εσυ φιλε xparad δεν εχειs ακομα δικεs σου? εχειs μεινει πολυ πισω. δεν επιτρεπεται ρε συκαλα ρε μην κανεις ετσι, δεν σε ειπα και καμπουρη ... γιατι αρπαζεσαι????? ολα τα αλλα μαγαζια ειναι πολυ καλυτερα απο τη ζανα και τις αλλες εκει μεσα... και κατι αλλο να σε ρωτησω , οταν λες "να δουμε και τα δικα σου μπαζα..." τι εννοεις??? μηπως ο καθενας εδω μεσα εχει δικες του πουτανες??? η τις εχουμε χωρισει αυτες ειναι δικες μου και αυτες ειναι δικες σου,,,,,
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 143K
- Tagged users Καμία
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Παράθεση στον Pitsirikos
Εξαίρετος ;) πλην Πάολα: στήθος αρκετά παραπάνω απ' ότι φαίνεται... , και τα πόδια αρμονικά με τα λοιπά (γνώμη μου)!
Εξαίρετος ;) πλην Πάολα: στήθος αρκετά παραπάνω απ' ότι φαίνεται... , και τα πόδια αρμονικά με τα λοιπά (γνώμη μου)!
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
Ευχαριστώ!Εξαίρετος ;) πλην Πάολα: στήθος αρκετά παραπάνω απ' ότι φαίνεται... , και τα πόδια αρμονικά με τα λοιπά (γνώμη μου)!
Τότε απλά το φορεμάτακι της δεν την κολακεύει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της... είναι τόσο καλή?
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Ναι ! Και υπομονετική!Ευχαριστώ!
Τότε απλά το φορεμάτακι της δεν την κολακεύει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της... είναι τόσο καλή?
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
;)Ναι ! Και υπομονετική!
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Συντροφοι, μη με ξεχάσετε στη μοιρασιά !εσυ φιλε xparad δεν εχειs ακομα δικεs σου? εχειs μεινει πολυ πισω. δεν επιτρεπεται ρε συ
ρίξε και μια ματιά στον τρίτο ....στουντιο ΑΤΤΙΚΗ... κάτι προσπαθούν να φτιάξουν ....με βλέπω να κατηφορίζω προς εξάρχεια...
Ει...πάντως η κυρά-Σοφία μου εκθείασε τις υπηρεσίες της...
εχεις ακουση ποτε απο σεριφισσα να χαντακωνει καμια ? η δουλεια της αυτη ειναι να προμοταρη της κοπελες απλος η συκγεκριμενη σεριφισα , δεν ..... μην πω παραπανω και με πειτε γραφικο και προκατελειμενο , αυτη που ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω . . .
Pitsirikos1
Μέγας
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2008
- Κριτικές
- 109
- Like
- 75
- Πόντοι
- 4.395
Σίγουρα, η δουλειά άλλωστε του μαγαζάτορα αυτή είναι να πουλάει το προϊόν του...εχεις ακουση ποτε απο σεριφισσα να χαντακωνει καμια ? η δουλεια της αυτη ειναι να προμοταρη της κοπελες απλος η συκγεκριμενη σεριφισα , δεν ..... μην πω παραπανω και με πειτε γραφικο και προκατελειμενο , αυτη που ξερουν καταλαβαινουν τι εννοω . . .
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Mιας και ημουν και εγω εκει με τον μεγιστο Pitsiriko, ενημερωνω οτι ετιμησα στην παρθενικη εμφανιση στον χωρο των μασαζ την Μαρία.Επίσκεψη σήμερα στο Ζανόσπιτο, το "θεραπευτήριο" δια πάσαν σωματικήν νόσον...
Βερόνικα: θα της έκανα μεγάλη χάρη αν την αποκαλούσα milf!!!! Για gilf καλή ήταν... και ας μην χαμογελάει πολύ γιατί το κενό ανάμεσα στα δόντια βγάζει μάτια...αλλά θα μου πεις της ηλικίας είναι...
Πάολα: Μελαχρινή κορασίς με αδύνατα πόδια σε σχέση με τα κυβικά της... μικρό σχετικά στήθος... συμπαθητική (?)
Λίζα: Μια milf ή gilf περίπτωση... καλύτερα να την προσδιορίσω ως προ-gilf... ξανθιά με κοντό μαλλάκι, πρόσχαρη και χαμογελαστή... :- :- :-
Μαρία: Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση...νταρντάνα μεν αλλά με όμορφα χαρακτηριστικά και βλέμμα...ανέλαβε τα της υποδοχής μιας και η κυρά Σοφία ήταν απασχολημένη... Παρουσιάστηκε με λευκή στολή, σαν νοσοκόμας...την κολάκευε αρκετά και άφηνε περιθώρια να καλπάσει η φαντασία μας...
Απώλειες: Η Μόνικα: milf περίπτωση εκ Ρουμανίας,η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της
και
η Ναταλί: το νταρντάνικο Ρωσσιδάκι που θα επιστρέψει σε 2 εβδομάδες από τις διακοπές της!
Υ.Γ. Γενικά, κατ' εμέ όλα τα τεμάχια ήταν αδιάφορα πλήν της Μαρίας που κάτι πήγαινε να "πει"...
