Νέα

Σμικρινση πεους και ορχεων

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Πουστρα35
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 383
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Μα οπως εχω πει, μου ειναι κανονικη, ενα σκασμο χρηματα εχω ξοδεψει σε κρεμες κλπ κλπ!!

Tέντυ τι κρέμες χρησιμοποιείς??? Cremedas κλπ....? Ή υπάρχουν ειδικές σύσφιξης για ροδέλες?

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Tέντυ τι κρέμες χρησιμοποιείς??? Cremedas κλπ....? Ή υπάρχουν ειδικές σύσφιξης για ροδέλες?
Οχι βαζω καποιες κρεμες που βοηθουνε στην επουλωση τυχων τραυματων αλλα και στην προληψη των ερεθισμων!
Και φυσικα καλο λιπαντικο και εξωτερικα και εσωτερικα (πολυ).
Επισης πολυ βοηθαει η συνεχης εκπαιδευση με καποιο μικρο butt plug γιατι βοηθαει πολυ στην ελαστικοτητα (εμενα τωρα πια μου εχει γινει καθημερινη αναγκη!!)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Οχι βαζω καποιες κρεμες που βοηθουνε στην επουλωση τυχων τραυματων αλλα και στην προληψη των ερεθισμων!
Επισης πολυ βοηθαει η συνεχης εκπαιδευση με καποιο μικρο butt plug γιατι βοηθαει πολυ στην ελαστικοτητα (εμενα τωρα πια μου εχει γινει καθημερινη αναγκη!!)

Η κρέμα ή το butt plug???

Είναι όπως λέει η διαφήμιση , θα σο βάλω και σως για να γλυστράει!!! :effemine:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

τυπε για αυτο δυσκολευτηκε να βαλει την νταμιτζανα στον πατο του,επειδη ειναι πολυ σφιχτος :S :S :S

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16

Το plug βρεεεε, φυσικα παντα το βαζω με λυπαντικο, επισης παντα ολα αυτα γινονται αφου προηγηθουν "εσωτερικες" πλυσεις (εννοιτε!).

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
τυπε για αυτο δυσκολευτηκε να βαλει την νταμιτζανα στον πατο του,επειδη ειναι πολυ σφιχτος :S :S :S
Σιγα την "νταμιτζανα" βρε Νασο, μπουκαλι απο μπυριτσα ηταν!
Το κανονικο μου το ομοιομα ειναι 20εκ!!!! (εκει να δεις ζορι και δυσκολια!!)

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Το plug βρεεεε, φυσικα παντα το βαζω με λυπαντικο, επισης παντα ολα αυτα γινονται αφου προηγηθουν "εσωτερικες" πλυσεις (εννοιτε!).

Σωστα μην σε περασουν και για καμμια βρωμιαρα... Οι αφγανοπάκηδες άλλωστε φημίζονται για την καθαριότητα τους στη συγκεκριμένη περιοχή!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
Σωστα μην σε περασουν και για καμμια βρωμιαρα... Οι αφγανοπάκηδες άλλωστε φημίζονται για την καθαριότητα τους στη συγκεκριμένη περιοχή!!!
Αυτο το θεμα της "φυλετικης σωματικης καθαριοτητας" νομιζω οτι το εχουμε εξαντλησει παντως, μην το ξαναρχισουμε!!
Αλλωστε την καθαριοτητα την διατηρω πρωτα και κυρια για εμενα οχι για τους αλλους!

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Αυτο το θεμα της "φυλετικης σωματικης καθαριοτητας" νομιζω οτι το εχουμε εξαντλησει παντως, μην το ξαναρχισουμε!!
Αλλωστε την καθαριοτητα την διατηρω πρωτα και κυρια για εμενα οχι για τους αλλους!
tenti δεν εχει εξαντληθει,ειπες οτι δεν πας με Κρητικους γιατι γαμανε γιδες και βρωμανε :S :S :S

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Σωστός ο Νασος!!!

OP
OP
Πουστρα35

Πουστρα35

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2013
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
16
tenti δεν εχει εξαντληθει,ειπες οτι δεν πας με Κρητικους γιατι γαμανε γιδες και βρωμανε :S :S :S
Εεεε το κλεισαμε, δεν το κλεισαμε αυτο??
τι θα κανουμε τωρα?, θα παρουμε μια-μια τις περιοχες της Ελλαδας για να εξετασουμε την καθαριοτητα τους?

fuego80

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2016
Like
0
Πόντοι
0

δηλ βάζεις το butt plug και με μινι φούστα κάνεις τις δουλειές του σπιτιού? Οταν έρχεται ο φίλος σου και σε βλέπει τουρλωμένη στο αφαιρεί και βάζει το όργανό του?

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Εεεε το κλεισαμε, δεν το κλεισαμε αυτο??
τι θα κανουμε τωρα?, θα παρουμε μια-μια τις περιοχες της Ελλαδας για να εξετασουμε την καθαριοτητα τους?
για τους Λαρισαιους τι γνωμη εχεις :think:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.699
Πόντοι
2.606
για τους Λαρισαιους τι γνωμη εχεις :think:
Δεν εχει τυχει να γνωρισω ποτε κανεναν!
Η αδυναμια του tedddy ειναι οι Μυκονιατες τυπε  :S :effemine: :gay:

URL]]

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Tυπε καντο οπως τα pegboys

_dev_pubsys_images_1220477659_m_dope_080905_pegboy.jpg

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596
Η αδυναμια του tedddy ειναι οι Μυκονιατες τυπε  :S :effemine: :gay:

http://[URL unfurl="true"]www.gossip-tv.gr/media/com_news/story/2011/06/27/115018/main/64911c3a3c670b184990602980d2707f.jpg[/img[/URL]]

[/quote]τυπε εισαι αδικος,ο Γαλατης εχει παιδι :S :S :S

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
.......Για τους θαμωνες τωρα (πολυ συμαντικο επισης) να επιβεβαιωσω οτι μιλαμε για ατομα 50+ στο 99% των περιπτώσεων, επισης στην πλειοψηφία τους προκειται για τους παλιους, τους γνησιους, κολομπαραδες οι οποιοι θα σου δώσουν τον πουτσο ειτε στο στομα ειτε στον κολο αν ειμαστε τυχερες (εγω συνήθως ειμαι!!!) και θα σου ριξουν και καναδυο καντήλια για να σε ξεφτυλισουν και να θυμηθεις την .......θεση σου!!!
Οποτε οσες φιλεναδες πιστεύετε οτι θα σας γλυψει κανεις το πουτσακι σας ή το κολαρακι σας..... μαλλον εχετε παει σε λαθος μερος!!!

.......Στον εξωστη ειναι που γινεται ολο το παιχνιδι, αν και οι σειρες των καθισμάτων ειναι σχετικα κοντα με τον χωρο να ειναι αρκετος μονο για πιπα, γινονται αρκετες φασεις.
Το καλο ειναι ομως τα πλαινα "τετραγωνακια" που εχουν αρκετη ανεση και 2 καρεκλες και μπορεις να κανεις ανετα οτι θελεις,
εγω οταν ανεβενω επανω πηγαίνω πισω και περιμενω ορθια μεχρι να μου την πεσει καποιος αντρας και μετα πηγαίνουμε εκει για να ξεκινησει το "παρτι", εκει ο χωρος ειναι υπεραρκετος και για να ξεντυθεις αν το θελεις (εγω προσωπικα τα πεταω και μενω με τις ζαρτιερες κλπ) αλλα και να κανεις την πιπα σου με ανεση, γιατι και ο αντρας μπορει να ειναι αραχτος οπως πρεπει και εσυ να κινησε ανετα.
Και φυσικα οταν ερθει η (πολυαναμενωμενη) ωρα να ξεκινησει το σκίσιμο υπαρχει αρκετη ανεση για να κανεις τα παντα, τις περισσοτερες φορες μαλιστα ο γαμιας ολο και θα κανει νοημα σε καποιους που ειναι τριγυρω και περνουνε ματι την ολη φαση, να ερθουνε και να ......... μου κλεισουνε το στομα :P:P, και παλι ομως και με 3 ατομα ο χωρος ειναι αρκετος για να γινει το οτιδήποτε........

shock-face.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom