Πουστρα35
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
Όχι βέβαια, δεν είναι αυτό ένα άθλημα που θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα!πιστευεις μπορεις να τον ανταγωνιστεις
Όχι βέβαια, δεν είναι αυτό ένα άθλημα που θα με ενδιέφερε ιδιαίτερα!πιστευεις μπορεις να τον ανταγωνιστεις
γιατρός δεν είμαι αλλα μάλλον στις ορμόνες πρέπει να το ρίξεις για να δεις αποτέλεσμα χωρίς μαχαίρι, πιστεύω όσοι έχουν πολύ μικρό λιλί έχουν και ορμονικό πρόβλημα
Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι, έχω δοκιμάσει και κάποιες για λίγο καιρο πέρσι, αλλά δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε αυτό τον τομέα (είχαν κάποιες άλλες ευεργετικές επιδράσεις δεν λέω!), αλλά σε αυτό τίποτα.
Απλά δεν μπορείς να περνεις και για πολύ καιρο τέτοια φάρμακα χωρίς συνταγή, είδα και κάποιες παρενέργειες που μπορούσαν να έχουν σε σχέση με την καρδιά και..... ανησύχησα!!
Το γεγονος οτι θα χεζεσαι πανω σου, δεν σε απασχολειΓενικά εγώ είμαι "αντιθετη" στο πολύ ξεχειλωμα, γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα γενικο ξεχαρβαλωμα στη κολομουνα, που όσο και αν μας δίνει εμάς υδονη, μετά δεν θα μπορεί να ικανοποιήσει τον αντρα!! Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!
Το γεγονος οτι θα χεζεσαι πανω σου, δεν σε απασχολει
Και εγώ εκεί προσανατολίζομαι, έχω δοκιμάσει και κάποιες για λίγο καιρο πέρσι, αλλά δεν είχαν το αναμενόμενο αποτέλεσμα σε αυτό τον τομέα (είχαν κάποιες άλλες ευεργετικές επιδράσεις δεν λέω!), αλλά σε αυτό τίποτα.
Απλά δεν μπορείς να περνεις και για πολύ καιρο τέτοια φάρμακα χωρίς συνταγή, είδα και κάποιες παρενέργειες που μπορούσαν να έχουν σε σχέση με την καρδιά και..... ανησύχησα!!
τωρα γινεσαι υπερβολικος.με τι?με 1- 2 κορμους βελανιδιας και μερικους κωνους για να μην παταμε τις φρεσκοβαμμενες λωριδες διαβασης πεζων θα γινει αυτο? :S :S :SΤο γεγονος οτι θα χεζεσαι πανω σου, δεν σε απασχολει
επεσαν οι μασκες τελικα μαθαμε τυπος τι πουτσο φουμαρεις..no problem for us.προσοχη στο κωλομουνο γιατι αμα ξεχυλωσει μονο αραπης θα γαμειΓενικά εγώ είμαι "αντιθετη" στο πολύ ξεχειλωμα, γιατί μπορεί να προκαλέσει ένα γενικο ξεχαρβαλωμα στη κολομουνα, που όσο και αν μας δίνει εμάς υδονη, μετά δεν θα μπορεί να ικανοποιήσει τον αντρα!! Και όπως όλοι καταλαβαίνουμε......ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ!!
αφου δεν το χειρίζεσαι τι το θες?Άιντε πάλι με την αφαίρεση!!!
Καλε για σμίκρυνση μιλαμε είπαμε, τι? Ανώμαλος είμαι για να το κόψω??
αφησε αντικαταστατη αν και ο νεος θελει πολλα χιλιόμετρα στη κωλοπορεια του.ακουσα ο λιλας ξεφυγε και χωνει κατι κουτσουρα δενδρων ισχιει?Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον Λιλα
ελα τυπε πες!!σου ρθε περιοδος??!!!
Υπαρχουν φωτος τυπεαφησε αντικαταστατη αν και ο νεος θελει πολλα χιλιόμετρα στη κωλοπορεια του.ακουσα ο λιλας ξεφυγε και χωνει κατι κουτσουρα δενδρων ισχιει?
επεσαν οι μασκες τελικα μαθαμε τυπος τι πουτσο φουμαρεις..no problem for us.προσοχη στο κωλομουνο γιατι αμα ξεχυλωσει μονο αραπης θα γαμει
τυπε μην το κανεις θεμα,δεν ηταν απο παρανομη υλοτομηση,τα δεντρα θα τα εκοβαν ετσι κι αλλιως λογω ηλικιας,ηταν καθολα νομιμος :S :S :Sαφησε αντικαταστατη αν και ο νεος θελει πολλα χιλιόμετρα στη κωλοπορεια του.ακουσα ο λιλας ξεφυγε και χωνει κατι κουτσουρα δενδρων ισχιει?
Σαν να λες ότι η γυναίκα δεν χρειάζεται την κλειτορίδα!!!αφου δεν το χειρίζεσαι τι το θες?
μυστη το χοντραινεις.το μονο κοινο ως τωρα ειναι οτι εχουν μοστραρει και οι 2 τις κωλοτρυπιδες τους :S :S :SΤον Picker τον ξερεις?
Λεει οτι γουσταρει δαχτυλα στην σουφρα του
αλλα δεν παραδεχεται οτι ειναι στρακι
Τι λες ως ειδημων
μυστη το χοντραινεις.το μονο κοινο ως τωρα ειναι οτι εχουν μοστραρει και οι 2 τις κωλοτρυπιδες τους :S :S :S
Τον Picker τον ξερεις?
Λεει οτι γουσταρει δαχτυλα στην σουφρα του
αλλα δεν παραδεχεται οτι ειναι στρακι
Τι λες ως ειδημων
Δεν το διευκρινησε αλλα δηλωσε πωςΕξαρτάτε, για ποσα δάχτυλα μιλαμε?