Νέα

ΚΛΕΙΣΤΟ Σολωμού 54, 6ος όροφος

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimis_kavlas
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 142K
  • Tagged users Καμία

tourist

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ποια μαρια λες ρε φιλαρακι?
κανε μια περιγραφη...

την ψηλη την νταρντνανα λεω iblis με τα τσιμπουκοχειλα.δεν την εχω παρει ακομα αλλα αν δινει λοκο θα δοκιμασω.ξερει κανεις συναγωνιστες?

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
Επίσκεψη στο κατάστημα μετά από μια μικρή απουσία .Ανακαίνιση στο χορό κύριος στα δωμάτια .Άψογη συμπεριφορά και εξυπηρέτηση από την υποδοχή μέχρι και εμφιαλωμένο νερό .Πολύ ωραία κορίτσια ,αλλα ,ιδιαιτερα εντυπωσιασμένος από την Βικτωρία , η οποια όπως αναφέρει κάποιος φίλος συναγωνιστής πρέπει να είναι η μεταγραφή του καλοκαιριού .Κάπως στιλ Σίσε όπως του παναθηναϊκού με διαφορα ότι η κοπέλα είναι λευκη .Πέρασα μαζί τις ,άψογα .Την συνιστώ ανεπιφύλαχτα.....

ruskiy standart

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
6
εγω παντως 2 φορες πηγα εκει και βγαινει μια 8εια ...με ρωταει αν εχω ξαναπαει και μου λεει κανουμε μονο μασαζ...και μαλιστα με υφος πολυ ασχημο...μηπως με περνανε για  :police:???

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
εγω παντως 2 φορες πηγα εκει και βγαινει μια 8εια ...με ρωταει αν εχω ξαναπαει και μου λεει κανουμε μονο μασαζ...και μαλιστα με υφος πολυ ασχημο...μηπως με περνανε για  :police:???
Μήπως εννοείς την κυρια Σοφια  :2funny:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Λοιπόν από σημερινή επίσκεψη και αφού είδα το roaster του μαγαζιού (η Μαρία δεν μου άρεσε - sorry :jerking:), διάλεξα Βικτώρια. Το άλογο δεν παίζεται από εμφάνιση και με τα τακούνια είμαστε στα ίσα (1.85). Βυζί μικρό :( και χειλάκι super (πάνω κάτω χειλάκι :dancing:). Αφού ξεκινίσαμε με ελαφρό μασαζάκι περάσαμε στο Β μέρος :pipa1: :kissass: :tits: :pipa3: . Πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από 3-4 στάσεις επήλθε η ποθητή ολοκλήρωση :dancing:.
Σε επόμενη εξερεύνηση θα διαπιστώσω αν δίνει και λόκο :kissass2:.
Αλήθεια η Αντζελίνα :boobies: δεν δουλεύει πιά? Μου είπαν ότι σταμάτησε  :headbang:, δεν ξέρουν αν θα ξαναέρθει και λοιπές παπαρολογίες :jerking:. Ξέρει κανείς :think:??

Επισκέπτης
Λοιπόν από σημερινή επίσκεψη και αφού είδα το roaster του μαγαζιού (η Μαρία δεν μου άρεσε - sorry :jerking:), διάλεξα Βικτώρια. Το άλογο δεν παίζεται από εμφάνιση και με τα τακούνια είμαστε στα ίσα (1.85). Βυζί μικρό :( και χειλάκι super (πάνω κάτω χειλάκι :dancing:). Αφού ξεκινίσαμε με ελαφρό μασαζάκι περάσαμε στο Β μέρος :pipa1: :kissass: :tits: :pipa3: . Πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από 3-4 στάσεις επήλθε η ποθητή ολοκλήρωση :dancing:.
Σε επόμενη εξερεύνηση θα διαπιστώσω αν δίνει και λόκο :kissass2:.
Αλήθεια η Αντζελίνα :boobies: δεν δουλεύει πιά? Μου είπαν ότι σταμάτησε  :headbang:, δεν ξέρουν αν θα ξαναέρθει και λοιπές παπαρολογίες :jerking:. Ξέρει κανείς :think:??

Συναγωνιστή πως είναι η Βικτώρια στο σώμα έχει πιασίματα ή είναι αδύνατη στήθος τι λέει; Προέλευση ξέρουμε; Στα πνευστά τα πάει καλά; Καραμελώνει και @@;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Συναγωνιστή πως είναι η Βικτώρια στο σώμα έχει πιασίματα ή είναι αδύνατη στήθος τι λέει; Προέλευση ξέρουμε; Στα πνευστά τα πάει καλά; Καραμελώνει και @@;
Θα πας άμα δεν είναι Ρωσίδα;! :grin: :think:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.670
Πόντοι
6.495
Είναι Μολδαβή (από ότι είπε...)  σώμα σφιχτό, όχι αδύνατο αλλά όχι και πιασίματα - κανονικό και όσο για @@ εμένα μου τα καραμέλωσε επαρκώς.
Η Αντζελίνα ξέρει κανείς τι έγινε??? (γούσταρα τις τορπίλες της)

al capone

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2005
Like
0
Πόντοι
1
Είναι Μολδαβή (από ότι είπε...)  σώμα σφιχτό, όχι αδύνατο αλλά όχι και πιασίματα - κανονικό και όσο για @@ εμένα μου τα καραμέλωσε επαρκώς.
Η Αντζελίνα ξέρει κανείς τι έγινε??? (γούσταρα τις τορπίλες της)

μου ειπαν οτι ετοιμαζει τα χαρτια τησ για να παντρευτει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom