Νέα

Σμικρινση πεους και ορχεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
οπως εχω ξαναπει, δεν θα ηθελα ποτε να το κοψω, δεν παω εναντια στη φυση εγω!!! :P :P :P
Τι λες ρε βλάκα;Δεν πας ενάντια στην φύση;Για κοιτάξου στον καθρέπτη λίγο!!  :2funny:

Δικος σου ο κωλος και ότι θελεις τον κάνεις,μαγκιά σου.Αλλά να νομίζεις ότι είναι και φυσιολογικό ολο αυτό θα πέσει φωτιά να μας κάψει.Και χωρίς μαλακίες αν αισθάνεσαι γυναίκα ταχτοποιησε το "θεμα" όσο πιο γρηγορα μπορείς.Θα έρθεις στα ίσια σου. :)

gavelos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2016
Κριτικές
21
Like
655
Πόντοι
326

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
μας τρολαρει ο τυπος τυπε,θελουμε φωτο ντοκουμεντο να τον τρωει
τυπε προς το παρων μονο κατι φωτο  να χωνει νταμιτζανες στον πατο του εχουμε δει .ντοκουμεντα με τα bukkake απο ινδοπακι και τους  γαμιαδες του απο την Μπουρκινα Φασο δεν εχει ανεβασει :S :S :S

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Τι λες ρε βλάκα;Δεν πας ενάντια στην φύση;Για κοιτάξου στον καθρέπτη λίγο!!  :2funny:

Δικος σου ο κωλος και ότι θελεις τον κάνεις,μαγκιά σου.Αλλά να νομίζεις ότι είναι και φυσιολογικό ολο αυτό θα πέσει φωτιά να μας κάψει.Και χωρίς μαλακίες αν αισθάνεσαι γυναίκα ταχτοποιησε το "θεμα" όσο πιο γρηγορα μπορείς.Θα έρθεις στα ίσια σου. :)
Ρε συ dude, προφανώς και το είπα ειρωνικά (και χαριτολογώντας), το ότι δεν το καταλαβες είναι προφανώς άλλο θέμα!

Όσο αφορά το θέμα του "φυσιολογικου" η όχι, έεε εντάξει προφανώς και δεν μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογικο αυτό που μου αρέσει, και ως ένα σημείο ούτε καν εγώ αισθάνομαι "υπερήφανη" για αυτό που μου αρέσει (σε αντίθεση με αρκετές αλλες), απλά είναι αυτό που θέλω και αυτό που εγώ αναγκη  :fuck1: :fuck1: :fuck1:
Βέβαια εδώ να ξεκαθαρίσω, και είναι κάτι που έχω κανει και σε προηγούμενο ποστ μου, σε καμία περίπτωση δεν αισθάνομαι γυναίκα γι'αυτό και δεν θέτω θέμα "τακτοποίησης του μοριου", γιατί αν το εκανα θα ήμουν ακόμη μια γυναίκα, αυτό που μου αρέσει είναι αυτό το "ιδιαιτέρο" που είμαι τώρα!!! 

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
μας τρολαρει ο τυπος τυπε,θελουμε φωτο ντοκουμεντο να τον τρωει
Ναι εντάξει, αυτό είναι το πλέον λογικο πράγμα να κανει κάποιος έεε? Να αφήνει αγνωστους να τον τραβάνε φωτός να τον τρώει!!! Συνταγή καταστροφής! Ειδικά για άτομα σαν εμένα που μένουν με οικογένεια!!

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Ναι εντάξει, αυτό είναι το πλέον λογικο πράγμα να κανει κάποιος έεε? Να αφήνει αγνωστους να τον τραβάνε φωτός να τον τρώει!!! Συνταγή καταστροφής! Ειδικά για άτομα σαν εμένα που μένουν με οικογένεια!!

Teddy, νομίζω ότι πρέπει να ρωτήσεις τους barda-mú και νωdamina πληροφορίες για αρχάριους για το νησί της αψόφητης γριάς.

kokobikos30

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2015
Κριτικές
3
Like
528
Πόντοι
36
Ποιος δουλεύει ποιον εδώ μεσα;

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
δηλαδη οταν σε περονιαζαν οι μπαγκλα και σε τραβουσαν με τα κινητα :think: :S :S :S

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom