noctilucent1
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2015
- Κριτικές
- 8
- Like
- 307
- Πόντοι
- 346
Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον ΛιλαΝασο, στη σελ. 4 του θρεντ έχω ανεβάσει φωτό μου!
Θες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον ΛιλαΝασο, στη σελ. 4 του θρεντ έχω ανεβάσει φωτό μου!
η αληθεια ειναι οτι δεν φαινεται απο την πρωτη ματια :S :SΕμενα μου πηρε μερες να καταλαβω οτι ειναι στρακι :S
πολλα ψωμια η κουτσουρα; :S :S :SΘες πολλα ψωμια ακομα για να φτασεις τον Λιλα
Εμενα μου πηρε μερες να καταλαβω οτι ειναι στρακι :S
Μην του βαζεις ιδεες, ειναι χειμώνας και τα κούτσουρα χρειαζονται :S :S :Sπολλα ψωμια η κουτσουρα; :S :S :S
Καρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :STυπε ειναι γιατι το κρυβει αριστοτεχνικά. :S :S :S
πριν να τα πεταξει στο τζακι τα περναει μια γυρα απο κωλοτρυπιδα..μετα παραπονιομαστε για την αιθαλομιχλη.. :S :S :SΜην του βαζεις ιδεες, ειναι χειμώνας και τα κούτσουρα χρειαζονται :S :S :S
μεχρι τοτε κανεις δεν ειχε καταλαβει τιποτα..:S :S :SΚαρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :S
Αααα να γεια σου!! Στα λόγια μου έρχεσαιαλλοιμονο τυπε,ποιος θα τολμουσε να σε κατηγορησει για κατι τετοιο![]()
Το τι εισαι εχουμε εξακριβωσει...τι θα κανουμε με σενα παλευουμε να βρουμε....
πως βλεπεις ολον αυτον τον γονιμο διαλογο που εχει αναπτυχθει γυρω απο το αν τελικα θα την ξεριζωσεις η θα την ψαλιδισεις και με τι τροπο θα γινει αυτο?Αααα να γεια σου!! Στα λόγια μου έρχεσαι![]()
![]()
![]()
Καρφωθηκε ομως απο την φωτο με το μπουκαλι στον πατο :S :S :S
Στην σουφρα του Λιλα ΤΙΠΟΤΑ δεν χτυπουσε πατοΑυτό θα πρέπει να το διάψευσω κατηγορηματικά!!
ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΑΤΟ!!!
τωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :SΣτην σουφρα του Λιλα ΤΙΠΟΤΑ δεν χτυπουσε πατο
απλά χανοταν :S
πως βλεπεις ολον αυτον τον γονιμο διαλογο που εχει αναπτυχθει γυρω απο το αν τελικα θα την ξεριζωσεις η θα την ψαλιδισεις και με τι τροπο θα γινει αυτο?
Φαινεται να εχει ταλέντο και ορεξητωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :S
τωρα γινεσαι αδικος.περιμενεις ο νεος να φτασει τον Λιλα σε επιδοσεις τοσο γρηγορα :S
πιστευεις μπορεις να τον ανταγωνιστειςΒλέπω πάντως ότι η συγκεκριμένη έχει αφήσει ανεξίτηλη τη σφραγίδα της στην κοινότητα του σαιτ εεεε??![]()
![]()
Φαινεται να εχει ταλέντο και ορεξη
Ας ξεκινησει τους κωνους και μολις περασει στα κουτσουρα
δεν θα σταματαει τιποτα την σούφρα του![]()
![]()
![]()