noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον ΛιλαΝασο, στη σελ. 4 του θρεντ έχω ανεβάσει φωτό μου!
Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον ΛιλαΝασο, στη σελ. 4 του θρεντ έχω ανεβάσει φωτό μου!
η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται απο την πρωτη ματια :S :SΕμενα μου πηρε μερες να καταλαβω οτι ειναι στρακι :S
πολλα ψωμια η κουτσουρα; :S :S :SΘες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον Λιλα
Εμενα μου πηρε μερες να καταλαβω οτι ειναι στρακι :S
Μην του βαζεις ιδεες, ειναι χειμώνας και τα κούτσουρα χρειαζονται :S :S :Sπολλα ψωμια η κουτσουρα; :S :S :S
Καρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :STυπε ειναι γιατι το κρυβει αριστοτεχνικά. :S :S :S
πριν να τα πεταξει στο τζακι τα περναει μια γυρα απο κωλοτρυπιδα..μετα παραπονιομαστε για την αιθαλομιχλη.. :S :S :SΜην του βαζεις ιδεες, ειναι χειμώνας και τα κούτσουρα χρειαζονται :S :S :S
μεχρι τοτε κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα..:S :S :SΚαρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :S
Αααα να γεια σου!! Στα λόγια μου έρχεσαιαλλοιμονο τυπε,ποιος θα τολμουσε να σε κατηγορησει για κατι τετοιο
Το τι εισαι εχουμε εξακριβωσει...τι θα κανουμε με σενα παλευουμε να βρουμε....
πως βλεπεις ολον αυτον τον γονιμο διαλογο που εχει αναπτυχθει γυρω απο το αν τελικα θα την ξεριζωσεις η θα την ψαλιδισεις και με τι τροπο θα γινει αυτο?Αααα να γεια σου!! Στα λόγια μου έρχεσαι
Καρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :S
Στην σουφρα του Λιλα ΤΙΠΟΤΑ δεν χτυπουσε πατοΑυτό θα πρέπει να το διάψευσω κατηγορηματικά!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΤΟ!!!
τωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :SΣτην σουφρα του Λιλα ΤΙΠΟΤΑ δεν χτυπουσε πατο
απλά χανοταν :S
πως βλεπεις ολον αυτον τον γονιμο διαλογο που εχει αναπτυχθει γυρω απο το αν τελικα θα την ξεριζωσεις η θα την ψαλιδισεις και με τι τροπο θα γινει αυτο?
Φαινεται να εχει ταλέντο και ορεξητωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :S
τωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :S
πιστευεις μπορεις να τον ανταγωνιστειςΒλέπω πάντως ότι η συγκεκριμένη έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στην κοινότητα του σαιτ εεεε??
Φαινεται να εχει ταλέντο και ορεξη
Ας ξεκινησει τους κωνους και μολις περασει στα κουτσουρα
δεν θα σταματαει τιποτα την σούφρα του