ποια μαρια λες ρε φιλαρακι?παιδες πολυ ωραιο νιμου η μαρια αλλα ξερει κανεις αν δινει λοκο?
κανε μια περιγραφη...
ποια μαρια λες ρε φιλαρακι?παιδες πολυ ωραιο νιμου η μαρια αλλα ξερει κανεις αν δινει λοκο?
ποια μαρια λες ρε φιλαρακι?
κανε μια περιγραφη...
Μήπως εννοείς την κυρια Σοφιαεγω παντως 2 φορες πηγα εκει και βγαινει μια 8εια ...με ρωταει αν εχω ξαναπαει και μου λεει κανουμε μονο μασαζ...και μαλιστα με υφος πολυ ασχημο...μηπως με περνανε για ???
Μήπως εννοείς την κυρια Σοφια
Καλά κατάλαβα , η κυρια Σοφια ήταν :-δε ξερω πως την λενε...μια με ποδια βγηκε...με καστανοξαν8ο κοντο μαλλι..σαν την 8εια μου την ευαν8ια ητανε
Καλά κατάλαβα , η κυρια Σοφια ήταν :-
Οραιος ο φιλος .................να ναι καλα η γυναικα...ομως 2 φορες πορτα ειναι αρκετες...ποτε ξανα....ε τι φταιω εγω αν ειμαι ομορφοπαιδο και μοιζω με μπατσο
Οραιος ο φιλος .................
Λοιπόν από σημερινή επίσκεψη και αφού είδα το roaster του μαγαζιού (η Μαρία δεν μου άρεσε - sorry ), διάλεξα Βικτώρια. Το άλογο δεν παίζεται από εμφάνιση και με τα τακούνια είμαστε στα ίσα (1.85). Βυζί μικρό και χειλάκι super (πάνω κάτω χειλάκι ). Αφού ξεκινίσαμε με ελαφρό μασαζάκι περάσαμε στο Β μέρος . Πολύ καλή συμμετοχή και έπειτα από 3-4 στάσεις επήλθε η ποθητή ολοκλήρωση .
Σε επόμενη εξερεύνηση θα διαπιστώσω αν δίνει και λόκο .
Αλήθεια η Αντζελίνα δεν δουλεύει πιά? Μου είπαν ότι σταμάτησε , δεν ξέρουν αν θα ξαναέρθει και λοιπές παπαρολογίες . Ξέρει κανείς ??
Θα πας άμα δεν είναι Ρωσίδα;!Συναγωνιστή πως είναι η Βικτώρια στο σώμα έχει πιασίματα ή είναι αδύνατη στήθος τι λέει; Προέλευση ξέρουμε; Στα πνευστά τα πάει καλά; Καραμελώνει και @@;
Θα πας άμα δεν είναι Ρωσίδα;!
Για καμία Ελληνίδα ούτε λόγος δηλαδή!!!Μπα σε ρουμάνες έχω αλλεργία...
Για καμία Ελληνίδα ούτε λόγος δηλαδή!!!
Είναι Μολδαβή (από ότι είπε...) σώμα σφιχτό, όχι αδύνατο αλλά όχι και πιασίματα - κανονικό και όσο για @@ εμένα μου τα καραμέλωσε επαρκώς.Συναγωνιστή πως είναι η Βικτώρια στο σώμα έχει πιασίματα ή είναι αδύνατη στήθος τι λέει; Προέλευση ξέρουμε; Στα πνευστά τα πάει καλά; Καραμελώνει και @@;
Είναι Μολδαβή (από ότι είπε...) σώμα σφιχτό, όχι αδύνατο αλλά όχι και πιασίματα - κανονικό και όσο για @@ εμένα μου τα καραμέλωσε επαρκώς.
Η Αντζελίνα ξέρει κανείς τι έγινε??? (γούσταρα τις τορπίλες της)
ναι , με εναν κινεζο αστροναυτημου ειπαν οτι ετοιμαζει τα χαρτια τησ για να παντρευτει