Νέα

Σμικρινση πεους και ορχεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
.......Για τους θαμωνες τωρα (πολυ συμαντικο επισης) να επιβεβαιωσω οτι μιλαμε για ατομα 50+ στο 99% των περιπτώσεων, επισης στην πλειοψηφία τους προκειται για τους παλιους, τους γνησιους, κολομπαραδες οι οποιοι θα σου δώσουν τον πουτσο ειτε στο στομα ειτε στον κολο αν ειμαστε τυχερες (εγω συνήθως ειμαι!!!) και θα σου ριξουν και καναδυο καντήλια για να σε ξεφτυλισουν και να θυμηθεις την .......θεση σου!!!
Οποτε οσες φιλεναδες πιστεύετε οτι θα σας γλυψει κανεις το πουτσακι σας ή το κολαρακι σας..... μαλλον εχετε παει σε λαθος μερος!!!

.......Στον εξωστη ειναι που γινεται ολο το παιχνιδι, αν και οι σειρες των καθισμάτων ειναι σχετικα κοντα με τον χωρο να ειναι αρκετος μονο για πιπα, γινονται αρκετες φασεις.
Το καλο ειναι ομως τα πλαινα "τετραγωνακια" που εχουν αρκετη ανεση και 2 καρεκλες και μπορεις να κανεις ανετα οτι θελεις,
εγω οταν ανεβενω επανω πηγαίνω πισω και περιμενω ορθια μεχρι να μου την πεσει καποιος αντρας και μετα πηγαίνουμε εκει για να ξεκινησει το "παρτι", εκει ο χωρος ειναι υπεραρκετος και για να ξεντυθεις αν το θελεις (εγω προσωπικα τα πεταω και μενω με τις ζαρτιερες κλπ) αλλα και να κανεις την πιπα σου με ανεση, γιατι και ο αντρας μπορει να ειναι αραχτος οπως πρεπει και εσυ να κινησε ανετα.
Και φυσικα οταν ερθει η (πολυαναμενωμενη) ωρα να ξεκινησει το σκίσιμο υπαρχει αρκετη ανεση για να κανεις τα παντα, τις περισσοτερες φορες μαλιστα ο γαμιας ολο και θα κανει νοημα σε καποιους που ειναι τριγυρω και περνουνε ματι την ολη φαση, να ερθουνε και να ......... μου κλεισουνε το στομα :P:P, και παλι ομως και με 3 ατομα ο χωρος ειναι αρκετος για να γινει το οτιδήποτε........

shock-face.jpg

what???

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
τεντακο δε μου απαντησες σε αλλο θρεντ ... καυλωνεις με λαγο της ΧΑ  ; :)

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16
Για χρυσαυγιτη
τεντακο δε μου απαντησες σε αλλο θρεντ ... καυλωνεις με λαγο της ΧΑ  ; :)

Για χρυσαυγιτη, θα εκανα μια εξαίρεση, θα εβαζα τα δυνατα μου και......... ΘΑ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥΣΑ ΤΑ ΡΑΜΑΤΑ!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
102
Πόντοι
16

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.344
Πόντοι
216
Τύπε ο Τεντυ την βρισκει μόνο όταν τρώει κρέας  :effemine: μην τον πιεζεις να κανει πράγματα που δεν του αρέσουν!!!

Εγγρ.
19 Σεπ 2016
Like
0
Πόντοι
1
Θα του έχυνα μέσα στην κολλαρα του κιόλας, να γκαστρωθεί και να κανει πουστρακια χρυσαυγιτακια για να μην ξερει μετά τι να τα κανει!! 

να σε δω να γαμας και  τι στο κοσμο καυλιαρη μου .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom