You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Smartphones
- Μέλος που άνοιξε το νήμα OmarNow
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 133K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τι ιούς λες φιλε;Τι είχες κολλήσει δηλαδη;Προσεξε μην την πατησες με διαφημισεις που λενε ότι εχεις ιό για να κατεβάσεις κάποιο προγραμμα.ενοω πορνο καμερες κτλ...και εχει τυχη να κανο επαναφορα εργοστασιακων σε κινητο λογο οτι κρασαρε τρελα....και ταχασα ολα απο μεσα....ειναι κουραστικη διαδικασια....ενο με ιφονε 5 θα τοχο μονο για να σερφαρο σε περιεργα στεκια....και να μην κολα ιους....
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
οχι τυπε σε αυτα δεν ψαρονο....το ειδη εγκατεστημενο προγραμμα στο κινιτο μου μου εβγαλε πβς εχω χτυπηθη απο δουρειο ιππο συηκεκριμενα...εκανα επαναφορα εργοστασιακων και ολα οκ...αλλα να κανεις καθε φορα επαναφορα ειναι κουραστικο...και ειδικα αν εχεις πολλα βιντεο φοτο κτλ....μαικρο σ ντ δεν παιρνη το ενα ανδροιντ μ οποτε πακετο...η μονη λυση ειναι αιφον...για 3 συσκευη....να το σκιζο στην τσοντα και πορνο...Τι ιούς λες φιλε;Τι είχες κολλήσει δηλαδη;Προσεξε μην την πατησες με διαφημισεις που λενε ότι εχεις ιό για να κατεβάσεις κάποιο προγραμμα.
Για κινητό μέχρι 70-80 τι υπάρχει ;
απο ελλαδα ή γενικα;
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Eλλάδα τύπεαπο ελλαδα ή γενικα;
Eλλάδα τύπε
δεν θα βρεις τιποτα το ιδιαιτερο κανε λιγο υπομονη να ανοιξουν οι αγορες και χτυπα αυτο με 60ευρω που για τα λεφτα του γαμαει
redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Τι είναι αυτό ρε τύπε δεν θέλω να μου καεί το σπίτι :S :S :Sδεν θα βρεις τιποτα το ιδιαιτερο κανε λιγο υπομονη να ανοιξουν οι αγορες και χτυπα αυτο με 60ευρω που για τα λεφτα του γαμαει
Ολα εχουν ευρεση συσκευης. Ιοί δεν υπάρχουν εκτος αν εισαι τελείως χαζός και εγκαταστεις οτι βρίσκεις εκτός google store.Μην σε ξεγελάνε οι διαφημισεις οτι και καλα εχεις ιο και κατέβασε το ταδε προγραμμα.Ψευτικα είναι.
το καλυτερο προγραμμα ειναι το cerberus
απλα απιστευτο αρκει να εισαι Root
Τι είναι αυτό ρε τύπε δεν θέλω να μου καεί το σπίτι :S :S :S
γιατι το λες αυτο ; μια χαρα ειναι και δοκιμασμενο απο αρκετους, γαμαει το κινητο για τα λεφτα του
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Εδώ και λίγες μέρες, το κινητό μου δε φορτίζει πλέον ακόμα και με ολοκαίνουργια original μπαταρία που του έβαλα... Τί λέτε να φταίει; Πόσες πιθανότητες δίνετε να μπορεί να επισκευαστεί με λίγα λεφτά - ως προσωρινή λύση πάντα - για να μπορέσω να βρω άξιο αντικαταστάτη του;
Μιλάμε για συσκευή που έχει κλείσει πλέον τα 5 χρόνια...
Μιλάμε για συσκευή που έχει κλείσει πλέον τα 5 χρόνια...
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Θα τη δεχτώ... όσο σκλήρη και να είναι!!!δεν θελεις δικη μου απαντηση
πετα τοΘα τη δεχτώ... όσο σκλήρη και να είναι!!!
εγω με 68€ πηρα Microsoft 435 dual sim
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Εγώ λιγουρεύομαι τόσο καιρό το Motorola Moto g 2nd generation, αλλά δεν το βρίσκω σε συμφέρουσα τιμή εντός των συνόρων καθώς πλέον η αγορά από το εξωτερικό είναι πλέον ανέφικτη.πετα το
εγω με 68€ πηρα Microsoft 435 dual sim
παρε το ΕΕγώ λιγουρεύομαι τόσο καιρό το Motorola Moto g 2nd generation, αλλά δεν το βρίσκω σε συμφέρουσα τιμή εντός των συνόρων καθώς πλέον η αγορά από το εξωτερικό είναι πλέον ανέφικτη.
καλο ειναι
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Πιστεύω ότι όταν θα έρθουν οι νέες παραλαβές (που κατά πάσα πιθανότητα είναι εγκλωβισμένες στα τελωνεία) από το G θα μπορέσω να το βρω σε πολύ καλή τίμή. Εκτός των άλλων, έχει ήδη αρχίσει να λανσάρετε το Moto G 3rd generation, ένας ακόμα παράγοντας μείωσης της τιμής. Για αυτούς τους λόγους θέλω να επισκευάσω το παλιό μου κινητό, ως μια καθαρά προσωρινή λύση.
Ποσα δινεις για καινουριο?Πιστεύω ότι όταν θα έρθουν οι νέες παραλαβές (που κατά πάσα πιθανότητα είναι εγκλωβισμένες στα τελωνεία) από το G θα μπορέσω να το βρω σε πολύ καλή τίμή. Εκτός των άλλων, έχει ήδη αρχίσει να λανσάρετε το Moto G 3rd generation, ένας ακόμα παράγοντας μείωσης της τιμής. Για αυτούς τους λόγους θέλω να επισκευάσω το παλιό μου κινητό, ως μια καθαρά προσωρινή λύση.
filos78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 11
- Like
- 1.847
- Πόντοι
- 5.975
Εγώ υπολόγιζα για 165 με 170 ευρώ... Τώρα το φθηνότερο που βρίσκω είναι στα 192 ευρώ!Ποσα δινεις για καινουριο?
Αυτό ειναι κανόνι, αλλα εχει 1 Gb Ram...Εγώ υπολόγιζα για 165 με 170 ευρώ... Τώρα το φθηνότερο που βρίσκω είναι στα 192 ευρώ!
Βασικά με 2 gb δεν βλεπω κατι σε αυτες τις τιμες.
Εχουν ανεβει και λιγο οι τιμες, με την δυσκολια των εισαγωγων για τα σκρουτζομαγαζα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 902
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 2K
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 669