ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 22.910
- Πόντοι
- 24.596
τυπε τι εγινε τελικα,την ξεριζωσες την τσαπου :S :S :S
Μμμμ... οχι βρεεε!!τυπε τι εγινε τελικα,την ξεριζωσες την τσαπου :S :S :S
Ανωμαλαρααα..... απορω πως τα σκεφτεται αυτα
Θα βρωμάς σαν κατουρημένο ταγαριΜμμμ... οχι βρεεε!!
Αλλα φοραω το chastity 7 ημερες συνεχομενες τωρα
με τον ερχομό της άνοιξης να πάεις να τα κόψεις να ησυχάσουμε και με σένανεΜμμμ... οχι βρεεε!!
Αλλα φοραω το chastity 7 ημερες συνεχομενες τωρα
Οχι βρεεε, μετα απο καθε διουριση πλενομαι κανονικα!!!Θα βρωμάς σαν κατουρημένο ταγαρι
οπως εχω ξαναπει, δεν θα ηθελα ποτε να το κοψω, δεν παω εναντια στη φυση εγω!!!με τον ερχομό της άνοιξης να πάεις να τα κόψεις να ησυχάσουμε και με σένανε
Τι λες ρε βλάκα;Δεν πας ενάντια στην φύση;Για κοιτάξου στον καθρέπτη λίγο!!οπως εχω ξαναπει, δεν θα ηθελα ποτε να το κοψω, δεν παω εναντια στη φυση εγω!!!
οπως εχω ξαναπει, δεν θα ηθελα ποτε να το κοψω, δεν παω εναντια στη φυση εγω!!!
μας τρολαρει ο τυπος τυπε,θελουμε φωτο ντοκουμεντο να τον τρωειεσυ δε θα χεις πουτσα,οχι δε θα τρως,αλλοιμονο,θα εγραφα τετοια προσβολη? :S :S :S
τυπε προς το παρων μονο κατι φωτο να χωνει νταμιτζανες στον πατο του εχουμε δει .ντοκουμεντα με τα bukkake απο ινδοπακι και τους γαμιαδες του απο την Μπουρκινα Φασο δεν εχει ανεβασει :S :S :Sμας τρολαρει ο τυπος τυπε,θελουμε φωτο ντοκουμεντο να τον τρωει
Ρε συ dude, προφανώς και το είπα ειρωνικά (και χαριτολογώντας), το ότι δεν το καταλαβες είναι προφανώς άλλο θέμα!Τι λες ρε βλάκα;Δεν πας ενάντια στην φύση;Για κοιτάξου στον καθρέπτη λίγο!!
Δικος σου ο κωλος και ότι θελεις τον κάνεις,μαγκιά σου.Αλλά να νομίζεις ότι είναι και φυσιολογικό ολο αυτό θα πέσει φωτιά να μας κάψει.Και χωρίς μαλακίες αν αισθάνεσαι γυναίκα ταχτοποιησε το "θεμα" όσο πιο γρηγορα μπορείς.Θα έρθεις στα ίσια σου.
Ναι εντάξει, αυτό είναι το πλέον λογικο πράγμα να κανει κάποιος έεε? Να αφήνει αγνωστους να τον τραβάνε φωτός να τον τρώει!!! Συνταγή καταστροφής! Ειδικά για άτομα σαν εμένα που μένουν με οικογένεια!!μας τρολαρει ο τυπος τυπε,θελουμε φωτο ντοκουμεντο να τον τρωει
Ναι εντάξει, αυτό είναι το πλέον λογικο πράγμα να κανει κάποιος έεε? Να αφήνει αγνωστους να τον τραβάνε φωτός να τον τρώει!!! Συνταγή καταστροφής! Ειδικά για άτομα σαν εμένα που μένουν με οικογένεια!!
τυπε τι εννοεις;παιζει το ενδεχομενο ο τεντι να μην ειναι πουσταρα; :S :S :SΠοιος δουλεύει ποιον εδώ μεσα;
δηλαδη οταν σε περονιαζαν οι μπαγκλα και σε τραβουσαν με τα κινητα :S :S :SΝαι εντάξει, αυτό είναι το πλέον λογικο πράγμα να κανει κάποιος έεε? Να αφήνει αγνωστους να τον τραβάνε φωτός να τον τρώει!!! Συνταγή καταστροφής! Ειδικά για άτομα σαν εμένα που μένουν με οικογένεια!!