Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μία ψηλή (άλογο που λέμε) καστανή  (όχι η Μαρία) πως τη λένε;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μπορεις να μου το βαλεις να δουλεψει λιγο ρε ΓΚΑΣΜΑ ????

- εχεις μιλησει για το θεμα με καμια σεριφισα ??  :rolleyes:
- με καμια μασατζου ??  :P
- νομιζεις οτι καθεται και ποσταρει το τεμαχιο ή ο/η μαγαζατορας ??  :jerking: :jerking:
- τα πολλα ποστ ''καρφωνονται'' ρε ντενεκέ..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
- οταν λες ''πολύχρονη συμμετοχη''  :2funny: :2funny: πώς ακριβως την εννοεις ?? (μηπως βλεπεις πολυ σεξ και δε σιτυ κι εσυ ?  :tooth: :tooth:
- σου αρεσει ο ρουβας και ο ρικυ μαρτιν ????  :bounce-glasses:
- μηπως εισαι άτριχο αγορι ????  :coffee:
- παιρνεις το σπεσιαλ προγραμμα στα μασατζιδικα ????  :cool2:
- πας με τα δικα σου εργαλεια στις μασαζερί ή χρησιμοποιεις του μαγαζιου ????  :new_shocked: :new_shocked:

μπραβο ρε αστερι !!!!  :thumbsup: τωρα με αποκαλυψες..  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
οτι εισαι κομπλεξικος και καραγκιοζης ειναι γεγονος....
οι αποριες μου ειναι οι εξης....
1)πιστευεις οτι αυτο φαινεται;;;
2)πιστευεις οτι δεν φαινεται;;;;
3)αν πιστευεις οτι φαινεται δεν σε ενοχλει;;;
4)αν πιστευεις οτι φαινεται και σε ενοχλει εχεις σκοπο να κανεις κατι για να το διορθωσεις;;;;
5)αν πιστευεις οτι φαινεται και σε ενοχλει αλλα δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι για να το διορθωσεις δεν νομιζεις οτι υπαρχει προβλημα;;;;
6)αν ισχυει το 5 δεν χρειαζεσαι την βοηθεια καποιου ειδικου;;;

περαστικα....

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.587
Πόντοι
17.470
τελικα πηγα σημερα για Παολα(μιας και που ρωτησα στο αλλο thread αν θα ειναι σημερα το πρωι και για κακη μου τυχη ελειπε!
τελικα πηρα την ναταλι.
οτι και να πω ειναι λιγο!
η κοπελα οπως ειπωθηκε και καπου αλλου δειχνει πιο ομορφη ντυμενη παρα γυμνη αλλα it's ok...μιας και απο συμπεριφορα και σκιζει!
οταν μπηκε φοραγε κοκκινες γοβες τις οποιες τις εβγαλε,της ειπα οτι θα μου αρεσε περισσοτερο με τις γοβες αλλα εκανε πως δεν με ακουσε(για αρχη)
αφου αρχισε ενα καλο μασαζ στα ποδια με περιεργες καυλωτικες φωνουλες ηρθε και μου φιλησε τον λαιμο,γυρισα φιληθηκαμε στο στομα και αρχισε την πιπα..δεν ξερω αν την εχετε συμπεριλαβει στα βαθεια λαρυγγια αλλα χωρις χερια το βαζει ολο μεσα(δεν ειναι και μικρος) το εκανε για κανενα 10 λεπτο.γυρισε 69 και πραγματικα αν και ειχα τις αμφιβολιες μου για την καθαριοτητα της μοσχομυριζε!
αφου εφαγα μπροζολα στα ανασκελα εκεινη και εγω ορθιος της ζητησα πισωκολητο,μου ειπε στο χαλι κατω...παιδια τι στησιμο ηταν αυτο?αν και δεν εχει τον πιο ωραιο κωλο το στησιμο της ηταν απιστευτο!
κατα την διαρκεια φυσικα τα γαμησε με και τα υπολοιπα προστυχολογα ηταν μεσα στο παιχνιδι
κουλουρι δεν δινει(την ρωτησα)
αυριο η παολα θα ειναι το μεσημερι κανονικα απο οτι μου ειπε η Ζανα
να τονισω οτι πριν φαω πηγε και εβαλε τις γοβες τις(μου εκανε την χαρη τελικα)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
4)αν πιστευεις οτι φαινεται και σε ενοχλει εχεις σκοπο να κανεις κατι για να το διορθωσεις;;;;
5)αν πιστευεις οτι φαινεται και σε ενοχλει αλλα δεν εχεις σκοπο να κανεις κατι για να το διορθωσεις δεν νομιζεις οτι υπαρχει προβλημα;;;;

περαστικα....
πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου... απο ειρωνια και μαλακια εδω μεσα στα foul, καποιοι νομιζουν οτι επειδη εγραψαν 5 γραμμες παραπανω εδω μεσα ειναι μαγκες, γαμαουες, πουτσαραδες, ψωλαραδες, ξερολες και παιζουν και το ρολο του συμβουλατορα  του ψυχαναλυτη και του ειδικου παιδοανδρογυναικοψυχολογου και ειμαστε ολο αυτια για να μας πει τη γνωμη του και να μας συμβουλευει...
ΠΑΤΕΡ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ

dim55

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
τελικα πηγα σημερα για Παολα(μιας και που ρωτησα στο αλλο thread αν θα ειναι σημερα το πρωι και για κακη μου τυχη ελειπε!
τελικα πηρα την ναταλι.
η κοπελα οπως ειπωθηκε και καπου αλλου δειχνει πιο ομορφη ντυμενη παρα γυμνη αλλα it's ok...μιας και απο συμπεριφορα και σκιζει!
οταν μπηκε φοραγε κοκκινες γοβες τις οποιες τις εβγαλε,της ειπα οτι θα μου αρεσε περισσοτερο με τις γοβες αλλα εκανε πως δεν με ακουσε(για αρχη)
αφου αρχισε ενα καλο μασαζ στα ποδια με περιεργες καυλωτικες φωνουλες ηρθε και μου φιλησε τον λαιμο,γυρισα φιληθηκαμε στο στομα και αρχισε την πιπα..δεν ξερω αν την εχετε συμπεριλαβει στα βαθεια λαρυγγια αλλα χωρις χερια το βαζει ολο μεσα(δεν ειναι και μικρος) το εκανε για κανενα 10 λεπτο.γυρισε 69 και πραγματικα αν και ειχα τις αμφιβολιες μου για την καθαριοτητα της μοσχομυριζε!
αφου εφαγα μπροζολα στα ανασκελα εκεινη και εγω ορθιος της ζητησα πισωκολητο,μου ειπε στο χαλι κατω...παιδια τι στησιμο ηταν αυτο?αν και δεν εχει τον πιο ωραιο κωλο το στησιμο της ηταν απιστευτο!
κατα την διαρκεια φυσικα τα γαμησε με και τα υπολοιπα προστυχολογα ηταν μεσα στο παιχνιδι
μοσχομυριζει η γατουλα της

Επισκέπτης
τελικα πηρα την ναταλι.

Ναταλύ εγγύηση ιδρώνει τη φανέλα...  :thumbsup:

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
καλησπερα ρε παιδες....και εγω ειχα παει μια φορα και οπως προαναφερει ενας φιλος πιο πανω  βγηκε μια κυρια μαλλον σοφια το ονομα της απο οτι καταλαβαινω και μου ελεγε μονο μασαζ και τετοια....και θελω να ρωτησω...αμα περασω θα φαμε τιποτα ....η θα τη πατησω?  και εαν οχι τι πρεπει να πω για να καταλαβει η κυρια σοφια τι ζηταω?
και εγω παιδεσ πηγα επισκεψη και ητυπισα μου την επεσε να πληρωσω να μπω και θα ερθει καποια κοπελα.τελικωσ ξενερωσα και εφυγα

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
τελικα πηρα την ναταλι.
Μετά από αυτό φαντάσου και το ... δύο εναντίον ενός, με την ... φιλική συμμετοχή της!

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

περαστικα....
ποιος σε γαμαει εσενα ρε ????  :P

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
πολυ σωστες οι παρατηρησεις σου... απο ειρωνια και μαλακια εδω μεσα στα foul, καποιοι νομιζουν οτι επειδη εγραψαν 5 γραμμες παραπανω εδω μεσα ειναι μαγκες, γαμαουες, πουτσαραδες, ψωλαραδες, ξερολες και παιζουν και το ρολο του συμβουλατορα  του ψυχαναλυτη και του ειδικου παιδοανδρογυναικοψυχολογου και ειμαστε ολο αυτια για να μας πει τη γνωμη του και να μας συμβουλευει...
ΠΑΤΕΡ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΣΕ ΓΡΑΦΩ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ
ετσι ετσι....

να με βλεπεις στον υπνο σου !!!!  :P :P

(και μετα να με γραφεις και στο μουνακι σου)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Καλά, τι βρίσκετε σ' αυτό το κωλόσπιτο;

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Να τους πάρεις στην ενορία, πάτερ μου, να δεις καλό!
Απίστευτοι!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
εγο ιεμ χριστανοδιακονοσ  :s&m_1:
ποιος σε γαμαει εσενα ρε ????  :P
παρερ μεταφραση τι ειπιε ο χροιστιδακως ?
Να τους πάρεις στην ενορία, πάτερ μου, να δεις καλό!
Απίστευτοι!
επαρυσφρυσεν καποιος εις ενιριαν ταυτην?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.168
Πόντοι
456
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αααααααααααα.... δεν εχεις δικιο..

βρισκουμε καλο μανατζμεντ, καλη προωθηση, πολλους κραχτες κουλουπού..
Η τσατσα (γιατι περι μπουρδελου προκειται) οταν πηγα χθες
και απεχωρησα παραυτα, οχι λογω της εμφανισης των κορασιδων
αλλα λογω της αισθησης της Φυλης που ανεδιδαν,
αρχισε να μουρμουραει οτι περασα για βολτα κ.λ.π
(και μου θυμισε τις τσατσαδες 30 χρονια πριν της Φυλης
οταν αφραγκοι καναμε κοπανες απο τα φροντιστηρια για μπουρδελοτσαρκα)
απο ποτε απεκτησαν αυτο το θρασος?
Ειναι για πολλες κλωτσιες η εν λογω κυρια και την
επομενη φορα θα γινει, γιατι καποια πραγματα εχουν στραβωσει!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom