iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
κανατε πλακωτο με την τυπισσα? :S :S :S
Τυπε μαλλον κανενα σεμεδακι θα πλέξανε μαζι. :S :S :S
κανατε πλακωτο με την τυπισσα? :S :S :S
Έεε....διαφορα!κανατε πλακωτο με την τυπισσα? :S :S :S
Για σεμεδακι δεν ξέρω.... αλλά τα μπούτια μας τα μπλεξαμε.... πολύ!!!Τυπε μαλλον κανενα σεμεδακι θα πλέξανε μαζι. :S :S :S
Τυπε μαλλον κανενα σεμεδακι θα πλέξανε μαζι. :S :S :S
τυπε πως κρινεις ολη αυτη την πενια προτασεων? :S :S :SΤελικά για το..... προκειμενο δεν ελαβα και καμία χρήσιμη απάντηση, έκτος ίσως από την άποψη με τις ορμόνες! Έχει κανεις κάτι αλλά να προτείνει? (αν έχει και ίδια άποψη ακόμη καλυτερα)
τυπε πως κρινεις ολη αυτη την πενια προτασεων? :S :S :S
τυπε που θα καταληξεις τελικα? :S :S :S :SΈλλειψη φαντασίας δεν μπορώ να πρόσαψω, από αυτή είδα μπόλικη.... αυτό που ίσως μας τα χαλάει είναι ότι οι περισσότεροι βλέπουν το θέμα από μια καθαρά "αρσενικη" σκοπιά και αυτό περιορίζει πολύ την παραγωγική τους σκέψη!
στα αζητητατυπε που θα καταληξεις τελικα? :S :S :S :S
τυπε δεν νομιζω, θα εχει λαμπρο μελλον μπροστα του,πουτσα δε θα εχει :S :S :Sστα αζητητα
τυπε δεν νομιζω, θα εχει λαμπρο μελλον μπροστα του,πουτσα δε θα εχει :S :S :S
Θα βρεις κανα μπαζο να παντρευτεις γιαΓιατί βρε όχι πουτσα εγώ? Προβλέπεται ότι θα μείνω στο ράφι?
Γιατί μπάζο βρε? Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ένας βάρβατος άντρας να με παρει? Ένας αφέντης για να με έχει για δική του?Θα βρεις κανα μπαζο να παντρευτεις για
ξεκαρφωμα τυπε
εσυ δε θα χεις πουτσα,οχι δε θα τρως,αλλοιμονο,θα εγραφα τετοια προσβολη? :S :S :SΓιατί βρε όχι πουτσα εγώ? Προβλέπεται ότι θα μείνω στο ράφι?
Tι θα πει ομως η κενωνια τυπεΓιατί μπάζο βρε? Δεν θα μπορούσε να βρεθεί ένας βάρβατος άντρας να με παρει? Ένας αφέντης για να με έχει για δική του?
εσυ δε θα χεις πουτσα,οχι δε θα τρως,αλλοιμονο,θα εγραφα τετοια προσβολη? :S :S :S
Tι θα πει ομως η κενωνια τυπε
Πως θα βουλωσεις τα στοματα των συγγενων
Πολλες απελπισμενες παντρευονται ακομα και δροσερους :S