Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 143K
  • Tagged users Καμία

LIO_1959

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2008
Like
7
Πόντοι
16
καλα ρε μην κανεις ετσι, δεν σε ειπα και καμπουρη ... γιατι αρπαζεσαι????? ολα τα αλλα μαγαζια ειναι πολυ καλυτερα απο τη ζανα και τις αλλες εκει μεσα... και κατι αλλο να σε ρωτησω , οταν λες "να δουμε και τα δικα σου μπαζα..." τι εννοεις??? μηπως ο καθενας εδω μεσα εχει δικες του πουτανες??? η τις εχουμε χωρισει αυτες ειναι δικες μου και αυτες ειναι δικες σου,,,,,   :think: :think: :think: :think:
  εσυ  φιλε  xparad δεν  εχειs ακομα δικεs σου?  εχειs μεινει  πολυ  πισω.  δεν  επιτρεπεται  ρε  συ

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Παράθεση στον Pitsirikos
Εξαίρετος ;) πλην Πάολα: στήθος αρκετά παραπάνω απ' ότι φαίνεται... :boobies:, και τα πόδια αρμονικά με τα λοιπά (γνώμη μου)!

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
Εξαίρετος ;) πλην Πάολα: στήθος αρκετά παραπάνω απ' ότι φαίνεται... :boobies:, και τα πόδια αρμονικά με τα λοιπά (γνώμη μου)!
Ευχαριστώ!
Τότε απλά το φορεμάτακι της δεν την κολακεύει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της... είναι τόσο καλή?  :think: :think: :think:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
24
Πόντοι
5.825
με βλέπω να κατηφορίζω προς εξάρχεια...

mikrosgr

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Κριτικές
1
Like
71
Πόντοι
16
Ει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της...

εχεις ακουση ποτε απο σεριφισσα να χαντακωνει καμια ? η δουλεια της αυτη ειναι να προμοταρη της κοπελες απλος η συκγεκριμενη σεριφισα , δεν ..... μην πω παραπανω και με πειτε γραφικο και προκατελειμενο , αυτη που ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω . . .

Pitsirikos1

Μέγας
Εγγρ.
2 Νοε 2008
Κριτικές
109
Like
75
Πόντοι
4.395
εχεις ακουση ποτε απο σεριφισσα να χαντακωνει καμια ? η δουλεια της αυτη ειναι να προμοταρη της κοπελες απλος η συκγεκριμενη σεριφισα , δεν ..... μην πω παραπανω και με πειτε γραφικο και προκατελειμενο , αυτη που ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω . . .
Σίγουρα, η δουλειά άλλωστε του μαγαζάτορα αυτή είναι να πουλάει το προϊόν του...

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Επίσκεψη σήμερα στο Ζανόσπιτο, το "θεραπευτήριο" δια πάσαν σωματικήν νόσον...  :2funny: :2funny: :2funny:

Βερόνικα: θα της έκανα μεγάλη χάρη αν την αποκαλούσα milf!!!! Για gilf καλή ήταν... και ας μην χαμογελάει πολύ γιατί το κενό ανάμεσα στα δόντια βγάζει μάτια...αλλά θα μου πεις της ηλικίας είναι... :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
Πάολα: Μελαχρινή κορασίς με αδύνατα πόδια σε σχέση με τα κυβικά της... μικρό σχετικά στήθος... συμπαθητική (?)  :)
Λίζα: Μια milf ή gilf περίπτωση... καλύτερα να την προσδιορίσω ως προ-gilf... ξανθιά με κοντό μαλλάκι, πρόσχαρη και χαμογελαστή...  :- :- :-
Μαρία: Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση...νταρντάνα μεν αλλά με όμορφα χαρακτηριστικά και βλέμμα...ανέλαβε τα της υποδοχής μιας και η κυρά Σοφία ήταν απασχολημένη... Παρουσιάστηκε με λευκή στολή, σαν νοσοκόμας...την κολάκευε αρκετά και άφηνε περιθώρια να καλπάσει η φαντασία μας...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Απώλειες: Η Μόνικα: milf περίπτωση εκ Ρουμανίας,η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της
και
η Ναταλί: το νταρντάνικο Ρωσσιδάκι  που θα επιστρέψει σε 2 εβδομάδες από τις διακοπές της!

Υ.Γ. Γενικά, κατ' εμέ όλα τα τεμάχια ήταν αδιάφορα πλήν της Μαρίας που κάτι πήγαινε να "πει"...

(επειδή δεν έχω σχέση με το χώρο ας με διορθώσουν οι γνώστες του αντικειμένου αν κάνω οποιοδήποτε λάθος)  :grin: :grin: :grin: :grin:
Mιας και ημουν και εγω εκει με τον μεγιστο Pitsiriko, ενημερωνω οτι ετιμησα στην παρθενικη εμφανιση στον χωρο των μασαζ την Μαρία.
Μιας και δεν εχει αντιστοιχο τομεα κριτκης ενδεικτικα να αναφερω, οτι οντως ειναι η πιο αξιοπροσεκτη πριπτωση του μαγαζιου, για σημερα τουλαχιστον.

Στα ενδοτερα, οχι κατι το αξεχαστο, χωρις να κλαψεις και τα λεφτα σου κιολας.

Παντως η ολη φαση δεν με ενθουσιασε και θα επιστρεψω στα αγαπημενα μου studio......

Η περιγραφη του Pitsirikou για τις υπολοιπες κοπελες με βρισκει 100% συμφωνο......

Επισκέπτης
Επίσκεψη σήμερα στο Ζανόσπιτο, το "θεραπευτήριο" δια πάσαν σωματικήν νόσον...  :2funny: :2funny: :2funny:

Βερόνικα: θα της έκανα μεγάλη χάρη αν την αποκαλούσα milf!!!! Για gilf καλή ήταν... και ας μην χαμογελάει πολύ γιατί το κενό ανάμεσα στα δόντια βγάζει μάτια...αλλά θα μου πεις της ηλικίας είναι... :woldman: :woldman: :woldman: :woldman:
Πάολα: Μελαχρινή κορασίς με αδύνατα πόδια σε σχέση με τα κυβικά της... μικρό σχετικά στήθος... συμπαθητική (?)  :)
Λίζα: Μια milf ή gilf περίπτωση... καλύτερα να την προσδιορίσω ως προ-gilf... ξανθιά με κοντό μαλλάκι, πρόσχαρη και χαμογελαστή...  :- :- :-
Μαρία: Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση...νταρντάνα μεν αλλά με όμορφα χαρακτηριστικά και βλέμμα...ανέλαβε τα της υποδοχής μιας και η κυρά Σοφία ήταν απασχολημένη... Παρουσιάστηκε με λευκή στολή, σαν νοσοκόμας...την κολάκευε αρκετά και άφηνε περιθώρια να καλπάσει η φαντασία μας...  :grin: :grin: :grin: :grin:

Απώλειες: Η Μόνικα: milf περίπτωση εκ Ρουμανίας,η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της
και
η Ναταλί: το νταρντάνικο Ρωσσιδάκι  που θα επιστρέψει σε 2 εβδομάδες από τις διακοπές της!

Υ.Γ. Γενικά, κατ' εμέ όλα τα τεμάχια ήταν αδιάφορα πλήν της Μαρίας που κάτι πήγαινε να "πει"...

(επειδή δεν έχω σχέση με το χώρο ας με διορθώσουν οι γνώστες του αντικειμένου αν κάνω οποιοδήποτε λάθος)  :grin: :grin: :grin: :grin:

Πολύ υποτονικά δηλαδή τα πράγματα... Δεν τίμησες καμία τελικά;  ;)

trelopapas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
ετίμησα προσωπικά την εν Χριστώ αδελφή Μαρία,
η οποία μου εδωσε την αίσθηση πλήρους χαλάρωσης.
Έφυγα αναζωογονημένος! :bounce-glasses:

trelopapas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ευχαριστώ!
Τότε απλά το φορεμάτακι της δεν την κολακεύει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της... είναι τόσο καλή?  :think: :think: :think:
τα φορέματα ευκόλως παραπλανούν τέκνον μου,
το γνωρίζω απο πρωτο χέρι :tits2:

ΨΑΡΑΚΑΣ_2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
87
Πόντοι
16
Μπαζόσπιτο ??? Όχι δεν νομίζω ....δεν είναι ...οι δύο  πολύ καλές Μαρία και Παολα δύο μέτριες και μία .....κάποιους πελάτες θα έχει και αυτή για να είναι εκεί ....

trelopapas

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
και μόνον που προσφέρει τις υπηρεσίες του
το καλυτερό vfm της χρονιάς που μας πέρασε...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παίδες η μαρία αξίζει τα φράγκας της.....καταπληκτική πιπόλα,ειναι νταρντανούλα αλλα ωραια νταρντανουλα και με καλες υπηρεσιες.....στο ροστερ βάλτε και την gilf μελίσα η οποία είναι αδύνατη με κοντο ξανθο μαλλι σε στυλ αντζελας φ104.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
Σήμερα έπαιξε Λίζα ξανθό κοντό μαλλί milf εκ Ρωσίας. Εντυπωσιακό!!! Πολύ καλό μασάζ και σε διάρκεια, :pipa1: και :knockinb: :dancing:! Εξαντλήθηκε πλήρως ο χρόνος. Μπορεί για κάποιους να απατά η πρώτη εικόνα, όμως προτείνεται :rockon: :rockon: :rockon: χωρίς ενδοιασμούς.

Παρεμπιπτόντως, επιστρέφουν Ναταλί Δευτέρα, Ζάνα Τρίτη, Ειρήνη Τετάρτη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom