Πολύ ευχαρίστως, παλιέ μου, αλλά οι κρίσεις μπορεί να είναι είτε για κάποιες γνωστές είτε υποκειμενικές.
1η φορά η Ναταλί! Η εντυπωσική κατ' αρχή Ρωσσίδα με τα γαλάζια γατίσια μάτια. Ωραίο μαζάζ, σε προετοιμάζει για τη συνέχεια, κατά την οποία φραπεδιάζει με καλαμάκι άνευ, αρκετά βαθειά και η συνέχεια είναι ό,τι επιθυμείς (δεν προσπάθησα κουλούρι). Γυμνή κατά την άποψή μου χάνει από την αρχική γενική εικόνα. Όμως τελικά παίρνει καλό βαθμό.
2η και 3η φορά η Μαρία! Ψηλή καστανή Ρουμάνα, μικρή στην ηλικία, καμιά φορά ανοίγει και την πόρτα (είσοδο). Πολύ όμορφα, σαρκώδη εκφραστικά χείλη τα οποία χειρίζεται δεόντως (και αυτή άνευ). Για μένα αρκετά σεξουαλική και τσαχπίνα, κάνει καλό μάλλον δυνατό μασάζ την πρώτη φορά, κατά την οποία και είναι επιφυλακτική εάν είσαι άγνωστος, όμως τελικά λειτουργεί ολοκληρωτικά, λίγο, όμως, νευρικά θα έλεγα. Τη δεύτερη φορά πηγαίνει αμέσως στο ψητό αν δεν της ζητήσεις μασάζ.
4η φορά η Πάολα που προσωπικά με τράβηξε αμέσως. Μελαχρινή προς μαυριδερή, στρουμπουλή, μάλλον ψιλή (ειδικά όταν φορά τα τακούνια 10 εκ.). Λέγεται ότι είναι νέα στην Ελλάδα. Γλύφει όμορφα τα πάντα και το καλαμάκι βαθειά. Τα υπόλοιπα κανονικά χωρίς βιασύνες. Μασαζ μάλλον μέτριο, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν ο στόχος μου.