(επειδή δεν έχω σχέση με το χώρο ας με διορθώσουν οι γνώστες του αντικειμένου αν κάνω οποιοδήποτε λάθος)
Μιας και δεν εχει αντιστοιχο τομεα κριτκης ενδεικτικα να αναφερω, οτι οντως ειναι η πιο αξιοπροσεκτη πριπτωση του μαγαζιου, για σημερα τουλαχιστον.
Στα ενδοτερα, οχι κατι το αξεχαστο, χωρις να κλαψεις και τα λεφτα σου κιολας.
Παντως η ολη φαση δεν με ενθουσιασε και θα επιστρεψω στα αγαπημενα μου studio......
Η περιγραφη του Pitsirikou για τις υπολοιπες κοπελες με βρισκει 100% συμφωνο......
κατι θα γινει και με σενα. θα φροντισουμε. ενα ψυχικο ειναιΣυντροφοι, μη με ξεχάσετε στη μοιρασιά !
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Νάσαι καλά ;)!κατι θα γινει και με σενα. θα φροντισουμε. ενα ψυχικο ειναι
Επισκέπτης
Επίσκεψη σήμερα στο Ζανόσπιτο, το "θεραπευτήριο" δια πάσαν σωματικήν νόσον...
Βερόνικα: θα της έκανα μεγάλη χάρη αν την αποκαλούσα milf!!!! Για gilf καλή ήταν... και ας μην χαμογελάει πολύ γιατί το κενό ανάμεσα στα δόντια βγάζει μάτια...αλλά θα μου πεις της ηλικίας είναι...
Πάολα: Μελαχρινή κορασίς με αδύνατα πόδια σε σχέση με τα κυβικά της... μικρό σχετικά στήθος... συμπαθητική (?)
Λίζα: Μια milf ή gilf περίπτωση... καλύτερα να την προσδιορίσω ως προ-gilf... ξανθιά με κοντό μαλλάκι, πρόσχαρη και χαμογελαστή... :- :- :-
Μαρία: Η πιο αξιοσημείωτη περίπτωση...νταρντάνα μεν αλλά με όμορφα χαρακτηριστικά και βλέμμα...ανέλαβε τα της υποδοχής μιας και η κυρά Σοφία ήταν απασχολημένη... Παρουσιάστηκε με λευκή στολή, σαν νοσοκόμας...την κολάκευε αρκετά και άφηνε περιθώρια να καλπάσει η φαντασία μας...
Απώλειες: Η Μόνικα: milf περίπτωση εκ Ρουμανίας,η οποία επέστρεψε στην πατρίδα της
και
η Ναταλί: το νταρντάνικο Ρωσσιδάκι που θα επιστρέψει σε 2 εβδομάδες από τις διακοπές της!
Υ.Γ. Γενικά, κατ' εμέ όλα τα τεμάχια ήταν αδιάφορα πλήν της Μαρίας που κάτι πήγαινε να "πει"...
(επειδή δεν έχω σχέση με το χώρο ας με διορθώσουν οι γνώστες του αντικειμένου αν κάνω οποιοδήποτε λάθος)
Πολύ υποτονικά δηλαδή τα πράγματα... Δεν τίμησες καμία τελικά; ;)
trelopapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ετίμησα προσωπικά την εν Χριστώ αδελφή Μαρία,
η οποία μου εδωσε την αίσθηση πλήρους χαλάρωσης.
Έφυγα αναζωογονημένος!
η οποία μου εδωσε την αίσθηση πλήρους χαλάρωσης.
Έφυγα αναζωογονημένος!
trelopapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
τα φορέματα ευκόλως παραπλανούν τέκνον μου,Ευχαριστώ!
το γνωρίζω απο πρωτο χέρι
trelopapas
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
και μόνον που προσφέρει τις υπηρεσίες του
το καλυτερό vfm της χρονιάς που μας πέρασε...
το καλυτερό vfm της χρονιάς που μας πέρασε...
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
παίδες η μαρία αξίζει τα φράγκας της.....καταπληκτική πιπόλα,ειναι νταρντανούλα αλλα ωραια νταρντανουλα και με καλες υπηρεσιες.....στο ροστερ βάλτε και την gilf μελίσα η οποία είναι αδύνατη με κοντο ξανθο μαλλι σε στυλ αντζελας φ104.
ΒΑΛΕΝΤΙΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Ιουλ 2009
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
Σήμερα έπαιξε Λίζα ξανθό κοντό μαλλί milf εκ Ρωσίας. Εντυπωσιακό!!! Πολύ καλό μασάζ και σε διάρκεια, και ! Εξαντλήθηκε πλήρως ο χρόνος. Μπορεί για κάποιους να απατά η πρώτη εικόνα, όμως προτείνεται χωρίς ενδοιασμούς.
Παρεμπιπτόντως, επιστρέφουν Ναταλί Δευτέρα, Ζάνα Τρίτη, Ειρήνη Τετάρτη.
Παρεμπιπτόντως, επιστρέφουν Ναταλί Δευτέρα, Ζάνα Τρίτη, Ειρήνη Τετάρτη.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 30
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 973
- Εμφανίσεις
- 57K
Stories
Νέο!VIVIAN VIP: CALL ME