Νέα

Σμικρινση πεους και ορχεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
γιατρός δεν είμαι αλλα μάλλον στις ορμόνες πρέπει να το ρίξεις για να δεις αποτέλεσμα χωρίς μαχαίρι, πιστεύω όσοι έχουν πολύ μικρό λιλί έχουν και ορμονικό πρόβλημα  

Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι, έχω δοκιμάσει και κάποιες για λίγο καιρο πέρσι, αλλά δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε αυτό τον τομέα (είχαν κάποιες άλλες ευεργετικές επιδράσεις δεν λέω!), αλλά σε αυτό τίποτα.
Απλά δεν μπορείς να περνεις και για πολύ καιρο τέτοια φάρμακα χωρίς συνταγή, είδα και κάποιες παρενέργειες που μπορούσαν να έχουν σε σχέση με την καρδιά και..... ανησύχησα!!

mars_ch

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Κριτικές
7
Like
508
Πόντοι
316
Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι, έχω δοκιμάσει και κάποιες για λίγο καιρο πέρσι, αλλά δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε αυτό τον τομέα (είχαν κάποιες άλλες ευεργετικές επιδράσεις δεν λέω!), αλλά σε αυτό τίποτα.
Απλά δεν μπορείς να περνεις και για πολύ καιρο τέτοια φάρμακα χωρίς συνταγή, είδα και κάποιες παρενέργειες που μπορούσαν να έχουν σε σχέση με την καρδιά και..... ανησύχησα!!

προφανώς εδώ δεν θα βρεις εύκολα γιατρό να σου γράψει τέτοιες "θεραπειες" και τις ανάλογες εξετάσεις που απαιτούνται. Προσανατολίσου προς βουλγαρία όπου εκεί κάνουν τα πάντα για λίγο χρήμα και δεν νομίζω να έχουν ηθικές αναστολές. Λογικά θα χρειαστεί και καιρό για να δεις αποτέλεσμα.

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Γενικά εγώ είμαι "αντιθετη" στο πολύ ξεχειλωμα, γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα γενικο ξεχαρβαλωμα στη κολομουνα, που όσο και αν μας δίνει εμάς υδονη, μετά δεν θα μπορεί να ικανοποιήσει τον αντρα!! Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!
Το γεγονος οτι θα χεζεσαι πανω σου, δεν σε απασχολει :think:

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206

ελα τυπε πες!!σου ρθε περιοδος??!!!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Το γεγονος οτι θα χεζεσαι πανω σου, δεν σε απασχολει :think:
τωρα γινεσαι υπερβολικος.με τι?με 1- 2 κορμους βελανιδιας και μερικους κωνους για να μην παταμε τις φρεσκοβαμμενες λωριδες διαβασης πεζων θα γινει αυτο? :S :S :S

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Γενικά εγώ είμαι "αντιθετη" στο πολύ ξεχειλωμα, γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα γενικο ξεχαρβαλωμα στη κολομουνα, που όσο και αν μας δίνει εμάς υδονη, μετά δεν θα μπορεί να ικανοποιήσει τον αντρα!! Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!
επεσαν οι μασκες τελικα μαθαμε τυπος τι πουτσο φουμαρεις..no problem for us.προσοχη στο κωλομουνο γιατι αμα ξεχυλωσει μονο αραπης θα γαμει

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326
Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον Λιλα
αφησε αντικαταστατη αν και ο νεος θελει πολλα χιλιόμετρα στη κωλοπορεια του.ακουσα ο λιλας ξεφυγε και χωνει κατι κουτσουρα δενδρων ισχιει?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
ελα τυπε πες!!σου ρθε περιοδος??!!!

Μμμ.... όχι ακριβώς!
Αυτό που παρατήρησα ήταν μια αλλαγή της υφής του δέρματος (έγινε πολύ πιο μαλακο) αλλά και μεγάλη αλλαγή στις ράγες μου, ήταν συνέχεια καβλωμενες και πεταγωταν συνέχεια σε σημείο που να ξεχωρίζουν και από τις μπλούζες!
Αλλά όσο αφορά το πουτσακι.... καμία διαφοροποίηση!!

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
αφησε αντικαταστατη αν και ο νεος θελει πολλα χιλιόμετρα στη κωλοπορεια του.ακουσα ο λιλας ξεφυγε και χωνει κατι κουτσουρα δενδρων ισχιει?
Υπαρχουν φωτος τυπε
Θα πρεπει να τις μελετησει ο νεος :woldman:

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
επεσαν οι μασκες τελικα μαθαμε τυπος τι πουτσο φουμαρεις..no problem for us.προσοχη στο κωλομουνο γιατι αμα ξεχυλωσει μονο αραπης θα γαμει

Άσε-ασε gravelοs, μην λες για αραπη! Μη λες για αραπη! :pipa3: :pipa3: :pipa3:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
τυπε μην το κανεις θεμα,δεν ηταν απο παρανομη υλοτομηση,τα δεντρα θα τα εκοβαν ετσι κι αλλιως λογω ηλικιας,ηταν καθολα νομιμος :S :S :S

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Τον Picker τον ξερεις?
Λεει οτι γουσταρει δαχτυλα στην σουφρα του
αλλα δεν παραδεχεται οτι ειναι στρακι
Τι λες ως ειδημων

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Τον Picker τον ξερεις?
Λεει οτι γουσταρει δαχτυλα στην σουφρα του
αλλα δεν παραδεχεται οτι ειναι στρακι
Τι λες ως ειδημων
μυστη το χοντραινεις.το μονο κοινο ως τωρα ειναι οτι εχουν μοστραρει και οι 2 τις κωλοτρυπιδες τους :S :S :S

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι