redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
εγω παω για τον Γιωργο και τον Βασιλη ρε ;)
μην κάνεις μαλακία και πάρεις τηλέφωνο μέχρι και το Σεπτέμβρη.
Θα σου πω 2 πράγματα για να καταλάβεις τι παίρνεις/θα πάρεις και τι θα κυκλοφορήσει κυκλοφορεί.
1ον, έγινε η αρχή με το galaxy s6 και πήγαμε σε ddr4.
2ον, έγινε το τεστ του exynos 4720 πάνω στα s6 και edge και τώρα πάμε ντουγρού για αυτό :
έχουμε και λέμε: της προκοπής 802.11ac, 4k οθόνη, 4722/4730 soc και άλλες τόσες παπαριές που κάποιοι τα θέλουν κάποιοι δεν τα κοιτάνε καν αλλά το σημαντικό είναι ότι το soc έρχεται και με τη ddr4, δηλαδή μιλάμε για κάτι τελείως πρωτοποριακό και από άποψη απόδοσης αλλά και κατανάλωσης κ.ο.κ.
Επειδή εγώ από το Σεπτέμβρη θα χρειαστώ μια συσκευή και θα είναι το πρώτο smartphone που θα πάρω, θα πάω να τσιμπήσω αυτό.
Βέβαια εγώ δεν θα το έχω σαν τηλέφωνο, γιατί για 5κάτι ίντσες δεν είναι τηλέφωνο, αλλά θα το χρησιμοποιώ σαν pda.
;)μηπως πας και στο Σπυρο και Βασιλη στο κολωνακι μαν
Στο big apple έχεις πάει τώρα τελευταία nipple?
Δεν ξέρω τύπε έχω να πάω καιρόοχι φιλε , τι παιζει εκει ?
Δεν ξέρω τύπε έχω να πάω καιρό
γαμα το κεντρο , η ζωη ειναι στα νοτια τυπε
α ρε ψωναρες με τα κινητα για να πουλατε μουρη στις ελλεινιδες
huawei y 550 το νεο μου κινητο τσαμπα (επιδοτηση)
πεταει
αντε τραβα παρτο να ησυχασουμε απο σενα
γαμα το κεντρο , η ζωη ειναι στα νοτια τυπε
Τι σχέση έχει το Μενίδι ρε τύπε ;απο ποτε ρε μαλακα το μενιδι ειναι νοτια?! :S
αμα δεις την παραθεση στο μουνοπανο τον νιπλ θα καταλαβειςΤι σχέση έχει το Μενίδι ρε τύπε ;
λες να εκανε την δουλεια με τις φωτοτυπίες απεναντι απο το πανεπιστήμιο?Είχε ποστάρει πριν κάτι μέρες τύπε εγώ πιστεύω ότι άνοιξε τελικά το τυροπιτάδικο και χέστηκε στο τάληρο
Μεγάλη μπίζνα τύπελες να εκανε την δουλεια με τις φωτοτυπίες απεναντι απο το πανεπιστήμιο?
απο ποτε ρε μαλακα το μενιδι ειναι νοτια?! :S