Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία

shy_rider

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Καλημέρα εχει παρη κανενας τη Ναταλι το μιλφ.

Προ καιρού -αρχές μήνα- επίσκεψη στο Ζανόσπιτο.
Επειδή έλειπαν Ζάνα, Μαρία και Αλίκη, διάλεξα Ναταλί.
Εκτός αυτής παρήλασαν και άλλες δυο που δεν μου άρεσαν (δεν θυμάμαι ονόματα).

Ναταλί. Εμφανίστηκε πάνω σε ψηλά τακούνια (κόκκινα παπούτσια), λιτά.
Πρόσωπο με έντονα σλάβικα χαρακτηριστικά και ευγενική.
Αφού διαπίστωσε ότι είμαι πελάτης, έκανε μία προσπάθεια να επισπεύσει την κατάσταση (ή τουλάχιστον εγώ έτσι το ερμήνευσα), αλλά της έδειξα ότι περιμένω μασάζ.

Μασάζ μέτριο προς καλό, περιορίστηκε όμως στα πόδια-πλάτη διότι μας πρόλαβαν οι εξελίξεις.
Κατά την διάρκεια του βγάζει κάποιους αναστεναγμούς και σιγανά βογκητά, που εμένα με ξενερώνουν (δεν θεωρώ πολύ πιθανό να κ....νει η μασέρ τρίβωντας με στα πόδια).
Κατά την διάρκεια του μασάζ, ανακάλυψα ότι είχε βγάλει την ποδιά και είχε μείνει με τα εσώρουχα, οπότε σταμάτησα το μασάζ και ξεκίνησε bj, πάντα με προφυλάξεις.
Το bj της σε κάποιους μπορεί να αρέσει, εμένα δεν με ικανοποίησε διότι το θέλω πιό ήπιο (στοργή και προδέρμ που είπε και κάποιος άλλος συναγωνιστής).
Ταυτόχρονα με την συνδρομή μου απαλλάχθηκε από τα εσώρουχα.
Το σώμα της δεν είναι τέλειο, αλλά εμένα μου άρεσε.
Γενικά δείχνει τα χρόνια της και δεν είναι πολύ σφριγηλό.
Ξάπλωσε στην χειρουργική κλίνη όπου στα θετικά της καταλογίζω το πολύ καλό στήσιμο, που προσέφερε ομολογουμένως ερεθιστικότατο θέαμα στον καθρέπτη απέναντι μου και συνέβαλε στην σχετικά γρήγορη εκτόνωση μετά από δύο εναλλαγές στάσεων.
Γενικά καλή εμπειρία.

HARD19

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2009
Κριτικές
11
Like
72
Πόντοι
246
Καλησπέρα. Επειδή είμαι άσχετοσ με το άθλημα στο συγκεκριμένο σπίτι, μπορείτε να μου πείτε αν παίζει δίδυμο γι φάση? Και αν ναι με τι λευτά και αν έχει extra balls

Whoremonger

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
42
Πόντοι
1
Σκεφτομαι να το επισκεφτω αυτες τις μερες....ξερει κανεις απο τους συναθλητες που το επισκεφτηκαν αν δουλευει εκει η Χριστινα, η κανενα αλλο πιπινακι;

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Σκεφτομαι να το επισκεφτω αυτες τις μερες....ξερει κανεις απο τους συναθλητες που το επισκεφτηκαν αν δουλευει εκει η Χριστινα, η κανενα αλλο πιπινακι;
Η Χριστίνα πρέπει να έχει φύγει για πατρίδα. Οι πληροφορίες λένε ίσως χωρίς επιστροφή.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
χθες επισκεψη και σε αναμονη για την παολα
βεβαια μου γυαλισε μια Μαρια,μικρη σε ηλικια και αρκετα ψηλη(μαλλον μπρος νταρντανα θα ελεγα)απο ρουμανια...ξερει κανεις τπτ για την εν λογω κορασιδα?
η Παολα παντως οπως και η Ναταλι που ειχα τιμησει ηταν απο τις κοπελες που τιμησαν τα χρηματα μου 45+ λεπτα στο δωματιο με αρκετο καλο μασαζ χωρις βιασυνες,εκπληκτικη πιπα και σε προθυμη χωρις να βιαζεται στο κυριως πιατο
απο δευτερα θα γυρισει και η Ναταλι!

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
χθες επισκεψη και σε αναμονη για την παολα
βεβαια μου γυαλισε μια Μαρια,μικρη σε ηλικια και αρκετα ψηλη(μαλλον μπρος νταρντανα θα ελεγα)απο ρουμανια...ξερει κανεις τπτ για την εν λογω κορασιδα?
η Παολα παντως οπως και η Ναταλι που ειχα τιμησει ηταν απο τις κοπελες που τιμησαν τα χρηματα μου 45+ λεπτα στο δωματιο με αρκετο καλο μασαζ χωρις βιασυνες,εκπληκτικη πιπα και σε προθυμη χωρις να βιαζεται στο κυριως πιατο
απο δευτερα θα γυρισει και η Ναταλι!
Μαρία νταρτάνα! Καλό μασάζ, καλό και το ... λοιπό πακέτο, ολοκληρωμένο. Λίγο απότομη στην αρχή, αλλά με χειρισμό χαλαρώνει.
Κοίτα και λίγο πίσω στις αναφορές 31/7/2009.

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
thank's!!
θα την τιμησω!!

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μαρία νταρτάνα! Καλό μασάζ, καλό και το ... λοιπό πακέτο, ολοκληρωμένο. Λίγο απότομη στην αρχή, αλλά με χειρισμό χαλαρώνει.
Κοίτα και λίγο πίσω στις αναφορές 31/7/2009.
Επισκέφθηκα το εν λόγω κατάστημα. Αν και το μικρό είναι όμορφο και ήταν διαθέσιμο, προτίμησα ΠΑΟΛΑ και δεν έχασα.

janno

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Με χάλασε λίγο η συμπεριφορά της μανταμίτσας, η οποία παρόλο που της είπα ότι έχω έρθει κιάλλεσ φορές στο μαγαζί, επέμενε στο "μόνο" μασάζ και "μόνο" μασάζ και "μόνο" μασάζ......  :headbang: :headbang: :headbang:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.541
Πόντοι
17.470
ολη την ωρα ετσι λεει..σου σπαει τα @ρχιδι@

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Καλησπέρα. Επειδή είμαι άσχετοσ με το άθλημα στο συγκεκριμένο σπίτι, μπορείτε να μου πείτε αν παίζει δίδυμο γι φάση? Και αν ναι με τι λευτά και αν έχει extra balls
... :boobies::rockon::tits:...!
1(παρτίδα)x2=Α€ ή κατόπιν διαπραγμάτευσης (μικρά τα περιθώρια).

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
Α€ ???
τι εννοείς? :think: :think: :think: