέ σκέτο (επίσης δεν έλεγε). Δεν νομίζω ότι θα το επιχειρήσω πάλι...!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
γεια σου βαλεντινε, δες το πμ σου

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
πατερ γεωργιε διατί εξάπτεσαι?ερχεται δεκαπενταυγουστος ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :headbang:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
ευλογητος ο μασαζοκαναπες ημων,
παντοτε νυν και αει
και εις τους ελαιωνες των ελαιωωωωωωωωωνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωων
:priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest: :priest:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Τελικά το ρόστερ για τις εβδομάδα των διακοπών, το ξέρουμε?

Επισκέπτης

σήμερα αργά το μεσημέρι τίμησα :knockinb: :knockinb: :knockinb: την Πάολα!!! Η κοπέλα είναι SUPER!!!!! τα κάνει όλα!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Τις προαλλες ειχα παει και με κουραρε μια πιτσιρικα απο τη ρουμανια, καστανη, Χριστινα, ο ορισμος του GFE.

Μου ειπε οτι θα εφευγε σε μερικες ημερες. Ξερει κανεις αν τωρα ειναι εκει καποια παρομοια κοπελα; Μικρη σε ηλικια, ομορφη, GFE?

Eυχαριστω...
Η Χριστίνα είναι ακόμα εδώ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom