ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.437
- Πόντοι
- 24.596
προς τι αυτη η αρνητικοτηταΝαι καλα, και να βρωμαει προβατιλα το καβλι του απο τις προβατινες που πηδαει ολη μερα εκει πανω στο βουνο?
προς τι αυτη η αρνητικοτηταΝαι καλα, και να βρωμαει προβατιλα το καβλι του απο τις προβατινες που πηδαει ολη μερα εκει πανω στο βουνο?
Εεε δεν ειμαι εγω αρνητικη, αυτοι εχουν την φημη οτι δεν ειναι και τοσο καθαροι!!προς τι αυτη η αρνητικοτητα:S :S :S
ενω οι πακι που μπουκωνεις τι φημη εχουν τεντιΕεε δεν ειμαι εγω αρνητικη, αυτοι εχουν την φημη οτι δεν ειναι και τοσο καθαροι!!
Μπορει να εχουν τη φημη αλλα οι (λιγες) δοκιμες που εχουν κανει μου εχουν αλλαξει γνωμη!!ενω οι πακι που μπουκωνεις τι φημη εχουν τεντι:S :S :S
αυτη η εμμονη σου σε σκουροχρωμους γαμιαδες εχει εκενευρισει πολλους εδω μεσα τεντι :S :S :SΜπορει να εχουν τη φημη αλλα οι (λιγες) δοκιμες που εχουν κανει μου εχουν αλλαξει γνωμη!!
Επειδή είναι ψιλό-ρατσιστουλιδες μήπως???αυτη η εμμονη σου σε σκουροχρωμους γαμιαδες εχει εκενευρισει πολλους εδω μεσα τεντι :S :S :S
δηλαδη βαζεις στη ζυγαρια τον Λεβεντετοκρητικο που θα σε γαμαει στα μαντρια και τον πακι που θα σε τρυπαει σε ανηλια διαμερισματα της ΓερανιουΕπειδή είναι ψιλό-ρατσιστουλιδες μήπως???
Οι πακιστανοι είναι ρατσιστές?δηλαδη βαζεις στη ζυγαρια τον Λεβεντετοκρητικο που θα σε γαμαει στα μαντρια και τον πακι που θα σε τρυπαει σε ανηλια διαμερισματα της Γερανιου:S :S :S
:S :S :SΟι πακιστανοι είναι ρατσιστές?
Ξανθιά είσαι;ή το έχεις εκ φυσικού σου το ηλίθιο;Οι πακιστανοι είναι ρατσιστές?
Ήταν ρητορική η ερώτηση!!Ξανθιά είσαι;ή το έχεις εκ φυσικού σου το ηλίθιο;
Φυσικά και ήταν ρητορική η ερωτηση μου!!!Ήταν ρητορική η ερώτηση!!
Έεεε τότε ήταν ρητορική και η απάντηση!Φυσικά και ήταν ρητορική η ερωτηση μου!!!
Ναι καλα, και να βρωμαει προβατιλα το καβλι του απο τις προβατινες που πηδαει ολη μερα εκει πανω στο βουνο?
Και άλλες έχουμε στενά κολακιααα......μυριζουν, ομως εχουν ενα στενο κωλαρακι αλλο πραμα φιλεναδα
τι στενα ρε τεντι,που εχει γινει η σουφρα σου σαν του Λιλα απο τα galliano :S :S :SΚαι άλλες έχουμε στενά κολακιααα......
Όχι Νασο μου, εδώ κανεις πολύ μεγαλο λάθος, μου είναι κανονικότατα, το φροντίζω πολύ, πάντα με τις κρεμουλες μου κλπ, έτσι ώστε να είναι πάντα έτσι όπως πρέπει για να ευχαριστιεται ο άντρας!τι στενα ρε τεντι,που εχει γινει η σουφρα σου σαν του Λιλα απο τα galliano :S :S :S
Όχι Νασο μου, εδώ κανεις πολύ μεγαλο λάθος, μου είναι κανονικότατα, το φροντίζω πολύ, πάντα με τις κρεμουλες μου κλπ, έτσι ώστε να είναι πάντα έτσι όπως πρέπει για να ευχαριστιεται ο άντρας!
Οσο και να έχεις ανοίξει με το έλεγχο του σφιγκτήρα σου μπορείς να δώσεις ευχάριστη αίσθηση σε έναν άντρα
Μα οπως εχω πει, μου ειναι κανονικη, ενα σκασμο χρηματα εχω ξοδεψει σε κρεμες κλπ κλπ!!Οσο και να έχεις ανοίξει με το έλεγχο του σφιγκτήρα σου μπορείς να δώσεις ευχάριστη αίσθηση σε έναν άντρα