Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
αμα περασεις απ τη ζανα, πες της να αλλαξει συστημα..

εχουν περασει ισα με 500 μελη που στο πρωτο ποστ λενε ''μαγκες γεια σος, σας παρακολουθω πολυ καιρο αλλα τωρα αποφασισα να γραψω κι εγω. λοιπον ξεκιναω ενημερωσεις: ΣΤΟ ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ Η ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΔΕ ΚΟΛΠΑ..'' κλπ κλπ

και μετα απο 1-2 ποστ εξαφανιζονται..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Η Ζανα δεν ξερει απο computer...ετσι μου εχει πει  0:) :crazy:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Λάκα, πάτερ μου, λάκα!

G.G.XXX

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
2
Like
1.198
Πόντοι
216
Ξερει δεν ξερει εγω παντως την αγαπω τρελα  :tits2: :smitten: :smitten:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: Πήρες "μεζέ" στο Ζανόσπιτο?!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα που γίνατε "κολλητοί" με τη Ζάνα,
για μάθε που πήγε η Αντζελίνα και πες μας :grin: :grin: :grin:

ΠΕΤΑΛΟΥΔΑΣ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
616

εχουν περασει ισα με 500 μελη που στο πρωτο ποστ λενε ''μαγκες γεια σος, σας παρακολουθω πολυ καιρο αλλα τωρα αποφασισα να γραψω κι εγω. λοιπον ξεκιναω ενημερωσεις: ΣΤΟ ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ Η ΤΑΔΕ ΚΑΙ Η ΤΑΔΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΕΣ, ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΤΑΔΕ ΚΟΛΠΑ..'' κλπ κλπ

και μετα απο 1-2 ποστ εξαφανιζονται..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny:

andy51

Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2007
Like
322
Πόντοι
36
Ο παπάς είναι "γάτα" σ' αυτά....Και συνήθως έχει δίκιο.Τους promoters τους "μυρίζεται" απο χιλιόμετρα....

Πάντως,όλοι έχουμε κατηγορηθεί κατά καιρούς για προμοτάρισμα είτε σπιτιών,είτε συγκεκριμένων κοριτσιών.Δεν τολμάς να γράψεις κάτι καλό και στην πέφτουν αμέσως.Και ο παπάς νομίζω έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια συμπεριφορά,ειδικά την εποχή που ήταν κολλητός με την κυρία Καίτη....

Σε κάθε περίπτωση,μεγάλα παιδιά είμαστε,κάνουμε τις επιλογές μας.... :rockon:

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
βρε πώς τον έπιασες τον προμότορα βρε παιδι?εσυ εισαι η γκεστάπω η ίδια.Χανεσαι εδω στο φορουμ.. :P :P

Εντάξει παλικάρια, καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σας λόγω της νέας εισόδου ή και παλαιότερων εμπειριών σας. Στην πορεία μπορεί να αλλάξετε γνώμη. Πάντως δεν προμοτάρω κανένα. Τυχαία και μετά από πάρα πολύ καιρό πήγα στη Ζάνα, απανωτά τέσσερεις φορές και θέλησα να αναφερθώ στη νέα παρουσία (έτσι μου είπαν ότι είναι νέα). Η δε Ζάνα δεν φαντάζομαι να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο στα Ελληνικά...!Σε κάθε περίπτωση δέχομαι την κριτική σας.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
βρε πώς τον έπιασες τον προμότορα βρε παιδι?εσυ εισαι η γκεστάπω η ίδια.Χανεσαι εδω στο φορουμ.. :P :P
χαραμιζεται

βρε χαζε , δε φταιει η Ζανα αλλα τα λιγουρια που πανε εκει

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Εντάξει παλικάρια, καταλαβαίνω τις επιφυλάξεις σας λόγω της νέας εισόδου ή και παλαιότερων εμπειριών σας. Στην πορεία μπορεί να αλλάξετε γνώμη. Πάντως δεν προμοτάρω κανένα. Τυχαία και μετά από πάρα πολύ καιρό πήγα στη Ζάνα, απανωτά τέσσερεις φορές και θέλησα να αναφερθώ στη νέα παρουσία (έτσι μου είπαν ότι είναι νέα). Η δε Ζάνα δεν φαντάζομαι να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο στα Ελληνικά...!Σε κάθε περίπτωση δέχομαι την κριτική σας.
περιμενουμε τεσσερις ανασφορες λοιπον, νεε μου

aptoitos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
0
H Mαρια ειναι πολύ καλή, αλλα η Βικτορια ειναι αλλο πράγμα! Ισως η καλυτερη που κυκλοφορει σε σχετικα καταστηματα. Δυστυχως τις τελευταιες μερες απουσιαζει και η Σονα δεν μου ειπε ποτε επιστρεφει. Μια μελαχρινη Σονια εχει καβλιαρικο υφος, αλλα δεν την εχω δοκιμασει. Εν εχει κανεις εικονα παρακαλω ας μας πει.

Εγγρ.
23 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
16
περιμενουμε τεσσερις ανασφορες λοιπον, νεε μου

Πολύ ευχαρίστως, παλιέ μου, αλλά οι κρίσεις μπορεί να είναι είτε για κάποιες γνωστές είτε υποκειμενικές.
1η φορά η Ναταλί! Η εντυπωσική κατ' αρχή Ρωσσίδα με τα γαλάζια γατίσια μάτια. Ωραίο μαζάζ, σε προετοιμάζει για τη συνέχεια, κατά την οποία φραπεδιάζει με καλαμάκι άνευ, αρκετά βαθειά και η συνέχεια είναι ό,τι επιθυμείς (δεν προσπάθησα κουλούρι). Γυμνή κατά την άποψή μου χάνει από την αρχική γενική εικόνα. Όμως τελικά παίρνει καλό βαθμό.
2η και 3η φορά η Μαρία! Ψηλή καστανή Ρουμάνα, μικρή στην ηλικία, καμιά φορά ανοίγει και την πόρτα (είσοδο). Πολύ όμορφα, σαρκώδη εκφραστικά χείλη τα οποία χειρίζεται δεόντως (και αυτή άνευ). Για μένα αρκετά σεξουαλική και τσαχπίνα, κάνει καλό μάλλον δυνατό μασάζ την πρώτη φορά, κατά την οποία και είναι επιφυλακτική εάν είσαι άγνωστος, όμως τελικά λειτουργεί ολοκληρωτικά, λίγο, όμως, νευρικά θα έλεγα. Τη δεύτερη φορά πηγαίνει αμέσως στο ψητό αν δεν της ζητήσεις μασάζ.
4η φορά η Πάολα που προσωπικά με τράβηξε αμέσως. Μελαχρινή προς μαυριδερή, στρουμπουλή, μάλλον ψιλή (ειδικά όταν φορά τα τακούνια 10 εκ.). Λέγεται ότι είναι νέα στην Ελλάδα. Γλύφει όμορφα τα πάντα και το καλαμάκι βαθειά. Τα υπόλοιπα κανονικά χωρίς βιασύνες. Μασαζ μάλλον μέτριο, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν ο στόχος μου.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
Πολύ ευχαρίστως, παλιέ μου, αλλά οι κρίσεις μπορεί να είναι είτε για κάποιες γνωστές είτε υποκειμενικές.
1η φορά η Ναταλί! Η εντυπωσική κατ' αρχή Ρωσσίδα με τα γαλάζια γατίσια μάτια. Ωραίο μαζάζ, σε προετοιμάζει για τη συνέχεια, κατά την οποία φραπεδιάζει με καλαμάκι άνευ, αρκετά βαθειά και η συνέχεια είναι ό,τι επιθυμείς (δεν προσπάθησα κουλούρι). Γυμνή κατά την άποψή μου χάνει από την αρχική γενική εικόνα. Όμως τελικά παίρνει καλό βαθμό.
2η και 3η φορά η Μαρία! Ψηλή καστανή Ρουμάνα, μικρή στην ηλικία, καμιά φορά ανοίγει και την πόρτα (είσοδο). Πολύ όμορφα, σαρκώδη εκφραστικά χείλη τα οποία χειρίζεται δεόντως (και αυτή άνευ). Για μένα αρκετά σεξουαλική και τσαχπίνα, κάνει καλό μάλλον δυνατό μασάζ την πρώτη φορά, κατά την οποία και είναι επιφυλακτική εάν είσαι άγνωστος, όμως τελικά λειτουργεί ολοκληρωτικά, λίγο, όμως, νευρικά θα έλεγα. Τη δεύτερη φορά πηγαίνει αμέσως στο ψητό αν δεν της ζητήσεις μασάζ.
4η φορά η Πάολα που προσωπικά με τράβηξε αμέσως. Μελαχρινή προς μαυριδερή, στρουμπουλή, μάλλον ψιλή (ειδικά όταν φορά τα τακούνια 10 εκ.). Λέγεται ότι είναι νέα στην Ελλάδα. Γλύφει όμορφα τα πάντα και το καλαμάκι βαθειά. Τα υπόλοιπα κανονικά χωρίς βιασύνες. Μασαζ μάλλον μέτριο, αλλά αυτή τη φορά δεν ήταν ο στόχος μου.
δεν εννοουσα τετοιος νεος , αλλα νεαρος σε ηλικια.
ευγε!

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Μετά από χθεσινή επίσκεψη (πέρασα με Μαρία, χωρίς κάτι το ιδιαίτερο. Τελικά είναι άλογο ή αλόγα) ενημερώνω ότι παίρνει άδεια καλοκαιρινή η Μαρία για 15 μέρες και η Ζάνα για 1 μήνα. Εν αναμονή του νέου ρόστερ του μαγαζιού.

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240

αμα βαλεις λιγο το μυαλο σου να σκεφτει τοτε θα καταλαβεις ποσο κουτο ειναι αυτο που λες!!! αν ενα μαγαζι ηθελε να κανει προμοταρισμα ποτε δεν θα εστελνε μονο ενα , δυο ποστ και μετα εξαφανιζολ, θα εστελνε πολλα ποστ θα ηθελε την εμπιστοσυνη των μελων θα ηθελε πολυχρονη συμμετοχη εδω μεσα. ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΠΟΙΟΙ ΠΡΟΜΟΤΑΡΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΨΑΞΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
Εχω να δηλωσω οτι ειμαι ενας απο τους βασικους προμοτερς του Ζανοσπιτου  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Εχω να δηλωσω οτι ειμαι ενας απο τους βασικους προμοτερς του Ζανοσπιτου  :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:
θα σου κανω καποιες ερωτησεις, για ποιο λογο αναφερετε στο τιτλο του συγκεκριμενου θεματος η λεξη ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ και γιατι να μην αναφερετε μονο ΣΟΛΩΜΟΥ 54 6ος ΟΡΟΦΟΣ? Απαντησε μου.... γινεται προμοταρισμα στη ζανα??  θα μπορουσε να γραφεται μεσα για την  ζανα και οχι στον τιτλο.. αυτο που βλεπω προωθειτε και προμοταρετε καποιον χωρις να το καταλαβετε ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

Altec73

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
68.904
Πόντοι
12.056
θα σου κανω καποιες ερωτησεις, για ποιο λογο αναφερετε στο τιτλο του συγκεκριμενου θεματος η λεξη ΖΑΝΟΣΠΙΤΟ και γιατι να μην αναφερετε μονο ΣΟΛΩΜΟΥ 54 6ος ΟΡΟΦΟΣ? Απαντησε μου.... γινεται προμοταρισμα στη ζανα??  θα μπορουσε να γραφεται μεσα για την  ζανα και οχι στον τιτλο.. αυτο που βλεπω προωθειτε και προμοταρετε καποιον χωρις να το καταλαβετε ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

Mεγαλε...εχεις δικιο.. :uglystupid:
Το ιδιο γινεται και για το Καιτοσπιτο και το Μελινοσπιτο :idiot:

Μην χρειαζεσαι διακοπες??? :zfuck:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom